Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi lányok és bocsi Ronci, téves a hír, más Blanka született nem Ronci szült, ők még egyben vannak.

Tényleg én lennék a következő? :shock:

Kép
Kép
susytunder

Hát akkor reméljük majd jön hír Roncitól ha tényleg éles a dolog :lol:

Szerintem igen, te jössz majd 8) de még bőven van időtök:)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Lányok, nem Ronci babája született meg :lol: ha :lol: :lol: ha jön hír, szívesen megírom majd Nektek, ne izguljatok :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

susy

tényleg neked is közeleg az idő :)

KépKép
bettike83

csajok
beszéltem a dokimmal,ha nem lesz sok a mensim mehetek,mert cytologiát úgysem csinál azt mondta.
ildi nagyon aranyos léni
mi nagyon betegek vagyunk,vagyis én és a párom,náthásak vagyunk,a fiúk még hál isten nem.....
Bree-szép a babakocsi..szuper..

Kép

Kép
kistörpe

Nita-köszike a vonalzót rendi vagy...

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe jobbulást Nektek!!!Gyógyuljatok meg!

Kép
bree

Bree-köszönöm,de most telóztam a dokinak indulok Bálintal,ő is Náthás,meg egy kicsit hörög a melle,láza nincs enni eszik....szomorú vagyok és ideges..........

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe remélem azért nem nagyon komoly a baj... gyógypuszit a kisfiadnak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

tegnap doki néni azt mondta nincs semmi baj Bálinttal,kaptunk nózi cseppet,a hörgést ő nem hallotta lehet,hogy pont akkor félre nyelt a drága és azért hallottam azt.Le is mérte egy hete 4400g volt most 4500g.Megdicsérte,nagyon szépen fejlődik,és egy kieggyensúlyozott kis krapek...
Ildi hogy telnek a napjaitok a csajokkal??
Ronci????????????-semmi hir????
Ma megyek a dokihoz a 6 hetes kontrolra-azt mondta ha kevés lesz a mensim nyugodtan menjek....
Nita-merre vagy?fogad?

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Nita!
Tegnap nem tudtam jönni. Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Máténak!! :wink:
Ünnepeltetek vagy majd a hétvégén? Miket kap a nagyfiad 4. szülinapjára?

Nálunk ma lesz a farsang. Bogi már tisztára be van zsongva. Alig bírt elaludni este, annyira izgalomba jött már :lol:

Én is izgulok kicsit, de Én a szerep miatt amit betanultunk a gyerekeimmel :?

Anita
Kép

Kép
gani

Lányok, remélem Ronci nem haragszik meg érte, mert nem beszéltük meg, hogy kiírom ide az örömhírt, de annyira drukkoltam nekik, hogy muszáj látnotok a jó hírt:

"A mai napon ugy döntöttem, feladom luxusalbérletem Anyánál és 6óra 40 perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de mivel 3580 gramm, 51 cm-ig nőttem, már szűkösnek bizonyult a hely. puszi Blanka"

Szóval RONCI - BLANKA szívből gratulálunk Nektek!

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
köszi a híreket, örülök, hogy jól vagytok! :D

Ronci,
gratulálok Blanka érkezéséhez, jó egészséget nektek! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

ronci

gratulálok én is :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!
Kistörpe örülök hogy jól van már Bálinka:)))))))
fogam már egész jól....most próba/gyógy/tömés van benne jövőhét keddig......
Gani köszönjük:))))))))
az oviba már volt zsúrja..majd most hétvégén tartjuk a családi zsúrt:))))
nagyon sok mindent kapott...természetesen inden Thomas-os:))de a fő ajándéka tőlünk az a fa futóbicikli..Thomassal az elején:))....most is azzal játszik:)))

Ronci Sok Boldogságot és jó egészséget kívánok!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok help!!!! szoptatás alatt náthára-torokfájásra való szopi mellett szedhető gyógyszer kellene nekem... sajna nyomorultul vagyok, bár ötletem sincs hol fáztam meg, itt ülök a szobában, szinte senki nem volt nálunk és senki se beteg rajtam kívül...
kipróbáltam az összes homeos-természetes praktikát, sós víz, méz, hagyma, tea, osciloccocinum, homeogene, coryzalia...
please írjatok valami hagyományos gyógyszert is, mert úgy látom nem fogjuk elkerülni...
Panadol, algopyrin, mi legyen? én sose voltam szopi alatt beteg...
ja és szerintetek szájmaszk ilyenkor kellhet Léna miatt???

