Új privát üzeneted érkezett!

Zsu:szép pocak!Ez a mosolygás meg egyszerűen elképesztő!Hihetetlen hogy még ilyen pici és milyen kis vigyori.Teljesen el vagyok ájulva tőle! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Elvileg elküldtem én is a pocakomat :D 26 hetes korában van a képen, de írtam is hogy majd csinálunk frisset.

Köszönöm a sok ruházati tippet..egyenlőre nekem is inkább nacik kellenének. Most van bolt bőven amiből lehet válogatnom :)

Hibernia, Barbazsó én is hallottam az anionos betétről, sőt vettem is tisztaságit. Barátnőm megkérdezte a nődokiját, és terhesség alatt is lehet használni. Nekem valami love moon anion a márkája. És azt mondják elmulasztja a gombás fertőzéseket is. Szerencsére ezt élesben nem próbáltam, de mindenképp jó érzést biztosít, + elvileg valami "csoda" folytán egyéb dolgokban is segít, de tényleg nem olcsó :cry: 30 db-os tisztasági betét 1.800,- Ft volt. És nekem is szülés utánra ennek az éjszakai változatát ajánlották, mert segíti a sebgyógyulást is.
De azthiszem a jól bevált dolgok is helyet fognak kapni nálam is a kistatyóban :)

Csöplány, küldöm a privit az adatokkal + képpel mert én még azt sem küldtem. Jó kis cuccokat vásároltál. Terhesség utánra nyakpárna javasolt? Ezt még nem hallottam..ennyire tudatlan vagyok? :D
Amúgy az alvás témában valaki használ szopipárnát? Én sokat szenvedek a megfelelő pozicióval és azt ajánlották de valahogy nem tudom elképzelni vele az alvást..persze lehet csak az előítéletek :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csöplány! Köszi :D Gondolhatod..rögtön szerelmesek lettünk pedig milyen kis UFO volt akkor :D Tényleg remélem, hogy idekinn megmarad a jókedve :D
Elküldtem az adatokat priviben a táblázathoz.
Szép estét mindenkinek! Hétvégén nálunk buli lesz nagyim 80-at tölti márc 1-én :D :D :D
Szóval nem leszek annyira aktív.Kiváncsi leszek csöplány milyen lesz a másik fórumos tali..azért más lehet személyesen talizni mint így dumcsizni...jó mulatást neked!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu:jó bulizást,aztán csak csínnyán az alkohollal! :P Na jó csak vicc :D

Nyakpárna:sok helyről hallottam hogy mindenben jó.Pl a gátsebnél.Ha a nyakpárnára ráülsz,akkor ugye nem érintkezik semmivel a vágás,emiatt nem is fog fájni az ülés.Elméletileg szopiztatásnál is jó szopipárna helyett.Mondták hogy ha kis időre ott akarod hagyni valahol a babát,mondjuk az ágyon,akkor ebbe teheted és akkor nem fog tudni gurulni még véletlenül sem.Saját magadnak lehet ugye rendeltetésszerűen használni.Hallottam olyat aki a nagy pocakkal mindig derékfájós volt,és amikor ült mindig a derekához tette és sokkal elviselhetőbb volt.Én ezért megvettem egyet,500 Ft volt.Kiváncsi vagyok hogy tényleg ilyen sok mindenre tudom-e majd használni.De ha nem ennyit akkor is megért! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Csak egy gyorsra jöttem ismét! :) bocsi!
Mivel én nem vagyok szégyenlős, és szerintem tökre rossz, hogy folyton be kell lépjek a g-mail-be, hogy lássam milyen klassz pocakotok van, én úgy gondoltam, hogy ide töltöm be nektek! Remélem nem gond! :)
A kép szerintem nem túl jó, de majd igyekszem jobbat készíteni. De a lényeg azért kivehető! :D:D
Legyen szép napotok, bár nálunk kb. 1000-el fúj a szél! :(

Kép Pocak 27 hetes

Kép Pocak

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Még gyorsan azért most is benézek,aztán megyek készülődni.

Ercsikati:nekem mindegy hogy hova teszed fel a képeket,nem kötelező a gmailre.Csak ott könnyebb utólagosan is bárkiét megnézni,nem kell visszakeresgetni az elmúlt oldalakon.Egyébként neked is nagy pocakod van már.Én még mindig le vagyok maradva :lol: Bár tegnap húgom párja,aki két hete nem látott megjegyezte hogy nagyot nőtt a hasam.Lehet hogy én csak azért nem látom,mert minden nap a tükörbe bámulom magam? :lol:
Ercsikati,elkezdtétek már a babaszobát csinálni??Bár gondolom amiatt tudsz ritkábban járni ide.

Itt is esik az eső és fúj a szél.Sajna ez a hajamat is szét fogja .@.... :x

Na majd este jövök,addig is további szép napot,jó csacsogást.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Szörnyű ez az idő, alig aludtam éjszaka, és akkor is mindenféle rémálmom volt :( Most olyan vagyok, mint akit fejbevertek...
Ráadásul tegnap este étteremben voltunk, hát az is egy rémálom volt, többet nem megyek így terhesen az tuti. Megnéztük előre a neten, hogy vannak saláták, amiket ehetek, meg husok, stb. Oda mentünk, persze az étlapon a fele rajta se volt. Választottam egy salátát, de azon valami dresszing volt, a pincér nem tudta normálisan elmagyarázni, hogy van-e benne cukor, vagy nincs. Aztán végül mondtam, hogy nem kell, jó nekem a Fitness saláta, abban nem volt írva semmilyen öntet. De férjem kifejezetten mondta is neki, hogy csak azért vagyunk ilyen körülményesek, mert cukorbeteg vagyok és nem ehetek cukrosat...erre kihozza a fitness salit vastagon leöntve valami szósszal.... elborult az agyam, odavittem a másik pincérhez és kérdeztem tőle, hogy tudja-e mi van ebben. Hát igen: porcukor, stb.... Aztán felajánlotta végül, hogy kicseréli, miután látták, hogy hozzá sem nyúltam. Mondjuk ez szép volt tőlük. De miután ettem az új salit még az előző debil pincér odajött és még neki állt feljebb, hogy azt nem kérdeztem, hogy ezen van-e öntet...... na szóval a lényeg, hogy a nyugalmam megőrzése érdekében nincs több kajálda :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ercsikati, nagyon jó pocid van! Olyan dombocska féle :D
Csöpplány, én is akarok venni szopipárnát, szerintem az nagyon jó kényelmes, csak eddig elég drágán láttam 7-8 ezer. Most találtam egy helyet, ahol van 5 ezerért. Te 500Ft-ért vetted?
Én ilyen betétekre még nem is gondoltam, de akkor majd be kell szereznem ezeket is...

