Új privát üzeneted érkezett!

Navi!
Hát én is úgy sétáltam volna ma egyet, nálunk egyfolytában esik az eső. Jó, néha csak csöpörög, de hát akkor is! Pedig annyira vágytam volna a sétát!
Holnap remélem szép idő lesz, mert el akarunk menni a Budakeszi vadasparkba, sétálni, megnézni az állatokat.

rodina74

Sziasztok lányok!

Mindejárt visszaolvasok, de elötte leírom mi volt.
Nincs már az Sz ügynök, és csak márc 11.étől lesz. Z ügynökhöz kerültem Irénke negyon rendi volt csak mosolygott. Szóval ügynökünk nagyon jó fej!!! Mindent megnézett alaposan és felírt 300 gonalt és 1 merionalt. Kedden uh. A jobb oldalon volt 6, a bal oldalon meg 1. Mnyh 3 de hát most mensiztem. Majd most jó neki állok növeszteni!! :D
Adott igazolást a dokker úgyhogy jövő héten benyújtom a fönök aszonynak!
Lányok találkoztam Vörösmacsal hát nagyon aranyos csajszi én mondom. Bár nem úgy néz ki mint egy varázsló, de valamit akkor is tud! sokat kellett várnia a vv-re. Majd este jön! Tudjátok az előre dolgozás....
Köszönöm mindenkinek a drukkokat. Már meg is döftem magamat. :cry:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
Örülök, hogy kezdhettetek! Akkor hajrá növeszteni a tüszőket és mnyh-t is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Makó köszi a drukkot te hogy vagy?

Vaya rossz gondolatok hess!!!

Lujzi látom jól haladsz a szúrással: Mikor mész vissza?

Kubu te is tegnap voltál mi volt??

Nava boldog névnapot! Aranygaluska az fincsi!! Én somlói galuskát csináltam kár hogy nem laksz közelebb átvinnék neked! A lándzsás az nagyon jó ügyi vagy hogy szeded. A bébik már a sok ragacstól oda ragadtak ugyhogy a köhögéstől ne félj. Most is küldök babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Azért vigyázz magadra. Nem alacsony a vérnyomásod?
Már írtam aszem hogy sajna nem volt a dokkerünk. :cry:

Lukácsné nagyon örülök hogy benéztél és nem hanyagolsz minket. Hiszen tényleg ti terhesek vagytok a példáink. Ha neked sikerült miért ne sikerülhetne nekem is.... Szóval nem értem hogy miért lelkiztek ennyit nektek itt is van helyetek. És köszönjük hogy megtiszteltek azzal hogy beszámoltok magatokról. :D :D
Örülök hogy mindenki szépen fejlődik!!

Rodina remélem én is hogy holnap csudaszép idő lesz és tudtok sétálni!! Remélem minden ok veled és pihizel sokat!
Rodina babaragacsai :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Muzsi 5 mm az nagyszerű édesem milyen pöttönke még.
Jó problémamentes terhességet kívánok nektek!! És nagy pocinövesztést is. Majd képet akarunk!!

Sting rég nem voltál. Hogy állsz? Mikor kezdesz?

Sajti köszi megkaptam a receptet!! Ma már nem sütök fáj a fejem is. De hétvégére tuti. :D :D 3 számú babaragi

Csucsu jól eltüntél te is. Mi újsi veletek?

Kép
Kép
pancsi76

Lányok azt vettem észre hogy tök sok lány itt annyira hasonlóakat ír a saját gondolatairól. Mintha csak én írtam volna!! Tök jó a csapat. Örülök hogy vagytok itt!! Ne haragudjatok hogy egy kicsit érzelgösködök de olyan hihetetlen hogy végre elkezdődött valami. Szóval na inkább most eldugulok..... :oops: :oops:

Kép
Kép
pancsi76

Nava,
Fránya nátha hess.
Uh olvasom szédülést, nem jó, ugye most pihensz ?

Lukácsné,
Vigyázz magatokra.

Muzsi,
Remek híreket hoztál.
Vannak már neveitek ?

Rodina,
Holnap legyen szép idő hogy mehessetek a vadasparkba.

Pancsi,
Szuppppper hogy kezdhettetek. Jó növesztgetést.
Fejfájás hess.

