Jó reggelt!
Este megint pocakfájás volt.. vagyis hát gondolom, mert úgy rúgkapált, meg sírt, hogy csak na!
ugyhogy este 11-ig altattuk..utánna viszont 3kor úgy kell felkelteni enni../ de ezt is csak miattam, mert már szétfeszül a mellem/, ugyhogy most 6óta megint alszik.
Azért kérdeztem a sab simplexet, mert adtam neki délben és nem tudtam, hogy este is kaphat-e... aztán kapott, mert az volt írva, hogy nem lehet túladagolni, ugyhogy reméltem, hogy így is van. csak most meg félek, hogy hozzá fog szokni! Többszörös anyukák! hogy kell ezt csinálni? inkább megelőzésképpen adjam, vagy ha már fáj a poci?
Ja és a tutti hír amitől kiakadtam: úgy néz ki, párom szerint, hogy egy 1cm-es szakaszon szétnyílt a gátsebem..
most hogy a nyavalyába menjek be Db-be megnézetni, megvarratni, ha az kell, úgy hogy vissza érjek a köv. szoptatásra???pedig annyira szépen gyógyult, a többi részen nem is látszik már szinte a vágás...
Reni! nem tom otthon vagy-e még, de nekem is így fájt ahogy Te leírtad: se ülni, se feküdni nem tudtam közben és ami a pláne volt, nekem teljesen szabályosan érkeztek, 10perc majd 7percenként...csak 7-8óra hossza után mindig leálltak.. ezért voltam halálra kimerülve..azt mondták nem baj ha szabályosak, egyformák, ezek akkor is joslók..mondom nem baj, csak nyissanak..
2ujjról gyorsan kinyitottak 4ujjnyira, de a méhszáj eltünése az valahogy már lassan ment /mondjuk viszonyítás kérdése../
ugyhogy kitartás, nekem az ilyen fájások kezdete után 36órával lett meg Blanka, de én kivételesen "szerencsétlen" voltam.
ja és én a 40.hét 5.napjáig húztam, úgy hogy a belső méhszájam már egy jó ideje nyitva volt..
ja! és rohadt sok a nyákdugó! én még a szülőszobai vizsgálatokkor is hagytam el egy csomót..