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina:nem szopipárnát hanem nyakpárnát vettem.Csak olvastam valahol hogy lehet bele tenni a babát és úgy is jó szoptatni.Bár nem nagyon tudom elképzelni hogy hogyan fogom tudni a nyakpárnába úgy beletenni a babát hogy tudjam szoptatni de ha másnak sikerült akkor én is meg fogom próbálni. :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Ja értem! :D :D :D
Felteszem a linket, ahol én a legolcsóbban találtam eddig a szopipárnát:

http://www.hexapuzzle.hu/kismamaparna.htm

Szerintem amúgy tényleg lehet, hogy az is jó erre a funkcióra, csak a nyakpárna kisebb valamivel, de ha nincs nagyon megtöltve és nem túl kemény, akkor szerintem menni fog.... meg hát ha másnak is sikerült, akkor nekünk miért ne.. :D

KépKép

KépKép
nadina01

Hát én kipróbálom a nyakpárnával,meg simán.Nálunk a családba senkinek nem volt szopipárnája és nem is hiányzott nekik.De ez is olyan dolog ki mit tart fontosnak.Anyu pl tegnap mondta hogy nem érti miért akarok pelenkázólapot venni mert simán lehet az ágyon is pelenkázni egy kis pléden.Viszont én elég kényelmes típus vagyok,szerintem könnyebb és kényelmesebb is.Annyira igény függő,hogy ki mit vesz meg.
Én meg mondjuk elég "spúr" vagyok :roll: De mégis megveszek (anyám szerint) sok felesleges holmit.De sajnos azt tapasztalom hogy a kismamákat a lehető legtöbb helyen megpróbálják lehúzni.Főleg az első babásokat.Húú ez is kelleni fog,meg ezt is vegye meg,meg ezt is.Aztán a végén kiad az ember egy rakat pénzt és ki se fogja tudni használni amit vett.
Én kivárom hogy hogy fog menni a szoptatás,meg más és csak akkor veszek ilyen holmikat ha tényleg szükség lesz rá.Pl én mellszívót se veszek,mert ki tudja lesz-e tejem.Lehet hogy pont annyi lesz amennyi a babának kell.majd veszek ha tényleg kelleni fog(22.000.-ért akartak rámsózni egy aventes kezdőszettet,nem hagytam magam).
Sterilizáló,oké hogy tök jó dolog,de régen se volt semmi bajunk attól hogy fazékban kifőzött cumisüvegből kaptuk az inni-ennivalót.
De hangsúlyozom,mindenki saját belátása szerint vásárol.Tuti én is meg fogok bánni egy-két dolgot amit megvettem,lehet hogy nem.

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány! Most látom, hogy megvan az új vonalzód! Nagyon szuper!

KépKép

KépKép
nadina01

igen,megkaptam :D De hétfőn úgyis lesznek új képek Balázsról és akkor csináltatok új vonalzót! :lol: Amikor ezt elküldtem még nem tudtuk hogy most fogunk menni 4d-re :D Mert csak a 32-34. hét között terveztük.

KépKép
Kép
csöpplány

Nadina:elküldöd priviben a hiányzó adatokat a táblázatba?
Teljes név,kor,lakhely,telefon szám vagy e-mail cím.Nem muszáj megadnod amit nem szeretnél.Csak azt írom be a táblázatba amit megadsz.

KépKép
Kép
csöpplány

De jó nektek, hogy mentek 4D-re!
Akkor majd várjuk az új fotókat mi is ám!
Én még nem tudom mikor megyünk megint. Most, hogy gyakrabban kell dokihoz járnom, konkrétan 3 hetente a cukor miatt, így lehet, hogy nem megyünk többet. Akkor végül is mindig megnézi uh-val, és mert magándoki így fizetni is kell 8ezret. de nyugodtabb is leszek, mert gyakrabban ellenőrzik.

KépKép

KépKép
nadina01

Igen, most küldtem priviben a hiányzó adatokat.

Megyek készülődni, mert lassan megyünk anyuékhoz ebédre. Kifejezetten nekem főz diabetikus kaját :D Lassan miattam az egész családom áttér a 100%-ig egészséges táplálkozásra :lol:
Mondjuk rájuk fér kicsit a változás :lol: :lol: :lol: Bár ők eléggé tiltakoznak a saláták és zöldségek ellen :lol:

Mindenkinek szép napot! 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Szopipárnát én is vettem, de szoptatásra nem tudtam használni. Egyszerűen nem tudtam beigazítani a picit. Így inkább még egy párnát tettem a karfára, és úgy jó volt. Szoptatós fotelt vettünk, nem azt, mint ami a legtöbb bababoltban van. A Jysk-ben árulták, ugyanúgy lábtartóval, nagyon kényelmes, és az nagyon is bevált, ugyanis csak ülve tudtam szoptatni, kényelmesen hátradőltem, lábamat felraktam. És később is ugyanúgy tudjuk majd használni.
Sterilizálónk is van, azt is nagyon szeretem, jó áron vettük, nem mikrós. A szopipárnát én is úgy használom alváshoz, mint a csaj az alsó képen, ráteszem a lábam, arra viszont tök jó.
Ja, és a pelenkázót is csak ajánlani tudom. Most kicsit bajban vagyok, mert Ádámmal külön szobába költözünk, a pelenkázó viszont ott marad a szobánkban, mert ott fürdetünk. De majd még megálmodom.
kriszta15

Barbazso: Köszi a tippeket. Nem tudom, itt milyen típusú intim mosók vannak, majd körbenézek itt-ott. (Lactacyd-ot még nem láttam pl.) A Kriston tornát hol végezted el? Mennyi volt? Hosszú időt vesz igénybe? Az anionos cuccot is megkeresem majd, lehet tudok rendelni is.