Igen tegnap voltunk. És szerintem a vonalzóm egyértelmű :lol: )))
Méreteket nem tudok, most jöttem rá, annyira el voltunk foglalva a nemével.
Hmmm, mindegy két hét múlva megyek újra uh-ra akkor majd „jegyzetelek”.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pancsi!!
Szia! :lol: Drága vagy,de most épp nem történik semmi,várom a 12-ét,akkor vizsgálat+uh+22.napi vv.És remélem utána következő ciklusba kezdhetünk is,mert türelmetlen vagyok. :wink:
Hű,most olvasom pont akkor jön vissza Szűcs doki. :lol:
Én is akarok már valakivel találkozni. :lol:
De jó,hoyg kezdtek Ti is.Drukkolok ám nagyon.

Kubus!!
Gratula a Kislányhoz. :lol: :lol: :lol: És igenis,azért gyere... :wink:

Vaya!!
Gartulálok.Akkor most kicsi fel lélegzés. :lol:
csucsu99
Budapest

Kubu nem is néztem pont most látom gratula a puncishoz!!!!
Most már nem lehetsz csak fiús anyuka. Meglásd milyen vagány csajszit nevel belőle a kis Marcid!!! :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Nava átírod nekem a táblázatot, hogy ma kezdtünk, és ez az első lombikom. M :D ert az elötti az csak stimu volt köszke!!

Kép
Kép
pancsi76

:oops: Nem olvasok vissza, mert nincs időm ne haragudjatok, bent vagyok dolgozok még :( ... holnap is bejövök :( ... na nem a Főnök követelte, sőt Ő megtiltotta, de én így látom jónak, mert nem vagyok képes itthagyni elintézetlen dolgokat. Szóval Főnök érthetetlenül normális, olyan, mint régen volt. Éppen bérkorrekciókat hajtunk végre, csökkenni fognak sajnos a fizetések, egész délután a szobájában osztottunk szoroztunk...szenyó világ van de a beosztásom mitt nem nézhetem a dolgozók érdekeit, nekem a céget kell képviselnem. Nagyon rendes, mert természetesen rám semmilyen szankciót nem terjeszt ki, muszáj volt ezt leírnom, mert nagyon örülök, hogy ennyire normális újra :lol: :lol:

Holnap reggel el fogom olvasni a trténéseket, mert még sok a munkám, későn fogok hazaérni, mert sokat utazok és otthon már mire hazaérek nem lesz erőm :oops: addig is kérlek fogadjátok el össznépi varázslataimat, nem írok meg külön-külön, hogy kinek Kép

Jó sokáig voltam a BMC-ben, volt minden, teljes generál.
Figyeltem Pancsit, hátha meglátom, de nem találtam azok a fotók alapján, amit az interneten láttam. Aztán egyszercsak jött felém és egyből tudtam, hogy ő az, pedig nem is olyan volt a haja :lol: :lol: (bár most nekem is rövidebb :lol: )és messziről a keresztnevemen szólított :lol: :lol: , nagyon helyes csajszi és a párja is nagyon szimpi :lol: :D , jót dumcsiztunk, olyan érdekes ez lányok :D , mintha ezer éve ismertük volna egymást!!!! Pancsi, nagyon örülök, hogy megismerhettelek :lol: :lol: !!

Szóval kihallgatásom K ügynöknél úgy zajlott, hogy most 4-4 tüszőt számoltam mindkét oldalon, én keveslem :? :( :( , de neki tetszett azt mondta, de mégsem annyira, mert érdekes módon 3-ról 4-re emelte a Menopurt. :shock: Nemis az , hogy keveslem, hanem szerintem túl nagy a szórás, van 17-es is és 13-as is. :( Hétfőn újra megyek, lehet, hogy megint vérvétel is lesz :shock: az nem lenne olyan jó, mert nem kéne megint hétfőn is a fél napomat ott töltenem :( mert az lesz az utolsó napom... ja a mnyh az 10-es. Szóval összességében nem vagyok elájulva az eredményeimtől, de ha K ügynök azt mondja jó lesz ez, akkor hiszek neki. Valószínű szerda puncijóóóó.

Szóval reggel jövök és olvasok, pá, ne legyetek túl jók! :wink:
vörösmacska

Csucsu pont jól fog kijönni visszajön Sz ügynök és a tavasz is megjön addigra!! :D :D
Küldöm az idősürgetöt!
Lehet hogy akkor talizunk a bmcben mert remélem akkor tájt lesz a puncióm :D :D

Sajti vettem napraforgó magot meg szezámot, de sajna egész mákot nem kaptam. :?

Kép
Kép
pancsi76

Macs!

Igaz, én nem lombikozom, de szerintem egyáltalán nem rossz eredmények!
Elnyerted már a cégnél a munkahőse címet! Ezek után a főnököd, nem is szólhat rád egy szót sem, mert nagyon lojális vagy a céghez!

rodina74

Helló csajok!

