Új privát üzeneted érkezett!

Helló csajszikák :!: :lol:

Visszatértem 8) Kép

Remélem mindenki jól van, még nem olvastam vissza, de nem is tudom, lesz e most rá időm..
De mindenképpen pótolom :!:

Briről tudok mindent, Szuzyval is beszéltem, végülis nagyjából képben vagyok...na de majd beindulok :lol:

Bri
itt is drukkolok a tüszikéknek++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:lol: :lol: Ekkora mákot, máris tető :o :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!
Tetővel nyitsz egyből?Ez csak jót jelenthet!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Laptetu...Mazlistaaa :lol: amugy csak 2oldal van nem is gazos a visszaolvasas 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

lucuzs :!:

Már csak 1 nap és fény derül mindenre :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsikám :!:

Ezerrel megy a drukk a holnapi sikeres inszemhez+++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Ne aggódj a napok mennek előrébb és ez a helyes, a szemed előtt az lebegjen, hogy nemsoká meglesz a pozitiv teszted++++++++++++++++++++++++++

Nyugi :wink:

Gabi :!:

Hogy vagytok :?:

Zsu :!:

kutyusod, hogy van :?:

ancsuka :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok Viviennek :!:
Bizom benne, hogy nagyivben elkerültétek a kórházat :!:

Ancsyka :!:

Sok szerencsét a pouitiv teszthez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Biztos megint szupi lett a frickód :wink: :wink:
Spontánkodjatok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Remélem, hogy jól vagytok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:
Erre az egy napra már nem fogok tesztet csinálni majd holnap ugyis kiderül a vv-ből, hogy mi ujság van odabennt.
nagyon bizom benne, hogy dokibá jó hirrel fog szolgálni.
Hogy vagy :?:

Bri :!:

Gratula az öt tüsződhöz és a három megtermékenyültnek további osztódást+ a kettőnek is uazt kivánom++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma már 17 nap :!:

Vanili :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal,
biztos, hogy jó híreket fog mondani a dokibá! :D :D :D :D
Holnapra szép magas hcg-t Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betty,
üdv újra itt! :P :P :P :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda :!:

Majd ha a dokibá is megerősit ebben, akkor fogom tutira elhinni addig ugy vagyok vele, hogy bármi lehet amitől kimaradhatott :wink:

Köszi a jókivánságodat :wink:
Vendég

Lucuzs
ha jól olvasom holnap lesz a nagy nap :?: :shock: :wink:
Holnap tesztelsz :?: + tesztet kell, hogy hozz nekünk :wink:
Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++
Görbéd is nagyon ígéretes :wink:

Gyancsi
holnap neked is nagy nap lesz, szépek lettek az eredményeid, mennek a drukkok holnapra (is)++++++++++++++++++++++++++, aztán majd tudósíts, mi volt, hogy volt :wink:

Angyli
neked meg holnap v.v. :?: Én nagyon bízok a sikeredben, mert eddig nem is betegedtél meg :wink: Akkor neked is holnap nagy drukkhegység :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csajszik, ez a holnap zsúfolt lesz :lol:

Csoki-vaniról tud valaki valamit :?: :shock: :roll: mert nem írt, és kb. tesztközelben lehet...remélem nincs baj :roll:

Ranita
hogy vagy, érzet :?:
Legnagyobb részben azért nem jöttem, mert nekem nem laptopom van, és az asztali gépet nem tudom az ölembe venni :lol:
A kisebb rész az, hogy nem akartam tünetekt olvasgatni, meg nem akartam, hogy esetleg valami rosszindulatú barom pillanatnyilag fölidegesítsen a bneten :lol: :lol:

Gabi
ha már jóval erősebb a teszt, akkor megnyugodtam én is :wink: :lol:
Keddi UH-hoz++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsyka
hogy vagy :?:

Szuzy
bár veled beszéltem, remélem azért minden rendben :wink: Hőd eléggé egysíkú...még :lol: :wink:

Ancsuka
még mindig nagyon szép a cicád, FIFIKE :lol: :lol: :lol: Ha esetleg megunnátok, átvállalom :!: :wink:
Hogy vagy :?:
Drukk neked is++++++++++++++++++++++++

Zsu
büdös piri elhúzott mááá :?: :roll:

Bri
veled is beszéltem, meg ma már lvastam is jóhíreidet, drukkom továbbra is követ, mint az árnyék :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szió Meli :wink:
Hogy megy a fogyikúra :?: nehéz :?:

Remélem nem maradt ki senki :roll: :wink:

Mindenkinek továbbra is mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Betty,
érzet? Öszintén? Hát sajna az, hogy bukta :cry: . Ma elmentem wc-re és volt egy ilyen hogy is mondjam, sötét sárga kisebb folyásom :oops: ,amit nálam már a barnázás szokott követni.