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
szegény te! Az én javaslatom tengervizes orrcsepp, és hagymatea mézzel. Elég gáz íze van, de hatásos! Vegyél maszkot sztem, mert ha nagyon folyik az orrod, prüszkölsz nem csak Léni, de Lillu is elkaphatja! És az elmaradhatatlan pihenés, márha ez a 2 picúr mellett lehetséges :shock: :shock: Gyors gyógyulást neked!!!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ronci
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Kép
Kép
susytunder

Ildi kérdezd meg a Sinupret szedhető--e én terhesen szedtem,nem tudom szoptatósok szedhetik -e???
Ronci GRATULA.......

Kép

Kép
kistörpe

Ildi szerintem is használj maszkot............nekem ami mindíg bevált hogy szinte fulladásig ittam a jó meleg mézes teát!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

hol van mindenki? Kihal a topikunk???? :( :( :( :(

Ilangocskám 5. napja beteg, 4 napja lázas, ma megyünk vissza a dokihoz. Torokfájás, fülfájás, láz, hányás volt/van a terítéken. Már aggódom, hogy miért nem gyógyul. Mondjuk gyógyszert semmit se kaptunk pénteken, de a vitamintól, méztől, teától nem gyógyul, na meg étvágya sincs....

Csütörtökön megyek AFP-re, kérek drukkokat!

Ildi,
jobban vagy?

Nita,
fogad jobb már?

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer minden rendben lesz az AFP-vel.......nyugiiiiiiiiiiiiiii
fogam megvan köszi....oldalt egy kicsi gyógytömés letört....demár szarok rá!!!!!

ILANGOCSKÁNAK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer drukkolok!!!

Nekem szar lett az AFP-m, pénteken tudtam meg! :cry: :cry: :cry:
Holnap megyek genetikushoz UH-ra :? :roll:
Kérem a drukkokat én is, hiszen a kombinált downos szűrésem negatív lett, nem volt semmi baj...ez az AFP egy rakás szar és a frászt hozzák az emberre.
Miután kizokogtam magam, már sokan megnyugtattak, hogy semmi baj és egy szar vizsgálat, megbízhatatlan eredményekkel...meg is akarják szüntetni...
Na majd meglátjuk, remélem nincsen gond a kicsi Lucámmal!

Holnap 3-ra megyünk!

Amúgy ma kezdtem dolgozni újra, vége a szünetnek:)örülök,jó volt bent, bár elfáradtam.

Nitácska jobbulást a fogadnak.
Ilangocskának is jobbulást és gyógyuljon meg minél előbb.

RONCINAK GRATULÁLOK!!!ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!!:)

Kép
bree

én itt vagyok ám néha :)

bree

nagyon remélem h nincs semmi baj,nem lehet baj..

KépKép
bettike83

Bree szard már le az AFPt!!!!!!!!!!!!mintha meg se csinálták volna....én egyiknél se idegeskedtem emiatt..........
természetes hogy egészséges a babád!!!!!!!!
meg ha nem pontosan a 16.héten veszik le tuti a rossz eredmény!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi lányok, remélem tényleg nincs gond.
Igen mindenki ezt mondja, amit Te Nitácska, hogy annyira pont mindennek stimmelnie kell,hogy ne legyen pontatlan az eredmény... :?

Ja hétvégén megvettük a bordűrt, ilyen lesz a falon :lol: Kép
És ezt a lámpát kaptam a nővéremtől az ágya fölé:): Kép
Na megyek aludni!
Jó éjt, holnap este jövök az eredménnyel.

Kép
bree

Jó reggelt!!!

Indítom a napot! :P
Hol vagytok?