Vörösmacsek, Muzsi: tényleg be van karikázva a március elseje! :-)
De jó, hogy mondtátok!

Kiss Angyal: hogy vagy?

Rodina, Sajti: jó, megemlítem a pattikat a dokinak. Bár valamelyest javult a helyzet, a hasam sem fáj már annyira. Sőt, a szuri sem csíp már beadás után. Azt hiszem, kezdek hozzászokni. :-)

Muzsi: hétfőn megyek. :-)

Mai napra is lenne kérdésem:
Vörösmacs írta, h elvileg kapok olyan szurit is, ami az idő előtti tüszőrepedést megakadályozza. Nos, én két receptet kaptam Szűcs dokitól: a Merionalt, valamint egy másik receptet, amit még nem kellett kiváltanom, azt mondta a doki, hogy legyen mindig nálam, és az ultrahangos vizsgálat után majd mondják h mikor és majd kiváltom. Ezen a recepten ez van:
Inj. Pregnyl 5000 NE seu
Inj. Choragon 5000 NE
Amp. orig. No. II (duas)
Lehet, hogy ez kétféle szuri? Az egyik tüszőrepesztő, a másik meg idő-előtti-repesztés-gátló? :D
Hogy mik vannak! És ezt egyszerre fogják majd nekem beadni az ügyeleten, ugye? Volt már valakinek inszemnél ez a két szuri?

Na, végülis mindegy, különösebben nem kell ezt nekem értenem, majd a dokik tudják...csak kíváncsi voltam.

Lányok, valaki írta, hogy jövő hét szerdától nincs Szűcs doktor. Nos, én hétfőn megyek, de már arra is azt mondta nekem, hogy ő nem lesz és valószínűleg a doktornőhöz fogok kerülni.
Vicces, hogy Szűcs doktor az orvosom, de a beavatkozásokhoz a doktornőt fogom ki általában. Most az inszem, meg a HSG-ét is ő csinálta.
Bár nekem teljesen mindegy, ki csinálja. És a doktornő olyan kis helyes!

Kép
lujzici

Lujzici!

Látod én ilyen injekciókat nem kaptam, csak ovitrelle-t, ami tüszőrepesztő! Én nem kaptam olyan szurit, ami gátolta volna az idő előtti repedést!

Én a dokinővel nagyon meg vagyok elégedve. Nem egy nagy bratyizós, de nem is ez a dolga. És nekem a méhszájam megnyitását az inszemkor olyan jól csinálta, hogy semmit nem éreztem. Máskor meg még ketten is szokták nyomni a hasam, hogy majdnem kinyomnak belőlem mindent. Szóval én nem tudok és nem is akarok panaszkodni rá!

Neked ő csinálta a hsg-t, nem az Újvári doktor úr?

rodina74

MA miért nem pörög a topik?
:twisted:

rodina74

Muzsi, én is Vácon születtem... :D Hozzánk is közel van...

Angi, most olvasom, hogy te is így jártál, ahogy én...remélem már jobban vagy..mikor is kezdhettek megint?

Heni, hogy vagy? egy pár sort írj légyszi...

Kubu, gratula a kislányhoz!!! :D

Macs, szerintem jók az eredményeid! Ne aggódj!

A drnővel én is nagyon meg vagyok elégedve, mindenféle szempontból!
Vendég

Rodi: aznap hárman voltunk, és a másik két lánynak Újvári doktor úr csinálta, de nekem azt mondták hogy várjak még egy kicsit a folyosón, mert nekem a doktornő fogja. :shock:
Pedig nem is ő az orvosom.
De kedves volt, bár nem bájolgó, az igaz. Asszem a BMC-ben egyik doki sem az.
Vajon mitől függ, hogy ki melyik repesztőt kapja?
És te is Merionalt kaptál előtte?
Rájöttem, hogy az első két napban elnéztem a fecskendőn a csíkozást, és kicsit többet adtam be, mint 2/3-ad. Még jó, hogy a buboréktalanításnál meg kicsit túl sokat nyomtam ki... hát, remélem ez a kis adagolás-kilengés nem kavar be nagyon.
Akkor te most otthon vagy?

Kép
lujzici

Sziasztok!

Használ valaki közületek PG53-as törpe mikroszkópot, vagy ismeri valaki a működését??
ancsyka

Ancsyka, van nekem is iylen mikroszkópom, de soha nem láttam rajta semmit sem.. :?
Vendég

Sziasztok!

