Új privát üzeneted érkezett!

Ranita!
Nekem ilyen időbe nincs kedvem sehova menni.
Én is annyit punnyadok,h egy kis séta is megerőltető.Kicsit elhagytam magam :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
tegnap nálunk is nagyon rossz idő volt, csak úgy locsogott az eső :roll: .
Érdekes, hogy az ember pár nap fekvés után nem tud magához térni. Bezzeg múltkor meg simán elmentem dolgozni, is most meg úgy mentem a postára is, mint aki tojásokon lépked :D

Lucuzs,
jött anyukám, megfőzött, mosott, most porszívozik éppen.... :oops: :oops: :oops: . Semmit sem hagy, hogy csináljak, igaz, mire jött arra legalább összepakolásztam, de komolyan, tisztára elfáradtam még abban is :D Nem vagyok én ehhez hozzászokva :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Csak Bri híreket hoztam, megkért másoljam be mindegyik topichelyre, aztán megyek is, visszaolvasni még nem sikerült, talán holnap már jövök bővebben, egyébként jól vagyok/unk köszönjük :wink:
Akkor a hírek:
"7 tüszike lett. Itt zokogok a boldogságtól. Még nem tudni részleteket, reménykedem a randikban, és az osztódásban. Dokim azt mondta ez a nap csodája!"

Kép

Puszilok mindenkit, és mindenkinek drukkolok továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!:
Remélem mindenkivel rendben van minden :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri!
Kép
Drukk a nagy találkozásokhoz és az osztódáshoz!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Nálunk is nagyon szar idő van, nincs kedvem semmihez!Szegény kiskutyám is beteg, egész éjjel hányt, nem tudom mi lehet vele. :(

Gabi, csak pihenjél és ne foglalkozz most semmivel!

Ranita, én így közlekedtem mindenhova, szépen lassan, óvatosan, szerintem ez így van jól! Nem kell megerőltetni magad!

Mennek a drukkok mára Mindenkinek+++++++++++++++++++++

Betty, várunk Téged!

Bri, nagyon örülök, hogy ennyi tüszi lett, nagyon drukkolok, hogy mind megtermékenyüljön!
Vendég

Zsu!
Hát nem nagyon foglalkozom semmivel,csak tengek-lengek
:roll:
Kutyidnak jobbulást.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Mai drukok mennek a szép tüszőkért+++++++++++++++++++++++++++

Is-is, lesz ami lesz hétfőn mindenre fel vagyok készülve.
Lehet csak a hormonok dolgoznak, amiatt nem nött meg viszont megint szurkál a hasamba.

Hát nem tudom, hogy lakik-e bennt valaki :!:

Betty :!:

Köszi a jóhireket Briről, remélem, hogy min a heten megtermékenyülnek és osztódni fognak++++++++++++++++

Örülök, hogy jól vagy/tok/ Bettykém :wink:
++++++++++++++++++++++

Itt is nagyon vacak az idő, szakad az eső, én meg nagyon álmos vagyok, de nem szerenék most aludni, mert akkor éjszaka nem fogok.

Csirkeszárnyat kipaniroztam, krumplit vizre tettem, majd jön az ember és ő fogja rántani a hust nem engedi, hogy nekiálljak sütni a forró olaj miatt :wink:

Nemsoká jön a segitségem :D

Ranita :!:

Értetek is mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Hogy vagytok :?:
Lustizol :?:

ancsuka :?:

gyancsikám merre jársz :?:

lucuzs :!:

Hétfőre++++++++++++++++++++++++
remélem, hogy nincs vérzés :!:

Suzy :?:

Zsu :!:

Jobbulást a kiskutyádnak :!:
megcsömölt :?:
Orvoshoz nem viszed el :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal!
Hasszúrka jó jel is lehet!!!! :lol:
Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hát én lustizok ha kell-ha nem.Lehet már túlzásba is vittem! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :!:

Remélem, hogy tényleg jó előjel a hasszurka,hol van hol nics, tegnap este a hasamalja fájt, most semmi. De nem élem magam bele semmibe, mert nagyot lehet pofára esni.
Majd hétfőn kiderül, hogy mizujs :!:

Én állandóan nem tudok lustizni, alapból sem vagyok egyhelyben ülő csaj amolyan örökmozgó:D

Köszi a drukkot Értetek is megy továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Angyal, orvoshoz nem tudom elvinni, mert ez a kiskutya, nem olyan kicsi, ő egy 45kg-os boxer, és a férjem csak este jön haza, most csináltam neki teát, megitta, eddig még benne van, remélem nem jön ki belőle, ha mégis, akkor elvisszük este az ügyeletre!
Vendég

Angyal, nagyon drukkolok Neked hétfőre!
Vendég

Zsu :!:

Értem, hát valóban nehéz lenne elvinned egyedül egy 45 kg-os kutyust :!:
Remélem, hogy jobban lesz a teától a kis drága vau és nem kell dokihoz vinni:wink:
Vendég

Köszi drága Zsu :wink:
Vendég

Bri,
micsoda hírek :D , nagyon örülök. Szerintem ebből min 5 fog is osztódni.

Megyek, randim van az utróva :D . Ti mennyit szoktatok utána feküdni, hogy felraktátok?
Aztán meg asszem alszok egyet ,mert olyan vagyok, mint akit agyon ütöttek :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Bri! Szuper eredmények!!! :lol: :lol: :lol: Dejódejó! Drukk továbbra a randihoz és az osztódáshoz! :D :D :D

Angyal! Mindjárt itt van mindkettőnk hétfője! :wink: :lol:

Ranita! Hamarosan én is randizok a utróval, egy órát szeretnék vele aludni. :D

Betty! Drukk! Aztán gyere, ha már szabad! :wink: :lol:

Gyancsi! Itthonról már nem netezel? Hogy vagy?

Mindenkinek puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Na itten lennek 8)
Most ertem haza.Kerem mielott olvassatok uljetek le.Gyerekek 7petesejtet szivtak le vgy tuszo en mar nem tudom :oops: :shock: Mikor felkeltem es a noverke mondta 7petesejt patakogban folyt a konnyem...adott nekem papirzsebit is...aztan jott a dokim...nagy mosollyan az arcan es mar mikor meglattam megint elkezdtem sirni :oops: (oromomben :wink: ) azt mondta en vgyok a nap johire :D Kerdeztem,hogy szepek-e azt mondta olyan szepek,mint en :oops: :lol:

Madarat lehetne velem fogatni :) Utana lementem az irodaba persze meg csak most tisztitgatjak oket igy nem tudni mennyi lesz a jo minosegu mennyi fog megtermekenyulni semmit DE en tudom,hogy minden rendben lesz :!: Mar a beultirol beszeltunk ugyhogy valoszinu a doki is erzi,hogy itt mar lesz beulti sooooot azt mondta az meg eldol,hogy 3. vgy 5.nap legyen-e :!:

Meg csak halkan orulok,nem iszunk elore a medve borere de ngyon-ngyon boldog vgyok Kép

Holnap csorizek fel 10kor es tobbet tudunk meg ngyon szepen koszonom a sok ramgondolast es drukkolast!!!!Moat ngyon jol jott (es meg most is jol jon :wink: )

Gabi
Bettyvel beszeltem mikor mentem reggel az intezetbe.Es aztan mondta irjak neki ahogy van hir.Aztan nem tudtam o jon e de mondtam neki ha jon akkor mar neked nem kuldom legalabb.(Remelem nem harizol :oops: )Mi mikor talalkozunk?Multkor elmaradt :?

