Jóóóó Reggeeelt!!!
Navi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Boldog névnapot!
Meg magamnak is egy picit, mert a második nevemmel druszák vagyunk!
Mégis szerdán megyek vv-re, mert hallom, hogy már nincs Sz ügynök...
Viszont így találkozhatunk! Te hány körül mész? Ja, VMacs is talán aznap puncizik, akkor hármas randi lenne!
Pont ezt gondoltuk a Zurammal mi is, hogy akkor bírok várandós is lenni és ez csodás, YES WE CAN!!!
Ancsyka:
A te HCG-s sztorid se semmi...
Jövő héten már március és mindjárt kezdhettek!!!
Rodina:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Olyan jó, hogy töltitek belém a pozitív gondolatokat. Amíg célba érnek, megpróbálok erre koncentrálni, köszönöm!
Muzsi:
Gratula az 5 mm-es szépséghez! Ez igazán jó hír, h. elbocsátottak a bíemszíből. Mesélj egy kicsit, hogy volt, van elküldős sztori? Szülesztős dokkered akkor még nincs ezek szerint. Én hajlok erősen arra, h. Sz ügynökkel kooperálok majd ez ügyben, remélem rááll az alkura.
Ja! Milyen népviseleben vagytok a tudodhová feltett, tudodmelyik képen? Annyira szépek vagytok benne és már olyan régóta meg akartam kérdezni..
Zsu:
Köszi!
Hogy vagytok? Azt látom, hogy már nem görcsölsz és nincs vérzés. Lelketek? Persze, ha nehéz, akkor inkább ne válaszolj, nem akarlak felzaklatni...
Mindenféle gyógyhullámok:
((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))
Kubu:
De cuki az új vonalzód!
Akkor végre már kiderült, hogy cuncus, kiegyenlítődnek az otthoni viszonyok! Gratulálok!!!
Pancsi:
Köszi a babaragacsot!
Bakker!
Pedig Sz ügynöktől akartam hallani az eredményt...
Akkor inkább szerdán megyek, legalább találkozhatok Navival és talán VMaccsal is.
Szerintem a darált mák is jó a kenyérre, de bármit szórhatsz rá (sajt, dió, szezámmag, lenmag).
Úgy gondolom, azért hasonló a gondolkodása itt a csajsziknak, mert egy cipőben járunk; továbbá, ha sokáig vagy együtt vkivel/vkikkel, akkor előbb-utóbb ráhangolódsz a másikra és ezért vagyunk azonos hullámhosszon. Érzelgősködj nyugodta, majd ráfogjuk a hormonokra, más is szokott (pl.: ÉN!
), ez teljesen érthető és elfogadott a mi helyzetünkben.
Jó szurkálódást, nagy dicséret neked!
Vörösmacska:
Kedves Sztahanovnyina Elvtárső! De, jó!!! Akkor ismét minden rendben a melóhelyeden, nagyon örülök!
Ó, gondoltam, h. nem panaszkodsz a Cetró miatt (és ha igen, akkor mi van? Semmi. Nem tilos!
), csak leírtam a saját tapasztalataimat, hátha megnyugodsz tőle picit. A 10-es mnyh nagyon jó, a Menopur pedig majd teszi szépen a dolgát, ne tessék izgulni, punciig minden rendben lesz!
A Hoxás lány (innen is nagy gratula neki) akkor most az etalon számomra, bár nekem az összes progi-támogatottság meg lett vonva...
Figyuka! Nekem a bal fülem picit süketebb!
Ez nagyon tecc!!!
De jópofa a vonalzód!
Lujzici:
Nu, ennek örülök, hogy jobban bírod a bökőket, gratula a szerverednek!
S ügynökkel eddig meg voltam elégedve, velem nagyon rendes volt.
Ancsyka:
Én még sosem használtam efféle szerkentyűket.
Kisbeeka:
Üdv, gyors pocinövesztést!
Te jó ég! Milyen orvos az, aki felülbírálja a beutaló FŐorvos utasítását?!!! Felháborító!!!
Gondolhatta volna, hogy nem viccből val előírva! Bocsi, de ez melyik kórházban volt?
Nemtom meddig fogadják el a hsg leletet...
Szerintem mindegy kihez kerül, itt jó kezekben vagy! Esetleg dönts szimpátia szerint, a dokik arcképe megtekinthető a recepció melletti tablón.
Egyébként én Szűcs doktorhoz járok, néha Skriba dorktornő helyettesítette - én mindkettővel nagyon meg voltam elégedve, ők fiatal orvosok. Sz-ről bizton állíthatom, hogy nagyon alapos, de szerintem a többiek is. A másik két doki (Zeke és Koncz tanár úr) az idősebb korosztályt képviselik, velük még nem volt dolgom, de szakmailag tuti ők is nagyon jók - ahogy a lányoktól hallottam. Sok sikert!
Lukácsné:
Édesl ehet Filip, én is nagyon vártam anno a kistesómat. Ez a bugyborgás biztos furi érzés, de Te már gyakorlott kismami vagy és egyre szebb élmények várnak rátok!!!
Köszi a drukkokat, de mostmár szerdára kérem, inkább aznap megyek vv-re.