Új privát üzeneted érkezett!

Látod, Vörösmacs, pont ugyanezt írta!

rodina74

Vörösmacs, tényleg ne félj!!Minden a legnagyobb rendben lesz!Z ügynök meg fogja neked hozni a várva várt + eredményt!!Veled múltkor is minden rendben volt, szép és sok petikéd lett!!Szerdáig próbálj ráhangolódni a dologra!!

Ancsyka, igen, be fognak osztani máshoz, engem anno a doktornőhöz irányiitottak. Persze ha van konkrét kérésed a dokit illetően, akkor azt jelezzed, és ha van hely nála, akkor sztem hozzá osztanak.
A fagyis beültihez választottad a pingvines vonalzót? :) Édi!

Rodina, mennek a babaragacsok!Ez a zár-kálvária egy kicsit legalább elvonta a figyelmed a pociról...Remélem azért nem idegeskedtél emiatt sokat!

Sajt@, vv után szerintem tuti meguhuznak, egyébként nem tudnák megmondani, hogy méhen belül van-e.
Hát ez a barnázgatás bármitől lehet. :roll: Ne agyalj ezen, hanem gondolj a szerdai jó hiirekre!!Kitartás! :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Már több, mint egy hete nem utrózok...
Jó, oké, nem agyalok. :?
Szerdán kiderül, h. kovász van-e a cipóban! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti

Szerintem olyan 8 fele fogunk oda érni...nagyon nem szeretem a sort végig állni az ajtóban :(
De ha ilyen káosz van és doki hiány, akkor félek, hogy lesz bőven sor.....max. kitépik a hajam a melóhelyen :roll:
A kérdésedre én azt tudom mondani, (mert nekem is ilyen volt tudod), hogy v.v. után nekem nem volt Uh, mert már nem volt mit nézzen :( Uh-t szerintem akkor csinálnak ha nem csökken le a HCG szint 2 alá...a doki nekem azt mondta, hogy öröm a bajban, hogy legalább kiürült a szervezetemből és igy kizárható volt a méhenkivüli.
Neked egyébként most megvolt piri???

Muzsi

Köszi, igen! Gondoltam most ez a vonalzó a legtalálóbb a kis eszkimókhoz
:D

Ki mikor jön szerdán???
ancsyka

Rodina, akkor jó kis mizéria volt tegnap, de nem zárult rosszul és ez a lényeg!
Hát remélem, h. kapaszkodnak! Az Utro az kifolyik belőlem simán, remélem vmennyi azért marad!

Sajti, lehet, egyszerre ontják vérünket.
Érdekes ez a váladékos dolog... nem tudom mi lehet? Gondolom már csak ez hiányzott a boldogságodhoz :roll: Próbálj csak jó dolgokra gondolni, ezt magamank is tanácsolom! :lol:
Amúgy én is puffadok, reggel még hagyján, de estére olyan helyes kis 3 hónapos babásnak nézek ki!

Ancsyka, mi 8-ra tuti ott leszünk már, de lehet előbb is kicsivel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Én minden fellövés után másfél órát fekszem. Így is kijön belőlem valami, de azért nem sok! Gondolom, te is fekszel vele!

rodina74

Ancsyka:
Ahha, értem (hcg). :idea: Elég rendesen eljött hozzám bládiMéri, bár most csak 4 napig tartott a 7 helyett, de már az is elmúlt.
Úgy látom, akkor kb. egyszerre érkezünk. :lol:

Navi:
Nem bánkódom, hogy lufi vagyok, max. átadják a BKV-n az ülőhelyet hazafelé. :lol: Neked tuti az utrótól van.