Cuccok: Hát én eléggé le vagyok maradva. :? Kicsit bekavar ez a kétlaki élet, meg vagyok zavarodva, mit vegyek előre... Mivel májusban már otthon leszek, tegnap beújítottam egy kismama halásznadrágot (farmer), itt nem venném fel, mert megfagynék, de otthonra jól fog jönni... Felsőket innen fogok vinni, 3-4 euroért már csiniket lehet szerezni. Én ki leszek pipálva. Viszont hogy a babának mit vegyünk? :roll: Talány... 2-3 hónapos lesz, mire visszajövünk ide, akkor gondolom nem fogunk éjt-nappallá téve cuccok után szaladgálni, viszont kihozni sem éri meg a dolgokat, szóval most az a terv, hogy nekiállunk most 2-3 hónapos babáknak való cuccokat venni (body, rugdalózó, hálózsák), csak hát az meg olyan furi... :lol: Gondolom nagy baba lesz, no de most vegyek neki egy rakás nagy ruhát látatlanban előre? Hát de mekkorát? Most dilemmázunk. :)

zsu: Én kaptam anyuéktól egy kicsi szopipárnát, mikor otthon voltam, használtam, bár még nem volt akkora a hasam, hogy szükséges lett volna, de azért jó volt. Ha nem a hasam alá tettem, a térdem közé raktam és ott is jól esett. Ha hazamegyek, megint fogom használni szerintem meg lehet a babót is rátesszük egyszer-kétszer, kényelmesnek tűnik. :)

ercsikati: Hát te sem panaszkodhatsz a méretekre. :lol: Nagyon szép kis formás hasad van. A kis-t ki is hagyhatnám. :) A gmail tényleg talán azért jobb kicsit, mert többször meg lehet nézegetni valakit és nem kell keresgetni itt. :oops: Pl már nem emlékszem (bocsi), ki ül az ablaknál fürdőruhában talán, majd tuti visszatérek hozzá, ha én is betöltöm az ő korát, mert szép nagy pocival büszkélkedhet, kíváncsi vagyok, túlnövöm-e. :lol:

nadina: Szegény. :( Hihetetlen mit kell szarozni, cukorbetegek ezek szerint ne is járjanak étterembe? :? Hogyhogy nem tudja a pincér, mi van a kajában? Vagy hogyhogy nem kérdez rá??? Áh... Amúgy mi otthon a Trófeában voltunk, ott bosszankodtam én is, de csak mert bírtam eleget enni. :lol: :lol:

Na én lépek, egész nap kirándultunk, gyönyörűen sütött a nap, ki kellett használni. Mikor hazaértünk, azt hittem meghalok, úgy fájt a derekam, most már okés, de asszem ledőlök egy kicsit. :)

Mindenkinek jó mulatozást a hétvégére. :)

hibernia

Jó reggelt!

Na ma már nincs szélvihar, talán így mindenki jobban is érzi magát :D én legalább is jóval jobban vagyok és csodák csodájára még aludni is jól tudtam. Kipárnáztam magamat minden irányból + a lábam közé is tettem, így teljesen jó volt, csak a megfordulások voltak bajosabbak :lol: Reggelre meg az ágy körül mindenhol párnák voltak :lol:
Rendeltem tegnap olyan betéteket, amit javasoltatok, sima intim betétet és egy csomag éjszakait, azt majd a szülés utánra. Kíváncsi vagyok milyen. Sajna nekem is volt már fertőzésem és gyakran szokott is lenni és hát a kúpok se olcsók, meg a doki se, így, ha tényleg hatásos ez a betét, akkor megéri.
Tegnap kaptam kölcsön egy dvd-t, Rubint Réka fitness dvd-jét terheseknek. Most gondoltam kipróbálom, ha már úgyis túl vagyok a reggelin :D
Kicsit aggódom, mert holnap megyek a kórházba, tudjátok megint a cukros vérvételre és most derül ki, hogy hatásos-e a diéta..... nagyon remélem, hogy igen, mert semmi kedvem sincsen befeküdni :(

Hibernia, ez tényleg nehéz, hogy akkor most vásárolgassatok annyira előre. Mondjuk mikor visszamentek az pont még nyár közepe/vége lesz. A nyári ruhák azért itthon se olyan drágák talán a babának, nem? Én pont pár napja voltam a C&A-ban és ott is vannak babacuccok, meglepően jó minőségben szerintem és nem volt drága. Pl: 900Ft darabja. Ja és ott kismama ruhát is vettem már, igaz akciósan, de nagyon jó! Abból nincs nagy választék, de ki lehet fogni.

KépKép

KépKép
nadina01

Zsu, a pocid neked sem kicsi már :D És ez a 15 hetes uh kép hihetetlen... :lol: Nagyon édi a baba, ahogy mosolyog!
Milyen volt a nagyi szülinap?

Kovmarti, pont ilyen fekete melegítőm van nekem is :) ez volt az első amit vettem terhesen, annyira jó kényelmes. Csak nekem nem ilyen kis aranyos a hasam benne :? De azért már az utolsó fotódon jól látható!

Csöpplány, neked milyen volt a fórumos tali?

Na megyek, kipróbálom a tornát :lol:
Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!Szép hétvégét mindenkinek!Csak egy gyors bejelentkezés,mert megyünk szülinapozni.
A tegnapi találka nagyon-nagyon-nagyon jó volt.Örülök hogy el tudtam menni.Mindenki nagyon kedves és jó fej volt.A pocakok is aranyosak voltak.Szorgalmazunk egy szülés előtti még egyszeri talit! :lol: Aztán meg majd szeretnénk egy babás talit is.A hely ahol voltunk nagyon gyerekbarát,hangulatos,igényes volt.Tényleg minden nagyon jó volt,nagyon jól szórakoztam.Már rámfért egy kis kimozdulás.Mármint hogy ne csak rokonokkal meg a dokikkal találkozzam hanem másokkal is.

