Új privát üzeneted érkezett!

Geoo
Azta!
Te is jól bevásároltál. :D Szerintem Hannának nem volt ennyi baba zoknija :D:D Nagyon szépek a cuccok. :D Irigykedem ám, hogy vehetsz minden féle szépet. Én "sajnos" kénytelen vagyok beérni a régiekkel.... Olyan jó volt vásárolgatni Hannának. :)

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
néha túlzásba viszem a vásárolgatást, teszveszen ez könnyen és elég gyakran előforduló, sztem népbetegség :oops: :D :D
de igazából az összes cucchoz nagyon olcsón, a teszveszen jutottam hozzá, ja meg az e-bay-en :wink:
Vendég

most például kénytelen voltam babaruha mustrát tartani, hogy mit kell még venni, és mit nem kell már.
úgyhogy lefotóztam a ruhákat, holnap ha nagyon unatkozom, majd feltöltöm őket, hogy teljen az oldal :lol: :lol:
Vendég

Luna,
úgy néz ki, hogy igen :P
nekem hétfőn csak kéthetente van órám, úgyhogy ma legális szabadnap :lol:
Vendég

Geoo
Annyira vissza kell fognom magam, hogy el se tudom mondani... annyira vennék új kocsit, meg rucikat, meg játékokat, meg mindent :D Csak akkor már nem férnék el a lakásban :D:D:D
Akkor ma se mész suliba? :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jaaa, az jó :D:D
Kell egy kis pihi is... :D:D a Pihis hét után mindenképp :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Na és itt a babaruhamustra eredménye :)

Kép Kantáros kertész

Kép Kockás kertész

Kép Világoskék kertész
Vendég

Kép Disney napozó

Kép Zsebibabás napozó

Kép Kék napozó
Vendég

Kép Bodyk

Kép Bodyk

Kép Bodyk

Kép Bodyk

Kép Body gatyóval, sapival

Kép H.ujjú bodyk
Vendég

Még nincs kedvem felkelni a kanapéról, mert akkor el kéne kezdeni tanulni, és nagyon sok van.. :twisted:
Vendég

úgyhogy akkor ruhák: :oops:
Kép Ujjatlan rugi

Kép R.ujjú rugi

Kép R.ujjú rugi

[img]http://ww%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1267436185.1554.jpg[/img] Sapival w.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1267436125.992.jpg[/img] H.ujjú rugi

Kép H.ujjú rugi
Vendég

Lányok,
ti milyen ruhát raktok be a babának a kórházi táskába? Miben hozzátok haza? :roll:
vegyünk két esetet.
Az egyik, hogy afféle igazi verőfényes napsütéses június lesz,
a másik, hogy borult, picit szeles, de ne esős...
Vendég

Geo,
Neked hány gyereked lesz???? :lol: Na jó, csak irigykedek :oops: Klassz ruhákat vettél!!

Szombaton voltam a dokinál, megcsinálta a terhelésest. Jól felkészítettetek a legrosszabbra. Tudjátok én mit kaptam? Egy Milka waffelinit és mangólét!! :lol: Hát, tőlem akár naponta megcsinálhatják :lol: Amúgy minden rendben a cukrommal. Más nem is volt. Írt fel a doki kúpot, meg a szokásos antibigyót a macskabajomra. Kaptam igazolást is az apaságihoz. Vizsgálat nem volt. kb. 30. hétre mondta, hogy vagy hozzá menjek UH-ra, vagy 4D-sre, úgyhogy a másodikat választottam, aztán rá 5 hétre hozzá.

Lili beteg, úgyhogy megint itthon vagyunk. Holnap megyünk a dokihoz, nehogy megint tüdőgyuszi legyen.

Kép
Kép
hari

Kép Kardigán

Kép Füles pulcsi

Kép Dzseki

Kép Kiskabát
Vendég

Kép Mellény

Kép Egyberészes ruha

Kép Póló+mellény

Kép póló

Kép Mellény
Vendég

Hari,
hát most februárban nagyon elszálltam ruhatéren... de mostantól úgysem lesz erre lehetőségem, meg pénzem, de szerencsére már csak egy-két darab kell :)
Én is ilyeeeen terhelésest akarooook!!!! :lol: :D
Szegény Lilinek jobbulást kívánok!!!
Vendég