Úgyhogy nem vagyok valami jó hangulatban :cry: .

Bri,
neked viszont nagyon örülök.

Akinek kell,annak meg mennek holnapra a drukkok!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
ET+6-on gondolod, hogy már barnázás előszele lenne :shock: :?:
Az még azért kicsit korai nem :?: :!:
Én nem hinném, hogy 3-ból egy sem sikerülne, csak kicsit pozitívabban csajszika :!: Nem akarlak hitegetni, de ez még símán lehet beágyazódás is...

betty615

Sziasztok

A mai nap a gondolatoknak sokszoros ereje van, úgyanúgy a pozitív és a negatív gondolatoknak is! Különösen ma tessék csak a jóra gondolni!!!

Bri, nagyon örülök, hogy ennyien lettek, gratulálok nagyon!!! :D

Betty, igen elhúzott a francba a piri, már úgy utáltam!

Angyal, nagyon drukkolok neked is holnapra!Biztos jó híreket fogsz kapni! A kutyus még mindig sarul van, ma reggel kiderült, hogy este 6tól lesz állatorvos, el is visszük!

Lucuzs, természetesen neked is nagyon szorítok a pozi teszthez!!

Gyancsi, neked is megy a drukk a holnapi naphoz!!

Ancsuka, hogy van a kislányod?

Ranita, én nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!Mennyi utrót használsz?
Vendég

Betty,
a múltkori lombiknál ET+11-en kellett mennem tesztelni és ET+10-en már barnáztam. Akkor is jelentkezett ez a sárgás folyás, minden nap picit több lett és ET+10-en jött vele a barnázás is . Akkor 2ször3 utrót használtam, azért is gondoltam, hogy most legyen a 3szor3 :roll: .
És spontán ciklusban is szokott lenni ez a sárgás valami. Amikor ez megjelenik, már akkor tudom, hogy vége annak a hónapnak. Az a baj, hogy ennyi idő után már annyira ismerem a testem :roll:
Persze, tudom ez még csak ET+6, de mikor ezt megláttam elment a kedvem az egész mindentől.

Zsu,
3szor 3 most az utro adagom.

Lányok, lehet, hogy most kicsit nem fogok jönni, mert nem fogtok tudni elviselni :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Vivi jobban van, akit érdekel a történet a blogomban eltudja olvasni, elég hosszan leírtam.

Suzy, nagyon köszönöm, hogy érdeklődtél nagyon jól esett.
Fifi nagyon jól érzi magát, tegnap Vivit gyógyította.
Nem a klinikán voltam hanem a zöld sanyiban, igen tp-en vagyok két hétig. Márc. 11.-én kell visszamennem.
Örülök, hogy elhúzott a piri akkor a köv hónapban mindent bele
:wink: :wink:
Ja és igen Cici=cigi
:roll:
Ami tesódékkal történt valami borzalmas.... engem is kirázott a hideg. De van már azóta babájuk? vagy oda szoktál menni babázni?

Látjátok lányok a mi bajunk ehez kébest semmi, az hogy hónapról hónapra nega a teszt, de elveszíteni két babát ráadásul megszülni, komolyan sírni tudnék.

Ranita, Nem értem miért kell a lombikot vagy bármely más segítséget letagadni, pedig valóban sokan azt csinálják, de miért? mitől különb az a baba a másiknál? ugyan úgy a kettőjük vére. Nem értem én sem. :roll: :roll:
Nálunk anyósék a mai napig nem tudják, hogy mire készülünk és mi van folyamatban. Nem akarom állandóan csak hallgatni na mi van?
Akvárium: Az akvárium falát nyugodtan vattával törölt át, nem lesz tőle baja, de legalább meglátod, hogy alga vagy sem. Ha igen akkor sokat megy a világítás vagy esetleg nap éri ha igen akkor nyárára új helyet kell keresnetek neki mert nap nem érheti fél árnyékos hely kell.
Ne add fel kérlek, most olvasom, hogy mi történt, de Bettynek lehet igaza van, nyugi, hátha van még remény.