Hibernia:Hát babacuccokkal kapcsolatban nem tudok mit mondani,tényleg nem egyszerű előre eldönteni hogy mit vegyetek.Annyit tudok,hogy elvileg egy átlagos hosszúsággal született babára az 56-os rucik 3 hétig jó,a 62-es pedig még 6 hétig.De gondolom ez függ attól is,hogy milyen ütemben nő a baba.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Nos köszönöm, nagyon jó volt a szülinap :) Mi is trófeában voltunk..hát ettem is rendesen de ez van.... kell a tápanyag :) Amúgy azt a ronda szelet éni s nagyon nehezen viseltem, de örülök hogy vége lett és szép napos időt hozott.
Hétvégén találkoztunkegy barátunkkal aki Írországban él és most itthon volt, ők is lassan belekezdenek a babaprojectbe, csak itthon jár dokihoz.
Nadina drukkolok a leletek miatt, de biztos rendben leszel egy ilyen diéta mégha ennyi küzdés is jár vele csak segíteni tud.
Ercsikati, tényleg szép pocid van! :) És hogy álltok a babaszobával? annyi jó ötleted van a díszítéshez, pl nézegettem az ajtófeliratokat és elkezdtenm én is gondolkodni valami Gabi-s feliraton :)
Hibernia: babacuccok..ez tényleg zsákbamacska még az újszülött rucik is valahol azok mert nem tudhatod hány centivel születik a baba de ha pár darabot bevásároltok pl 5-5 db-ot aztán max utánavesztek abból csak nem lesz gond. Azért nálatok sem lesz épp unalmas így az élet :D
Csöplány: örülök hoyg jól telt a hétvége és a fórumos tali is!! Megértelek hoyg vágytál egy is kimozdulásra. Főleg ilyen szép időben :)
Ezena a szpipárna kérdésen még gondolkodom..de valószínü beszerzek egyet mert nincs otthon elég párna amivel jól tudnék aludni...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Már megint tökre lemaradtam! :?

Jól hangzik ez a Molimed bugyi. Azt hiszem, kipróbálom. Én olyan kényelmes típus vagyok, rettegek, hogy szenvedni fogok ezektől... Ráadásul a hálóinget is utálom, és állítólag azt kell vinni. Na, sebaj. Majd Samu feledteti a kellemetlenségeket... :wink:

Egy szopipárnát már én is vettem a Corában. Elég olcsó volt (3-4ezer között), de nem mikrogyönggyel van töltve, hanem poliészterszállal. Szegényt már eléggé meggyötörtem, mert azt hajtogatom a hátam mögé, ha az ágyból nézem a tévét, és azt teszem a térdeim közé alvásnál. (Ha húz a hasam, az alá is benyomom.) Tényleg kényelmes, de megnehezíti az amúgy sem könnyű éjszakai átfordulást. Mire a takaró alatt átdobom azt a hosszú hernyót úgy, hogy a lábam között maradjon... :D Mint Nadina a párnákkal.

Az éttermes sztori nagyon durva! Szülés után se menjetek vissza oda!

Pelenkázót mi is veszünk. Én sem bírnék az ágyon szenvedni vele.
A lehúzás tényleg igaz. Első baba és esküvő....! Arra is ráment egy kisebb vagyon, pedig nagyon spúrkodtunk vele. Azért nem bántam meg semmit. Nagyon jó volt! :)

A Kriston torna a Király utcában volt a Deák térhez közel, 22ezer forint. Kértünk egészségpénztári számlát, így végül is nekünk ingyen volt... :) Én három alkalommal mentem 9-től 13-ig, de lehet úgy is választani, hogy hétvégén két nap. Itt találtam: http://www.intimtorna.hu/index.php
Lesz áprilisban külön kismamáknak, ami a szülésre készít fel, és az utána következő időszakra. Szerintem arra is menni fogok. Az 11ezer lesz.

Ja, a bikiniben az ablaknál pont én vagyok, egy héttel ezelőtt! :wink: De szerintem a póz miatt látszik olyan nagynak a hasam. Én is meglepődtem rajta.

Nadina, milyen volt a torna? Én annyira lusta vagyok! Remélem, hamar meleg lesz, és akkor többet fogok kimozdulni a házból. Nekem kétféle kismama torna dvd-m van és egy jógás, de bevallom, eddig épphogy mindhármat kipróbáltam. :oops:

Na, megyek készülődni, mert délben indul a vonatom. Megyek magzati szív UH-ra. Állítólag kicsit több a magzatvíz, azért küldtek el. Majd írok, mi volt.

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Csöpplány - örülök, hogy jól sikerült a találkozó, biztos jól megnéztek Titeket, sok kismama egy helyen :-)
Már nagyon várom az új 4D-s képeket Balázsról :-)

Ez a nyakpárna jó ötlet. Nekem kisebb méretű úszógumit javasoltak ugyanezen célokból, de a nyakpárna talán még jobb...

Zsu - hogy sikerült nagymamád szülinapja?

Én is egy rakat párnával alszom, mint Nadina, de már megrendeltem a szoptatóspárnát, mert abban reménykedem, hogy egy párnával könnyebb küzdeni, mint hárommal :-)

Egyébként innen rendeltem: http://www.szopiparna.hu/
Már el is készült, csak még nem mentünk érte.

Nadina - remélem minden rendben lesz a vizsgálaton, majd írj, hogy mi lett. Le a kalappal előtted, én nem tudom hogy bírnám betartani ezt a diétát :-(
csigaby
Budapest XVI. kerület

Syastok!!!

Én is jól lemaradtam,elég pörgős volt a hétvégém,szülinap,névnap,szoba dekorálás...stb.Néztünk babakocsit,ágyat,pelenkázót és mindent,ami szükséges.
A térdem és a bokám nagyon oda van,éjjel többször is arra ébredtem,minta belülről szurkálnák egy késsel mindkét lábam.Nem kellemes...Gondolom a sok mászkálástól lehet.

Rólam ennyi,visszaolvasom a lemaradásom.

Kép
mayday

Barbazsó!
Ez a szülésre felkészítő intimtorna ugyanott lesz ahova a linket megadtad? Nagyon szimpatikusan hangzik! És telefonon kell bejelntkezni?
Illetve írtad még pár napja, hogy a légzésfigyelőből Te azt nézted ki amelyik pelusra csiptethető. Azt ki gyártja?? Az is Angel Care-es? És ha igen melyik típus? Mert nekem is szimpi csak nem találok sehol ilyet.

Csöplány: légzésfigyelő kapcsán az AngelCare-nél csak egy szülő mehet? Vagy a szülőpár? ezt nem tudod véletlen? És sajna úgy vettem ki csak az egyikünk mehet....

Mayday, és milyen babakocsit néztetek ki? meg is vettétek? És hogy sikerült a szobadekor?