Kép Kárómintás mellény h.ujjú felsővel

Kép Kutyás h.ujjú

Kép Micimackós h.ujjú
Vendég

És két nadrág a végére :
Kép Barna naci kék gatyóval

Kép Terepnaci
Vendég

Na most már kellőképpen elgémberedtek a tagjaim. ideje felkelni :lol:

mindenkinek nagyon szép napot és időtöltést kívánok, remélem mindenkinél ilyen szépen süt a nap 8)
Vendég

Geo!
kocsival fogtok gondolom menni.
Ami azt jelenti, hogy a törpe kb 1 percet fog a levegőn tölteni. :D:D
Szerintem mindegy, hogy borult lesz-e tuti 26 fok körül/felett lesz a levegő.... Én egy sima rövidujjú body-t, egy tetra pelust alá és felé, + egy vékony sapit (csak az én megnyugtatásomra) fogok berakni. Ami még mehet tatlakéba, egy vékony rugi... azt ennyi. :D

Jajjjj, most visszamerengtem, hogy annó, amikor Hannával mentünk haza, az volt a legfurcsább, hogy a világ nem állt meg... pedig nekem igen, arra az 5 napra, amíg bent voltunk.... Soha nem éreztem még ilyet :D:D És olyan kis cukimuki volt abban a falatnyi ruhában. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
köszi az infót!! :wink:
amúgy 2utcára van tőlünk a kórház, szóval még kocsival sem lesz messze :)
már nagyon váárom!!
hozzád hasonlóan én is nagyon türelmetlen vagyok, és már alig várom a júniust :lol:
Vendég

Na, várj... én a Pomáz kiírásból indultam ki :D:D:D:D
Akkor meg végképp :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Csajok!

Geo, szuperek a kiscuccok! Én is elszálltam, csak én lusta vagyok fényképezni meg felrakni. :( De erőt veszek majd magamon.

Vok, én is várom már a júniust, de te most sem unatkozol. :wink:

Voltam dokinál, semmi bacim, no streptococcus, lactobacik viszont vannak 8) , csak pihi továbbra is, 2 hét múlva pedig lesz uh is. Már úgy várom. Ja, és ma intézem a 4d-t március végére. Megtapogatott, és azt mondta, szépen nőtt a baba. :P
foltivspicur

Ja, hát igen :)
még Pomáz van kiírva, most újíttatjuk fel a belvárosi lakásunkat, ami 26-án lesz kész, áprilisban már költözünk is :wink:

most hívtam fel a szülésznőmet(merthogy már sikerült kiválasztani a megfelelőt),és holnap reggel 3negyed8ra megyek be hozzá a Péterfybe vérvételre.

csütörtökön 17:30-kor meg terhesgondozás.

Hari,
hátha érdekel téged:
holnap 17:30-tól a Péterfyben:
A Péterfy Kórház szülészet-nőgyógyászati és Újszülött Osztályának dolgozói: Dr.Szepesi János, Dr.Végh György, Dr.Bárdos Péter-részlegvezető főorvosok, nővérek: bemutatkozik az osztály:
- szülőszoba
- gyermekágyas részleg
- csecsemőosztály
- működési rend
- látogatás
- stb.
- családközpontú szülészet
- apás szülés
- baba-barát ellátás
- pszichés változások a terhesség és a gyermekágy alatt

Szerintem mi Andrással megyünk. Neked nincs kedved jönni? :lol:
Vendég

Foltivspicur,
király, majd tegyél fel képeket :lol:
örülök, hogy minden rendben veletek :D
Vendég

Geo, én mennék, de messze van... Henibaby-t kérdeztem múltkor, h lenne-e kedve jönni, de aztán leesett, h ő már fel van készülve. :wink:
foltivspicur

Geooooo úristen mennyi ruci! :-) te jó ég! én most bepánikoltam :-)
nekem alig van akármim is! mondjuk ma kaptam valami postát a ruhafalvából kivi leszek és licitálok egy olyan erszényre mint a tied az ebayen! hátha megnyerném örömódát zengenék újonnan 12 ezer forint nálunk itthon 16 000 és most még csak 10 fonton áll ! és szállítanak ide is! szóval jó lenne megcsipni! azt irták hogy 3x használták de látszik a fotóból hogy nagyon megkímélt! jó lenne!
azonkivül ma megkaptam a fizum :-) és teli a pénztálcám... ééééééééééééééééééééééésssssssssssssssssssssssssssssssss
M E G R E N D E L T Ü K A M O S Ó G É P E T!!!!!
igen igen igen! :-) a párom azt mondta hogy idei szülinapom névnapom házassági évfordulóm és karácsonyom is ez :-)
a következő dolog egy bicigli amin babaülés is lesz! ezt még nem hintettem el még úgysem aktuális de nagyon szeretnék :-)
álmok nélkül mit is érnék nem igaz?
Bibócska és Konkri ezek a 4d-s fotók! hát kész voltam! többször is megnéztem!!!!! csúúúcs