Bri, majd lehet tényleg a dokival beszélek lombik ügyben ha aktuális lesz. Bettynek ingyenes a fagyis beülti és nem számít neki bele.
Nagyon jó híreket hozott Betty, szívből gratulálok hozzá nagyon szép eredmény.
Most olvasom a jó híreket, 3 az nagyon jóóóóóó és még az a kettő is felzárkózhat, de jó nagyon örülök neki.

Én jól vagyok, a mellem már nem fáj, angyon fájt napokik amjd le szakadt, talán így még soha, de elmúlt. Nincs semmi tünetem, meg nem is foglalkozom vele, engem most egy dolog nyugtat Vivivel nem kellett kórházba menni, ez nekem olyan mintha egy pozi tesztem lett volna
:oops: :oops:

Mindenkinek NAGY drukk, puszi lányok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ranitám, nyugi, tudom nem vigasz, de ott van neked is Hanna mint ahogy nekem is Vivi, gondolj arra legalább nekünk már van egy.
De én kívánom, hogy ne legyen semmi gond.
Puszi és gyere kérlek, én várni foglak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Köszi a drukkot a holnapi vv-hez :wink:

Ne hasonlitgass az előző lombikkal még közel sem biztos, hogy meg fog jönni :!:
Legyen már egy kis hited, hogy igenis sikerülni fog :!:

Zsu :!:

Köszi :wink:
Remélem,hogy nincs semmi komolyabb baja a kutyusodnak :!:

ancsuka :!:

Örülök, hogy jobban van a kislányod :wink:
Vendég

Ranita
nyugi van, gyere csak, el fogunk tudni viselni :!: :!:
Csak egy dolog: még azért ne temesd ezt a dolgot, ne stresszelj annyira, nehogy úgy legyen, mint Ancsykánál, hogy ott volt, de el is ment sajnos...
Egy kicsit még azért bízz....én elhiszem, hogy ismered a tested, de ez a második lombikod, nem tudhatod, hogy most miért reagál úgy, ahogy. Ne hasonlíts :!:
És tudod, mi itt vagyunk veled, drukkolunk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ha nincs jó kedved, és szeretnél jönni, akkor is várunk, mi majd jóóól felvidítunk :wink:
De mint mondtam is, én még azért nem temetnék így semmit...
De ez az én véleményem, ha te mégis úgy gondolod, akkor nem szólok bele, mert te érzed ezt. De azért ne gondold úgy jóóó :?: :!: :wink:

Ancsu
Vivinek jobbulást, remélem most már jobban van :!:
Kép

Angyli
te sem tudsz Csoki-vaniról :?: :roll:
Na majd minyá írok neki privit, kicsit aggódom érte :roll: nem jelentkezik :?

betty615

Most nézem :shock:
Csoki-vani törölte magát :?: :?: :?: :roll:
Akartam neki írni privit, és nem tudtam. Rákerestem egy hsz.-ére a 2. lombikosban, és mindegyik névtelen :roll: nem tudtok róla semmit :?: :?: :roll: Francba :x csak egyre tudok gondolni..... :(

betty615

Betty!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ nem is néztem a másik topikot.
Én sem tudok semmit Vaniliről,de én is csak egyre tudok gondolni......... :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Hát azért valamit írhatott volna :roll: de reméljük még egy másik néven be fog jelentkezni, ha olvas esetleg minket :roll:

betty615

Betty! Üdv újra itt!!! :lol:

Ranita! Kérlek még ne mondj le róla! Igaza van a csajoknak, csak nem összehasonlítani! Drukkolok neked továbbra is nagyon. És küldöm a pozitív energiákat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsy?

Angyal! Holnap! :wink: :lol: Drukk!!! :lol:

Ancsuka! Örülök, hogy végül megúsztátok kórház nélkül!

Vani? Komoly? Óóóóóóóóóóóóóóóóó!:cry:

Én aludtam két órát ebéd után, aztán kimentünk az udvarra, mert bár nem süt a Nap, de így is 15 fok van! :shock: :lol: Megnézegettem a virágaimat. A hóvirág már virágzik, és egy krókuszom már bimbós! :lol: Én ennek most nagyon örülök.
Aztán bejöttem, és nekiálltam rendbetenni magamat a holnapi dokilátogatáshoz. Most egy kicit szusszantam, aztán folytatom.

Mindenkinek puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Na én is aludtam egy órácskát és kialudtam a bónámat :D .
Igazatok van lányok teljesen, korai lenne még bármit temetni, majd lesz valahogy :roll: .
Úgy irigykedek, hogy bennetek ennyi erő van, én meg megint így bepánikoltam :oops:

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka,
örülök, hogy Vivi jobban van és megúsztátok a kórházat.
Te mikor is tesztelsz?