Betty
Kosziiii :lol:

Angyal
ET16 most nem azert tudod en realisan nezem a dolgokat es nem buzditok ha nem ugy gondolom...de szerintem mar ez ngyon de ngyon jo jel!!! :wink:

Lucuzs
Lassan te is ET14-en leszel...es remeljuk nem lesz mar semmi baj :!: Nem lehet mashogy...itt most mindenki babasodik es punk tum :!:

Zsu
Micsoda kiskutyad van :shock: 45kilo :o enyem meg 2 :lol: Beteg? :roll:

Ranita
5?Am legyen de en mindennek ngyon fogok orulni! :wink:
en fel orat szoktam utana fekudni :roll: igyis ugyis folyik ki de felszivodik annyi amennyi kell :wink:

Tobbieknek is pusza Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bri! Akkor holnap fél 10-kor itt leszek!!!! :lol: :lol: :lol: Annyi izgalom van mostanában, de jó fajtából!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri!
Nagyon örülök én is veled!
Dehogy haragszom,ne hülyéskedj :lol:
Tali csak tőled függ,én itthon vagyok :lol:

Ranita!
Én van hogy nem fekszem le utána,csak ücsörgök.

Kép
cukigabi
Budapest

Bri :!:

Nagyon örülök a jó hirednek, és hiszem, hogy mindegyik meg fog termékenyülni :!:

Remélem én is, hogy jó előjel az ET+16 nap :wink:

Ranita :!:

Én sem fekszem az utro után órákat max. egy 1/2 órát utána csinálom tovább az éppen aktuális dolgomat :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Nagyon sokat gondolok ratok, csak nincs időm jönni, folyamatosan megyünk valahova!

Bri- Ez fantasztikus, nagyon örülök, ez tenyleg egy csoda :D Szivből kivanom, hogy mind megtermekenyüljön!

Betty, Angyli, Lucuzs, Ranita, Ancsuka- Drukk hegyseg es babatapasz ezerrel :D

CukiGabi- Neked meg mindjart Uh

:D

Zsu- Nagy puszi!!

Suzykam- Annyira aranyos voltál , hogy hivtál, nagyon jol esett, nagyon szimpi vagy teloban is :D :D

Melike- Öleles!! :wink:

Akit kihagytam annak dupla adag mindenből!!

Nagyon hianyoztok mar, ahogy visszamegyünk ( Ausztriaba), akkor mar fogok tudni bővebben jönni!!

Nálunk minden a legnagyobb rendben, tüszőrepi beadva, hétfőn inszem, amit nagy remenyekkel várunk :wink:

Pussszantas
Ancsa

KépKép
gyancsi

Na most ébredtem fel :D , most meg ki kellene mennem egy picit, olyan szép idő van.

Pont a kifolyás végett kérdeztem a fekvést, hogyha ki is folyik, vajon felszívódik e annyi, amennyi kell :roll:

Bri,
mégegyszer nagyon örülök neked, holnap fél 10-kor én is itt leszek, hamar hozd majd a híreket :D . Apa mit szólt :roll: ?

Gyancsi,
drukk hétfőre :D !

Megint izgalmas hetünk lesz, bárcsak mindenki jó híreket hozna :D

Kép

Kép
ranita1979

Én meg ránézek a vonimra, hogy hogy mennek előre a napok és görcsbe rándul a gyomrom :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Végre itt is Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok! Ne hari lányok, de most nem tudok visszaolvasni....
Vivi éjszaka hányt 2*is, majd reggel újra 2*:cry: :cry:
Reggel 7 után már az ügyeleten voltunk, írtak fel neki gyógyszert, mondták ha tövábra is hány a kúp ellenére akkor kórház infúzió.
Majd még napközben 2*is hányt, délben remélem utoljára. Azóta jobban van, mondhatjuk. Komolyan már arra gondoltam miközben sírtam, hogy inkább ne legyen tesó, de ne keljen kórházba menni Vivivel, mert sajnos nagyon úgy festett a dolog. A déli h...nál már csak víz jött belőle. na akkor nagyon megilyedtem. :cry: :cry: :cry:

Puszi lányok, és remélem ti jól vagytok, drukk mindenkinek.