az én Esztim ma még nem jelentkezett be és tisztára aggódosra váltottam :-( remélem ilyen mélyen alszik és hamarosan rúg egy nagyot!!!!!
még 6 hetet dolgozom! elkezdtem a visszaszámlálást! éljen! :-)
Vendég

Addig is, amíg nem szülünk:

http://www.youtube.com/watch?v=B5Uft_AP ... re=related

én ilyet még csak az egeremnél láttam: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=YTR7Ck4_ ... re=related
foltivspicur

Nanetto,
jajj, örülök, hogy megkaptad a fizudat!!! :)
Hat hét pedig olyan gyorsan el fog menni, hogy észe sem veszed :lol:
én az előbb hallgattam babazenét 40percen keresztül, közben a Suttogót olvastam, és akkor jutott eszembe, hogy ez a pöttöm baba még be sem jelentkezett ma. Viszont kb egy 10perce már bemutatkozott, sztem neked is rúg hamarosan Eszti! :wink:
Annyira jó, hogy te már név szerint elíted a pocaklakódat, jó lenne már nekünk is találni valami nevet.. :roll:
Jajj viszont tegnap este olyanokat rúgott, hogy András le sem vette a kezét a pocakomról, tisztára meg volt döbbenve, mert eddig ilyen nagyokat még nem érzett. Aztán amikor a babóca elaludt, és én is elszenderedhettem volna, akkor András kezdett egy litániába, hogy majd ők fiúk mennek a Nyugatiba vonatokat nézni, meg ilyenek :oops: :D
Fúú lányok, nekünk a héten derül ki, hogy mi lesz a továbbiakban, miből fogunk élni... szorítsatok! :)
Vendég

Foltivspicur,
ez az utolsó videó, ez de nagyon durva!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Bibócska és Konkri, nagyon szuperek a baba képek, biztosan nagy élmény volt látni a picikéket!

Geoo: Neked meg nagyon szépen gyűlik a kelengyéd, igazi kismachos cuccokkal tele ;-) én most szombaton "leltároztam" ami nagyon hasznos volt, mert így kiderült, nagyobbacska rucikból is van szép számmal, a kezdő csomagból meg még egypár holmi hiányzik, úgyhogy most már azokra kell koncentrálnom. Elképzeltem, hogy majd mit mivel fogok kombinálni, nagyon élvezetes volt, és fárasztó is.

Én is ma néztem, a Jánosban van szülésfelkészítő tanfolyam, hogy talán jó lenne elmenni, azért biztos hallani érdekességeket, meg jó lenne látni hasonló pocisokat.

detti_10

Detti,
a Péterfyben minden hónap első keddjén van ilyen szülésfelkészítő, mint amilyen a Jánosban is, persze mindegyikre szerettem volna menni, de még egy sem jött össze... :oops:
a mostanira nagyon szeretnék, sőt tuti hogy megyek, mert most mutatják meg a szülőszobát, meg a gyerekágyas részleget, szóval amolyan hely(zet)felderítés lesz, már nagyon várom!! :lol:
Vendég

Geo!
Én annó voltam ezeken és annyira sokat segített, hogy tudtam hova megyek. :D
Ki lesz a szülésznőd?
Én végül úgy döntöttem, hogy Cser Katit felfogadom :D És vasárnap már mehetek is hozzá. :D Nagyon várom!

Alex épp 1 órája nyomja a medence csontomat... szerintem nem érti, az miért nem megy arrébb... pedig már mondtam neki, hogy jobb lenne, ha nem haránt feküdne, mert szét fogok szakadni... :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
Farkas Adrienn a szülésznőm :)
Vendég

Geo, mennék én, de Lilit nem tudom hova tenni :cry: Vinni meg azért mégsem szeretném. Úgyhogy rád vár a feladat, hogy mindent megtudj és beszámolj az információkról.

