Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt!

Reni!

Ennek tenyleg szules szaga van, sokat gondolok majd Rad es szep szulest, szuletest nektek! Remelem, hogy tenyleg latod ma a fiacskadat! :D

Koldokcsonk: Erik szombaton, tehat kilenc naposan elhagyta, de en azt hittem, hogy mar penteken megszabadulunk tole, mert csak egy szalacska tartotta. A koldokapolast en is a "jol felhajtom es kitorlom, amennyire csak lehet" modszerrel vegeztem, legalabbis anno Kristofnal nekunk igy mutattak meg.
Most hasznaltam hozza alkoholt es hintoport, ha mar kivaltottuk, akkor pacsmagoltam vele, hagytam a hidrogenperoxidot. Nemtom, hogy jol tettem-e, mert a hidrogenperoxid is szepen leszaritotta anno a Kristofet es ott szepen megoldottam, hogy csak a koldokere menjen, most meg a hintopor szorodott ossze-vissza, utana hiaba torolgettem, megis maradt valamennyi a hasan, igy most koldok korul nagyon durvan hamlik szegeny babo bore. Kenegetem renduletlenul, de amig el nem hagyjuk teljesen a hintoport addig szerintem szaradni fog.

Merlegeltunk: egy het alatt hizott a babo kb 20 dkg-ot, most haladta meg tiz dekaval igy a szuletesi sulyat.
Kristofot is lemertuk, hat elegge megdobbentem az eredmenyen. :shock:
En ezek utan mar nem is merek merlegre allni, mert hazajovetel ota en tuti hiztam, erzem, mondjuk nem is tudok anelkul atvonulni a konyhan, hogy valamit ne tomnek magamba. Illetve iszom a laktoherbet is, amit muszaj cukorral citrommal izesitenem, hogy lemenjen.

A tejem megsem indult be olyan szepen, mint ahogy valamelyik nap kinezett. Reggel van viszonylag "sok", ami annyit jelent, hogy ha Erik bo egy orat nyammog rajta, akkor ez utan nem kell potlas, viszont max masfel orat van el rola. Mennyisegre ez kb 70 ml.
Ezutan napkozben keves van, csak eloetelnek eleg, vagy eppen nasinak. Hat sebaj, tobb, mint a semmi. Tart ameddig tart.

Ma reggel a draga kisfiam lefosott. Imadom a kakilasi technikajat. Egyreszt mindig kaja kozben, vagy utan jon ra. Olyan durvan tud koncentralni, hogy raszorit kozben a bimbomra. Kellemes. :?
Kaja utan bufi, leteszem es vad sorozatnyomasba kezd hatalmas nagy recsegessel, ropogassal. Annyira tud nyomni, hogy kozben bukik is. Gratiszkent ma meg le is fosott a fel perces pelenkamentes idoszakban. :lol: :lol:
Vendég

Reni: hajrá, hajrá, hajrá küldök neked szülésmegindító energiákat :) ++++++++++++++++++++++++

Bea: ne parázz a súly miatt, épp a múltkor olvastam, hogy iylenkor szénhidrátban gazdagon kell táplálkozni, nem véletlen, hogy mindenki ezekre van rákattanva :) a testünk tudja, hogy mi kell neki

evés: állítólag közel 3 éves korig működik a gyomor-bél reflex, nem csoda, hogy akkor kaksiznak. Levente is gyakran csinálja a bimbó öszeszorítós és közben rottyantós technikát, és van amikor még 1-2 fejcsavarítással bolondítja meg a dolgot, persze közben a bimbómat végig szorosan az állkapcsa között tartva :shock: :?