Pá Drágáim!
sajt@

Rodina, hát én nem igazán... azaz nem másfél órát és van amikor csak félig fekvő félig ülő pozícióban vagyok. Nekem ez nem megy, h. állandóan feküdjek utána :roll: De legközelebb ragasztót is küldök be mellé :lol:
Mindenki fekszik utána szorgalmasan??? :? Csak én vagyok ilyen slendrián???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, akkor neked meg a babától!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most nézem a vonalzómon lévő csajszit, milyen kiguvadt szemekkel néz. Szerintem múlt hét kedden én is legalább ekkora bociszemeket meresztettem Sz ügynökre, amikor közölte az eredményt. Lehet, h. ezt a vonalzós pipit sem véletlenül választottam? :roll: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Navared a mátrai sali az jégsalátából kigyóubiból paradicsom paprika. Ezelet felcsikozom. Bepácolok bármilyen husit mustárba olajba só és borsba, de a husit is csikokra vágod. Serpenyőbe lesütöd a husikát. Nem baj ha kihül ezt a salátára hálmozod és tartár mártással leöntöd reszelt sajt a tetejére. Ez valami isteni. A férjem kedvence!!
Hát látom hogy a teszt mellett döntöttél. Nagyon szorítok neked!!! :D
Milyen jó hogy az urad végig veled lesz nagyon szerencsés vagy Nava!!! Látom mindenki szerdán megy akkor kedden nagy lazaság lesz. Hogy van a fogad? Gondoltam ma rád. A fogidokinő kicserélte a tömésem 2x kellett elérzésteleníteni a fogyam mert annyira fájt hogy fúrta :(

Kép
Kép
pancsi76

Sajti, úgy nézel ki, mint azon a képen, ahol a párocskáddal pihentek a fársztó út után? Vagy mint a piroshajjal vagy visszavedlettél elsősnek? :lol: Csak hogy mire, azaz kire számítsak?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

Amikor nekem volt az első inszem (szerdán), utána hétfőtől már dolgoztam. De amíg otthon voltam sem feküdtem, csak kicsit jobban kíméltem magam. A második (sikeres) inszem után a tesztig betegácsiban voltam, és az előbbinél is jobban kíméltem magam. Nem hajolgattam, nem erőlködtem, nem cipekedtem. De nem is feküdtem. Viszont sokat sétáltam a zebekkel a jó levegőn. :) Hogy mi segített, azt nem tudom. De ami még fontos (és itt már milliószor elhangzott): POZITÍV HOZZÁÁLLÁS (ami a sokadik próbálkozások után nyilván egyre nehezebb - de akkor is törekedni kell rá)! :)

És mindenkinek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.03.01 18:33-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Navi:
ÁMEN!!! :lol:
Én sem vagyok fekvős... :oops: Max. negyed-fél órát feküdtem utána. Nem bííírok sokáig egy helyben maradni, folyton az van az eszembe, h. ezalatt már mennyi mindent meg tudtam volna csinálni. Szerintem anno azért törtem a bokám(+térd-és bokaszalagszakadás), hogy tanuljak meg leállni egy kicsit, elküldtek fentről kényszerpihenőre. No és persze a segítség elfogadást is meg akarták tanítani, mert baromi makacs, maximalista voltam, csak az volt a jó és tökéletes, amit én csináltam. Hááát itt már nem tudtam! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi, ez tényleg nagyon jól hangzik! Ki is fogom próbálni!
Hát a fogam mintha picit jobb lenne :) még nem az igazi, de azért nagyon értékelném, ha nem kellene hozzányúlni! Akkor te is megszenvedtél rendesen :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Kb. úgy nézek ki, mint a fekvős képen, csak pár kilóval könnyebben (mondjuk ez nem látszik annyira az arcomon) és a Zuram nem lesz rajtam, csak odafuvaroz. :wink:
Priv menta.