Furcsa, én nem várom a szülést. Lilivel nagyon vártam, számoltam vissza a napokat. Most néha azt sem tudom hanyadik héten járok. Élvezem, hogy bent van a pociban, nincs panaszom, olyan jó érzés mikor mocorog, egész más érzés, mint mikor már megszületik. Na ez mondjuk logikus. :lol:
Szóval a lényeg, hogy élvezem minden percét a bentlétnek, lesz még bőven eleget kint.

Voltunk ma gyógyszertárban, de az antibigyómat nem jól írta fel a doki, így 8000 Ft-ot kellett volna fizetnem a dobozár helyett. Úgyhogy szerdán megyek be megint a dokihoz másik receptért. Mert csak ő írhatja fel, a háziorvos nem. Ilyen hülyeséget.
Bejelentkeztem 4D-re is, márc. 22-én megyek.

Geo, azért én is rendeltem ám ruhákat, csak még nem jöttek meg. De ennek azért csak a töredékét. Én most autósülést keresek gőzerővel. Olyat szeretnék, aminek a talpát lehet rögzíteni a kocsiba, és magát a hordozót csak rá kell csatolni. De nem tudom elég biztonságos-e ez a megoldás is. Csak Lilinél annyiszor előfordult, hogy elaludt a kocsiban és fel kellett ébreszteni ahhoz, hogy behozzam. Persze az egész ülést is ki lehetne olyankor csatolni, csak hát az azért bonyolultabb. Vélemény??http://www.vatera.hu/chicco_babahordozo_autosules_autofixes_164168537.html
Ilyenre gondoltam. Ezzel minden stimmelne, csak az nem, hogy messze van, tehát nem tudom megnézni személyesen, csak ha már megérkezett. Az meg úgy nem az igazi. Még keresgélek.

Kép
Kép
hari

Csajok a szülésznőknek mennyi a tarifája mostanság?

Kép
Kép
hari

Kép
Kép
hari

Hari, szetirigykedem magam, hogy semmi panaszod nincsen, ez nem igazsag :D:D a mai napon speciel lepni alig birok ugy fajnak a szemermtaji csontjaim. Valoszinu rossz pozicioban ulhettem a suliban, ott nem fajt akkor, de felalltam es mikor indulni akartam na akkor... alig bortam tyuklepesben a kocsihoz kozlekedni :) Mondjuk amugy is hetek ota fajogat a bal labam combtovenel.

A dokkolos (talpas) ulesek egyaltalan nem kevesbbe boztonsagosak, plane ha isofixesek mert akkor annal boztonsagosabb nincs is :) En is ilyet fogok venni az eletemet megkonnyitendo. Nem a gyerek felebresztese vegett, de az allando ovvel valo bekotozgetes pupnak kene a hatam kozepere :)
Ilyen ulese (es aminek jok is a boztonsagi parameterei) van a Maxi Cosinak es a Romernek is. En ez utobbit tervezek venni, valamivel olcsobb is, ahogy neztem az arakat. Es mindkettonek van oves vagy isofixes talpa is, attol fuggoen milyen a kocsid.

luna6

Hari, most nezem chiccot neztel. Arrol meg a konkret tesztet anno ideforditottam a topikba geoonak, valahol meglesz itt a surujeben :) Bar az altalam emlitetteknel valamivel gyengebb a tesztje de az is jonak talaltatott.

luna6

Sajnos az isofixes kizárva, úgyhogy csak sima öves talp jöhet számításban. Illetve nem sajnos, mert így legalább a kettő között nem kell döntenem :lol: És ezeket is lehet az első ülésre tenni? Bár szerintem Lili ragaszkodni fog, hogy mellette legyen a tesó, viszont ha csak a kicsivel megyek, akkor talán jobb lenne, ha látnám őt közben.

Kép
Kép
hari

Sziasztok

Bibó, Konkri gartulálok a képekhez, nagyon aranyosak a kisbabák!!

Nekem mostanában kezd görcsölgetni a combtövem, elég rendesen, van, hogy arra ébredek. Ez normális, vagy nem is görcs, hanem nyúlnak a szalagok? :oops: Olyan szeméremcsont fájdalmam nekem is volt hétvégén hosszú ülés után, és elgondolkoztatott, hogy most már azért ketyeg az óra. Elkezdtem a 7. hónapot, mi van, ha 1-2 hónap múlva megszületik és mi van, ha még nem lesz kész a szobája, valami fontosat elfelejtek megvenni...