Nóri: milyen volt a hétvégétek?

többiek?
stephie

Nekünk megint elég car éjszakánk volt. A kisasszony tegnap úgy bezabált, hogy délután is hányt és éjszaka is. Nem sokat, de hajnalban 2 óra kellett hozzá hogy kijöjjön belőle. És addig nyekergett és nem tudtam mi baja lehet. Miután kijött belőle már bealudt. Most is szunyál. Azt hiszem én basom el az étkezését, mert amikor megörülök hogy hajlandó szopizni, akkor nem tudom hogy mennyit evett (mindig olyankor marad el a mérlegelés, amikor mérem akkor sosem akar szopizni) és addig adok még neki plusz tejcsit, amíg kér (amíg meg nem nyugszik). És ilyenkor mindig valami gond lesz a gyomrával. Azt hiszem mellőzni fogom a szoptatást, mert amikor üvegből megeszi a 80-100 ml-t, akkor nincs semmi gond.

ananácska: Erik nem semmi lehetett ezzel a kakilással. Barbus is lekakilt egyszer, de az még az elején volt. Most meg már örülnék ha emésztene végre rendesen.

anita: Bocsi, de ezeken a bimbó összeharapós és messzire vivős hozzászólásokon olyan jókat szoktam nevetni. Biztos azért mert nekem nincs ilyen élményem.

reni: Hajrá mára!
vicky79
Budapest III. kerület

Na végre onlány vagyok! Tegnap amikor hazajöttünk nem volt net! Gyűlölöm a júpíszít!!!!

Csak felületesen olvastam az elmúlt napokban, mert anyu melózott egész hétvégén. Laci villanyt bütykölt a lakásban. Én meg egyedül két gyerekkel meg még az egész családra főzéssel! :twisted:

De éhen nem haltunk, szóval minden ok. Sétáltunk a szép időben, meg próbálok visszaszokni a vidéki életbe. :D
Noncsi két napig folyamatosan ordított. Iszonyat fájdalmai voltak. Kicsit meg is kattantam tőle! :lol: Viszont nem tipikus hasfájás. Csak mivel neki volt az a vesemedence tágulata és a pisi visszaáramlott valamennyire, hallottam olyanról, akinek már emiatt fertőzéssel született a baba. És hiába ment össze a tágulat, a baci már valami gyulladást okozott lent, ami brutál alhasi görcsöket okoz. Szóval ma beszélek a doktornővel egy vizeletvizsgálat meg az előrehozott ultrahang reményében. De vért nem vesznek tőle, az tuti!!!

RENI!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!

ZSIZELL!!!!! MERRE VAGY???? HOGY VAN SAMUKA??????? Összeszorult a szívem amikor írtál! :cry:
Vendég

nóri: Vesemedence tágulata Barbusnak is volt. Kíváncsi leszek mit mond neked a dokinő. Lehet hogy Barbust is hamarabb kéne uh-ra vinnem? Március 23 még olyan messze van.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja és valaki új excelben mentette le a táblázatot. Így a 2003-sal nem hozzáférhető és nekem az itthoni gépen csak az van, nem tudom visszaalakítani...
Vendég

Nóri: Megcsináltam az excelt.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara!

A bolt a Zichy Hippolyt u. 24. -ben van. Ha mész a Posta parktól a piac felé. Csak most ugye nem tudsz, mert fel van túrva a parkoló. De ott van bal oldalon egy színes ház aljában.
Mondtam hogy mész érte...
Vendég

LÁNYOK!

Volt valakinek mellgyulája? Ma reggelre totál piros a jobb és nagyon fáj is...próbáltam kiszívatni a gyerekkel, hónaljtartás, 4kézláb föléhajolva szoptatás de 2 óra alatt semmi. bezzeg a másikból bezabált.
most borogatom hideggel.
mit csináljak vele? éjjel próbáltam fejni is, 40 jött le csak..

ja és fájdalomra mehet a Panadol ugye?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti!

Meleggel borogasd!!!!! Meg próbáld masszírozni! Akkor is ha betojsz a fájdalomtól... :roll:

Viki!

Köszi
Vendég

Juti!

NE hideggel borogasd, mert az apasztja a tejcihozamot!!! Melegvizes pelust tegyél rá, és addig hagyd rajta, míg ki nem hűl. Lehet masszírozni, és garmastannal kend!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja! Bocsi az Excel miatt! Azt hiszem, én csesztem el! :oops: :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

HAJRÁ RENI!!!!!