Csigaby, köszi, nagyon jó volt s szülinap, Mamim amúgy nagyon meghatódott olyan kis cuki falat volt :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Nadina: Mi volt a kórházban?
Én csak egy párnával alszom a hasam alatt, de azt is nehezen manőverezem. :lol:
A ruhákat illetően az a baj, hogy itt augusztusban olyan idő lesz, mint otthon úgy márciusban... :) Szóval őszi cumó kell neki, hiába lesz nyár. Vagy max. edzem egy kicsit... :lol:
Hétvégén voltunk egy szép parton, vmi homokvár építő verseny volt, a gyerekek fele kb mezitláb nyomta... Volt, akin kabát sem volt... Mi meg póló-pulcsi-télikabát-csizma... :lol: Fura lesz, ha a mi gyerekünk is ezt a hideget szokja meg, ha egyszer hazaköltözünk, meg fog gyulladni szegény. :?
56-os ruci 3 hétig jó? Te jó isten. Most megdöbbentem. Nagy babára számítunk uh alapján, meg én sem voltam kicsinyke (azóta lemaradtam :lol:), hát szép menet lesz... :)

Barbazso: Köszi a linket. Lehet, ha már otthon leszek, beruházom egy ilyen szüléses intim tornára, ha kezdők is mehetnek... Mindig is akartam, most talán itt az alkalom. Mi volt a szív uh-n?

Amúgy lehet hülye ötlet, arra gondoltam, a gmailnél van naptár funkció is, beírhatnánk, ki hová megy megközelebb... :) Úgy értem, vizsgálatra.

A hétvégén mi is néztünk kocsit végre, kiderült a legszűkebb keresztmetszet a "folded size", a kocsink csomitartójába ugyanis max 90 cm x bármi fér be... :? Már kezdek megőrülni, komolyan, el sem tudom képzelni, mi lesz, lassan minden review-t kívülről fújok, de nem tudunk dönteni... Most a Graco Mirage travel system áll nyerésre, nem túl drága és bele lehet passzintani a kocsiba - viszont nem teljesen lapos. Állítólag születéstől jó, de a férjem ingadozik. Szerinte mindig vízszintesen kell feküdnie a gyereknek az első hónapokban. Nektek milyen kocsitok lesz? Miket néztetek? Nekem a legszimpibb a Graco márkaként, de hát ki tudja.

Fülfájás: Nálatok nincs olyan, hogy éjjel felkeltek és az a fületek hasogat belülről, amelyiken aludtatok? :oops: Nekem jó ideje ez megy. Átfordulok a másik oldalra, két óra múlva felébredek és akkor megint fáj, amelyiken feküdtem. Nappal semmi. Elég rejtélyes. :)

Nálunk gyönyörű idő van amúgy, úgy örülök, lehet bemegyek a központba ruhákat nézegetni, ma semmi dolgom hálistennek. :)

hibernia

Ja meg azt akartam kérdezni, hogy a vizesedés hogyan látszik? Ma néztem pont, hogy tök vastag a lábam, de lehet az csak a felszedett kilóknak "köszönhető". :roll: Most vagyok 64 kg, ez eddig kb 9 kg... :?

hibernia

Meg ide is leírom, hátha más is aggódik a hasmérete miatt:
Nem tudom, ti mértétek-e magatokat így, most megtaláltam, mit mérnek az orvosok errefelé az IKEA-s mérőszalaggal... :lol: Fekvő helyzetben a szemérem csonttól megmérik a távot a méh tetejéig és ez a szám a terhességi hét +/- 2 cm. Otthon sosem volt ilyen, itt mindig. :)

hibernia

És nem tudok leállni, ilyen lenne a kocsink:
http://www.neobaby.hu/index.php?PHPSESS ... 0207f920bb

hibernia

Hibernia - azt észreveszed ha vizesedsz. Általában nem csak láb, hanem kézfej is.
Nem egyforma dagadt a lábad, hanem este mondjuk kétszer akkora a bokád, mint délelőtt. Nekem konkrétan nem létszik a bokacsontom, majd este rakok fel képet a gmailre, hogy hogy néz ki az én lábam.
Ja és ha benyomod az ujjaddal a bokád fölött, ha vizes vagy akkor jó pár pillanatig, sőt percig ott marad a mélyedés.
Plusz nálam a víz nyomja az ízületeket is, tehát nekem fáj is (főleg reggel, amíg bejáratom) a lábfejem, a bokám, a tenyerem és az ujjaim, de nagyon.

A naptár jó ötlet.
Nagyon várom, hogy kivel mi volt ma, remélem mindenkinél mindent rendben találnak.
csigaby
Budapest XVI. kerület

Csigaby: Köszi, hát akkor nem vizesedem szerencsére. Most jól megnyomkodtam a lábam. :lol:
Mit csinálsz ellene amúgy? Itt csak azt mondták, ha ezt érzed, ne egyél sót.

hibernia

Hibernia - Semmit nem tudok tenni, itt is csak annyit mondanak, hogy csökkentsem a sóbevitelt, de igyak sokat, mert az kell és polcoljam a lábam.
Mást most nem lehet. De már kezdek úgy mozogni, mint egy bálna :-)
pedig aztán még bőven van idő, mi lesz itt később :-)
csigaby
Budapest XVI. kerület

Babakocsi:Kunert VIP-t néztünk,de szerintem meg is vesszük,van rajta minden ami kell és árba is elfogadható.(39 900)Dobok fel róla képet.
Babaszoba:alakulunk,remélem a héten már kész lesz.Sok meló van ezzel a falra festéssel,tesóm meg csak délutánonként ér rá.

Hibernia,nekem fájni ugyan nem fáj a fülem,de már jó pár napja úgy kelek,hogy totál el van dugulva amelyiken aludtam.Ez mitől van?Szerintem nem normális :?
A naptár tényleg jó ötlet :D

Rucik:56-ból én se vásárlom agyon magam,nekem is azt mondták kb 1hónap és kinövik a picik.

+ kilók:lekopogom,de most a legutóbbi méreckedés óta "csak" 2kilo jött rám.Az eddig 14-15 + kb.

Kép

Kép babakocsi
mayday

Sziasztok Kismamik!