Mi most kezdenénk járni a BMC-be,ha sikerülne elérni őket telefonon ( 3 napja nem veszik fel :( ).
Szerintetek elfogadják a júniusi átjárhatósági vizsgálatom eredményét?
Most volt laparoszkópiám is, súlyos endometriózisom van :(

Tudtok esetleg dokit ajánlani,akihez kérjem magam,ha adnak rá lehetőséget,hogy válasszak?

Köszi :)
Vendég

Lujzici!

Érdekes, hogy neked a doktornő csinálta!
Szerintem doki függő, hogy ki mit kap.
Igen, én is merionalt kaptam. Szerintem nem gond, hogy egy kicsit többet adtál be, azzal rosszat biztos nem tettél.
Igen, én most tesztelésig otthon leszek!

Kisbeeka!
Üdv, köztünk. Szerintem nem fogják elfogadni a júniusi átjárhatóságit. HA jól tudom, félévente csináltatják a BMC-ben. De akik régebb óta idejárnak, azok pontosabb felvilágosítást tudnak adni!

rodina74

Szia Kisbeka üdv a fórumon!
Jó helyre kerültél itt mindenki érti a dolgát szóval ne izgulj. Nekem Szücs doki az orvosom én nagyon meg vagyok elégedve vele. Mindig kézségesen válaszól és nem türelmetlenkedik! Bár most Zeke dokinál voltam és ő is nagyon rendes volt! A dokinőt nem kommentálom, de szakmailag bizti ő is megfelelő. Ja és van még a Koncz doki ő ott a profeszor. Ő vezeti az egész meddőségit. Jól mondom lányok?
Nekem is endóm van 2x műtöttek már vele. :cry:
Mesélj magadról egy kicsit

Kép
Kép
pancsi76

Kisbeeka, üdv itt, én úgy tudom, hogy egy évig jó az átjárhatósági vizsgálat.Ami a dokikat illeti, szerintem mindegy kihez kerülsz, mindegyik nagyon jó.Én a Skriba Eszterhez járok.De ezt csak akkor kell majd eldöntened, ha megvannak a vérvizsgálatok.Ha 1-2 óra körül hívod őket, akkor tudsz beszélni velük! Az endó nagyon szar dolog, nekem is az volt, volt laparom a nyáron.
Vendég

Lányok nekem is van ilyen mikrószkópom amit nyállal vagy hüvelyváladékkal kell megkenni,de nekem sem mutatott ki soha egyszer sem páfrány alakzatot.
Azután rendeltem ilyen vizeletes peteérésmutatót, de az sem mutatta ki hogy peteérésem lenne. Pedig minden nap csináltam.
Szerintem nekem nincs peteérésem lehet. Erre gondoltam, vagy a tesztek rosszak! :wink:

Kép
Kép
pancsi76

köszönöm :)
remélem is,hogy jó helyen vagyok.
szóval Neked is ilyen súlyos az endó?
nekem most volt a műtét 15-én...
még 4 hétig no meló.
szerinted újra kell majd csinálni a júniusi HSG-t?
Neked hogy ment a dolog az első naptól?
Vendég

Nekem most volt a laparoszk.,de eléggé rámijesztett a doki,hogy milyen gáz,és döntsem el,hogy elkezdjük a 6-8 hónapos gyógyszerezést,vagy gyorsan teherbe kéne esni.
Persze ez utóbbi szimpatikusabb megoldásnak tűnik :)
Vendég

Kisbeeka, a műtét közben nem nézték újra az átjárhatóságot?
Vendég

kár,hogy ilyen későn találtam rátok,most mennem kell,mert érkezik az "uram" haza :)
de azt nem tudjátok véletlenül,hogy holnap lehet-e esetleg személyesen időpontot kérni ott?
mert akkor elvitetném magam odáig (elvileg nem szabadna még kimozdulni),és akkor nem nyűglődnék a telefonnal.
Holnap mesélek bővebben,most sürget az idő sajna...
Vendég

Lujzi én nem értek az insemhez, de én is csak forgatom a szemem hogy most a Z ügynök egész mást adott. És ahány lány annyi szokás :D :D :D

Nava tényleg te mennyit szúrtál a Gonalból???

Zsu örülök hogy itt vagy! Hogy van a hasad? Nem kellett menni orvoshoz??

Kép
Kép
pancsi76

[quote="zsu1981"]K írta:zsu1981isbeeka, a műtét közben nem nézték újra az átjárhatóságot?

