Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi hétvgén nincs kedvem gép elé ülni. Ha nincs bekapcsolva a gép akkor én lusta vagyok hozzá. Ha meg be van akkor nem jutok elé.
Ha tudok jelentkezek, csak itt lesz a "főnököm" aztán olyankor nem szoktam szörfölgetni. :lol:

királylány

Mondd meg neki, hogy úúúúúgy ennél egy fagyit, hozzon már szegény kívánós kismamának... :-) Az pont elég egy gyors helyzetjelentéshez! :-) 8)

Kíváncsi lennék rá, mit mond a dokid! :-) :lol: :wink:

szilvás76

Szépséges tavaszias márciust mindenkinek :)

Képzeljétek most hívott a védő nő megjött az afp eredményem és tökéletes és megnyugodhatok végre :) jó indul ez a hónap.

tegnap egész nap kertészkedtem olyan jó idő volt imádom a tavaszt :)
Vendég

Napocskásat! :-)

Persze az én AFP-m sehol... :-(
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
És ha még rossz is lesz.... hát akkor nagyon morcos leszek!

A Te jó eredményednek azért gratu! :wink: :lol:

szilvás76

Vanilla gratula az eredményhez!

Szilvi ha nem jó az érték akkor tuti felhívnak. Szerintem ha nem kerestek eddig akkor minden oké. Persze jobb lenne ha már tudnád.
Arra vagy kíváncsi, hogy fiú e vagy lány? Nos ezt nem fogjuk ma megtudni, mert az én dokim nem mondja meg, csak akkor ha 99% biztosra tudja/látja. Én meg nem fogok rákérdezni. :lol: Nem azért, hogy a ti idegeiteket húzzam, csak még nem szeretném tudni.

Most itt is tiszta tavasz van, de hét második felére havazást beszél :?

királylány

:-) Na jóóóóóóóóóóóóóóóóó, Te tudod! :-)

szilvás76

szilvás76 köszönöm , és nyugi meg jönn a te eredményed is nemsokára és tökéletes lesz az is.

nekem 1 hete vették le pont ma de uh-ra csak 19.-én megyek na mindegy , most már csak annyi kívánságom van hogy tudjam mi van a lábai között :) ,(remélem kislány ) mindenki azt akar persze mi is de ha fiú lesz az is az enyém és imádni fogom de családunkban csak fiuk vannak és el kellene már egy szoknyás :)
Vendég

királylány : az afp eredményből meg tudják mondani ??nem ugye ?
Vendég

Vanilla,nem,csak jósolni szoktak a csajok belőle...ha 1 alatt van,puncis, ha felette,kukis :) Jól emlékszem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Aha...

Ja, nekem pont 2 hete vették le...

szilvás76

Szilvi akkor már rég meg kell lennie.Tőlem múlt kedden vették le és csütörtökön már lestem a gépben :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

értem na akkor ha holnap elhozom feltétlenül megnézem és megjósolom magamnak :)
Vendég

ezen szállel az agyam, hogy mi a fenét lehet ezen ennyit tökölni!
Tuti már 2-3 nap alatt megvan az eredmény, csak ülnek rajta valahol. Nem az Ő lelete, hova rohanjon...
:evil: :evil: :evil:

Sajna, ezt a menalitást tapasztalom. Párom is eü-is, és LÁTOM, hogy ez így megy. A túloldalon sokan nem látják az "embert", aki kétségek közt várja az "áment"...

És én nem is vagyok beteg, de van, akinek egy lelet (kicsit nagyítva, de alapjaiban) az életét jelenti...

Á, és ez csak egyre rosszabb...
Bendénél 1 héten belül megvolt minden leletem. Épp a hétvégén néztem a kiskönyvemet... :-(

szilvás76

Szilvi-mentalitás - tudom :( :(

evilany

szilvás76 : teljesen egyetértek veled nagyon ráérősek !! De elhiszem vannak fontosabb dolgaik is pl a betegek de azért nálam is ennyit várni az uh-ra február 22.-én hívtam őket és március 19 -re adtak idő pontot otthon Dombóváron ilyen nem volt felküldtek az osztályra 1 után és megcsinálták ennyi nem bonyolítottak túl . !!!

képzeljétek szombaton éjjel hajnali 3-ig fenn voltam szinte ez a pocaklakó táncolt bennem jobbról-balra vándorolt épp mondtam kedvesemnek nehogy a nyakára tekeredjen a köldök zsinór a nagy ficánkolásban :( :x
Vendég