Jó, hogy ilyen jó sokat írtatok, írok és közben próbálok visszaolvasni és haladni az eseményekkel :-)
Szóval voltam ma megint a kórházban, vért vettek kétszer, de persze kitalálták, hogy az eredményt nem lehet megvárni, mert az lehet, hogy mára nem is lesz, mert rengeteg kismama volt ma :( De azt mondták, hogy hívnak telefonon, ha nagyon szar az érték, de beszéltem megint a főorvosnővel és adott még tanácsokat, és mondta, hogy eddig jól betartom a diétát, a szomjúságérzetem is múlik, ez annak a jele, hogy talán stabilizálódott a cukor szintem.... remélem. Azért a biztonság kedvéért haza felé vettünk egy ujjszúrós vércukormérőt, nem volt olcsó: 10ezer, de legalább megnyugodtam. Itthon megmértem kaja előtt és után is, mindkettő 7 alatt volt, a kaja utáni 6 körüli, de ez még mindig jó. Elvileg ez a készülék nem tévedhet sokat.
Persze mire rájöttem, hogyan kell használni már 3 ujjamból folyt a vér :D Mindegy, egyre jobban fog menni és előbb-utóbb profi leszek! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Mayday, nagyon jól néz ki ez a baba kocsi!
Mi az egész vasárnapunkat azzal töltöttük, hogy babakocsikat nézegettünk, elmentünk 3 nagy babadiszkontba és ott próbálgattuk őket, akartunk is venni, de végül nem tudtuk melyik mellett döntsünk és még egybe mindenképp el akarok menni, amit már régebben ajánlottatok, csak arra már nem volt időnk.
Férjem estére azt mondta, hogy "Végre megvilágosodtunk babakocsi ügyben" :lol: Mert mostanra jutottunk el odáig, hogy értjük a szakszavakat is, amiket az eladók mondanak és nem nézünk annyira hülyén... :lol:
A fülem furcsa mód nekem is sokszor fáj este, mintha be lenne gyulladva, vagy dugulva de reggel felkelés után kis idővel elmúlik... mitől lehet fogalmam sincs. Talán más a nyomás a testünkben a terhesség alatt, lehet, hogy hülyeség, de én mintha valami ilyesmit olvastam volna egy könyvben, de utána nézek. Főleg, ha nektek is vannak ilyen tünetek.... ez már gyanús :)

KépKép

KépKép
nadina01

Hibernia, ez a kocsi is szuper! Nehéz választani, mert sok jó van. Megvettétek már?
Ez az ikeás mérőszalagos mérés jó, de én nem tudom, hogy fent meddig ér a méhem. Nekem olyan egynek látszik a hasam a mellem aljáig, pedig az ugyebár már a gyomrom, meg a tüdő is ott van valahol :lol: (biológiából sosem voltam jó) Szóval nem tudom meddig kell mérni :oops:
Fura tényleg, hogy ott Írországban így megszokják már kiskorban a hidegebbet. Legalább majd itthon sem fog fázni a nagy minuszokban télen és szerintem a meleghez meg könnyen hozzá szokik, végül is az kellemes. Már, ha nincs itthon is kánikula...

Barbazsó, majd írj, hogy mi volt a szív uh-n!

A g-mailes táblázat bővítésben én is benne vagyok.

KépKép

KépKép
nadina01

Zsu, a Trófeát én is nagyon szeretem! Most irigyellek is, hogy ott voltál :lol: :lol: :lol: Már írom a listát, hogy miket akarok enni, ha megszültem és végre lehet büntetlenül bármit! Elsők között lesz egy Trófea látogatás is, az tuti :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Fülfájás nálam nincs, de ahogy olvasgattalak titeket emlékszem a barátnőm panaszkodott hogy ha háton fekszik/feküdt nyomást érez/érzett a fejében..és ugye azt írják hogy háton nem szerencsés aludni, mert elnyomja a súly a főartériát, illetve még a jobboldalon alvásnál is valami eret nyom a baba súlya..nem lehet hogy emiatt van? Persze nem hiszem, hogy vészes dolog...de abban igaza lehet nadinának, hogy valami nyomás dolog..azt meg a vér csinálja -gondolom én nagy orvos :D -

Mayday! Tök jó a babakocsi, nagyon jól néz ki, meg a kerekei is tetszenek, mi is nagy kerekűt néztük mert nem a legjobbak az utak arrafelé...

Nadina! Örülök, hogy az otthoni cukormérő jókat mutat akkor nem hiszem hogy a nagyvérvétel is rosszabbat muttatna. Majd írd meg azért ha felhvínak vagy mondanak valamit!

Hibernia: itthon is mérik azthiszem ezt a távolságot de csak kézrátétes dologgal :) Az én dokim legalább is mindíg kitapintja a méhem nagyságát és be is írja a kiskönyvbe régebnben 2/K mostmár K/2..gondolom köldök alatt/felett 2 ujjnyival vagy centivel....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Helló Zsu, látod, pont most olvastam a Trófeás írásod, Te meg pont írtál is :D
Remélem nem hívnak a cukor miatt, de majd úgyis írom az eredményt.
Kiskönyvemet meg is nézem most, hogy nekem van-e ilyen K-s beírás....rá nem jöttem volna amúgy, hogy ez az lehetne :D

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina, igen, észrvettem sikerült egyszerre írnunk :)
Amúgy ezt a diétás dolgot hogy bírod? Éhes is vagy vagy csak az ízek nem jönnek be?
Csak azért faggatlak mert engem leállítottak a hízásról (jelenleg elvileg +11 kilónál vagyok) és máshogy nem fogom tudni tartani a súlyom csak megvonásokkal..de félek az éhezéstől... :cry:
Amúgy a trófeában azért visszafogtam magam...frissen sült lazacot ettem..meg sok salit..persze "rosszalkodtam" is :) de csak mértékkel.

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Nadina,ez már egész jó érték :D :wink:
Ez a "füldolog" tényleg érdekes,lehet valóban a nyomáshoz van köze...Azelőtt nem is hallottam ilyen tünetről.Bár én háton sose alszom.

Én már egyre terhesebbnek érzem a terhességet,szeretném már,ha május lenne...Nem panaszkodni akarok,de mostanában már mindenem fáj,ráadásul este nagyon hamar elalszom,reggel 6-kor meg már fennt vagyok,na meg éjjel százszor kimegyek pisilni... :twisted: :twisted: Sőt,időnként elég ingerült vagyok...Na,de tényleg nem panaszkodom,már csak 2 és fél hónap :D :D

Kép
mayday

Mayday: Jól néz ki ez a kocsi, tök jó, hogy teljesen lapos. :)

Nadina: Mikor lesz akkor végül cukker eredmény? Ami a szakszavakat illeti, szerintem mi bajban lennénk, mert csomószor gőzöm sincs, mi micsoda magyarul a témában, mert az angol apróhirdetéseket nézem... :lol: Ha anyuéknak magyarázok, na az elég béna, mert keverem az angol szavakkal a mondanivalóm, ők meg csak néznek, mi az a cot, mi az a bib, base... De sokszor nem tudom a magyar megfelelőt. Tegnap találtam azt a szót, hogy bázistalp, atyaég, magamtól tuti nem így fordítottam volna... :lol:
Kocsit még nem vettük meg. :oops:
A mérést én csak onnan tudom, hogyan kell, mert a GP és a nőgyógyász is mérte már így a hasam, ráadásul a kórházban volt egy medika is, neki külön kétszer is megmutatta a doki, hogy kell csinálni... :) Én meg szorgalmasan megjegyeztem. Így tenyér éllel kell kitapintani, meddig tart fenn a méh.