Anita: ilyen "bimbószorítós-fejcsavarásokat" Benő is szokott csinálni. Csak nézem, hogy meddig bírja még nyújtani a bimbómat... :twisted: és időnként erre még rátesz egy lapáttal, ha közben belemarkol a kis karmocskáival a cicimbe

Az éjszakáinkról már inkább nem is írok. Szerintem egyre rosszabb a helyzet. De az is lehet, hogy csak azért érzem így, mert egyre kimerültebb vagyok és már Szabi sincs velem éjjel, mert megint dolgozik és inkább hagyom aludni.

Judy: a panadolt nyugodtan beveheted és én is úgy tudom, hogy a meleg borogatás és masszírozás segíthet

Érdekes, mennyien írjátok a farkaséhséget. Nekem még mindig nincs étvágyam. Ha anya nem lenne itt és tenné elém a kaját, estig alig jutna eszembe. Viszont állandóan szomjas vagyok. Csak úgy gyűlnek az üres sörös dobozok a kuka mellett :D
zuzmooo

Zsuzsa!

SÖR :shock: Hú de irigy vagyok hogy meg tudod inni. Nekem a kórházi is a kukában landolt... Vicces, de apjuk sem inna semmilyen sört semmi pénzért. Sőt, a focit gyűlöli. Nálunk én nézem a VB-t...
Vendég

nóri: A sima sört mi sem szeretjük, de a raddlert igen. A citromosat, bár mg csak ezt az ízt kóstoltuk. De a citromosból a gösser-es (talán) is finom. Nálunk apa szereti a focit, de én is megnézem.

kakti: Semmi gond, csak letöltöttem a táblát és újra elmentettem. s elfelejtettem neked írni, hogy én megírtam ám Lilike születését a másik fórumunkban még akkor. Ugye nem baj? Csak most jutott eszembe, hogy láttam hogy írtál.
vicky79
Budapest III. kerület

Én szeretem a sört, különösen nyári melegben. Az alkoholmentes nem az igazi, de találtam már olyat ami finom.
Most például a frissensült kacsatepertőhöz nagyon illik egy jó pohár sörci :D
zuzmooo

Sziasztok!

Reni! megy a drukk neked!!!! remélem nem húzod sokáig az ilyen "apró"fájásokkal, mint ahogy én tettem, hanem beindul rendesen!
Este fájt a pocink, ugyhogy csak 22.30körül aludt el Blanka, aztán meg én magamban kukorékoltam 23-tól 2ig.. már tiszta mérges voltam magamra, hogy miért nem alszok, ha tehetném..
Aztán úgy kellett Blankát 4kor felkeltenem, mert már úgy tele volt mind két cicim, hogy alig bírtam.../4re már mind kettőt le kellett volna szivattyúznia egyszer/, ugyhogy akkor ettünk, büfiztünk, apa átpelenkázta és 5.30tól megint aludt 9ig..most már megint alszik.

Stephie, Anita! Fájásgyengeség mellett is éreztem az oxyt, mivel én észre se vettem, hogy fájásgyenge vagyok... fájni fájt, mint az állat, borzasztóan nyomtam is, de a méhem nem dolgozott már úgy ahogy kellett volna, mert nem bírta a 48óra után.. na meg a köldökzsinór sem engedett minket sehova..
Amúgy köszi a sab simplexes válaszokat!
Ja, reggelre leesett a köldökcsonkunk..
Bea! nekem azt mondták a klinikán, hogy azért nem támogatják az alkoholt meg a hintőport, mert nagyon kiszárítja a baba bőrét, na meg hintőport már rég nem szórunk sebekbe..mindegy, a mi életünkből kimaradt, remélem tudják, hogy mi a jó tényleg!
mellgyulladás: ugyanaz amit Nóri írt: melegvízes borogatás, hogy élénkítse a keringást és szoptatni-szoptatni akármennyire fáj is.. /masszírozni szopiztatás közben a csomókat/
ronci