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti, köszike, én is így gondoltam: fontosabb a + hozzáállás, mint a fekvés! Persze, ha ez vkit magnyugtat (pl. Rodinát és sokan másokat is), nyilván tegye! Nem ítélkezés, csak már megijedtem, h. csak én vagyok ilyen felelőtlen :oops:

Sajti, igen, ez így működik, ha magadtól nem változtatsz, majd besegítenek!
Szerintem mi k@rvára hasonlítunk... az uccsó előtti mondatot, akár én is írhattam volna! De fontos, ha az ember belátja, az már nagy lépés! :wink:
Nálunk most akkora mocsok van (persze csak szerintem... más észre sem veszi), de majd akkor takarítok, ha a Zuram holnap elhúz egy kis időre! Néha hangosan hüledezek, amikor körülnézek, ő meg röhög :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Menta privi back :lol:
A Zénuram viszont mellettem lesz, na nem rajtam, úh. így még könnyebben felismerhető leszek :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát igen én most fekszem az utrók után. Végül is azért vagyok betegácsiba, hogy mindent meg tudjak tenni azért, hogy babás legyek, az maradjak! A dolgok pedig megvárnak, utána is meg tudom tenni. És ha mégsem, akkor is most a babás dolgok az elsők!
De hát mindannyian mások vagyunk!

rodina74

Rodina, persze, nem is azért írtam!!!
Nekem van olyan barátnőm, aki beülti után 2 alkalommal szinte végig feküdt, aztán a 3. jött össze, amikor csak hébe-hóba pihent...
Nekem egyszerűen nem megy a fekvés, na nem ugrálok és hulahopp karikázom, csak finoman teszek-veszek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nincs semmi gond Navi!
Én nem is azt írtam, hogy folyamatosan fekszem, hisz az nem is jó! A méhednek fontos, hogy legyen véráramlás, ezért kell sokat sétálni stb. De én az utróból próbálom a legtöbbet felszívni, amit lehet! Utró után fekszem másfél órát, és utána tudok tenni-venni. :wink:

rodina74

Az tök jó csajok, hogy ott leszünk egy csomóan szerdán, de igy ismeretlenül nehéz lenne felismernünk egymást :roll:
ancsyka

Ancsyka:
Menta priv. :wink:

Macs:
Rengeteg petikéd lesz!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@Kisbeeka:
Naaa? Van már időpontotok? :)

igen,megvan az időpont: április 22.
csak sajna még odébb van... :(
Vendég

Kisbeeka, akkor már ketten várjuk az április 22-t. :D Nekem nagy valószínűséggel akkor kezdődik a 2.lombik. :D És tényleg messze van! :?
Vendég

Kisbeeka:
Ez nagyon jó! Van ahol 3 hónapot kell várni, ne izgulj, hamar elszalad. Addig esetleg pár vizsgálatot megcsináltathatsz az szakorvosokkal, biztos elfogadják az eredményeket és akkor azokkal már nem megy az idő ápr. 22-e után. Kérdezd meg mik kellenek, de lehet, h. elmondták...
Ne tessék bilifülének lenni, gyere ide addig is, majd mi megtöltünk kitartással és pozitív gondolatokkal! :D

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="zsu1981"]K írta:zsu1981isbeeka, akkor már ketten várjuk az április 22-t. :D Nekem nagy valószínűséggel akkor kezdődik a 2.lombik. :D És tényleg messze van! :?

:)
akkor nem csak nekem fontos az a nap.
csak sajna az még csak a konzultációm.
remélem 2 hónap alatt nem újul ki az endóm... :?
Vendég

Zsu:
MONDOM, hogy mindjárt itt van!!! :lol: Addig szépen regenerálódsz! :wink:

Na, jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Kisbeeka:
Endóűzők mennek:))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((

Tényleg lépek, pusszantyú! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Ez nagyon jó! Van ahol 3 hónapot kell várni, ne izgulj, hamar elszalad. Addig esetleg pár vizsgálatot megcsináltathatsz az szakorvosokkal, biztos elfogadják az eredményeket és akkor azokkal már nem megy az idő ápr. 22-e után. Kérdezd meg mik kellenek, de lehet, h. elmondták...
Ne tessék bilifülének lenni, gyere ide addig is, majd mi megtöltünk kitartással és pozitív gondolatokkal! :D

köszi :)
ebben igazad van,de nem tudom,miket fogadnak el,mert nagyon sok vizsgálatunk volt már (pl.párom kivizsgálása,nekem ekg,vérvétel,vizeletvizsg.,UH).
Annyit mondtak (páromnak sikerült),hogy vigyünk minden leletet, zárójelentést,stb.
Vendég

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Endóűzők mennek:))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((

Tényleg lépek, pusszantyú! :lol:

pussz Neked is,szép álmokat :D
Vendég

:arrow: Sajti, köszi, nagyon jó ez a kép.