Angyal,
holnap mikor jössz kb?

Lucuzs,
neked is drukk!

Gyancsi,
te sem maradhatsz ám ki :D , drukk!

Vani,
ha törölted magad, akkor én is csak arra tudok gondolni :cry: :cry: :cry: Remélem azért még hallunk felőled.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Szerintem egyáltalán nem kell szégyenkezned!!! Szerintem mindegyikünk így van ezzel, hogy jönnek a negatív gondolatok, meg a pánik. Nekem napi többször is. Szerintem teljesen érthető, sok a vesztenivalónk. De jó, hogy tudtál aludni, és megint jobb színben látod a világot! :lol:
Ölellek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sajnálom, hogy kiregizett vanili, én sem tudtam róla.
Remélem, hogy vissza fog térni egy másik névvel :!:

lucuzs :!:

Igen holnap nagy napra ébredünk, legalábbis ebben bizom :wink:

Nem tudom mikor fogok gépközelbe kerülni, mert nekem több helyre is jeleznem kell a hirt bármi legyen is az.
Rengeteg netbarátnőm van, sőt van akivel már személyesen is taliztam :wink:
Vendég

Ancsu!
Jó,h Vivi már jobban van,mielőbbi teljes gyógyulást!!!

Ranita!
Na már azt hittem végleg feladod,de kipihenve szerencsére máshogy látod a dolgokat.

Holnapi akciósoknak:
Kép
És mindenkit várunk a hírekkel!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty
Örülök, hogy jöttél :wink: tetővel nyitsz, ez csak is jót jelenthet :!: :wink:

Ancsinak holnap 10-12 között lesz az inszem, amint tudok majd jövök és tudósítok róla :!: :wink:

Angyli
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, reméljük minden rendben lesz és lesz egy szép magas hcg-d :!: :roll: :wink:

Zsu
Remélem a kutyusod jobban van :!: :?:

Ancsu
Örülök, hogy jobban van Vivi, hát persze, hogy hívlak és sms-zünk, érdekel, hogy mi van veled és ha már számot cseréltünk és nem jössz bnetre valahogy tudnom kell mi van veled :roll: :wink:
Drukkolok Neked is nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igen, van már babájuk, egy kisfiú, most 21 hónapos, Ő rá szoktam vigyázni :wink:

Ranita
Semmikép ne add fel, ez a legfontosabb :!: ha bármi van, tudd mi itt vagyunk Neked, és pont ide nem jönnél, gyere öntsd ki a szíved, meghallgatunk és drukkolunk, biztatunk, nem lehet másképp, csak is pozitívan és sok erővel :wink: kitartás :!:

Lucuzs
Reggel várni fogom a jó híredet, ehhez drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsy
Nem teszteltél drága :?:

Csoki-vani
Nem tudom, hogy mi történhetett, de gondolom valami rossz, szívből sajnálom :cry:

Nem tudtam elég messzire küldeni pirit, mert ár is vissza jött a szemétje :evil: Én nem tudom, hogy most mi történt, de vérzek, nem is barna és volt egy nagy csúnya erős piros színű mnyh darab is :shock: feszül a hasam is, a fejem is fáj, nem értem :!: :roll: pedig máskor már ilyenkor simán együtt szoktunk lenni, nem hiszem, hogy korai lett volna :!: :roll: ez van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nekem is volt már ilyen,h újra beindult akció után :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Az igazság az, hogy nekem is, de nagyon régen :!: szinte minden hónapban barnázok kb középidőben :cry: de ez most egy kis vérzés :cry: majd elmúlik tudom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, nem akarom elkiabálni de úgy tűnik délután óta nem jött ki belőle semmi, kapott kamilla teát és most este tejet kenyérrel (bár tejet sose szoktunk adni a kutyáknak)remélem átment rajta.

A holnapra küldöm a drukkjaimat Mindenkinek, akinek kell!!! ++++++++++++++
Vendég

Zsu
Mi szoktunk adni egy kis meleg tejet néha, még az is jó szokott lenni :!: reméljük ennyi volt :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét és holnapra, akinek csak kell, sok-sok...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hát, pozitiv tesztel nem tudok szolgálni :roll: Ma reggelre úgy döntött piri, hogy megjött...ez van :twisted:
Most kezdem szerdán az UH-ok sorát és remélem két hét múlva fagyis eszkimók lesznek velem.