Vicky!
Dehogy baj! Sőt! Köszönöm, hogy beálltál híradósnak! :) Mikor láttam, hogy megírtad a BMC-s topikokba, kifejezetten meghatódtam! Tényleg köszi! Nehezen koncentrálok egyszerre több topik történéseire! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

En is szeretem a sort, de meg mennyire. :lol:
A regi albis bulis korszakomban eleinte borosak voltunk, de egy-ket rosszabb elmeny utan attertunk a sorre. Azota a rajongas, nem sikerult megunni. A Heineken a best, de johet barmi, az angoloknal meg volt is alkalmam kiserletezgetni. Az elso evben.
Merthogy azota szinte folyamatosan terhes vagyok, vagy eppen szules utan vagyok. :oops:
Tenyleg, Feri nem is olyan regen szamolta ki, hogy epp akkor telt el a kapcsolatunkbol ugyanannyi terhes-honap, mint ahany nem terhes honapunk volt egyutt. :lol: :lol:
Nah, de nekem most mar bejon az alkoholmentes is, muszaj volt megszeretnem az elmult ket es fel evben. Azota alkoholos nem is nagyon ittam, max Feritol vamoltam.
Vendég

Nori!

Regebben kerdezted, hogy hasonlitanak-e a fiuk egymasra. Hat, ezt nalunk nehez eldonteni. Vannak nagyon hasonlo reszek, illetve ha bizonyos szogbol nezem Eriket, akkor nagyon Kristofos. Neha meg egyaltalan nem.
Peldaul alvo allapotban hasonlitanak:
Kép

De nyitott szemmel nem igazan.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!

Volt egy egész jó éjszakánk, Berci csak kétszer volt fent, szóval 3 órákat aludt szépen, és 80grammokat sztenderd szopizik.

Várjuk a gyermekorvost, most jön először, nagyon kíváncsi vagyok, milyen - remélem, nem ez a katonás típus, azt nem szeretem.
Viszont tuti felborítja a napirendünket, bármikor jön - még sose ébresztetem fel eddig, amikor aludt, szóval nem tudom, mit várjak, és hogy altatom be utána, kaja nélkül (eddig ez nem sikerüt, ha egyszer felébredt, akkor nem aludt el újra, amíg nem kapott kaját)

Ma van az első nap, hogy a férjem nincs itt, de szerencsére van segítségem - most apukám van itt, délután meg anyu jön, hogy ne legyek egyedül, mert attól nagyon szorongok... Nem is annyira a segítség kell, bár az is jól jön, hanem lelkileg kell, hogy legyen itt valaki, akihez szólhatok.

Délelőtt, amíg aludt apu nézegette, vigyázott rá, én meg pakolászhattam egy kicsit lelkifurdalás nélkül.

Most viszont kezdek elálmosodni...

Reninek nagyon mennek a drukkok - van vkinek híre róla?

boruska

Na, asszem eljött az ideje, hogy a homeós bogyókon kívül. A sör sajnos nem szeretem, világ életemben boros voltam. Kiváncsi vagyok, milyen lenne, ha most innék egy kis bort, mert a terhesség utolsó harmadában allergiás reakciót váltott ki nálam már kb. három korty vörösbor is, úgyhogy teljesen száműztem az életemből.

A fejéssel sokat nyűglődök, nagyon kevés jön ki szopi után, 5-15 ml, úgyhogy megkértem anyát, kölcsönözzön nekem egy elektromos fejőgépet, próba szerencse, hátha azzal jobban megy majd. Hozatok Apával valami teát is, de nem Lactoherbet, mert állítólag kihathat a pajzsmirigy működésre, az meg nekem eleve rendetlenkedett. Ma ajánlották nekem a tejes teát, aminek ugyan már a gondolatától is a hideg ráz, de lehet, hogy egy próbát megér. Valaki hallott már róla? Bármi egyéb némi praktikának örülnék, ha van még ötlet! :D

Reni: megy a drukk ezerrel!!

Kép
juci-77

Juci!

