Bree,
de jó, hogy minden rendben!!! Csodálkoztam is volna ha nem!
Kicsi Luca, növögessen szépen, te pedig ne idegeskedj!
Nálunk a szoba majd nyáron készül, most se idő, se pénz nincs rá. Ilang szobáját kell majd teljesen kipakolni, átépíteni, hogy ketten elférjenek benne, én szeretnék festeni is. Ezt így munka, ovi mellett nagyon nehéz kivitelezni, ez kb. egy hetes intenzív munka, és segítséget is kell szereznünk. No de nem aggódom majd minden szépen a helyére keül, van még időnk bőven.
Pénz: nem hagyom magam, úgy csinálom a munkát, hogy más is odaférjen
. A január-február nagyon stresszesen telt a munkahely miatt, már nem vagyok hajlandó idegeskedni. Össze is vesztem párszor a főnökkel, tudja, hogy mi a tényállás. Az elmúlt 1.5 hónapban, azt nem kérdezték meg, hogy hogy vagyok.... lesz@rják. Sebaj, én is tojok rájuk nagy ívben. A múlt héten elköltözött a cég, simán rámoltattak volna velem 4 évnyi irattári cuccot, de megmondtam, hogy felejtsék el, csak nem fogok terhesen 6-8 kilós dossziékat emelgetni! Elfogadták, de a sarkamra kell állni, mert simán nem foglalkoznak az állapotommal, vagy csak szájhúzva.. de mindegy, már nem sok van hátra júniusig, ezzel nyugtatom magam, ha nem jön pénz nem megyek be, de az állományom megmarad. Na befejezem, mert ha csak szóba kerül összerándul a gyomrom...
Bettike,
köszi nagon kedves vagy! Nagyon szépen megjött neked ebben a hónapban, ez nagyon jó jel!!! Az én dokim az szokta mondani, hogy 22-32 nap között normális a ciklus, egyéntől is függ! Ha elmúlik mész vmi vizsgálatra?
Susy,
de jó, hogy írtál! Te vagy elhűlve? Mindjárt a 30. héten vagy, amikor csatlakoztam akkor teszteltél!
Rohan az idő!!! Szegény Kristóf, ismerem az érzést, én is folyton ütöttem vertem magam, és Ilangom is ilyen kis eleven (volt), állandóan tele volt puklikkal, kék-zöld foltokkal... jó, hogy nem lett nagyobb baj! Van már nevetek a kislánykának?
Gittus,
hogy vagy? elmondtad már a munkahelyeden a babát???
Ma reggel láztalanul ébredt Ilangocska, bár a füle fáj még. Megindult belőle a trutyi (bocsi), remélem ez már egy kis reménysugár lehet.
Szép napsütéses napot!