A főrvos ráírta a lapomra,hogy az is kéne újra,de erre a műtőben a doki meghallotta,hogy nekem már volt ilyenem nyáron,és azt mondta,pakolják el az ahhoz való eszközöket,mert akkor azt most nem csinálnak :(
Amúgy mindkét petefészkemből cisztákat távolítottak még el...
Vendég

Hazaértem. Mégiscsak bekukk. :lol:
Lujzi, nem akartalak megtéveszteni :oops: , ezek szerint az inszemesek nem kapnak olyan szurit ami az idő előtti tüszőrepedést gátolja, legalább is te nem kaptál, mert neked az a recept amit tartogatnod kell, az a tüszőrepesztő és azért van rá írva a két injekció, mert egymást helyettesítik ha nincs a patikában. Nekem is ilyen receptem volt most, tehát a Pregnyl és Choragon ugyanazt tudják. Ne haragudj. :oops:
Egyébként nem tudom mitől függ, mert eddig mindkettő alkalommal Ovitrelle-t kaptam, most meg ezeket.
vörösmacska

Kisbéka én szerintem elfogadják!
Holnap gyere csevegni!!! Az is jó ha bemész, Öket délelött nehéz hívni nagy a bolondok háza de kb10- van lehetőség na meg du sok sikert!!

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]K írta:pancsi76isbéka én szerintem elfogadják!
Holnap gyere csevegni!!! Az is jó ha bemész, Öket délelött nehéz hívni nagy a bolondok háza de kb10- van lehetőség na meg du sok sikert!!

köszi az infókat,meg a drukkot :)
tündérek vagytok :)

jó éjt mindenkinek,holnap újra itt! :lol:
Vendég

Vörösmacs én is örülök hogy megismertelek. Nagyon aranyos vagy hogy ezt írtad. Remélem még össze futunk. Tényleg mintha ezer éve ismernénk egymást.
Az értékeid igenis nagyon jók és ha egy ilyen tuti orvos mondja hidd el!! Különben is ki bizzon bennük ha nem az anyukájuk ez nagyon tetszik Rodina!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, nem kellett menni orvoshoz, bár iszonyatosan görcsöltem 3 napig, azt mondta a doki, hogy akkor menjek be, ha tényleg szokatlanul görcsölök és vérzek, nálam a görcsök szokványosak, így kibírtam a cataflammal.Még ma is szúrkálódott, de már szinte nincs is vérzés.

Kibeeka, szombaton és vasárnap nincsenek a bmc-ben!
Vendég

Kedves Vörösmacsi: nem tévesztettél meg! :-) És már hogy haragudnék?! :-)
Most már teljesen világos a dolog a recepttel kapcsolatban. Köszi, hogy elmagyaráztad.
Ha az orvos elégedett volt az értékeiddel, akkor minden oké. Amennyire eddig tapasztaltam, itt nem nagyon szépítik a dolgokat: ha necces lett volna, azt tutira nyíltan megmondják. Szóval örüljél!

Kép
lujzici

Szijjjjasztok!

:arrow: Rodina mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: Kép, élvezd a kismami életet, pihizzél, sétálgass! Hát igen nagyon lojális vagyok a céghez, de érthető is, régebb óta ismerem a Főnököt, mint bárki és itt voltam az alapításkor, a nulláról kezdtünk és mára egy nagyon jól menő társaság. Ma S ügynöknek volt dóóóga rendesen, csak vitte és vitte a kartonokat fel….

:arrow: Kubuka annyira örülök neked!

:arrow: Hú Navi, aranygaluska, nyami, lehet én is csináltatok Anycival... Mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: Kép és a varázslat a kétcsíkos tesztedért Kép. Boldog Navinapot kívánok én is Kép Szédülés???? Tyűűűű!!!!

:arrow: Lukácsné ne csináld már, senkiben nem keltesz rossz érzést, gyere bármikor :lol: :lol: és meséld, hogy mi van veletek, mindent tudni akarunk!!! :wink: Ez ügyben Sajtival tökéletesen egyetértek!!!!

:arrow: Sajti továbbra is mennek a drukkok keddre, nagyon sokat koncentrálok rád Kép
Ja :oops: nem panaszkodni akartam a Cetro miatt, csak jelentettem, jó ügynökhöz méltóan! Kép
A Hoxán egy lánynak 4,9 lett a HCG, megemelték a progeszteronját és vissza kell mennie Uh-ra.

:arrow: Muzsika gratulálok az 5 mm-es csodátoknak! KépProblémamentes csodás várandósságot kívánok nektek! Te is gyere, amikor csak tudsz! :D :D

:arrow: Szia Zsuuuu! Kép

:arrow: Ancsyka én használtam a mikroszkópot, nyaltam és általában mutatta is a páfrányt, LH teszttel ellenőriztem és működött. :lol:

Szia Bééka Kép. Próbáld őket 12 után hívni, addigra már lezajlik a tömeg. Eszméletlen sokan voltak ma reggel is.