Ahogy Vivi jobban lesz jelentkezem, és gondoljatok ránk, hogy minden rendben legyen, nem akarom kórházba vinni
:cry: :cry: :cry:

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu!
Vivinek gyors kórházmentes gyógyulást!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ancsuka! Gyógyulást Vivinek! Remélem elkerülitek a kórházat!!!

Ancsi! Szia! Hétfőn akkor neked is drukk!!! :lol: Nagyon izgi lesz a hétfő! :wink: :lol:

Ranita! Én egy órát aludtam, megint mint akit agyonvágtak! :lol:

Végre a szél is elállt! Remélem holnap is ilyen szép napunk lesz!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

iszonyat lassan vánszorog az idő :? :roll:

Ancsyka! Holnapra hatalmas drukk a teszthez! :lol: Aztán gyere ám a hírekkel!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Én ma fodrásznál voltam, nagyon szar idő volt nálunk, nem volt kedvem takarítani, esett az eső egész nap és annyira fújt a szél is, fájt a fejem rendesen :!: :evil: ahogy olvasom mindenkinél nagyon jó idő volt, de már holnap erre is jobbat mond :!: :roll:

Bri
Bettyvel beszéltem telón pont, amikor írtad az sms-t és nagyon örültem a jó hírednek, továbbra is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++micsoda bókot kaptál a dokidtól :roll: :lol: jó fej lehet :!: :wink: és valóban szép csajszi vagy :!: :roll: :wink: (ne tessék félre érteni :lol: )
Örülök a boldogságodnak és reméljük, hogy minden a legnagyobb rendben lesz :wink:
Az mitől függ, hogy 3. vagy 5 nap :?:

Betty
Pihizzél drága továbbra is, ha van kedved és úgy érzed gyere várunk :!: :wink: majd beszélünk :!:

Ancsi
Örültem a hangodnak, olyan jó néha telón is beszélni :!: :wink: hétfőre drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Drága, továbbra is sok-sok drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Vivinek gyors gyógyulást és reméljük nem kell menni a kórházba :!:

Zsu
45kg :shock: atya ég, szeretnék egy képet a kutyusról, megnézném azt a hatalmas jószágot :!: :roll: :wink: jobban van már :?:

Ancsy
Szorítok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Te még nem teszteltél :?:

Ranita
Ne görcsölj, nyugi van :!: pihizzél :wink: babatapik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu, remélem hamar meggyógyul a kislányod!

Suzy, megpróbálok képet feltenni a kuttyról.Még nincs jól sajnos, ma ráadásul doki sem volt, holnap tudjuk őt vinni.Most főztem neki kamilla teát, kb fél óráig volt benne. :(
Vendég

Suzy! Hétfőre van előirányozva a teszt, de már alig bírom. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zsu
Szegény kutyuka :!: ha nálunk beteg a kutya rubophent szoktunk neki adni, az állatorvos ezt ajánlotta egyszer :!:

Lucuzs
Kitartás, megértem, hogy alig bírod, ilyenkor a legnehezebb várni és olyan lassan megy az idő :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Kép

És az anyukája:

Kép
Vendég

Zsu
Tudom melyik ez a kutyus fajta :roll: hatalmas egy jószág, és nekem egy kicsit félelmetes is :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt lányok, további szép estét :!:
Remélem holnap is jó hírre jöhetek a topikba, drukk Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri, Ancsy
Szívből jövő drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek, mert már nincs itt piri őnagysága, úgy 9 hónapra elküldtem a nagy büdös francba :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, hát kinézetre egy kicsit lehet, hogy félelmetes, de akárki jön hozzánk, mindenkienek megmutatják a játékaikat és ha nem elég figyelmesek akkor sikerül puszit is kapniuk! :D Egyébként labdamániás...egész álló nap el tud focizni az udvaron egyedül..Ronaldo a neve :D
Vendég

Zsu
Nagyon találó a név :wink: biztos nagyon aranyos lehet, nem azért írtam, csak a kinézetre olyan számomra :wink: magán házba laktok egyébként :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, igen magán házban lakunk. Én is elküldtem pirit a francba, de sajnos apa éjszakás... :twisted: de majd reggel, ha jön... :P
Vendég

Zsu
A mi késik, nem múlik... :wink: az enyém is az lett volna, de már jövőhéttől máshol lesz és így megváltozott a munka rendje, kevesebbet lesz éjszaka szolgálatban :!: :wink:
jó éjt és szép reggeli ébresztőt :!: :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés!
Épp dolgozom!
Sokat gondolok Rátok, drukkolok mindenkinek!

