Sziasztok!
Na végre, számítógép-közelbe kerültem. Azért kutyafuttában olvastam a hozzászólásokat
Geooo: Nagyon szépek a cuccok, melyeket beszereztél. A babaerszényre különösen irigy vagyok.
Mennyiért sikerült beszerezned, ha nem titok?!
Ha valaki tud ilyen erszényt viszonylag elfogadható áron, az légyszi szóljon. Előre is köszi!
Konkri: Csodásak a 4D-s képek!!! Ja, egyéként merre csavarogsz
A 4d-s képek óta nem olvastalak itt. Vagy csak nekem nem tűnt fel?
Bibócska: A ti fotóik is nagyon aranyosak. A baba méretein pedig ne aggódj. Ahány magzat és ahány anyuka, annyi méret és arány.
Jajj, én is úgy mennék 4D-re! Csak sajna nekünk ez sokba kerül. A múltkor azt álmodtam, hogy nyertem valami játékon 60.000 Ft-ot, és annyira megörültem neki, hogy elmehetek 4D-s uh-ra. A maradékot pedig úgy terveztük, hogy Bogira és Gergőre költjük el. Nem nagy összeg ez, de nekünk nagyon sokat jelentene. De sajna nekem nincs ilyen szerencsém
Foltivspicur: Köszi, hogy rám gondoltál a szülésfelkészítő-vel kapcsolatban. Biztosan tudnának sok új dolgot mondani, de én inkább a saját tapasztalatomra hagyatkozom. Illetve, majd ha eljön a szülés ideje, hagyom magam meglepni. Hova jelentkeztél be 4D-re?
Luna: Milyen a suli? Hogy álltok vihar terén?
Én is nagyon jól viselem a terhességet. Kisebb szurkálásoktól eltekintve nincs semmi egyéb bajom, tünetem. A pocimtól már nehezebben hajolokj, sőt már a cipőt is nehezebb felvenni, de ennek ellenére reggeltől-estig pörgök, mint a mérgezett egér. A hétvégén kicsit átrendeztük a szobákat, és úgy döntöttünk, hogy picur Bogival alszik majd a gyerekszobában a kezdetektől, de gondoltunk arra a lehetőségre, ha ez így mégsem működne, akkor egy mozdulattal áthelyezhető a kiságy a már fenntartott helyre.
Jenny: Örök hála a Sport szelet receptért. Tegnap én is megcsináltam, és isteni finom.