Röviden ennyi, mennem kell ne haragudjatok, csak gyors bekukk volt.
Akinek kell még mindig ++++++++++++++++ :D
ancsyka

Ancsy!
Sajnálom pirit!
Hajrá fagyibabák!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsyka, szemét piri! Drukkolok nagyon szerdára!
Vendég

Sziasztok Lányok kérlek ne haragudjatok rám hogy eltűntem meg hogy töröltem magam. Sajnos tényleg nem sikerült. Egyszerűen megjött "időben". Előtte két nappal barnás folyásom volt, már akkor tudtam hogy megint nem sikerült... Meg a cicim sem fájt, túl jól voltam. Úgyhogy ez van, és nagyon kiborultam, ezért tűntem el. Vannak a fagyikáim még, de előtte megnézzük nincs-e valami a méhemben, ami megakadályozza a beágyazódást (merthogy elvben nálunk apa baj van-volt??, csak...). És mint az ábra mutatja, hiába volt a 16-os nyálkahártya... Szóval ez van. Szomorú vagyok.

Betty kérlek ne haragudj hogy szó nélkül léptem le, még most sem tudom hogyan szedem össze magam. Vigyázz a fagyikáidra, gondolok rád azóta is ++++++++++

Angyal drukkok holnapra, ott babi van szerintem :D . Legalábbis a tapasztalatom alapján ha nem jön meg akkor az azért van :D (nekem mindig megjött utro mellett...)

Gabi puszillak és nemsokára uhu!!!!!

Bri teljes szívemből kívánom hogy valóra váljon az álmod, ügyesek az embrikéid, drukkok nekik!!!!

Sok puszi mindenkinek és bocsánat hogy nem tudtam jobban megismerni a többieket...drukkolok lányok az akciózóknak és majd egy vidámabb névvel visszatérek :D de most csak ez jutott az eszembe...

Szomorú cs-v
Vendég

Vani! Sajnálom, nagyon. :cry:
Drukkolok, hogy minél hamarabb talpraállj, és hogy megtaláljátok a sikertelenség okát.
Addig is nagy ölelés neked!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vanili!!!
Kép
Sajnálom és gyere majd,ha úgy érzed!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok! Köszönöm a drukkokat! :D
Terveim szerint holnap reggel Tapolca előtt még megpróbálom hozni a híreket!

Jó éjt Mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eloszor is holnapra itt most sok lanynak egy marha nagy kalappal!!!!!
Kép

Szeretnem ha mindenki jo hireket hozna holnap!!!!!Ez kotelezooo :!: :lol: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Akkor most mar leesett mi ez az arnyekmogottem itt a nagy beborulasban :lol:

Ranita
En sem adnam fel...nem lehet,hogy az utro az?Amugy szerintem is a beagyazodas okozhat ilyet!(tudod ha nem igy gondolnam nem mondanam! :wink: )Persze ezt meg nem lehet tudni ezert nem szabad feladni sem 8)

Zsu
En is ezt hallottam,hogy a mai nap egy ilyen nap es csak jo dolgokra kell gondolni 8) en is gondoltam valamire :wink:

Ancsuka
Orulok,hogy nem lett korhaz a vegen :!: :!: :!: Tudom Bettynel hogy megy de az nem is meddosegi centrum...nalunk vgy kifizeted 50ezer koruli vgy 45 vgy lehetosegkent felhasznalhato... :roll: Ha kozel vgy oda akkor nana,hogy oda kell menni bar nem mindig az ingyen a jobbik...szal ez is szamit :roll: Igen ilyen kis jo hirekkel jottem vegre en is :D

Csoki
Hat nem tudom mi lehet a baj...olt nektek kromoszoma vizsgalat meg minden egyeb mas?Van egy csomo vv amivel egy csomo minden mast meglehet nezni :roll: Nem ertem...Kép

Tobbieknek is nagy nagy drukk!!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Remegő kézzel írom, hogy ZEBRÁT PISILTEM!!!! :lol: :lol: :lol:
Volt sírás-rívás, minden ami kell. De én éreztem, hogy babás vagyok. Ott volt az a fura nyomás a hasamban. :D

Megpróbálok képet tenni, de sajnos nemrégiben bekrepált a fényképezőgépünk, úgyhogy élvezhetetlen képeket csinál. :oops: A telefonomról meg nem tudom most áttölteni, mert mióta újraraktuk a rendszert nem lett még felrakva a hozzá való progi. :oops: Bocs.
Szóval, ha értékelhetetlen a kép, akkor azért higgyétek el nekem, hogy ott van!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát én látom, remélem ti is! :lol:

Angyal! Drukk neked ezerrel!