Nem tudom jól leírni azt, amit gondolok, érzek, ezt a pár sort is többször átírtam, de még mindig nem az igazi.
Na mindegy. Lehet, hogy butaság ilyeneken aggódni. :oops:

Átnézek a receptes topic-ba, hátha én is fel tudok tenni valami finomat
:D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Nekem nem gorcsol a combtovem (az izomgorcsre magneziumot szoktak adni amugy, leginkabb labikragorcs szokott lenni, fuuuu az naggggggggyn brutalisan tud fajni) hanem inkabb izomfajas lehet. Na nem a mai, a mai az egyertelmuen a szetult csont, de nem sokkal jobb most sem :( Komolyan nehezemre esik lepkedni :)
A szalagok nyulasatol is lehet huzodas fajas, szurkalos kesforgatos fajas is akar, belefer sajna. (es akkor ilyenkor mindig eszembe jut a sorozat amit adnak, hogy valakivel a szuloagyon kozlik, hog yterhes es akkor legyen szives nyomni.... elkepeszto :D:D de hat van ilyen, nem egy sztorit lattam, meg ikerterhesseget is)
Szerintem az aggodas teljesen normalis, es nyugodtan ird ki ide :) Amugy a bebinek nem lesz semmi baja attol, ha nincs festve meg a szobaja (ugysem latja :)) vagy meg attol sem, ha nincs osszerakva az agya es mondjuk babakocsiban alszik elso par nap, de amig korhazban vagy addig a ferjed ugyis osszeallitja :) Es ha valami hianyzik akkor meg elugrasztod erte az embert, de nem fog hianyozni semmi letszukseglet, mert ami kell neki az te vagy es a kajaja, ami ugy allunk ugye hozza, hogy anyatej lesz. Agyad van, melled van, bebid is lesz, barmi hianyzik bekoltoztok ketten az agyadba es maris mindene megvan amire szuksege van, a tobbi csak az anyagias vilagunk hozadeka :)

luna6

Nekem estére a bordám szokott fájni, sztem az ülésől, rossz tartástól lehet, egész fent, ahol a gyomrunk is van, csak oldalt. De egészen jól bírom, csak ahogy telik a nap, folyton érzem.
Pár napig a babám nagyon nyugis volt, épp csak egy-egy picit rugizott, már minden rémséget kigondoltam, h talán nem tud erőseket rugizni (mert vmi baja van) h talán nem olyan jó a hallása, azért ne regál, ha beszélek hozzá, stbstb. persze nem bezséltem róla senkinek, azaz nem idegeltem szét sem a férjem, sem mást - szerencsére-, de ma egy igen mozgékony nap van, és olyan klassz érzés újra, komolyan.

Élvezem, h érzem, de nem, én még abszolút nem siettetném a szülést. Vhogy úgy vagyok, mint Tallin, hogy van bennem egy rossz érzés amiatt, hogy még semmi nincsen készen, s oylan idilli lenne, ha akkor érkezne, amikor már tényleg minden O.K. a fogadására.

detti_10

köszi Luna :D
A szemem is könnybe lábadt, úgy megnyugtattál. Valószínű ezt is csak túlaggódom, mint minden mást a babával kapcsolatban. Teljesen igazad van, ha vmi még hiányzik, a férjem úgy is megveszi, megcsinálja, stb. Nem stresszelem magam tovább ezen, legalábbis megpróbálom :D
Még egyszer köszi :D
Nem akartál soha pszichológus lenni?

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Mondjuk meg akarhatok :) Igazabol komolyan meg nem fordult meg a fejemben, de erekel a pszichologia, tanultam valamennyit es en teljesen mukodokepesnek tartom a terapiakat is (ellentetben a tanitono anyammal, aki fujtat rajuk es nem hisz bennuk, mintha ez nem egy tudomany lenne :D) De en a kevesbbe ekzakt tudomanyokra is elegge nyitott vagyok :D (bar levitalni pl meg nem tudok, es sajnalatomra egyelore meg meg sem vilagosodtam, de ez utobbit pl nem tartom kizartnak :D)

luna6

Detti, asszem keves gyerek szuletne ha csak akkor bujnanak ki ha minden fullra megvan es idealis :) Szerintem nekem mind a harom bennmaradna akkor meg egy jo darabig :D
Az elsonel anyagilag messze nem voltunk egyenesbe (hogy a parkapcsolat nehezsegeit ne is emlitsem :D) a masodiknal meg sokkal inkabb mindketto bejatszott... mar harmasikreket kene varnom :D

luna6

Sziasztok!

