Gabi
Na varjal mert beulti utan en itthon fexem 2napot de aztna jo
Angyal
ET 16 mar hogyne lenne jo jel...na de nem iszunk elore a medve borere...majd holnap meglatod
Gyancsi
Jo hogy jottel...azt hittem jobban elerhetobb vgy talizhattunk volna bar tudom milyen az amikor az ember lanya hazajon..foleg rovid idore es babagyartasra
Hetfore egy kalappal neked is
Hanyra mesz?Barinom is megy hetfon uhu-ra
Kedden meg en
Ranita
Valami mindenkepp folyik ki...de pl a clion se marad bent teljesen megis hat
ugyhogy amennyi kell az felszivodik a tobbi meg kifolyik mindenkepp fog valami kijonni eltunni nem tunik el
Milyen hegynel laktot ti?
Imadom a hegyeket
Maszkalni maszkalj a verellatas miatt
Apacskanak mikor mondtam 7 azt monja nem erti hat 6tuszo volt uhun ...mondom ezt en sem ertem de 7szohoz sem jutott
ma meg nem beszeltem vele(tudod az idoeltolodas
)
Melinda
Ahogy mondod az en eloeletemmel ezek akkora hirek nem velem tortenne else hinnem
A masik lanynak pl mellettem katonabaj miatt volt lombik es a lany egeszseges...5petije lett...nem mondtam neki de az en magas FSH-mmal 7pete aaah leirhatatlan erzesek ezek
De majd lassan veled is csodat muvel
Ancsuka
Vivinek jobbulast!!!Remelem mar nincs baj jomultkor en is iy jartam...mar a viz jott ki...na de utana megszunt...teljesen kitisztult a gyomrom es valami kajatol volt
Lucuzs
ET13 aztaaa
Drukkok mennek!!!
Suzy
Akkor te elso kezbol kaptad a hireket rolam
Dokim jofej gondolhatod...noverke mondta neki egyik lany oromeben sir...akkor jott be hozzam meg fekudtem az agyon es hozta a formajat,mint mindig
(pedig en nem adtam neki lovet
) Serod milyen lett?
A3 vgy 5 sokmindentol fugg de sosem lehet tudni kinek melyik a legjobb megoldas...5naposan mar valoszinu jobban tulelik az anyamehben...de azalatt a+2nap alatt kihullhatnak paran akik ha 2-3naposan visszakapod akar terhesseg is lehet...szal nehez dolog ez akinek sok embri van azoknak megrobaljak elvinni az 5.napjg De oszinten megmondva mar van tervem