Kép
bree

Sziasztok,

most kaparom össze magam az éjjeli fentlét után.
Komolyan lányok, nem értem én ezt a fránya vírust :cry: :cry: . Éjjel 2x keltem, 1 alkalommal másfél órát virrasztottam a hót lázas és fájadlomtól fetrengő gyerekem mellett, tanácstalanul.
Pedig már nem vagyok kezdő... de vhogy ez a kórság makacsul tartja magát. Voltunk dokinál semmit nem mondott, adjak a nurofent helyett mostmár cataflam cseppet, orrcsppet, aztán szerdán menjünk vissza. A gyerek füle be van gyulladva, az a cataflam-tól nem fog meggyógyulni!!! Most agyalok, hogy elvigyem-e fül-orr-dokihoz?
Köszönöm a ránk gondolást, aranyosak vagytok!

Bree,
ne aggódj az AFP-d miatt! Igaza van Nitának! Én csütörtökön megyek AFP-re, 16+2 napon, azt mondták az pont jó lesz. Hát remélem, mert nem hiányzik a fölösleges para.
Bree majd mesélj mi volt, benézk még később, mennek a drukkjaim!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
az én értékeim 0,5 MOM Lillával, Lénivel 0,61, tehát békas segge alatti mind a kettő. Lillánál volt az alacsonyabb, a Schöpf-Méreis dokim nem törődött vele. Léninél a kombi eredmény 1: 27000 volt a down-ra, de itt papíron kellett aláírnom, hogy visszautasítom az amniot. Látod egyik babám se down kóros hála Istennek. Nem lesz baj, ne izgulj. Ráadásul nekem pontos időben vették le, mégis csak ilyet tudok :twisted:

Sucer,
köszi már meggyógyultam :lol: :lol:
lányodnak jobbulást :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sucer jobbulást, szegényke...jó lenne ha meggyógyulnál már!
Gyógycsiguk 8) :lol: : @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ildi köszi,hogy leírtad.
Mindjárt bepötyögöm a leletemet, csak meló van...

Kép
bree

Ez volt a down-os cucc! Ami tök jó lett.

PAPP-A szint: 1380.00 miu/L 0.95 MoM
Szabad ß-hCG szint: 21.80 Ng/ml 0.58 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.46 mm 1.01 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 32 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Terhességi kor a vérvételkor:
12 hét 1 nap (mensi alapján)
11 hét 5 nap (UH/biometria alapján)

Kép
bree

Bree,
ez a genetikai vérvétel eredménye, amit ugye egy UH-val együtt mondanak negatívnak. Az AFP nem a down-t nézi, hanem a nyitott gerinc-et szűri, de mint Ildi is írta, nem szabad a "rossz" eredménytől megijedni, mert az esetek túlnyomó többségében csak tévedés az egész. Mit jelent ez a plusz genetika amire mész?
A 18-20. heti UH-nak is ez a célja, hogy megnézzék a baba szerveit, csontozatát, gerincét, ne aggódj minden okés lesz Luca babával.

Remélem a köv, UH-n már mi is megtudjuk a babucink nemét :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ildi,
örülök, hogy rendbejöttél!!

köszönöm a gyógydrukkokat mindenkinek!

Susy,
mi van veled?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer tudom mit csatoltam be az előbb :lol: csak folytatni akartam, hogy ez volt a Down, kombinált, ez pedig az AFP:
csak itt volt a főnököm, nem tudtam beírni....

Terhességi HCG: 19604
Terhességi AFP 19,70
MOM érték: 0,57
Korrigált AFP MOM: 0,68
Zerhességi HCG MOM: 0,71

Magyarul a Down kizárva szinte teljesen, hiába lett alacsony az AFP-m.

Kép
bree

Sucer biztosan megtudod már a nemét...remélhetőleg:)
Mentek 4 D-re majd?

Gittus, Kitty, többiek????Életet kell lehelnünk a topicba... :wink:

Kép
bree

Bree,
bocsi, nem kioktatni akartalak :oops:, csak segíteni.
4D-re nem hiszem, hogy megyünk, mivel egy csomó vizsgálatot a dokim magánúton intéz, ami nagyon sokba kerül :( . A SOTE II-n, külsős orvos, UH-z és szüléseket vezet, de vizsgálatra, vérvizsgálatokra, nem mehetek a klinikára, csak a magánjába.

