Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vok, a mvk, az régebben nem a Görke volt? Vagy az teljesen más? Mikor megvettem a görimet,(2003) én azon az oldalon lógtam sokat.

Hari, szar az ilyen veszekedés, nekem a koleszban volt egy ilyen lakótárs-pár, akiket állandóan hallottam. A srác ütötte-verte a csajt, az meg csak sikítozott. Néhányszor átdörömböltem, hogy fejezzék be(reggel7 órakor) erre átordította a gyerek, hogy kuss, mert én is kapok. :D Aztán lementem az igazgatói irodába, és el volt intézve, többet nem is szólt be, a csaj kilépett a suliból és jó messze költözött. A csávó meg füvezett tovább a haverjaival.

Folti, a Sport szelet, mikor beleteszed a tepsibe, tényleg olajosnak tűnik, de aztán fasza lesz. A teteje nekem nem törik, azért kell a tortabevonóba olajat is tenni. Lehet, hogy nálad a nyuszik+mikik tették ilyenné. :lol:
A vonalzód nagyon tuti! Poci szurkálás nekem 2 napja volt, fájt a keresztcsontom is, le is dőltem délután, és tegnap már jobb volt. Sztem nőtt a kiscsaj.

Konkri
, tegnap átvettem az Apeh levelét. Nem a bevallással volt gáz, nem is az 1%-al. Mivel Apukám 1,5 éve halt meg, és a kocsiját ketten örököltük tesómmal, volt rá illeték, amit be is fizettem. Kaptam 4 hónapja kb. egy levelet, hogy nem kellett volna befizetni (pedig kaptam csekket is), mert így túlfizetésem van, és vissza lehet igényelni. Fura volt, mert tesóm is fizetett és ő nem kapott ilyen levelet. A könyvelő most visszaigényelte nekem, erre tegnap kaptam egy határozatot, hogy nem vagyok rá jogosult, elutasítják a visszaigénylést, de fellebbezhetek 5ezer ft-ért. MI VAN????? :lol:
Ez már tényleg röhej! Ők zaklatnak engem a túlfizetéssel, ha meg visszaigénylem, én vagyok a hülye, mert nem jár? Tök nem értem, de már nem is érdekel. Befizettem, amit kell, hagyjanak békén.

Nanetto, nekünk LG mosógépünk van, elöltöltős, extra keskeny kivitel, digitális kijelzős, beprogramozhatós, és össz-vissz 65ezer volt 1,5 éve. Szóval szupereket lehet kapni nem is olyan drágán. Azért tök jó, hogy párod beleegyezett!

Én is 3:1 instant kávézom,(Douwe Egberts) napi 1-2-szer. Ezek nem erősek, és nekem amúgy is alacsony a vérnyomim.

Geoo, nálunk is ez van, a nagyobb combcsontot tőlem, a nagyobb pocakot az apjától örökli a kiscsaj! :D

Az olasz hotdogról jut eszembe, régen hugommal mi saját gyártmányt ettünk állandóan, aminek krinburger volt a neve. Zsömlébe tettünk főtt krinolint kettévágva, bele csalamádét, mustárt. Imádtuk! :lol:

Mi március 19.-én megyünk 4D-re, Siófokra, a saját dokim 4D rendelőjébe. Már tök várom!

Kép
jenny29
Mór

Kave
Sajnos ma mar tulvagyok a masodikon, mert tegnap megint sikerult ejfelig e-bay-eznem, szoval most majd beesek a gepem ala. Nagyon rakattantam most az angol oldalra, ruhaban es cipoben ezerszer jobb, mint a belga, es valahogy az angolok nem olyan agresszivek, mint a belgak. Itt farkastorvenyek vannak, en ezeket szoktam meg, eppen ezert az angolszasz liciteles nekem nagyon light-os. Es most mar a PayPal is tokeletesen mukodik, a britekkel legalabbis: gyors es egyszeru, es tenyleg olcsobb, mint egy nemzetkozi utalas. A belgak viszont hallani sem akarnak rola, ennek oka meg homalyos szamomra.

Luna,
Zsofia: nem volt vita targya, valahogy mindketten raereztunk a nevre. A "zs" kiejtese egyebken a parom szamara teljesen remenytelen, de mivel Belgiumban elunk, amugy is mindenki "sz"-szel ejti. A parom az elejen meg probalkozott a kiejessel, ebbol valami "Sofia" szeruseg jott ki, a magyar "s" hangzoval. Rebeka egy huszarvagassal megoldotta a dolgot ket evvez ezelott, igy lett Zsofibol Fofi, majd Dofi, ha szigorunak akarunk latszani, akkor Dofia.
Spanyol, igen. Bar nekem ez egy kicsit amolyan Palfordulas szeruseg volt, mert vilag eletemben olaszos voltam, gimiben-egyetemen es ahol csak lehetett, ezt a nyelvet tanultam, tanitottam, eltem kint, dolgoztam veluk, volt nehany oda fuzodo eleg hosszas parkapcsolatom is... meg mindig is a szivem csucske volt a nyelv, a a kulturajuk (a viselkedesuk mar egy kicsit kevesbe :roll: ). A spanyolok szerintem sokmindenben kulonboznek toluk, szerintem kevesbe kihivoak, kicsit egyszerubbek (jo ertelemben), es nem adnak annyira a kulsosegekre. Es a nyelvuk is lenyugoz, most, hogy mar kulonosebb problemam nincs vele. De a fott babjukat nem szeretem :D eppen ezert csinaltam belole tegnap ejjel kolbaszos bablevest. Mar csak tejfolt kell hozza vennem :)