Gyancsi! Gondolok ma rád!

Ranita! Tegnap nem akartam mondani, de nekem is van sárgás folyásom! :wink: :lol:

Mindenkit puszilok!

Tapolca után jövök a további hírekkel!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Csoki-Vani
Gondoltam, hogy gond van :roll:
Hát nagyon sajnálom....látod, nekünk is Api probléma van, és az első 2 eddig nem sikerült....ki érti ezt :?: :roll:
Ölellek drága, és ha majd azért van híred, vagy valami, akkor gyere nyugodtan ha úgy gondolod, mi várunk.....
Kép Kép

Lucuzs :shock: :o :lol: :lol: :lol:
Hattttalmas gratula neked, én bizony látom a második csíkot :lol:
Kép

Angyli, Gyancsi, Ancsu mára nektek:
Kép Kép

Bri
itt az árnyékom :lol: Kép

Többiek: Kép :?:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.03.01 08:47-kor.

betty615

Lucuzs, hurráááááááááááááááá!!ugye megmondtam!!!!A csodabogyók!!!!!!!!Annyira örülök! Utrót mond meg a dokinak, hogy emelted és írjon fel annyit, hogy emelten tudd tovább használni!

babaimádó
Kép
babaimado

Betty! Köszi! :lol:

Babaiado! Tényleg csodabogyok! :lol: A babámat sikerült velük megmenteni! Ezért örökre hálás leszek neked!!! :D :D :D
Szorítok nektek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs látom a csíkot!!!! Szuper!!! Gratulálok :D . Köszi az együttérzést.

Gabi köszi neked is.

Bri embrió téren minden ok nálunk, hál istennek, szóval nem kromoszóma eredetű a gond (mindig nagyon jó minőségűek az embrióink), ezért marad az, hogy talán valami van a méhemben, polip vagy valami, ami megakadályozza a beágyazódást. Holnapra sok drukk neked! Ma még hívnod kell őket?

Ranita az utro valóban irritálhatja a hüvely falát, úgyhogy lehet sárgás-barnás folyás tőle

Betty szia és köszi :) cukik a pingvinek. Hülyén hangzik, de én örülnék ha találna valamit, mondjuk egy pici polipot (hihi) amit ki is venne rögtön és akkor sikerülne utána... Drukk neked!!!!

Angyal gondolok rád+++++++

Gyancsi++++++++++++
Vendég

Szép jó reggelt!

Lucuzs
Nagyon örülök a jó hírednek :wink: sajnos Én nem látom a 2. csíkot, de Én elhiszem neked, hogy ott van :!: :roll: :wink:
Várlak a további jó híreddel :!:
Akkor elindult a "3-as szám effektus" :arrow: hozzon másnak is sok-sok szerencsét :!: :wink:

Angyli
Nagyon várlak a jó hírekkel,de addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A Többieknek is drukkolok, ahogy csak tudok, sikerülni fog Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csoki-vani
Szívből sajnálom a történteket, remélem minél hamarabb sikerül talpra állnod és újra elindulni, ehhez kívánok sok erőt, kitartást!
ölellek Drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Lucuzs
kicsit felturbóztam a képet, remélem, nem bánod, hogy jobban lehessen látni a csíkocskát :wink:

betty615

Sziasztok!

Lucuzs,
igaz, hogy reggel már értekeztünk, de itt is nagyon örülök neked :D .

Vani,
sajnálom a sikertelenséget :cry: . Én egyszerűen nem is értem :roll: . Fagyis beültivel most vártok is?

Hogy Lucuzs szavaival éljek, én ma reggel kitoltam magammal. Csináltam egy tesztet. Végülis arra voltam kíváncsi, hogy kiment e már a tüszőrepi, mert a pri-s fórumon egy csajszinak ET+7-en még volt halvány csíkja. Hát persze, hogy kiment, a teszt hót nega lett, amitől én meg kiakadtam :cry: . Lányok, én ilyeneket sosem szoktam csinálni, valami baj lehet már az agyammal :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Betty
Te egy gondolat olvasó vagy, most akartalak megkérni, hogy bugeráld már meg a képet, mert Én vagyok csak ilyen vaksi azt hiszem :oops: 8)
Köszi, így már ok :!: :wink: látom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?