A cég ahol dolgozom, még a januári béremet se fizette ki, pedig már március van, így nagyon nehéz időket élünk. De nem panaszkodom, csak sok az ide 10e, oda 8e, főleg, ha az embernek nem jön pénze, pedig dolgozik:evil: :evil: :evil:

Na eldugulok, mert csak ideges leszek. Ilang megint lázas, és fáj a füle, pedig 10-kor minden gyógyszert megkapott... világgá megyek. ja és Apa vidékezik, csak holnap este jön haza...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree
Miért mondod, hogy alacsony az AFP-d? A korrigáltat nézik és a 0,68 az teljesen jó. Különben is ez a vizsgálat elavult, vacak, sok doki nem is ad rá.
Nagyon tuti a bordűr is és a lámpa is. :)

Bree, Sucer
Lehidalok hány hetesek vagytok már ti is!!! :shock:

Én megvagyok, telnek a napok, várjuk a tavaszt. Kristóf tegnap lefejelte a radiátort, de úgy tisztességesen. Szép lett a homloka. Ezek vannak, készülődünk, pakolászunk...

Kép
Kép
susytunder

bree gyönyörű lesz a szobája és a lámpája a kisasszonynak!!!!!!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sucer

nagyon sajnálom a pici lányotodat,olyan rosz mikor egy picur beteg.küldök sok gyógy puszit neki és hamar gyogyuljon meg :)

ma megjött 33 napra,jelentős javulás történt.előző ciklusban 47 volt ,azelőtt meg 46 nap volt.tök jó sztem :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Minden rendben van
Sajna 3 és fél órát ültünk ott, mert a doki elment szülést vezetni stb. + rengetegen voltak.
Kifaggattak milyen betegségek voltak a családban, családfa stb. Az eredményem nem indokolt pánikkeltést..a nő aki átadta a leletet az volt FASZ!
Az UH-n meg minden rendben volt, ficánkolt, ugyanolyan nudli orra van,mint nekem
A leleten rajta van,hogy tele a gyomor..azaz tele a pocakja. Férjem hozott a mekiből enni, mert dél óta nem ettem akkor már..és betoltam egy kiskrumplit meg egy fél sajtburgert leért Lucushoz is mire bementünk
Na szóval nyugi van:)
Csak nagyon fáradt vagyok!

Ja azért megkérdeztük a biztonság kedvéért, hogy ugye azóta sem nőtt ki kuki:))) de nincs:))))))

Lelet:
Egy élő magzat. Jó életjelenségek. Placenta a mellső falon. Köldökzusinórban 3 ér. Normál mennyiségű magzatvíz. Négy üregű szív. Telt gyomor:-)))))))))Vesék rendben. Anomálisa nem látható.
BP:44 AC: 140 FL:28 Grav:s. 18-19.
a többi bla bla

Sucer megértem a pénz dolgot, de ne hagyd, hogy hitegessenek és lógjanak a pénzeddel.. :? :? :? :? én is megszívtam tavaly, pereskedhettem és most megnyertem, de várhatok a pénzemre....szóval mindent bele.

Suzy Kristófnak púpcsökkentőket kívánok :D szegényke...jól nézhet ki a feje, a radiátor az nagyon dúrva. Én csak bele rúgtam már, de azt hittem besz*rok a fájdalomtól..... :roll:

Sucer kislányodnak továbbra is gyógypuszik, szegényke :(

Köszönöm a dícséreteket..igyekszem nem csicsázni agyon :D
Rakhatnátok be ti is több képet, szoba tervről, babakocsi, pocak, Suzy nálad már tényleg csak van szoba meg egyebek :D babaképeket is rakhatnának az anyucijaink többet....Nitácska is

Bettike sajnálom, hogy megjött, de legalább már javul a napok száma.....