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini: Baromira elkezdtem gondolkodni azon, hogy ki az a Kave... :D:D:D Tényleg fáradt vagyok :d

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,
nem vagy faradt, illetve lehet, hogy az vagy, de nem ezert. Nekem is feltunt, hogy lehetne igy is erteni a dolgot, de aztan hagytam, ahogy volt (mert faradt vagyok :lol: )

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Vok,
Kave, mint személy nekem is megfordult a fejemben :lol:
Vendég

Gemini, ujabb kozos pont, a Palfolrdulas :) Mondjuk en eredetileg teljesen veletlenul lettem spanyolos (megkerdeztek anno a KVFes felvetelin, mi lenne a nemet mellett a masodik nyelvem, mondtam nem tudom, akarmi, mondjuk olasz... elertettek, es beirtak az orosz csoportba, ahjol a 220 indulo emberbol volt 2 fo, es mind a ketto folyekonyan nyomta, igy eleve csak halado csoport volt, en meg akkor mar egy szot sem beszeltem :D igy aztan boven az indulas utan derult ki hol marad meg hely, ket hettel a kezdes utan az egyik spanyolos csoportban :D:D:D hat igy lettem en elkotelezett spanyolos) de elegge ugymaradtam, exferjem delamerikai, a nagyobbik csajom mesztic ugye :D:D es amugy is kesobb szivem csucske lett a nyelv, erre hol kotok ki? Portugaliaban, ahol a szep dallamos latin nyelv ugy hangzik mint a lengyelek karattyolasa :D:D:D

Kozben am en elmentem az Auchanba, jo kor volt, mindig van majdnem lejart learazas, igy vettem gnoccit (es nem kell eloallitanom, mar kesz van) es le volt arazva a gorgoznola is, ugyhogy igy, ogy csoro vagyok luxuskajakon fogok elni :D Nagyon fini a tejszinben feloldott gorgonzolas tesztaszosz is am!! :) (csak alapbol a gorgonzola vagy nincs, vagy baromi draga... lathatoan nem is ismerik a nepek, mert nem vettek, es ezert van kozel a lejarathoz, sebaj, velem jot tettek :D) Es akkor meg elballagok ma ide szembe a boltba is, mert ott meg 50%-os akciosok a tesztak, a vecepapir, es a mosopor!! :) Bar ezer eve nem hasznaltam port, de hat ha egyszer most ez az olcso, akkor sem ariel sem persil velem haza nem jon :) (azokat is akcioban szoktam venni, de legutobb mindig csak ures polcokat talaltam, pedig elmentem vagy haromszor a megfelelo idoben)
Ugye otthon nincs olyan mosopor, hogy Xau? (mondjuk sau a kiejtese :D) mert akkor nem kerdezem valaki probalta e mar :) Tide asszem van ott is (mintha ott TIX neven futna) olyat szokott valaki? Bar most nem akcios, de meg lehet egyszer belefutok :) Ja, es ha mar mosas, akartam kerdezni, hogy Noritot hasznalt e valaki? Azt tudom, hogy lehet ott is kapni, es van itt is, az a legolcsobb bebimosopor. Bar en nem fogok sokaig kulon mosni az tuti, de elso hetekben talan igen, ezert kerdem.

luna6

Jott ma a postas megint :)
Erkezett egy szoptatos haloing, Next kemeny 99 centert :)
Kép

valamint itt lathato, milyen hatassal van az ember lanyara a topik, velem lehet beszelni, felig meggyoztetek, legalabbis ugye addig, hogy kiprobaljuk a derekban szabott gatyikat is :D Azert farmergatyot nem veszek ekkora meretben, max kerteszt :) Szoval meg van min meloznotok :D
Kép

luna6

Sziasztok kismamik...
Remélem mindenki jól van...
Csajok már úgy izgulok ma megyünk hi-hi...

Geo drága nem biztos hogy ma lesz érkezésem attól függ mikor érünk haza mert utána még beszaladunk a tescoba is....
De ha nem ma holnap első tehendőim közt lesz az élménybeszámoló és a kép/ek.