:arrow: Pancsi azt hiszem holnap mész, nagyon drukkolok, küldöm a tüszőnövelőket: Kép

Lányok én szerintem vaksi leszek, nem tudom mikor érünk oda, talán 1/2 8 körül, mert visszük a fickókat is. 1 óra alatt be kell érnünk. Szerintem engem alapból nem olyan nehéz megismerni, bár smink nélkül felismerhetetlen szoktam lenni :oops: , meg a pár kiló plusz ami rajtam ragadt :wink: . Ha valaki felfedez, vadásszon le, bár biztos idegbajos leszek :oops: :oops:, de azért a szobába tényleg ne jöjjetek utánam :P :P :P

Na végre itthon vagyok mától :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Kisbeeka, elfogadnak minden vizsgálati eredményt, de ha gondolod átküldöm priviben, hogy miket kérnek.

Sajt, igen remélem, hogy tényleg tudunk kezdeni április 22.én, ez persze a hülye piritől is függ, mert ha hamarabb jönne meg akkor tolódik május végére!
Vendég

[quote="zsu1981"]K írta:zsu1981isbeeka, elfogadnak minden vizsgálati eredményt, de ha gondolod átküldöm priviben, hogy miket kérnek.

Sajt, igen remélem, hogy tényleg tudunk kezdeni április 22.én, ez persze a hülye piritől is függ, mert ha hamarabb jönne meg akkor tolódik május végére!

köszönöm,az nagyon jó lenne,ha megírnád,mikkel lehetnék előrébb :)
akkor majdnem egy időben lehetnénk ;)
Vendég

Zsu, Kisbeka: Remélem a névnapom "Csilla" és a föld napja, ami április 22. nagyon szerencsés lesz számotokra!!!! (Janka csak a becenevem)

Janka

Kép

Kép
janka78

Vaya nagyon szép napok jönnek felétek :D :D

Kisbeka én fogigátlót szedtem elötte 1 hónapig az rendezi a hormonokat!! Küldöm az idősürgető hullámokat! :arrow: :arrow:

Muzsi te milyen gyógyszereket kaptál stimu alatt?

Macs nem lesz semmi baj neked is hozzon szerencsét Z ügynök!!!
Köszi a varázslatot. Holnap minden kiderül. :D

Ancsy jó a vonalzód. Hogy van ez a fagyibaba dolog? Neked most beleszámit az 5 probába? Vagy maszek alapon csináljátok?

Rodina micsoda zár kavalkád!! Hát még jó hogy a párod ilyen ezermester. Igazad van. Mármint a pihenést illetőleg. Ami éppen neked jól esik azt kell csinálni!! :D

Sajti nagyon kiváncsi vagyok hogy mit művel a kis ügynököd belül. Kitartást szerdához!

Holnapra kérek még drukkokat hogy beinduljanak a petikéim!!
Na megyek mert a holnapi nap sem lesz egyszerű!!!

Kép
Kép
pancsi76

Janka, köszi szépen! Remélem már meggyógyultál!

Kisbeeka mindjárt írom a privit! :D

Pancsi, mennek a drukkok holnapra++++++++++++++++++++
Vendég

Pancsi: mennek a drukkjaim a petécskéidnek!

Csucsu: nagyon köszönöm, és vigyázz a petefészkedre, sztem kérdezd mag a dokid.

Muzsi: Okés, akkor 1 hét. Én a jövő héten megyek vmikor uh-ra. Most készítek egy vonalzót és jövök.

Üdv Mindenkinek, jóccakát!

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu: még fújom az orrom, de már megmaradok, és a kutyusod?