:arrow: Pancsi, ha minden leletet lemásolt Irénke neked, keresd meg a hormon profilt és elvileg ott a progeszteron szintből látszik, hogy van-e illetve volt-e abban a ciklusban peteérésed.
Ja és köszi, hogy tolmácsoltál :wink: :wink: Képzeljétek én egyébként olyasmi vagyok, mint a süketnéni :oops: , nem hallok jól az egyik fülemre* és ha úgy vagyok, hogy nem jó irányból jön a hang akkor nem igazán hallok, annyira meg azért nem vagyok süket :lol: , hogy tudjak szájról olvasni :oops: tehát ha mosolyogva beszélnek hozzám, akkor visszamosolygok, ha csodálkozni kell :shock: , akkor csodálkozom és így továb, persze ha úgy tűnik,hogy kérdeznek valamit, akkor visszakérdezek, hogy nem hallottam :oops: :lol: :lol: :lol: - És Pancsi kisegített ez ügyben, jót nevettünk :wink: :lol: :lol:

Szóval azt mondjátok, nem olyan gáz az eredményem? Hát ennek örülök, mert én még nem vagyok valami tapasztalt ezügyben. :o :D :) :) végül is K ügynök is örült.. ja még valami, a bal petefészkem egy kicsit bujkált, de mondta, hogy ez nem gond, mert azért megvan :?

*egyszerűen egyszercsak észrevettem, ez 6 éve volt, két hónapig feküdtem kórházban, nem tudják mitől, eléggé kemény szteroid kúrával sikerült elérni a szociális küszöböt
vörösmacska

Lujzi, Pancsi mennek a tüsző és nyálkahártya növelők Kép
vörösmacska

Megyek még szúrok, mert két részletbe kell beadnom, azt mondta az ügynököm.

Jó éjt!!!! :wink:

Maccs
vörösmacska

Köszönöm mindenkinek a babaragacsokat!
Sajna, ma már nem érzek semmit, ez egy kicsit elbizonytalanít, de hinnem kell! :wink:

rodina74

muzsi
gratula nektek hangosan is :)))) és tessék megnyugodni minden rendben lesz.
köszi a kérdést kezdem már nem annyira komolyan venni a melót, meg már látszik a hasam, úgyhogy próbálnak kímélni, nagyon rendesek.

képzeljétek el én már 2hete érzem a baba mozgását, főleg este mikor lefekszek, akkor jobban, Filippel ez csak a 18-19 héten volt, bár minden sokgyerekes ismerősöm azt mondja hogy már a második harmadiknál hamarabb érzed....
este Apa egyik oldalt Filip másik oldalt hallgatta a babát hogy éppen hol van és hogy most buborékol a kisbaba a vízbe , mondta Filip.
nagyon édes és alig várja hogy megszülessen.

navi
boldog névnapot én is neked.

macsek
nem rossz az eredményed, és úgy látom nem ártana vmi pozitiv varázslás neked sem és ha megengeded, saját részedre átvenném a "banya" szerepet neked most én varázsolok, jó???
bocs de a kis varázslót nem tudom hogy kell iderakni, gondold ide légyszives :)

nagyon aranyosak vagytok, hogy jöhetek még hozzátok, nem nagyon akarok átmenni a másikba, mert tényleg jó csapat van itt.

sajtikám
azért érted is szoritok ám keddre.....

mako
te is már nemsokára kezded vagy folytatod, remélem most ez sikerül nektek is.

kubu
neked is jó pocaknövesztést.

woody
ti hogy vagytok? neked is nő a pocakod? meddig akarsz dolgozni?
én félidőig szeretnék, aztán szabadság és táppénz szülésig.

és mindenkinek babaragacs aki most még tesztre vár.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

rodina
nem figyelünk jeleket, ugye??? BMC-s 10 parancsolat, csak ++++++++++++++ an gondolkozunk mert a pici odabent mindent érez, és nem feladni már az elején !!!! - ez parancs :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!

Nem, én soha nem adom fel! Hinni fogok az utolsó pillanatig!
De köszi a figyelmeztetést! :wink:

rodina74

Jó reggelt lányok

egész este fent voltam nem tudtam aludni!
Olyan mintha tele nyomtam volna magamat kávéval. De én nem kávézom!!! :cry: Szerintem a hormonok miatt. Az előző stimukor is ezt éreztem, de azt hittem hogy ideges vagyok. De most. Ha esetleg van valakinek tapasztalata ez ügyben ? :oops:
A másik hogy a gonalt 1 órakkor szúrtam tegnap. Ma szerintetek áttérhetek a reggelire? Mert nekem jobb lenne reggel elintézni, nem kellene bent a melóhelyen vacakolni vele.