Na végre, számítógép-közelbe kerültem. Azért kutyafuttában olvastam a hozzászólásokat :D

Geooo: Nagyon szépek a cuccok, melyeket beszereztél. A babaerszényre különösen irigy vagyok. :oops: Mennyiért sikerült beszerezned, ha nem titok?!
Ha valaki tud ilyen erszényt viszonylag elfogadható áron, az légyszi szóljon. Előre is köszi!

Konkri: Csodásak a 4D-s képek!!! Ja, egyéként merre csavarogsz :?: A 4d-s képek óta nem olvastalak itt. Vagy csak nekem nem tűnt fel? :oops:

Bibócska: A ti fotóik is nagyon aranyosak. A baba méretein pedig ne aggódj. Ahány magzat és ahány anyuka, annyi méret és arány.

Jajj, én is úgy mennék 4D-re! Csak sajna nekünk ez sokba kerül. A múltkor azt álmodtam, hogy nyertem valami játékon 60.000 Ft-ot, és annyira megörültem neki, hogy elmehetek 4D-s uh-ra. A maradékot pedig úgy terveztük, hogy Bogira és Gergőre költjük el. Nem nagy összeg ez, de nekünk nagyon sokat jelentene. De sajna nekem nincs ilyen szerencsém :( :(

Foltivspicur: Köszi, hogy rám gondoltál a szülésfelkészítő-vel kapcsolatban. Biztosan tudnának sok új dolgot mondani, de én inkább a saját tapasztalatomra hagyatkozom. Illetve, majd ha eljön a szülés ideje, hagyom magam meglepni. Hova jelentkeztél be 4D-re?

Luna: Milyen a suli? Hogy álltok vihar terén?

Én is nagyon jól viselem a terhességet. Kisebb szurkálásoktól eltekintve nincs semmi egyéb bajom, tünetem. A pocimtól már nehezebben hajolokj, sőt már a cipőt is nehezebb felvenni, de ennek ellenére reggeltől-estig pörgök, mint a mérgezett egér. A hétvégén kicsit átrendeztük a szobákat, és úgy döntöttünk, hogy picur Bogival alszik majd a gyerekszobában a kezdetektől, de gondoltunk arra a lehetőségre, ha ez így mégsem működne, akkor egy mozdulattal áthelyezhető a kiságy a már fenntartott helyre.

Jenny: Örök hála a Sport szelet receptért. Tegnap én is megcsináltam, és isteni finom.
Vendég

Hari,
rendben majd jól fülelek, és holnap este jövök az infókkal :wink:
ha jól gondolom, akkor az isofixes rendszerre gondolsz autósülés témában? szerintem jó ötlet nagyon! össze-vissza kerestem neked egy autós ülés tesztet, ami a talpasat hasonlítja össze a simával, de bakker nem találtam sehol... :cry:
szülésznő: az enyémnek 30. de ő veszi le a vért, csinálja a terhelésest, szóval a terhesgondozáson kívül mindnet ő csinál nekem. az eredményeimért sem kell bemennem a kórházba, hanem ő viszi át a dokihoz a magánrendelőbe.
illetve szülés után is segít mindenben.

légzsák:
na ez méh nálunk is okoz egy kicsi fejtörést, mert az Alfában úgy néz ki nem lehet kikapcsolni a légzsákot, DE ki tudja mi lesz még addig, lehet hogy már a nagy pénzszűkében Alfa sem lesz :shock:

Talinn,
én teljesen megértem az aggodalmad, az elején féltem nagyon, de mivel most minden a terv szerint alakul/halad a lakásfelújítással is, sulival is, babakelengyebeszerzéssel is, már lenyugodtam. :P
én valahogy betáraztam magamban törpike születését júniusra, max május utolsó hetére, és úgy érzem ez így is lesz :wink:

jól van fáj mindenkinek mindene :D
nekem nincs okom panaszkodni, kivéve a fenkcsontfájdalom, keresztcsont vagy mi az ott, ami nagyon nem a barátom, és néha alig tudok tőle felkelni.. :evil:

szülés:
én sem a szülést hoznám előre, hanem már azt várom, hogy JÚNIUS LEGYEN!! :)
mert ha ezek után is minden a terv szerint fog haladni, akkor júniusban valószínű mindennel készen leszek :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?