Janka

Kép

Kép
janka78

Kép Pancsi küldöm neked a tüszőnövelőket a többiek helyett is: Kép

Nagy a pangás mostanában Kép

Jó éjt, libbenek

Maccs
vörösmacska

Janka, köszi, jól van a kutty, már semmi baja, itt van körülöttem az összes játékával és felváltva rakosgatja az ölembe őket! :D
Vendég

Zsu: Aranyos lehet, és jó hallani a hangvételedből, hogy már te is jól vagy! Puszi!

Janka

Kép

Kép
janka78

Jó reggelt lányok!

Sajtikám, te jártál ma reggel az eszembe! Őrült nehéz lehet ez a 7 nap, és annyira, de annyira jól viseled! Minden elismerésem a tiéd! Nagyon ügyes, bátor csajszi vagy! :wink:

rodina74

Sziasztok!

Csucsu, nekem inszem előtt 2/3 Menopurt kellett szúrnom, tüszőrepinek Pregnylt kaptam. Petefészek szurkálás lehet a peteéréstől.

Vitaminok: én azt olvastam, hogy C-vitaminól max napi 1000 mg-ot lehet a nőnek. Lehet, hogy én is úgy csinálom, hogy 1 nap terhesvitamin 1 nap Béres. Esetleg nem tud valaki olyan bogyót, ami nem komplex, hanem csak vasat tartalmaz?

Kisbeeka, nekem is volt kisfokú endóm. Sokat olvastam a betegségről, és a gnrh-tól nagyon sok mindenkinek kiújult és iszonyú szenvedésekkel jár (hőhullámok klimax érzés stb) szerintem egyértelműen a minél hamarabbi lombikot kéne választanod. Bár jó sokára kaptál időpontot.. Nem tudom én lehet, hogy átgondolnám a helyedbe, hogy esetleg máshol hátha kapsz hamarabb (pl Kaáli) ott is tb-re megy a lombik. Mert lehet, hogy neked most jobb lenne, ha hamarabb eljutnál a lombikig. Vagy esetleg még fogamzásgátlót kéne szedned addig, azt sokan szokták ajánlani.

Az endó furi betegség, valaki meg sem érzi, hogy van neki. Nekem pl fájt mensi alatt, de nekem a műtét után is fájt, ami egyáltalán nem biztos hogy azt jelenti visszajött. Állítólag megmaradhat a kismedencei fájdalom. :( De valakinek nagyfokú endó sem fáj. Szóval nem biztos, hogy érzed,ha kiújul. Ja meg a barnázás is tipukus tünet, de az sem mindeninek van.

Egyébként a diétában lehet valami mert én végigcsináltam egy hónapot és az égvilágon semmi fájdalmam nem volt. Viszont nagyon nehéz betartani sajnos. :( Remélem a lelki gyógymód segít majd.

Navi már csak egyet kell aludnod :D Annyira szorítok érted. Jó, hogy otthon van a párod legalább eltereli a figyelmed. A Corax jó teszt, 20-as érzékenységű, jobb mint általában az occsó déemesek. Én a 15.napon használtam és szép erős csíkom lett.

Én nem feküdtem utró után, nem is tudtam, hogy kell. Pici mindig kifolyt, de a lényeg bent maradt. MOndjuk ártani nem ártasz ha kicsit pihizel utána.

Sajt ZT +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jaj Sajti mehettél volna ma, a tíz körmömet lerágom érted. Bár szerintem ez a nyugalom jót jelent, meglesz az eredménye. Ne félj a méhenkívülitől, lombiknál nagyon pici az esélye. Te hogyhogy nem utrózol?

Ja és majd ha máshol nem a topiktalin összefutunk ;)

Vörösmacs minden rendben lesz és szuper eredményeket fogsz kapni. Tudom érzem ++++++++++++++++++++++++++++

Ancsyka édes a vonalzód :D

Rodina nekem a 17. napon kellett mennem. Én is nagyon örültem Lucuzsnak, pedig még vérezgetett is - biztos akkor volt a beágyazódás. De mindegy is, lényeg a siker! Ezek után már csak te jössz ;)

Kép
vayacon

Babe, Kubu ment privi.