Ami meg a fület illeti: mindig oldalt alszom, háton nem bírok, mert kb a 16. hét óta húzódik a hasam, ha megpróbálom... meg olvastam is, hogy nem túl jó. Szóval nálam oldalt van ez a fülfájás... :) És csak éjjel.

hibernia

Sziasztok!

Zsu:elvileg mi mindkettőnk nevén küldtünk jelentkezést,és mindkettőnknek visszaírtak hogy mehetünk.Holnap megyünk,majd akkor fogok tudni biztosat mondani!

Babakocsi:én a bergon-t hallottam hogy nagyon masszív.Nekem ez tetszett,árban is jónak találtam.Teljesen vízszintesig dönthető,így újszülöttnek is jó.
Hibernia,nekem azt mondták hogy ha a babakocsi maga nem dönthető vízszintesig,akkor lehet bele mózest venni,az már tuti vízszintes lesz :wink:

Nadina:remélem hogy nem lesz semmi baj.Vércukormérő elvileg tényleg nem tévedhet sokat.Támpontot mindenképp ad.

Voltunk párommal a Dél-Pesti-be,minden rendben,4.-én fekszik be,5.-én műtik,aztán 3 hét betegállomány.
Voltunk a 4d-n is.Előtte még annyit hogy ez a pesti közlekedés kiakaszt.Leszálltunk a buszról a 4d-nél,mentünk a zebrához.Kicsit se volt egyértelmű hogy át akarunk menni,de azért még 3-4 autó elhúzott előttünk.Végre valaki átengedett,elindultunk a háta mögötti autó meg nagy gázzal előzte volna ki,aztán satu fékezett mert észrevette hogy mennénk át a zebrán.Több méter is volt még közöttünk de én úgy megijjedtem,hogy olyan gyomorgörcsöm volt utána hogy csak na.Balázs is úgy összerezzent a pocakomba,úgy sajnáltam szegényt,be is keményedett utána a hasam.Őrült állatok!

4D:nagyon jó volt,több mint egy órát voltunk bent.Szinte végig ment a 4d,ettem szőlőcukrot,ittam cólát,tornáztam,bökdöstük,forogtam,gubbasztottam de a mi kicsi fiúnk begubbasztott egy helyre és nem nagyon volt hajlandó produkálni.Viszont olyan pofákat vágott Ráncolta a homlokát,ásított,ivott,törte a fejét,aztán a végén legyintett hogy na jól van elég lesz ennyi,van kép is róla.Képeket feltöltöttem a gmailünkre,mindegyiket Ha nem gond.Méretileg kicsit le van maradva,nem 28 hetesnek felel meg,hanem 27 hetes pár naposnak.De ez nem változtat igazából semmin.Mindent rendben találtak.Megmértük a kis talpát,5 centis(!!!),azt mondta a nő hogy szép nagy lába van.De nem csak azt talált nagynak.A kukija is méretes állítólag! (1,29cm! )Hatalmas!!Méretileg kb 37-38 centi hosszú,súlya:1033gramm.Várható születési súly 3300-3500 gramm között.
bpd:6,82cm
ofd:8,95cm
hc:25,07cm
ac:22,77cm
fl:5,04cm

Viszont mondott egy rossz hírt is.A köldökzsinórba nem 3,hanem 4 ér van,viszont csak 3-ban van áramlás.Valószínűleg a 4.-ben van egy ciszta.De azt mondta hogy nem kell aggódni,ez nem befolyásol semmit.Csak neki oda kell írnia.Elvileg nem lesz semmilyen plusz vizsgálat emiatt.Remélem.
Egyébként fejvégű fekvésű.Mellső fali,0 fokban érett placenta.Átlagos magzatvíz.Vese,gyomor,hólyagok rendben.
Hát kb ennyi,ha valami még eszembe jut akkor írok.

KépKép
Kép
csöpplány

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Nekünk tegnap nagyon rossz napunk volt. Kislányom hajnal fél 6-kor kelt (9-kor szokott általában és átalussza az éjszakát), amúgy is rosszul aludt. Előtte én is pisilni voltam, így még nem tudtam visszaaludni, mire Ő kelt, ráadásul sírva ébredt, úgyhogy nem lehetett visszaaltatni. Betettük magunk közé az ágyba, de ott se akart aludni. Aztán Apának 5.50-kor kelnie kellett, ment dolgozni este 6-ig. Maradtunk ketten, persze semmi alvás, végül fél 10-kor aludt vissza délután 3-ig. Én meg egész nap vergődtem, zsibbadtam.

Voltam ma védőnőnél, és nem kapta meg még mindig a Hepatitis eredményt, úgyhogy most nyomozhatok, hogy hol van :twisted:
A súlyomat ő dicsérte, a doki múltkor kevésbé. 5 hét alatt +1 kg jött fel. És megint van fehérje a vizeletben, ez már állandósult :(

Babakocsi témával kapcsolatban: mint aktív használó, nagyon fontosnak tartom, hogy bolygósítható kerekei legyenek a kocsinak. Ez hatalmas könnyebbséget jelent. Másik fontos szempont, hogy tágas legyen. Most a kislányomon is overál volt egész télen, így is néha nehéz volt beletuszkolni, de ha még szűk is a hely, az büntetés. Nekünk a háttámla és a karfa között 26 cm a távolság, a az ülés szélességét meg elfelejtettem, de jó tágas. Meg Nálunk Apa ragaszkodott ahhoz, hogy kezdetben (6 hónapig) mózesben legyen, szóval mi olyan multifunkciós kocsit vettünk.

http://balamberbababolt.unas.hu/shop_ar ... kk=0104009
Szóval ennek a másolata (totál ugyanígy néz ki) 50.000-ért. Én nagyon szeretem, csak két hibája van, az egyik, hogy a tolókar nem átfordítható, a másik, hogy hátul a háttámláján vékony az anyag és picit a fel-le állításnál kikopott. Bár engem annyira nem zavar.
De mindenképp próbáljatok ki olyan kocsit, aminek nem bolygós és olyat, aminek bolygósítható a kereke. Ég és föld. A nem bolygósíthatót emelgetni kell minden bekanyarodásnál, ezt meg egy helyben állva meg tudod fordítani.
És szerintem is fontos a nagy kerék.
Mostmár csak magamnak kéne eldönteni, hogy mi legyen.
kriszta15