Macs jó a vonalzód aranyos!!!

Ma csak 3 után jövök!!

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt! :lol: :lol:
Pancsi biztos mindenkire más és más a hatása ezeknek a gyógyszereknek. Nekem ilyen nem volt amit írtál, bár nem is egyformát kaptunk. Nekem decemberben az ég világon semmi bajom nem volt, most meg állandóan hányingerem van és nem esik jól a kaja, de nem bánom, mert a cél érdekében bármit :wink:

Lukácsné, de jó lehet a bugyborékolás!!!!! :lol: :lol: :lol: Még csak post lettél babás és már ficánkol is?! Eszméletlenül repülnek a hónapok :shock: Köszi a varázslást, egyébként akit érdekel, itt vannak ezek az emotikonok http://www.yelims.com

Puszka, megyek dolgozni, hogy mihamarabb hazamehessek Drágicáimhoz (apa meg a macska)

Maccs
vörösmacska

Jóóóó Reggeeelt!!! :)

Navi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Boldog névnapot! :)
Meg magamnak is egy picit, mert a második nevemmel druszák vagyunk! :lol:
Mégis szerdán megyek vv-re, mert hallom, hogy már nincs Sz ügynök... :( Viszont így találkozhatunk! Te hány körül mész? Ja, VMacs is talán aznap puncizik, akkor hármas randi lenne! :wink:
Pont ezt gondoltuk a Zurammal mi is, hogy akkor bírok várandós is lenni és ez csodás, YES WE CAN!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsyka:
A te HCG-s sztorid se semmi...
Jövő héten már március és mindjárt kezdhettek!!! :)

Rodina:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Olyan jó, hogy töltitek belém a pozitív gondolatokat. Amíg célba érnek, megpróbálok erre koncentrálni, köszönöm! :)

Muzsi:
Gratula az 5 mm-es szépséghez! Ez igazán jó hír, h. elbocsátottak a bíemszíből. Mesélj egy kicsit, hogy volt, van elküldős sztori? Szülesztős dokkered akkor még nincs ezek szerint. Én hajlok erősen arra, h. Sz ügynökkel kooperálok majd ez ügyben, remélem rááll az alkura. :wink:
Ja! Milyen népviseleben vagytok a tudodhová feltett, tudodmelyik képen? Annyira szépek vagytok benne és már olyan régóta meg akartam kérdezni.. :oops:

Zsu:
Köszi! :) Hogy vagytok? Azt látom, hogy már nem görcsölsz és nincs vérzés. Lelketek? Persze, ha nehéz, akkor inkább ne válaszolj, nem akarlak felzaklatni...
Mindenféle gyógyhullámok:
((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Kubu:
De cuki az új vonalzód! :) Akkor végre már kiderült, hogy cuncus, kiegyenlítődnek az otthoni viszonyok! Gratulálok!!! :)

Pancsi:
Köszi a babaragacsot!
Bakker! :shock: Pedig Sz ügynöktől akartam hallani az eredményt... :cry: :cry: :cry: Akkor inkább szerdán megyek, legalább találkozhatok Navival és talán VMaccsal is. :)
Szerintem a darált mák is jó a kenyérre, de bármit szórhatsz rá (sajt, dió, szezámmag, lenmag).
Úgy gondolom, azért hasonló a gondolkodása itt a csajsziknak, mert egy cipőben járunk; továbbá, ha sokáig vagy együtt vkivel/vkikkel, akkor előbb-utóbb ráhangolódsz a másikra és ezért vagyunk azonos hullámhosszon. Érzelgősködj nyugodta, majd ráfogjuk a hormonokra, más is szokott (pl.: ÉN! :lol: ), ez teljesen érthető és elfogadott a mi helyzetünkben.
Jó szurkálódást, nagy dicséret neked!

Vörösmacska:
Kedves Sztahanovnyina Elvtárső! De, jó!!! Akkor ismét minden rendben a melóhelyeden, nagyon örülök!
Ó, gondoltam, h. nem panaszkodsz a Cetró miatt (és ha igen, akkor mi van? Semmi. Nem tilos! :) ), csak leírtam a saját tapasztalataimat, hátha megnyugodsz tőle picit. A 10-es mnyh nagyon jó, a Menopur pedig majd teszi szépen a dolgát, ne tessék izgulni, punciig minden rendben lesz!
A Hoxás lány (innen is nagy gratula neki) akkor most az etalon számomra, bár nekem az összes progi-támogatottság meg lett vonva...
Figyuka! Nekem a bal fülem picit süketebb! :lol: Ez nagyon tecc!!!
De jópofa a vonalzód! :)

Lujzici:
Nu, ennek örülök, hogy jobban bírod a bökőket, gratula a szerverednek! :)
S ügynökkel eddig meg voltam elégedve, velem nagyon rendes volt.

