Jo reggelt!
Reni!
Ennek tenyleg szules szaga van, sokat gondolok majd Rad es szep szulest, szuletest nektek! Remelem, hogy tenyleg latod ma a fiacskadat!
Koldokcsonk: Erik szombaton, tehat kilenc naposan elhagyta, de en azt hittem, hogy mar penteken megszabadulunk tole, mert csak egy szalacska tartotta. A koldokapolast en is a "jol felhajtom es kitorlom, amennyire csak lehet" modszerrel vegeztem, legalabbis anno Kristofnal nekunk igy mutattak meg.
Most hasznaltam hozza alkoholt es hintoport, ha mar kivaltottuk, akkor pacsmagoltam vele, hagytam a hidrogenperoxidot. Nemtom, hogy jol tettem-e, mert a hidrogenperoxid is szepen leszaritotta anno a Kristofet es ott szepen megoldottam, hogy csak a koldokere menjen, most meg a hintopor szorodott ossze-vissza, utana hiaba torolgettem, megis maradt valamennyi a hasan, igy most koldok korul nagyon durvan hamlik szegeny babo bore. Kenegetem renduletlenul, de amig el nem hagyjuk teljesen a hintoport addig szerintem szaradni fog.
Merlegeltunk: egy het alatt hizott a babo kb 20 dkg-ot, most haladta meg tiz dekaval igy a szuletesi sulyat.
Kristofot is lemertuk, hat elegge megdobbentem az eredmenyen.
En ezek utan mar nem is merek merlegre allni, mert hazajovetel ota en tuti hiztam, erzem, mondjuk nem is tudok anelkul atvonulni a konyhan, hogy valamit ne tomnek magamba. Illetve iszom a laktoherbet is, amit muszaj cukorral citrommal izesitenem, hogy lemenjen.
A tejem megsem indult be olyan szepen, mint ahogy valamelyik nap kinezett. Reggel van viszonylag "sok", ami annyit jelent, hogy ha Erik bo egy orat nyammog rajta, akkor ez utan nem kell potlas, viszont max masfel orat van el rola. Mennyisegre ez kb 70 ml.
Ezutan napkozben keves van, csak eloetelnek eleg, vagy eppen nasinak. Hat sebaj, tobb, mint a semmi. Tart ameddig tart.
Ma reggel a draga kisfiam lefosott. Imadom a kakilasi technikajat. Egyreszt mindig kaja kozben, vagy utan jon ra. Olyan durvan tud koncentralni, hogy raszorit kozben a bimbomra. Kellemes.
Kaja utan bufi, leteszem es vad sorozatnyomasba kezd hatalmas nagy recsegessel, ropogassal. Annyira tud nyomni, hogy kozben bukik is. Gratiszkent ma meg le is fosott a fel perces pelenkamentes idoszakban.