More Milk Plus kapszula? Állítólag jó! Meg minden ami malátás. Pl Mars csoki... :lol: :lol: :lol:

Na megyünk sétálni! :D
Vendég

Nóri!
Irigykedek! Én mikor vihetem már sétálni a drágámat??????

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is nagyon várom az első közös kimozdulást! Itt most gyönyörűen süt a nap, de sajnos még nem mehetünk. A hét közepén elkezdjük a szellőztetést és hétvégén megpróbálkozunk az első sétával is :D
zuzmooo

Bori: én is lelki-támasz hiánya miatt félek nagyon attól, mikor majd egyedül maradok a babával :( Anyával most nagyon jó, de már csak holnap tud jönni, Szabi pedig nem biztos hogy kap szabadnapot a hét többi napjára...
zuzmooo

Én most úgy döntöttem, ma délután kimegyünk kicsit a teraszra a lánykával, és aztán minden nap kicsit többet. :) Úgyis össze kell szedni a kutyakakit a kertben, ami a hó után megmaradt. :) És hétvégén Bendihez hasonlóan mi is sétálunk majd egy kicsit. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát Reni gyanús! :D Nagyon drukkolok nekik! Küldök energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ajánlom, amit másoktól hallottam itt: ha a gyermek alszik, szánjunk magunkra egy kis időt. Én ma reggel letettem a csajt, aztán kivonultam a fürdőszobába: jött egy arcrenoválás (tonik, radír, krémezés). Annyira felfrissültem, hogy csak na! A lányom meg hihetetlen időket alszik! :) Most 9 - negyed10 óta húzza a lóbőrt. :) Az esténk/éjszakánk nagyjából jó volt: este 8-tól alvás 1/4 3-ig(!!!), aztán 2 óra ébrenlét pelenkázással, szopival, nyűglődéssel, majd újabb alvás reggel 8-ig.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mar en is szivesen csavarognek. Bar egy szavam nem lehet, mert szules ota mar voltam bevasarolni. Szoval volt alkalmam kirugni a hambol. :lol:
De jo lenne mar kompletten csaladostol menni, amire asszem max hetvegen sort is keritunk, szerdan en is kezdek levegoztetni, vagy mar holnap, ha ilyen szep ido lesz. Kristoffal ket hetesen mar jartuk a parkot.
De egyenlore fingom nincs, hogy itt hova fogok en setalgatni. Londonban a napi setank tobb kilometernyi tempos gyaloglas volt, delelott ket ora, delutan min egy ora. Nah, hogy itt hova fogunk setalni???
Es hogyan a ket gyerekkel, amikor egyedul megyek???
Vendég

Mar en is szivesen csavarognek. Bar egy szavam nem lehet, mert szules ota mar voltam bevasarolni. Szoval volt alkalmam kirugni a hambol. :lol:
De jo lenne mar kompletten csaladostol menni, amire asszem max hetvegen sort is keritunk, szerdan en is kezdek levegoztetni, vagy mar holnap, ha ilyen szep ido lesz. Kristoffal ket hetesen mar jartuk a parkot.
De egyenlore fingom nincs, hogy itt hova fogok en setalgatni. Londonban a napi setank tobb kilometernyi tempos gyaloglas volt, delelott ket ora, delutan min egy ora. Nah, hogy itt hova fogunk setalni???
Es hogyan a ket gyerekkel, amikor egyedul megyek???
Vendég

Lányok, mi már szombaton elkezdtünk kimenni :lol: :lol: :lol:
igaz 5, majd 10, ma 15 percre...
én hétvégére fél óránál szeretnék tartani :lol:

Bea, LIllával én is órákat sétáltam, igaz bejártuk egész Monort, mert ugye nem nagyobb, mint Maglód :wink: , de most Lilluval mi is korlátozva vagyunk. Igaz, ő hogy nagyobb, egy órát azért bír sétálni.