Br,
gratula a csapathoz! :wink: Kíváncsian várom, hogy telefonálj!

Lucuzs,
holnap tesztelsz?Látom, már nincsen barna!Örülök neki!

Ranita,
bizony-bizony, már nagyon tellik az idő!Időgyorsítók mennek, hogy végre tesztelhess!

Angyal,
büszke vagyok Rád, nagyon jól bírod teszt nélkül!
Biztos nem akarsz egyet pisilni?Mert tuti, hogy baba van a pocidban! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jó reggelt! Én már itt vagyok! :D

Ancsyka! Várom a kétcsíkos tesztet! :wink:

Bri! Mindjárt telefonálhatsz!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt!

Bri!
Várjuk a híreket!!!!

Mindenkinek!
Szép napot,remélem kisüt a nap.

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Én is vagyok! És ma nagyon nyügin :roll: . Ki se keltem az ágyból, de mindjárt visszafekszek és alszok tovább. Tegnap óta Egyfolytában aludnék. Ha jól tudom az utrónak van ez a nagyon jó hatása :evil: .

Apa meg a Hanna kimentek a hegyre, azt akarták menjek én is, de mivel gyalog mennek fel, így inkább kihagytam...... Egész eddig vigyáztam magamra, most meg nem fogok dombokat mászni :roll: . Erre le lettem cseszve, hogy milyen szarul nézek ki, meg sápadt vagyok.... bla,bla,bla

Amúgy sincs valami jó idő, lóg az eső lába :roll: . Reggel még hétágra sütött a nap....

Lucuzs,
meg mertem volna esküdni, hogy arra jövök reggel, hogy teszteltél :D

Zsu,
aranyos kutyusok. Nekem is kicsit félelmetesnek tűnnek, de sokszor hallottam már, hogy amúgy meg nagyon barátságos állatok :D

Suzy,
nyugi van hát :D .
Jól telt a tegnap este :D ?

Bri,
drukk, nemsokára telózhatsz :!:

Addig is alszok egyet is a gép mellett. Ja, mert hogy még főznöm sem kell, mert anyukámékhoz megyünk ebédre.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Jól érezted, hogy kacérkodtam a gondolattal teszt ügyben. Két dolog miatt is.
Egy, mert iszonyat feszült vagyok már a holnap miatt, sőt apa 3 napja elviselhetetlenül rossz kedvű, ő is a teszt miatt. Így ma reggel már jól össze is vesztünk. :(
Kettő, mert apa holnap Tapolca előtt még be kell menjen dolgozni, így bármi is lesz az eredmény, nem tudjuk kiengedni a gőzt.
Úgyhogy tegnap mondtam apának, hogy mi lenne, ha ma tesztelnék, de ő mondta, hogy nem találja jó ötletnek, mert lehet nem is baj, hogy hétfőn nem lesz időnk keseregni.
Végülis nem teszteltem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eloszor is hozom a hireket 8) Aztan visszaolvasok :arrow:

Na megjottem a hirekkel :!: Nem fogjatok elhinni de mind a 7tuszoben ugye volt mag :shock: ez mar eleve fantasztikus dolog!Annyira orulok neki :D Az egyik eretlenke volt meg teljesen...meg volt egy ami csak majdnem erett volt...szal ott van 5erett pete amibol 3 mar megtermekenyult 8) A tobbiekbol is barmi lehet azt mondta :) szerinte kedden lesz a nagy nap de majd holnap 2kor eldontik beszel a dokimmal is 8) Nana,hogy kedden lesz a nagy nap en nem varhatok 5.napig ezzel a par kis embrivel...igy is orulok,hogy vegre van valami amit vissza lehet helyezni :!: 1evet vartam ra majnem :roll:

Most annak szurkolok,hogy szepen osztodjanak es akar meg valaki be is induljon 3maskak melle :oops: Teljes extazisban vgyok...annyira orulok :D Koszonom csajok a sok sok drukkot amit toletek itt kaptam :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri! Kép
Szurkolunk tovább az osztódásért és a felzárkózásért!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Bri!!!! Jipijééé!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, az örömödnek!!! Ezek szuper hírek! Már alig bírtam kivárni! :wink: :lol: Drukk a továbbiakhoz!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri,
gratulálok!
Ezek nagyon jó eredmények a Te előéleteddel! :wink:
Dokibácsink tudja, mi a dolga! :D :D :D
Drukkolok továbbra is!
:D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gabi
Na varjal mert beulti utan en itthon fexem 2napot de aztna jo 8)

Angyal
ET 16 mar hogyne lenne jo jel...na de nem iszunk elore a medve borere...majd holnap meglatod 8)

Gyancsi
Jo hogy jottel...azt hittem jobban elerhetobb vgy talizhattunk volna bar tudom milyen az amikor az ember lanya hazajon..foleg rovid idore es babagyartasra 8) :lol: Hetfore egy kalappal neked is 8) Hanyra mesz?Barinom is megy hetfon uhu-ra 8) Kedden meg en :lol:

Ranita
Valami mindenkepp folyik ki...de pl a clion se marad bent teljesen megis hat :wink: ugyhogy amennyi kell az felszivodik a tobbi meg kifolyik mindenkepp fog valami kijonni eltunni nem tunik el :shock:
Milyen hegynel laktot ti? :shock: Imadom a hegyeket 8) Maszkalni maszkalj a verellatas miatt :roll:

Apacskanak mikor mondtam 7 azt monja nem erti hat 6tuszo volt uhun ...mondom ezt en sem ertem de 7szohoz sem jutott :lol: ma meg nem beszeltem vele(tudod az idoeltolodas :? )

Melinda
Ahogy mondod az en eloeletemmel ezek akkora hirek nem velem tortenne else hinnem :D A masik lanynak pl mellettem katonabaj miatt volt lombik es a lany egeszseges...5petije lett...nem mondtam neki de az en magas FSH-mmal 7pete aaah leirhatatlan erzesek ezek :oops: :D De majd lassan veled is csodat muvel 8)

Ancsuka
Vivinek jobbulast!!!Remelem mar nincs baj jomultkor en is iy jartam...mar a viz jott ki...na de utana megszunt...teljesen kitisztult a gyomrom es valami kajatol volt :roll:

Lucuzs
ET13 aztaaa 8) Drukkok mennek!!!

Suzy
Akkor te elso kezbol kaptad a hireket rolam :lol: :lol: :lol: Dokim jofej gondolhatod...noverke mondta neki egyik lany oromeben sir...akkor jott be hozzam meg fekudtem az agyon es hozta a formajat,mint mindig :lol: (pedig en nem adtam neki lovet :oops: ) Serod milyen lett? 8) A3 vgy 5 sokmindentol fugg de sosem lehet tudni kinek melyik a legjobb megoldas...5naposan mar valoszinu jobban tulelik az anyamehben...de azalatt a+2nap alatt kihullhatnak paran akik ha 2-3naposan visszakapod akar terhesseg is lehet...szal nehez dolog ez akinek sok embri van azoknak megrobaljak elvinni az 5.napjg De oszinten megmondva mar van tervem 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Nagyon örülök a mai jó hírednek is, drukk továbbra is :!: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ez nagyon szuper :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri!
OK,majd megdumáljuk!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?