Kép
vayacon

Pancsi, ügyes legyél! Drukk, h. jól növögessenek a tüszőid!
Gyere majd és mesélj!

Janka, örülök, h. már jobban vagy!
Te is köhögtél vagy csak náthás és lázas voltál?

Engem konkrétan kikészít ez az "ugatás" :( egész éjjel innom kellett, mert ha nem, annyira ingerelte vmi a torkomat, h. majd meg fulladtam... hát emiatt el vagyok kenődve :cry:
Egyszerűen csoda lesz, ha holnap két csíkos lesz a tesztem... Bocs, h. ilyen nega vagyok :oops: :roll:

Vaya, ma reggel már megfordult a fejemben, h. megcsinálom a tesztet, aztán legalább tudom, mi a tézis, egyszerűen elegem van ebből a várakozásból (tudom már csak 1 nap), de aztán mégsem csináltam, szerettem volna még egy viszonylag jó napot magamnak!
Köszi a tesztes infot!

Most megyek összeszedem magam, mert nemrég tápászkodtam ki az ágyból, ma még takarítanom is muszáj lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Tényleg Babe, mi van veled?

Mieza, te sem voltál már jó régóta?!

Most nagyon lelassult a topic már péntek óta :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok! Itt vagyok ám, csak pár napig nem volt gépem. Most kicsit jó is volt a szünet, mert a gyerektémát kicsit el kell engednem, hogy sikerüljön. A görcsös akarás nem tesz jót :D

De most szép lassan olvasom vissza, csak hát annyit termeltetek. szuper, hogy ennyi minden történik!

Mindenek előtt Sajtinak ma nagy-nagy drukkok!!!! Veled/Veletek vagyunk!

Navinak meg holnap reggelre küldöm a hahómami csomagot :D (vannak benne mamisörömkönnyek, meg minden :D )!!!
mieza

Amíg olvasok vissza...

Csak egy kis érdekeség, terheseknek és IVFeseseknek. (de szép szó :D )

A bírói gyakorlatban a terhességgel kapcsolatban - ami úgyszintén felmondási vélelmet jelent - korábban volt olyan álláspont, miszerint ha a terhes nő előzetesen nem közli állapotát a munkáltatóval, s ezzel megszegi a tájékoztatási kötelezettségét, akkor felmondás esetén nem hivatkozhat a védettségre. Később aztán "helyre tették" ezt a problémát akként, hogy kimondták: a terhesség objektíve védettséget jelent, s akkor is megilleti a védelem a dolgozót, ha korábban nem tájékoztatta a terhességéről a munkáltatót, sőt, akkor is jogellenes a felmondás, ha annak közlésekor esetleg még ő maga sem volt vele tisztában, mert olyan korai stádiumban volt, s csak később derült ki, hogy már a felmondáskor is terhes volt... Hasonlóképpen a "lombikbébi-programban" való részvétel is objektív védelmet kell jelentsen, tehát az abban résztvevő - illetve ahogy a törvény fogalmaz: az azzal összefüggő kezelés alatt álló - munkavállaló akkor is felmondási tilalom alatt áll, ha erről nem tájékoztatta előzetesen a munkáltatót. Az Ön részéről azonban a tájékoztatás megtörtént, azt nyilván tudomásul is vették, ha nem kértek erről külön igazolást, ami nyilván becsatolható lett volna... A magam részéről ugyancsak azon az állásponton vagyok, amit az Ön által megküldött "Orvos válaszol" részben szerepel, hiszen a két program közötti várakozási időszak is a kezelés részének tekintendő a véleményem szerint. (Sajnos kifejezett törvényi szabályozás erre vonatkozólag nincs, bírói gyakorlatban sem találtam közzétett döntést ebben a témában, ezért elvileg előfordulhat a szűkebb értelmezés lehetősége is... De abban is lehet bízni, hogy a bírói gyakorlat sokszor munkavállaló-párti...
mieza

És még laptető is :) Lehet, hogy holnap jóhírek lesznek többünknél? :) mágikus hármasok?
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?