Hoztam egy sétálós képet Nektek:
Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi: gyönyörű szeme van a nagylányodnak! :D Megbékélt már a kistesóval, vagy volt azóta is rángatás?
zuzmooo

Hát eddig szépen alakult, de pont ma kaptam el amikor megcsípte Lénát :oops: ja és popsitörlővel törli az arcát :shock: de amúgy kis aranyos, de féltékenyke még mindig :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hello Lányok!

Hát én még mindig itt. Kriminális ami a kórházban van. Reggel fél 8 óta most értünk haza, de most is sietünk úgyhogy csak bejelentkezem és majd utána mesélek. Amúgy minden rendben, szűk 1 újjnyi, nagyon éretlen a méhszáj úgyhogy még nagyon ne akarjak szülni, magzatvíz tiszta. Holnap keringés vizsgálat. Ennyi. Később jövök.

bellerreni
Eger

Csajok!

Ebben a szép időben nehogy ragaszkodjatok a 4kg-hoz meg ilyenek. Holnaptól egyre szarabb lesz az idő!!! Hétvégén csak 2fok lesz! Sztem ne akkor kezdjetek sétálni velük. Én ezt a szellőztetős dolgot se vágom. Elsőre is felöltöztetem a gyereket és uccu neki le a kisboltba. Volt vagy 10pecet kint. Hétvégén 2szer fél órát sétáltunk. Ma meg 45perc séta után hazahoztam, kivettem a kocsiból overallban, be a kiságyba, betakartam és nagyra tártam 150*150es ablakot. Már egy órája szunyál így. Kicsit fúj a szél lent meg néha csöpög az eső. De így baromi jól elvan!
Pedig én nem vagyok az a felelőtlenkedős típus, de jó időben simán ki lehet vinni. Kár hogy megint jön az a rohadt hideg!!! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Reni, lassan alakul azért.. és a lényeg úgy is az hogy tiszta a víz!
A telihold egyenlőre nálunk sem hozott eredményt.. bár a hasam sokat keményedik.. este nst, keringés nálunk szerdán lesz..
Vendég

Hahó! Már gyakorlott anyucik!

Ma még nem volt kaki a pelusban. Szerintetek meddig várjak kakára? És ha nem jön, mit csináljak?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Anyatejes babánál 2napig normális a nem kakilás. Tápszeresnél kicsit több... Sztem ne aggódj!
Vendég

Sziasztok!

2008. decemberi kismamiktól vagyok.
Teszvesz-re folyamatosan töltöm fel kisfiam kinőtt ruháit/holmijait. Akit érdekel nézzen szét.

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Hó babázást mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na itten vagyok. Szóval tömören már leírtam, hogy mi volt. Reggel bementem várni kellett a dokira több mint 1 órát,mert valami megbeszélés volt. Utána vizsgálat, szűk 1 újjnyi a méhszáj próbáljuk megnézni a vizet. Rendben, de megint nincs kis cső, csak nagy. Hurrá. Akkor várunk, majd kicsit később visszamegyek, ha felhozták a sterilizálóból a cuccokat. Rendben. Mire felhozták a cuccokat akkorra kerekedett a kissebbség meg a dokik között egy kis vita a vizsgálóban, úgyhogy nem tud addig vizsgálni. Rendben. Addig elmegy műtétre. 20 perc és jön. Ok. Mikor visszaért bemegyünk a vizsgálóba keresi a "nekem külön elrakott" :roll: kis csövet. Nincs. Kérdezi az asszisztenst, hát elhasználták. Pfff. Óriási. Telefonálgatás össze vissza. 20 perc és lesz. Hát k.va jó. Megint kimegyek várok. Na végre van kis cső, üres a vizsgáló mehetünk. Megint nagyon megkínzott. Hát csajok megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire penye vagy mi a fene van, de most is nagyon fájt. De tiszta a víz. Utána felrakott még NST-re. Végülis nem ültem ott csak 4 órát, nem lett volna idő NST-re. Mindegy. Minden rendben. És ez a lényeg. Holnap megyek megint keringés vizsgálatra.