Jaj, nagyon jók ezek a képek! Milyen fejeket vág! Tök aranyos! Én elküldtem már az adatokat? Egyáltalán nem emlékszem. Mármint arra sem, hogy elküldtem, és arra sem, hogy nem. :oops:

A kismama intimtorna ugyanott lesz. Elvileg azoknak, akik elvégezték a női tanfolyamot, de meg kéne érdeklődni telefonon. Jelentkezni is telefonon lehet. Jó volna, ha többen mennénk innen! Szerintem amúgy nincsenek még határozott szabályok erre, mert ez lesz az első kifejezetten kismamáknak való tanfolyam.

Köszi az érdeklődést, hála Istennek, minden rendben van Samu szívével! Mondjuk én egy pillanatig sem izgultam emiatt. Azért jó, hogy ezt is megnézték... :)

Hú, micsoda házi "orvosi rendelő"! Jól tettétek, hogy vettetek vércukormérőt! Sokat számít, hogy tudod ellenőrizni az értékeket.

Nekem nagy mázlim van, mert szinte semmim nem fáj. A fülem sem. Viszont ha sokat gyalogolok, vásárolgatok, odalenn a csontom szokott kicsit fájni, feszíteni. Mintha már készülődne a májusra... Nos, ezt ennél szebben nem tudom körülírni. Remélem, értitek... :oops:

Ez az a két légzésfigyelő, amit írtam:
http://www.snuza.hu/index.php?mkt=bemutatkozas
http://luxurytrade.net/baba%C3%A1pol%C3 ... Respisense

Én mózeskosaras babakocsit szereztem, mert amíg nem tud ülni, jobban örülök, ha vízszintesben van. De állítólag naponta másfél órát bőven ellehet a hordozóban is, az pedig van a Graco-hoz. Viszont az is igaz, hogy bármikor vehetsz egy textilmózest (az elég olcsó), amit beletehettek a kocsiba, amíg pici. Ez a férjedet is megnyugtatná.
A Kunert is jónak tűnik. Mennyi tartozék van hozzá ennyiért! Ehhez már semmi kiegészítőt nem kell vennetek!
Láttam az Auchanban tök gagyi pelenkázótáskát (műanyag volt kívül-belül, és nem voltak kis zsebei), majdnem 7000 forintba kerül!!!

Hú, de késő lett! Megyek aludni... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt!

Csöpplány, Balázsról megnéztem az összes fotót, nagyon édi! Tényleg milyen arcokat tud vágni :lol: :lol: :lol: A kezét meg lábait azért pakolgatta ide-oda, van kép, ahol csak talpacskák vannak :D
Zsu, hogy őszinte legyek mostanában nem érzek már éhséget, az elején volt kicsit, de szerintem hamar hozzá szokott a szervezetem. Meg így végül is az a jó, hogy rendszeresen eszem mindig ugyanakkor, és nem vagyok éhes. Amiket ehetek azok nagyrészt lassan felszívódó élelmiszerek, emiatt sem vagyok éhes. Pl. ez a teljes kiőrlésű rozskenyérből elég 1 szelet (többet nem is ehetnék :) )és szerintem órákig szívódik, mert reggelire eszem és 10-kor alig bírok enni pár falatot....
Mayday, én is kezdem egyre terhesebbnek érezni magam... ezzel nem vagy egyedül. Nekem még majdnem pont 3 hónap van hátra. Már kezdem nagyon várni a végét :)
Hibernia, akkor téged se ért senki, ha babakocsiról beszélsz :D Nálunk is ez van a családdal, pedig én magyarul próbálom nekik magyarázni :D Még mi sem vettünk kocsit, de szerintem a héten megvesszük, ha végül kitaláljuk, hogy melyiket....

ÁÁÁÁ megint jön a havazás az időjárás jelentés szerint :evil: Én ezt már nem hiszem el.

Tegnapi kórházos cukoreredményem elvileg csak jövő hét hétfőn lesz meg... nem sietik el. Bár azt mondták no para, mert, ha nagyon szar, akkor hívnak mobilon. Úgyhogy ma, ha csörög a telefonom mindig frászban leszek, nehogy onnan hívjanak... remek lesz.
Most is megmértem reggeli előtt, az 4,3 lett, most még várok, aztán megmérem utána is, remélem az is jó lesz. ( ja és már csak egy ujjamat kellett szúrni, tényleg bele jövök) Tegnap férjemnek is meg akartam mutatni, és megmérni neki is, de nem engedte :twisted: Nem bízik a "tudásomban" :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Csöpplány, Balázs méretei tök jók, és nekem is azt mondta a doki, hogy ilyenkor már +/- 12 napot figyelembe se vesznek fejlődésileg, mert már nem egyforma ütemben nőnek.
Én azt hittem, hogy a köldökzsinórban alapból csak 3 ér van :shock:
Kriszta, köszi, hogy, így, mint aktív használó írtál pár dolgot a babakocsival kapcsolatban. Eszembe se jutott volna, hogy talán Te értesz itt hozzá elég jól :oops: Mindenképp bolygós kerekest veszünk, mondjuk nem is néztünk simát, bár nem tudtam, hogy ez ilyen hasznos, de legalább most már ez is tiszta. És akkor a belső méreteit is megnézem ezentúl. Mi is multifunkciósat nézünk, mózessel és hordozóval együtt. Ti a hordozót meddig tudtátok használni? Mert amit mi kinéztünk, annak egy kicsivel kisebb a hordozója és félek, hogy az még 6 hós koráig se lesz jó.....
Miért van amúgy fehérje a vizeletedben? Ezt nem mondták? Sajnálom, hogy szegény kislányod ilyen nyűgösen aludt, gondolom így neked is sokkal nehezebb pihenni. Tényleg kislányodról nem teszel fel fotót a gmailre?

KépKép

KépKép
nadina01

Barbazsó, Ti végül melyik légzésfigyelőt vettétek meg? Vagy még nem vettetek?
Szerintem még nem írtál méreteket, írhatnál :)

Nálunk SÜT A NAP! Nem hiszem, hogy hó lesz itt ma 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?