Ancsyka:
Én még sosem használtam efféle szerkentyűket. :roll:

Kisbeeka:
Üdv, gyors pocinövesztést! :)
Te jó ég! Milyen orvos az, aki felülbírálja a beutaló FŐorvos utasítását?!!! Felháborító!!! :twisted: Gondolhatta volna, hogy nem viccből val előírva! Bocsi, de ez melyik kórházban volt?
Nemtom meddig fogadják el a hsg leletet... :roll:
Szerintem mindegy kihez kerül, itt jó kezekben vagy! Esetleg dönts szimpátia szerint, a dokik arcképe megtekinthető a recepció melletti tablón. :wink:
Egyébként én Szűcs doktorhoz járok, néha Skriba dorktornő helyettesítette - én mindkettővel nagyon meg voltam elégedve, ők fiatal orvosok. Sz-ről bizton állíthatom, hogy nagyon alapos, de szerintem a többiek is. A másik két doki (Zeke és Koncz tanár úr) az idősebb korosztályt képviselik, velük még nem volt dolgom, de szakmailag tuti ők is nagyon jók - ahogy a lányoktól hallottam. Sok sikert! :)

Lukácsné:
Édesl ehet Filip, én is nagyon vártam anno a kistesómat. Ez a bugyborgás biztos furi érzés, de Te már gyakorlott kismami vagy és egyre szebb élmények várnak rátok!!! :)
Köszi a drukkokat, de mostmár szerdára kérem, inkább aznap megyek vv-re. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi:
Én a stimuk óta nem alszom rendesen, de az is lehet, hogy az időjárás befolyásol. Más is mondta, hogy nem tud reggel aludni és kipattan a szeme hajnalban...

Pá Drágáim!
sajt@

Vaya ZT:
A maiak:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt!!!

Pancsi, én 225 Gonalt szúrtam először a mostani lombiknál, aztán csak 150-et, a legvégén meg a maradék 225 még benyomtam. Merionalból napi 3-al kezdtünk, aztán 6 lett belőle :D
Szerintem (saját vélemény), nem gond ha átteszed reggelre a Gonalt! Figyu, mikor emeleték az adagomat, akkor totál csúsztak az időpontok. Sz. ügynök nem csinált belőle problémát különösebben, úh. én sem izgattam magam!

Kisbeeka, szerintem is hétfőn 12 után hívd a BMC-t!
Amúgy üdv. nálunk! Itt elég sokunknak van endoja sajnos, de jó, h. nem a gyógyszeres kezelést választottad, mert sz@rt sem ér! Ha most gyorsan elkezdheted a lombikot, akkor nagyon jók az esélyeid! Lapart szerintem is elfogadják 1 évig!
Hajrááá :lol:

Sajti, szóval Sz. ügynök már tegnap sem volt, tehát jöhetsz akár szerdán is.... :wink: vagy nem bírod addig???

Macs, szédülés: tyűűűűűűűűűű! Szerinted ez jót is jelenthet?
Amúgy semmi baj az eredményeiddel, nagyon szorítok neked!!!

Jaj lányok, ma azt álmodtam, h. mentem eredményhirdetésre és K2 ügynök hívott be, de már volt bent egy csajszi és K. ügynök közölte vele, h. terhes, én meg csak ültem ott mint egy rakás szerencsétlenség és fal fehér voltam, K2 ügynök meg csak mosolygott, de semmi jó érzésem nem volt :cry: Még jó, h. felébredtem...
Ja és a torkom olyan szinten sz@r, h. már nem tudok vele mit kezdeni... lámpázom, fújom Firsttel (Aloe Verás cucc), éjszakára bebugyolálom Firsttel befújt vattakorongokkal, méz, citrom, kék sál (mert az a torokcsakra színe).... Ennyi ideig sosem szoktam kehes lenni... :roll:

PG53-as ovulációs tesztem nekem is van. Volt, h. mutatott peteérést, de ált-ban csak kevés ideig (1 nap)! Szerintem pont ez a nagy problémánk, h. nincs rendes peteérésünk. Ha lenne, akkor a hormonháztartásunk is rendben lenne, nem lenne endonk, IR, pcos, stb... és már rég babánk lenne... szerintem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Őőőő, asszem most akkor örülök :lol:

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: