sziasztok!
Szilvás, ezt az AFP eredményt nem lehet kicsit megérdeklődni!? már arra gondolok, hogy lehet, hogy elkavarták... sajnos ilyen is van, és ezért nem jelentkeznek nálad! hm? egy telefont talán megér, ha meg is haragszanak érte... neked ez fontos, és ez tök logikus!!! hajrá!
Dia, nagyon édes a babád!
Csillag, biztosan minden okés, de, ha nagyon aggódsz, a védőnőnél biztosan lehet kérni, hogy soron kívül hallgasson egy szívhangot a kis szerkezetével. nem!? ha ráérsz, elmész hozzá, és máris minden para eltűnik!
sajnos nem tudtam még visszaolvasni, csak ezt az oldalt...
Vanilla, neked is gratu az AFPhez! drukkolok, hogy kislány legyen! tudod, szokták mondani, hogy a baba neme az apukán múlik, mivel ez a baba nem a nagyfiaid apukájától van, így minden esély megvan egy kislányra! bár a mostani párodnak is kisfia van... ugye!? na, de drukkolok, simán lehet kislányka!
nálunk minden okés. beszéltem a dokival reggel, minden hormoneredményem szupi (pajzsmirigy, prolaktin), szóval nem kell új gyógyszer! juppi!
és programajánló! akiknek már van nagyobb gyerkőcük! minden vasárnap a MÜPÁban nagyon klassz gyerekprogramok vannak, ingyenesen! mi már 2x voltunk, vannak előadások, most pl. táncos, zenés, múltkor mesejáték szerűség, meg kézműves foglalkozások! mi nagyon szeretjük, pedig még sokmindenhez nagyon kicsik vagyunk! ha van lehetőségetek, próbáljátok ki!
Ircsi, Te hogy bírod a melót? a tanításhoz a felkészülést éjjel szoktad csinálni!? vagy hogy? nem túl fárasztó a munka?
na, visszaolvasok, mert nem vagyok képben... csak kb.
ja, meg a táblicskut is meglesem, hogy kinél lehet már fixen tudni a baba nemét...