Vanilla,és neveitek vannak már?

evilany

igen ha kislány akkor : Maya ez biztos

ha kisfiú akkor : Bence ,Zoltán

de a fiúnév még változhat az első de a második apósomé és az tuti marad :)
Vendég

és nálatok ? Ezek maradnak amik a vonalzódon vannak kiírva ? ?
Vendég

Nálunk még nincsenek nevek... :-)
Szegény Bende is vagy 6 hónapig "csak Baba " volt! :-)

Nem kapkodjuk el! :-)

szilvás76

Igen nálunk ezek maradnak,Tomika vagy Lilike :D
Mi ezeket már rég kitaláltuk,még a terhesség előtt.

evilany

hát nagyon kivi vagyok mink lesz és hogy azok lesznek e amiket mondanak az uh :)
Vendég

valaki írta hogy nem tud csinálni vonalzót vagy nem talál olyan oldalt ahol lehet valami ilyesmi rémlik a picibaba.hu-n lehet nagyon édik vannak :)
Vendég

http://www.dailybest.hu/pillecukor-vagy-turelem/

nézzétek meg.
...tényleg ilyenek... :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/url]

szilvás76

Grat az eredményekhez!
Évi!
2000-ért szereztem fonit :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ügyi vagy! Kiváncsi vagyok hallod e majd a babócát.

evilany

remélem hallom majd :D
Ha nem hallom akkor gáz van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]H írta:csillagfeny1976a nem hallom akkor gáz van :(

Nincs gáz, csak rosszul csinálsz valamit! :-)
Nemsokára nem kell foni, olyan vircsaft lesz!

szilvás76

remélem...mert 2 napja nem igazán érzem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én sem, de jön a nemulass hamarosan! :-)

Még nő egy picit, és majd érzed... :-) Még csak 16+6 vagy!!! :wink:

szilvás76

Lacát 16 hetesen Fannit már 13 hetesen éreztem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nincs két egyforma várandósság. :lol:

szilvás76

ez is igaz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. 11-kor mentem és ott ültem egy csomót. Műtőben volt. Előttem volt bent egy csaj, mikor kijött mérges volt, mert nem mondta meg nekik mi lesz, fiú vagy lány meg nem adott képet sem. Egyszercsak kinézett a doki az ajtón, megkeresett a szemével, majd mutatta az ujjával, hogy befelé. Hehe. Jó kedve volt neki. Kérdeztem tőle kérhetek e képet. Azt mondta majd meglátjuk. De rendes volt, mert adott. Ha nem tud jót csinálni akkor nem szokott adni.

BDP: 42.2mm
HC: 153.8mm
AC: 126.4mm
FEM: 28.1mm
HL: 26.2mm

18+2 hétnek megfelelő, minden rendben. A lepény a mellső falon. Magzatvíz kp. mennyiségű.

Vanilla igen, AFP-ből jósolnak. De én nem hiszek benne. Ezek szerint nekem ismét fiam lesz. Persze lehet, hogy az lesz, nem tartom kizártnak, de nem hinném, hogy ebből meg lehet jósolni. A többi ilyen jóslásban sem hiszek.
Én amennyire lányt szerettem volna, most átfordultam fiúba.

Szilvi a nevekről még mi sem beszélgettünk.

Ja és nem mutatta magát. Lehet, hogy a doki már látta, de én nem kérdeztem, ő nem mondta. Próbáltam lesni a lábai között, de nem láttam egyértelműen sem ezt, sem azt. Igazából azt sem tudom, hogy jól néztem-e . Éppen olyan pózban volt, mint aki a medencében el akar rugaszkodni a faltól. Kép

királylány

Dia!
Jajj de aranyos!
És hogy gubbaszt!
Gratula az eredményhez! :-)))
Holnap mész a másik helyre?

Na majd ott! :-) :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Csillag,dehogy van gáz,én se hallom,hát ez van.Cselesek,bujkálnak ám.

evilany

Dia de jó, micsoda sztárfotó!!

evilany

Szilvi köszi :lol: Igen, holnap megyünk Pestre. De oda úgy megyek be, hogy meg ne mondják :lol: hacsak nem fogom látni, mint Bencét anno...

királylány

Évi köszi :lol:
Én sem hallom még a szívhangját viszont most minden nap éreztem mocorogni...

királylány

sziasztok!

Szilvás, ezt az AFP eredményt nem lehet kicsit megérdeklődni!? már arra gondolok, hogy lehet, hogy elkavarták... sajnos ilyen is van, és ezért nem jelentkeznek nálad! hm? egy telefont talán megér, ha meg is haragszanak érte... neked ez fontos, és ez tök logikus!!! hajrá!