Kép
bree

Bree,
de jó, hogy minden rendben!!! Csodálkoztam is volna ha nem!
Kicsi Luca, növögessen szépen, te pedig ne idegeskedj! :D Nálunk a szoba majd nyáron készül, most se idő, se pénz nincs rá. Ilang szobáját kell majd teljesen kipakolni, átépíteni, hogy ketten elférjenek benne, én szeretnék festeni is. Ezt így munka, ovi mellett nagyon nehéz kivitelezni, ez kb. egy hetes intenzív munka, és segítséget is kell szereznünk. No de nem aggódom majd minden szépen a helyére keül, van még időnk bőven. :)
Pénz: nem hagyom magam, úgy csinálom a munkát, hogy más is odaférjen :wink:. A január-február nagyon stresszesen telt a munkahely miatt, már nem vagyok hajlandó idegeskedni. Össze is vesztem párszor a főnökkel, tudja, hogy mi a tényállás. Az elmúlt 1.5 hónapban, azt nem kérdezték meg, hogy hogy vagyok.... lesz@rják. Sebaj, én is tojok rájuk nagy ívben. A múlt héten elköltözött a cég, simán rámoltattak volna velem 4 évnyi irattári cuccot, de megmondtam, hogy felejtsék el, csak nem fogok terhesen 6-8 kilós dossziékat emelgetni! Elfogadták, de a sarkamra kell állni, mert simán nem foglalkoznak az állapotommal, vagy csak szájhúzva.. de mindegy, már nem sok van hátra júniusig, ezzel nyugtatom magam, ha nem jön pénz nem megyek be, de az állományom megmarad. Na befejezem, mert ha csak szóba kerül összerándul a gyomrom...

Bettike,
köszi nagon kedves vagy! Nagyon szépen megjött neked ebben a hónapban, ez nagyon jó jel!!! Az én dokim az szokta mondani, hogy 22-32 nap között normális a ciklus, egyéntől is függ! Ha elmúlik mész vmi vizsgálatra?

Susy,
de jó, hogy írtál! Te vagy elhűlve? Mindjárt a 30. héten vagy, amikor csatlakoztam akkor teszteltél! :D :D Rohan az idő!!! Szegény Kristóf, ismerem az érzést, én is folyton ütöttem vertem magam, és Ilangom is ilyen kis eleven (volt), állandóan tele volt puklikkal, kék-zöld foltokkal... jó, hogy nem lett nagyobb baj! Van már nevetek a kislánykának?

Gittus,
hogy vagy? elmondtad már a munkahelyeden a babát???

Ma reggel láztalanul ébredt Ilangocska, bár a füle fáj még. Megindult belőle a trutyi (bocsi), remélem ez már egy kis reménysugár lehet.

Szép napsütéses napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer akkor nálatok jó nagy meló lesz még a nyáron:-)
Mi másfélszobás panelban nyomjuk, szóval a hálóban lesz egy úgynevezett babasarok:-)))
Ezt próbálom majd minél jobban kicsinosítani:)
A nappalit akarjuk majd kifesteni, mert 2005-ben újítottuk fel az egész lakást az esküvő előtt...de pikk pakk elhasználódik :?
Tavaly nyár végén festettük a hálót, ősszel az összes többit és már csak a nappali maradt:)de azt majd április környékén remélem megejtjük:)Akkor utána már berendezem a Luca sarkot nagyjából:))csak ugye ez a pénzen is múlik....vennünk kell még egy komódot is neki meg polcot a falra.
A többi már nem nagy költség...apróbb dolgok hiányoznak...meg amiket még ígértek örökségként (mérleg, járóka, stb.)
utazóágyat anyuék megveszik:)nekünk csak az ágynemű marad nagy költségnek...:)
De basszus a tesz veszre most akarok regelni, mert találtam szetteket olcsóbban, 8-9 ezerért, meg szopi párnát 3500-ért, a 6-8 ezer helyett...sokféle huzattal....szóval most sokat gubizok a neten mit hol érdemes megvenni.

Anyukák majd a pelusvásárlásnál interjúvolni szeretnék mindenkit:)))ugyanis találtam nálunk egy boltot, ahol van nagy kiszerelésben Huggies minőségű lengyel pelus 64 db-os pölö 2800 Ft-ért...nem tudom ilyenekre szabad e előre beruházni..hogy ne legyen olyan nagy költség hirtelen az elején a pelenka vásárlás....

Suzy neked csatolom, bár biztosan láttad már:
http://www.bajcsyszul.hu/szulszob.htm
:lol:
Remélem majd mesélsz nekem, te előbb tudod meg milyen:)
Melyik dokihoz is jársz bocsi, de elfelejtettem?
Megyünk majd tesómékhoz maglódra nemsokára, jön a jó idő akkor már sokkal többet kotlunk náluk :P Szeretek ott lenni nagyon :wink:

Brigi, Kistörpe, Gittus...jajj de jó lenne ha írnátok többen...