Csajok! A jóslófájásoktól mennyivel lesz erősebb a szülési fájás? Mert most is néhány olyan bazira erős, hogy csak szuszogok. Leizzad kezem lábam, mire vége lesz. Hogy fogom én ezt bírni??? :shock:

Kérdeztem, hogy ha semmi nem változik meddig várunk. Szombaton betöltöm a 41 és utána hétfőn indítunk, de azt mondja, hogy ilyen méhszájjal sajnos nagy az esélyem a császárra. Komolyan mondom, hogy azt sem bánnám, csak legalább már tudnám. Attól félek, hogy kínlódok majd vagy 20 órát és utána meg mindenképpen megcsászároz. Hát nem lehetne már akkor eleve elkerülni a kínlódást? Áhhh, nem értem én ezt...

Bocsika, ha kicsit sok lettem. Ugorjatok át nyugodtan.

bellerreni
Eger

köszi a tippeket.

sajna már be is lázasodtam.
próbáltam a meleg borogatást, zuhanyt, masszírt...de semmit nem szívott ki belőle se Blanka, se Avent Isis....lehet hogy már el is apadt? de akkor miért gyulladt be?
most hoznak gépi fejőt, meg kapok cseresznyemagos párnát, hátha...
az a baj, hogy mindig bealszik rajta....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok
olvasok ám mindent, csak most reagálni nincs időm
gyulladt mell??
lehet h nekem be van gyulladva a mellem?
az egyik, a bal totál nem olyan mint a másik.ugy érzem nem ürül és néha k.vára fáj.belül olyan mint a beton, amit masszírozok, de úgy érzem, az a mellem részen, nem benntragadt tej. reggel megklajált belőle a gyerek, majd lefejtem 90 ml-t, aztán még mindíg ilyen érzésem vol.t
a jobbik mellem az meg mindíg lapos, de van abban is tej, csak finom, puhára szíja a gyerek
valami nem stimmel
ez 3 hete megy így
lehet hogy a következő műtétem a plasztikai sebészeten lesz hogy egyformára varrják a melleimet?

köldökcsonk:
én ugy be voltam szarva a köldökcsonkozástól, és tökjól el voltam vele, pedig az ápolók is mondták, hogy extra befelé-fordulós-alíg lehetett látni
12 napra esett le, majd maradt még ott 1 kis cucc, amit kicsit hintőporoztam még és nem nyultam hozzá, kb 1 hét mulva leesett az is.

zsó
Kép
pcd1985

jaj Reni, én már ugy izgulok érted:):)
hajrá hajrá ez mostmá be fog indulni!!!

zsó
Kép
pcd1985

tegnap beszéltem egy barátnőmmel.amennyi ideíg én vajudtam és nem tágultam, neki annyi idő alatt beindult a szülés, bement a kórházba, megszült természetes úton.
ugyhogy
reni:
én komolyan, a végén, amikor már láttam h. hajlanak a császárra, már nem is akartam szülni, és rátettem 1 lapáttal hogy előremozdítsam a dolgokat.
lehet hogy ez a puhányabbnál is puhányabb kategória, de mit szépítsem, ez volt

zsó
Kép
pcd1985

Reni, a méhszáj még órák alatt is alakulhat... ne császárra gyúrj :lol:

Mellgyulladásra:
sorrend, ami nálunk bevált:
meleg zuhany, szopi, fejés, pihenés - csak ez segít... nálam kb. két napi csillaglátás szopi közben, de úgy hogy zokogtam... Lilla ekkor hat hós volt, de azt hittem megpusztulok. Juti kitartást, nagyon sajnállak, tudom milyen szar...
állítólag a káposztalevél is jó, én azt nem próbáltam rátenni... ja és vannak homeos bogyók is rá.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,
Már nagyon ég a pofám, hogy ennyi ideje nem jelentkeztem, de nem volt semmi lelkierőm sem olvasni, sem írni.
Mára rendbejöttem... elkapott egy kis "depi", de már minden ok.
Szóval Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt Kitti nagyon jó baba... eszik, alszik, és néha nézelődik...
A szülés amolyan "villámszülés" volt, ugyan kérette magát a kiscsaj, mert szerda este 11 körül elkezdődtek az 5 perces fájosgatások, és fél 3-kor felmentem a szülőszobára, majd mondták, hogy mivel reggel úgyis indítás lenne, jobb, ha maradok is. Feri is bejött, de reggel 8-ig ezen kívül semmi nem történt, majd ekkor kaptam oxy-t és 9 körül burkot kellett repeszteni. Negyed és fél 11 között a doki szerint még "félút előtt" álltam 2 újjnyira voltam csak kitágulva, a dokim úgy döntött, hogy bemegy egy ikercsászárra, és 1,5-2 óra múlva, mire végez, már jól állok majd... ettől úgy megijedt a kislányom, hogy a következő fájásnál már úgy éreztem, hogy félig kint a gyerek feje... mondtam páromnak, hogy rohanjon a doki után, mert ez már a "kakilós" fájás... kb 3x visszakérdezett, hogy tényleg???? Erre behívta a szülésznőt, majd az azonnal szólt a dokinak, mert a 2 újjnyiból hirtelen eltűnt a méhszáj, és tényleg kint volt félig a kiscsaj feje... Szóval ezekután kb 8-10 perc alatt a 3. nyomásra kint volt a kisasszony... ennek viszont az lett az eredménye, hogy elég nagyot kellett vágni, szóval utána még órákig hímezgetett a doki, mert 2 eret is átvágott, úgyhogy véreztem eléggé, de már rendesen ülök, ezzel sincs gond.
Viszont ami miatt a depi elkapott az az, hogy Kitti nem akart, illetve nem tudott enni. A bimbóm ici-pici,, befelé forduló és a nagy kerek melleim miatt egyáltalán nem tudtam a szájába adni, ráadásul Kitti alsó ajka is befelé fordul...még a csecsemős is mondta, hogy na ez valóban reménytelen, úgyhogy azonnal szerezzek be mellszívót (szerencsére volt), és bimbóvédőt... úgyhogy egészen tegnapig cumisüvegeztünk. Ráadásul ezzel sem volt minden ok, mert a kis nyelvét felpöndörítette a szájpadlására, és csak cumizott a gyerek, enni viszont semmit nem evett... csak jött ki belőle, ami befolyt a szájába... ezzel küzdöttünk napokig, mire rájöttem, hogy mi a baj... sajnos a kóházban nem nagyon foglaloztak ezzel, hiába kérdezősködtem... pont leszartak... na mindegy.
Szóval napokig tiszta depi voltam, mindenen bőgtem, mert nem evett a gyerek, vagy csak nagyon keveset tudtam véletlenül belediktálni... De szerencsére már vége a kínlódásnak, mert tegnap óta már (ugyan bimbóvédővel), de cickóból eszik 50-eket. Tejcsi szerencsére van bóven, naponta etetésen túl lefejek 2x 300-350-et... ezek mennek a fagyasztóba, jó lesz későbbre...
Szóval nagyjából ennyi történt velem az elmúlt napokban...

Nagyon gratulálok a Babákhoz mindenkinek, és Rencsinek meg kitartást... mindjárt itt az idő...

Remélem mostantól lesz több lelkierőm idejönni...
Sok puszi minden anyukának, kismamának, és babának...

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett...

Barbi

KépKép
hbarbi80

lányok, tud vki vmi szorongás ellenit, amit szedhetek, homeopátiást esetleg? remegek az idegességtől

boruska

IDÉZET: www.homeopatia.info.hu

A STRESSZ HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE
Komplex készítmény SEDATIF PC – stresszoldás
Általánosan szedhető szerek stresszre

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi, kakti!!
Citromfű teát most is lehet inni, nem csak terhesség alatt, ugye?

boruska

Bori: teljesen megértelek. Nekem olyan gyomoridegem van, hogy időnként a hányinger is kerülget és mindez estére rosszabbodik :( Mikor lesz ez jobb, vajon?
zuzmooo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?