Sziasztok!
Maki: totálisan megértelek, én is féltem anno az internetes vásárlástól, ez kb.3-4 éve volt, de annyira bele lehet jönni, hogy már nem is akar másképpen az ember lánya... Jó ez túlzás, de azért azt tudni kell, hogy az ilyen aukciós oldalon az eladónak kötelessége minden hibát és tulajdonságot feltüntetni, ha pedig engem valami még érdekel, rá lehet kérdezni vásárlás előtt. Ha mégis olyan áru jön, ami hibás ilyen-olyan okból, netán ruhánál rossz volt a mérés, akkor biza lehet szólni, hogy nem vagy hiányosan tüntette fel az eladó a dolgokat. Persze ilyenkor megegyezés tárgya, hogy visszakapod a pénzt vagy engedményt kapsz vagy kicserélni. Ritkán belefutni olyan eladóba is, aki köti az ebet a karóhoz, hogy már pedig az nem volt hibás, mikor elküldte... nem szabad hagyni magunkat, én csak azt tudom mondani. Egyébként mi a párommal nem csak aukciós oldalon nézelődünk, hanem webáruházakban is, mert szerintem sokkal kényelmesebb és időnként olcsóbbak is bizonyos dolgok.
Nagy értékű dolgoknál pedig próbálunk a személyes átvételhez ragaszkodni. Nekem már a postával is volt gondom, de mindent ajánlottan kell kérni. Így nyoma van a csomag útjának.
Emma: örülök, hogy jöttél a hírekkel és kicsit megnyugodtál. Meglátod, nem lesz semmi baj!!! Tudom!!!
Zsani: jajj, de sajnálom a fejfájást, biztosan a frontok okozták. Remélem, így estére már jól vagy! Nem vettél be semmit rá?
Fóka: jobbulást Neked!! Sok-sok citrom és gyógypusza!
Edi: Szuper!!!!!!! Örülök, hogy minden okés a kis Herceggel és hogy a lepény is a helyén van! Kár, hogy nem volt hosszabb mozizás, de gondolom, mindent láttatok, amit kellett
Nem mondod, hogy Boti is mosolygott?! Most látom a képet, édesssss kicsi Manócska. Rokonlelkek Zoéval, ez már tuti.
Írtad ezt a pocakforma témát. Nekem képzeld, csúcsos kezd lenni. Ma a rokonság nagy része azzal fogadott, hogy fiús pocim van, mondtam én is, hogy láttam a bizonyítékot, szóval lány. Nem nagyon akarják hinni, de sebaj, majd kerekedik a szemük júliusban
Nórival totál másképp, oldalról jövő poci volt. Ezért én sem adok az efféle mende-mondákra, hogy gömbölyű vagy hegyes. Olyan, amilyen és kész
Egy a lényeg, érezzzük jól magunkat a bőrünkben és élvezzük a hátralévő időt
Ja, még a képekről: nagyon cuki Boti, ahogy a pofija alá teszi a kezét. Nagyon tetszik, zabálni való! Ma jól levette Anyáját a lábáról, igaz?
És milyen volt a film tegnap, amit néztetek?
Dodó: szép a pocód! És ínycsiklanóak lettek a csiga-bigák.
Niki: 6 kg almát fagyasztottál? És hogy, felvágva vagy reszelve? Ha felenged, akkor mit szoktál vele csinálni? De almát mindig lehet kapni. Bocsi az értetlenkedésemért
Jó éjt!