Sucer te mit dolgozol,hogy állományod van?

Kép
bree

Ja ma vagyok pont 19 hetes :lol: :lol: :lol: :lol:
És most már egyre erősebben érzem a rezgéseket, amik már inkább nyomásszerű dolgok...mocorgás... 8)

Kép
bree

Bree
A Bajcsyban fogsz szülni? Az én dokim Dr. Nagy László.
Én picinek nagyon szerettem a huggies pelust, de már nagyobb méretben nem vált be. Szerintem érdemes beruházni, már nekem is sorakoznak a pelusok a szekrényben.

Sucer
Na tegnap újabb baleset történt, rányitotta az ajtót a lábára a nagy lábújja szépen vérzett, de annyira nem veszi fel ezeket a dolgokat. Ha látnád a lába szárát tiszta kék zöld folt, mint akit vernek. Anyukám azt mondja, hogy én voltam ilyen gyerek. :)
A lánykánk neve Nóra Johanna lesz. Tényleg rohan az idő, de még most jön a neheze.

Kép
Kép
susytunder

bree ugye megmondtam hogy miden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok pelust nem érdemes venni mert pár hét és váltani kell........
innentől csak úgy peregnek majd a hetek........figyeld majd.....nemsokára azt veszed észre hogy a szülőszobán vagy:))))))
Sucer jó nagy tetű aki pakoltatni akart veled...jól orrba basznám....bocsi de kiakadtam............. :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, ahogy mondod, Sucer főnökének elkelne egy néhány saller....paraszt!!!
Akkor veszek azért pár pelust..aztán majd menet közben veszünk többet, mert mi van ha allergiás rá, vagy átázik, mellé folyik...fene tudja mi fog beválni..

Suzy igen a Bajcsyban fogok. Oda járok minden vizsgálatra...örökké sokat kell várni...utálom ezt benne.

Lányok normális is, hogy fáj a seggem?Illetve a s.csontom???Olyan mintha jól p*csán rúgtak volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de komolyan :D :D néha alig bírok felállni a székemből ha mondjuk tunyulva ülök a gép előtt... :oops:

A Nóra Johanna nagyon szép név! :)
Szegény Kristóf...Suzy valld be,hogy vered azt a szegény gyereket:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))olyan Tájfun, mint én:)
Engem múlt héten kutya is megharapott a térdemen...senki nem csodálkozott el rajta :roll: :D

Kép
bree

bree nekem is fájt a hátsóm...... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska
Na igen, váltani kell, de lehet nagyobb méretet is előre venni, és azért az első időkben elég sok pelus elfogy. :)
Én 2 csomag new born- ot vettem és 3 csomag 3-6 kilósig méretet.

Bree
Nehogy azt hidd, hogy máshol jobb a helyzet, még a Bajcsyban igen is jó, ahoz képest, amihez én tudok viszonyítani.

Popsifájás még csak a kezdet. Milyen jó is amikor már a medencéd a szemérem domb meg minden fáj és minden lépés keserves, miközben úgy jársz, mint a pingvin. :lol: Én már érzem. :)

Kép
Kép
susytunder

Na majd akkor én is azért valamit beruházok pelenkaügyben május felé:)

Kezdet ez??Ahh...nekem kezdetektől van valami nyűgöm..eleinte sokáig fájt a hasam sajnos, aztán jöttek a fejgörcsök, aztán öklendezés és hányás..karácsonykor kajaundor....januárban nyugalom..februárban meg cickók...most a hátsóm...szépen haladok 8) ja és a pingvin mozdulatokat is gyakorolom...próbálok néha még a magassarkú csizmámban bohóckodni...abban még próbálok legalább nőcisen menni :D :D :D :D :D de asszem nyár végére a 40 fokban már csak "úszni" fogok...ANYAHAJÓKÉNT.... :shock: :D :D

Kép
bree

vagy tankhajóként?? :roll: :P :lol:

Kép
bree

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?