Barbazso: Köszi a tippeket. Nem tudom, itt milyen típusú intim mosók vannak, majd körbenézek itt-ott. (Lactacyd-ot még nem láttam pl.) A Kriston tornát hol végezted el? Mennyi volt? Hosszú időt vesz igénybe? Az anionos cuccot is megkeresem majd, lehet tudok rendelni is.
Cuccok: Hát én eléggé le vagyok maradva.
Kicsit bekavar ez a kétlaki élet, meg vagyok zavarodva, mit vegyek előre... Mivel májusban már otthon leszek, tegnap beújítottam egy kismama halásznadrágot (farmer), itt nem venném fel, mert megfagynék, de otthonra jól fog jönni... Felsőket innen fogok vinni, 3-4 euroért már csiniket lehet szerezni. Én ki leszek pipálva. Viszont hogy a babának mit vegyünk?
Talány... 2-3 hónapos lesz, mire visszajövünk ide, akkor gondolom nem fogunk éjt-nappallá téve cuccok után szaladgálni, viszont kihozni sem éri meg a dolgokat, szóval most az a terv, hogy nekiállunk most 2-3 hónapos babáknak való cuccokat venni (body, rugdalózó, hálózsák), csak hát az meg olyan furi...
Gondolom nagy baba lesz, no de most vegyek neki egy rakás nagy ruhát látatlanban előre? Hát de mekkorát? Most dilemmázunk.
zsu: Én kaptam anyuéktól egy kicsi szopipárnát, mikor otthon voltam, használtam, bár még nem volt akkora a hasam, hogy szükséges lett volna, de azért jó volt. Ha nem a hasam alá tettem, a térdem közé raktam és ott is jól esett. Ha hazamegyek, megint fogom használni szerintem meg lehet a babót is rátesszük egyszer-kétszer, kényelmesnek tűnik.
ercsikati: Hát te sem panaszkodhatsz a méretekre.
Nagyon szép kis formás hasad van. A kis-t ki is hagyhatnám.
A gmail tényleg talán azért jobb kicsit, mert többször meg lehet nézegetni valakit és nem kell keresgetni itt.
Pl már nem emlékszem (bocsi), ki ül az ablaknál fürdőruhában talán, majd tuti visszatérek hozzá, ha én is betöltöm az ő korát, mert szép nagy pocival büszkélkedhet, kíváncsi vagyok, túlnövöm-e.
nadina: Szegény.
Hihetetlen mit kell szarozni, cukorbetegek ezek szerint ne is járjanak étterembe?
Hogyhogy nem tudja a pincér, mi van a kajában? Vagy hogyhogy nem kérdez rá??? Áh... Amúgy mi otthon a Trófeában voltunk, ott bosszankodtam én is, de csak mert bírtam eleget enni.
Na én lépek, egész nap kirándultunk, gyönyörűen sütött a nap, ki kellett használni. Mikor hazaértünk, azt hittem meghalok, úgy fájt a derekam, most már okés, de asszem ledőlök egy kicsit.
Mindenkinek jó mulatozást a hétvégére.