zarja: de jó hogy leírtad amit a szopis nő ajánlott
Amúgy én is azt vettem észre, hogy ha tovább van cicin, akkor több tejem van. Nevetséges, de jó, hogy ilyen sokat fejlődik a világ, 10 éve még csak mentünk a fejünk után
Régebben tényleg két mellből szoptattam, most azt az egyet üríri ki teljesen 140-160ml de ha utána még kéri a másikat akkor tényleg kifejem az elejét.
J,ucy Nóri és a többi egós anyuka!!! Tessék abbahagyni az önsajnálatot meg a HP hozzáállást, a tejhez tényleg ennyi is kell. A diéta nem szoptatós mamiknak való irgumburgum
zuzmooo: Bende gyönyörű, olyan hatalmasnak tűnik? Mekkora most?
Látom, hogy szopipárnán alszik. Te kitömted még valamivel, vagy alapból ilyen jó kis duci volt a párna? A miénk eléggé lapika..
A látogatáshoz már nincs értelme kommentelni, de olvastam, hogy minden jól ment.
ktc: gartula Emőhöz. megnéztem az iwiw-es képeteket is, olyan kis aranyos ahogy morcosan néz az egyik képen. Rajtad pedig látszik, hogy nagyon boldog vagy. Emlékszel, hogy féltél, hogy Bori hogy fogja fogadni? Lám milyen jól alakult
boruska: látod, látod megy szépen minden magától. Hidd el, hogy mindenki ugyanígy kezdte
Mérleg megérkezett?
Mi is mindent úgy csinálunk mint eddig, tv, zenehallgatás, és a lányok csip-csup vitái is épp úgy megvannak
Amúgy meg örülj, hogy Berci kajás. Levente az elején csak aludni akart, enni meg nem és látod mennyi problémát indított ez meg.
paradicsom nálunk tuti fosás. Retek hasgörcs, baracklé fosás, úgyhogy én gyakorlatilag csak uborkát eszek friss zöldségként. Banánból csak keveset mert az is puffasztja Levit.
anyatejet aventes pohárba, de régebben csak simán kifertőtlenítettem neomagnollal a tejfölös és joghurtos poharakat és alufóliával meg befőttesgumival tettem a fagyóba. Melegítés gázon, vízfürdőben
kismaki: ügyesek vagytok
pammut: üdv otthon
asszem most egy ideig befogom
juti: Blanka el lesz kényeztetve, sőt a kér srác óvni védeni fogja majd, de jó is lesz, két nagy tesó majd rendezi a hugi udvarlóit
ronci: elég szörnyű volt ezeket olvasni, de örülök, hogy minden rendben:) Másodlagos fájásgyengeség mellett érezted az oxyt? Akkor én szerencsésebb vagyok, mert én azt se nagyon
Gátsebre homeobogyót használtam staphysargia, bevállt
reni: pocakmarci hogy van?
reméljük már úton,főleg hogy dugótlanka vagy
zsizell: sikerült tejcsit szerezni?