Sziasztok!
Vivi jobban van, akit érdekel a történet a blogomban eltudja olvasni, elég hosszan leírtam.
Suzy, nagyon köszönöm, hogy érdeklődtél nagyon jól esett.
Fifi nagyon jól érzi magát, tegnap Vivit gyógyította.
Nem a klinikán voltam hanem a zöld sanyiban, igen tp-en vagyok két hétig. Márc. 11.-én kell visszamennem.
Örülök, hogy elhúzott a piri akkor a köv hónapban mindent bele
Ja és igen Cici=cigi
Ami tesódékkal történt valami borzalmas.... engem is kirázott a hideg. De van már azóta babájuk? vagy oda szoktál menni babázni?
Látjátok lányok a mi bajunk ehez kébest semmi, az hogy hónapról hónapra nega a teszt, de elveszíteni két babát ráadásul megszülni, komolyan sírni tudnék.
Ranita, Nem értem miért kell a lombikot vagy bármely más segítséget letagadni, pedig valóban sokan azt csinálják, de miért? mitől különb az a baba a másiknál? ugyan úgy a kettőjük vére. Nem értem én sem.
Nálunk anyósék a mai napig nem tudják, hogy mire készülünk és mi van folyamatban. Nem akarom állandóan csak hallgatni na mi van?
Akvárium: Az akvárium falát nyugodtan vattával törölt át, nem lesz tőle baja, de legalább meglátod, hogy alga vagy sem. Ha igen akkor sokat megy a világítás vagy esetleg nap éri ha igen akkor nyárára új helyet kell keresnetek neki mert nap nem érheti fél árnyékos hely kell.
Ne add fel kérlek, most olvasom, hogy mi történt, de Bettynek lehet igaza van, nyugi, hátha van még remény.
Bri, majd lehet tényleg a dokival beszélek lombik ügyben ha aktuális lesz. Bettynek ingyenes a fagyis beülti és nem számít neki bele.
Nagyon jó híreket hozott Betty, szívből gratulálok hozzá nagyon szép eredmény.
Most olvasom a jó híreket, 3 az nagyon jóóóóóó és még az a kettő is felzárkózhat, de jó nagyon örülök neki.
Én jól vagyok, a mellem már nem fáj, angyon fájt napokik amjd le szakadt, talán így még soha, de elmúlt. Nincs semmi tünetem, meg nem is foglalkozom vele, engem most egy dolog nyugtat Vivivel nem kellett kórházba menni, ez nekem olyan mintha egy pozi tesztem lett volna
Mindenkinek NAGY drukk, puszi lányok.