Dia, nagyon édes a babád! :)

Csillag, biztosan minden okés, de, ha nagyon aggódsz, a védőnőnél biztosan lehet kérni, hogy soron kívül hallgasson egy szívhangot a kis szerkezetével. nem!? ha ráérsz, elmész hozzá, és máris minden para eltűnik! ;)

sajnos nem tudtam még visszaolvasni, csak ezt az oldalt...

Vanilla, neked is gratu az AFPhez! drukkolok, hogy kislány legyen! tudod, szokták mondani, hogy a baba neme az apukán múlik, mivel ez a baba nem a nagyfiaid apukájától van, így minden esély megvan egy kislányra! bár a mostani párodnak is kisfia van... ugye!? na, de drukkolok, simán lehet kislányka! :)

nálunk minden okés. beszéltem a dokival reggel, minden hormoneredményem szupi (pajzsmirigy, prolaktin), szóval nem kell új gyógyszer! juppi!

és programajánló! akiknek már van nagyobb gyerkőcük! minden vasárnap a MÜPÁban nagyon klassz gyerekprogramok vannak, ingyenesen! mi már 2x voltunk, vannak előadások, most pl. táncos, zenés, múltkor mesejáték szerűség, meg kézműves foglalkozások! mi nagyon szeretjük, pedig még sokmindenhez nagyon kicsik vagyunk! ha van lehetőségetek, próbáljátok ki!

Ircsi, Te hogy bírod a melót? a tanításhoz a felkészülést éjjel szoktad csinálni!? vagy hogy? nem túl fárasztó a munka?

na, visszaolvasok, mert nem vagyok képben... csak kb.

ja, meg a táblicskut is meglesem, hogy kinél lehet már fixen tudni a baba nemét...

sophie27

Csillag,tényleg,elsétálsz a védőnőhöz...az megtalálja.

evilany

Sophie köszi :lol:

királylány

Na én megyek a gyerekemért az oviba aztán meg haza. Ma alig dolgoztam, de dög fáradt vagyok.

A védőnő nekem azt mondta, hogy a 20-21 héttől tud szívhangot hallgatni.

Szilvi hívdd fel a védőnőt, hátha tud már valamit. Vagy a terhesgondozást, már meg kellett kapják az eredményt.

Csillag nyugi, nincs semmi gáz. Ne parázz. Tudom könnyű mondani. Én is bepánikoltam a múlt héten, mert nem éreztem mozogni.

királylány

Az AFP a védőnőhöz megy. Pénteken már hívtam, de lerázott. Azt mondta, hogy majd hív, és bediktálja az AFP-t, ha megérkezett az eredményem... :-(

Mivel az ANTSZ-hez küldték vhova Pestre, nem nagyon tudok utánaérdeklődni sajnos...

szilvás76

:-) Épp mondtam ma Krisztinek, hogy vagy 2 napja nem érzem Babócát, erre pár perce akkorát boxolt vagy rúgott a hasamba! Félreérthetetlen volt! :-)
Lehet, megnyomtam, vagy nem tetszett valami Neki... :-)

szilvás76

Na Csajszik, megyek én is, vár a "Nagy" :-)

szilvás76

Dia!
Gratulálok! Szép kis pocaklakó :D

Lehet marad avédőnő...ha nem megyek semmire holnap a fonival :D

Csajok!
Kaptam a cégtől egy levelet.
Annyira sík vagyok az ilyen dolgokhoz:
Értesítjük,hogy rövid munkaviszonya (152 nap folyamatos biztosítási ideje) miatt táppénzének adható ideje 2010.05.31-én lejár.
Kérjük szíveskedjen levelünket kezelőorvosának bemutatni!

-Ez mit jelent? Ha lejár 05.31-el akkor megszűnik a munkaviszonyom????
Mert nagy hassal nem tudok visszamenni takarítani a klinikára :(
...és veszélyeztetett terehes vagyok-és maradok is végig.
Ha valaki jártas ilyen ügyekben,legyen kedves és világosítson már fel!

Nagyon szépen köszönöm!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ehhez én hülye vagyok...Tünde? Szilvi?

Enyém baba most ficergett egyet épp :)

evilany

nem fér be a gyerekek vonalzója :(
most jött a mail hogy készen vannak

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,cserélgetni tudod max. :?

evilany

igen Évi! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?