Kávé:én nem iszom meg magában a kávét mert nem szeretem de az illatát imádom..nem tudom hogy van de egyszerűen lehet abba cukrot tejport tejszint tenni annyira erős nekem hogy csak nagyon nagyon ritkán szoktam inni..mondjuk esküvőkön az éjszaka közepén hogy ébren maradjak :D :D
De a tejes kávét viszont imádom.Minden reggel azzal kezdek.Van egy nagyobb bögrém kb:3 dl és lefőzöm a finom kávét egy adagosat és felöntöm jó sok tejjel na meg egy picike kis cukor.
Szeretem!!!!!

Vizsgálatok nekem csajok utoljára a 13-14 héten nézték a méhszájamat még az akkori doki aki utána mégsem vállalt.
ez a mostani nem nézte meg még egyszer sem.
rákérdeztem de azt mondta az uh alapján mindent rendben találtak így nem szükséges.Régen azért csinálták mert nem volt vagy még nagyon kezdetleges uh készülékek voltak és így vizsgálták a nőket hogy minden rendben van-e...
hát ahány orvos annyi szokás....

kicsit kezdem benyalni a toroknyuszit de voltam vele dokinál biztos ami biztos még nem vészes..kaptam tantum verdét meg ambroxolt és pihi..
hát ma már nem nagyon tudok a hétvégén kifekszem a dolgot nehogy valami komolyabb legyen.
ezen kívül minden rendben csoki kóla előkészítve hogy jó formában legyen az én csöpi manóm....
már csak pár óra és remélem minden rendben lesz ahogy eddig is.

cuppolok mindenkit vigyi magatokra :D
bibócska

Luna,
orulok, hogy "onkritikat" gyakoroltal a portugal nyelvet illetoleg. Keves olyan nyelv van, ami annyira nem tetszik, mint a portugal. (Ne vedd sertesnek, tenyleg nem tehetek rola.) Nyelvszakoskent azert egy pici izelitot kaptam belole, meg ugye az elet is ugy hozta, hogy brazilokkal tarsaloghattam neha, de valahogy ez a nyelv nekem nem fekszik. :(
A rucik aranyosak, es az Isten aldjon meg, nehogy ma valaki meggyozzon, es farmert vegyel ilyen picinek! Ugyse adnad ra soha!
A kerteszgatyak viszont nagyon jok tudnak lenni, bar szerintem azok is inkabb csak a 3 honapos merettol. Ilyen picin ugyis mindig csak rugit meg bodyt, meg napozot ad rajuk az ember. Es orulsz, ha egyszer vegre "becsomagoltad".
Boldog vagyok, mert holnap kezdodnek nalunk a ruhaborzek, vegre. Ez a marcius-aprilis-majus idoszak elegge tele van veluk. Szoval megyek turni, gyerek is jon, a nagyobbik. Mert hogy kinotte a tavalyi kedvenc narancssarga ruhajat (amit megjegyzem o turt maganak es egesz nyaron azt viselte, ha esett, ha fujt, csak ejszakara es mosasra tudtam rola lekonyorogni), es most szeretne helyette egy masikat, megfelelo meretben. Vegulis orulok, ha talal maganak valamit. A gond csak ott kezdodik, hogy az izlesunk nem mindig esik egybe. Viszont ha valamit egyszer jovahagyok = bekerul a kosarba, akkor mar nehez kivedeni, hogy ne az legyen rajta telen-nyaron.
Probalok mar nagyon ugy vasarolni, hogy a praktikan es az esztetikan kivul az o kis szivevel is gondolkodom. :wink:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini, a portugal randa, ocsmany, csunya... de mar nem hallom, mert csak ezt hallom :) A brazil az egy masik kategoria mar, na eltartott egy darabig, mig azt megszoktam, de azt szappanoperakban hallom maximum, mostanaban meg nem nagyonnezem oket :)
(kozben eszem am itt a tejbegrizt, hata Geoonak!! :D)

En is a rugikat preferalom az elso idoknem, nappalra is. De itten a tarsadalom 'azt mondja', hogy a rugdalozo pizsama :D Mondjuk ennel jobban mar tan csak a franciaknal mondja ugyanezt :) Na de nem baj, itt szoptatni sem divat (franciaknal meg gusztustalan is) es gyanitom a kendommel is fogok feltunest kelteni vagy rosszallo pillantasokat kapni :) De azert meg szolni is fognak ha nem etetem majd a gyereke fotaplalekkent napi tobb alkalommal levessel :D:D

Emlekeim szerint 5 es fel evesen mar a Manci is konkretan tudta mit hajlando elvenni, az volt a kulonbseg a mosthoz kepest, hogy akkor meg nagyjabol 100%ra el tudtam talalni nelkule is :) Na azota mar nem igy van :D

luna6

Jah, Gem, meg azt akartam meselni a nyelvvel kapcsolatban, hogy azert nem tudott nagyon atdolgozni engem a portugal :) A mai napig is spanyolnak neznek (legalabb nem eslo korben ukrannak, bar ha kiderul a 'keletiseg' akkor az mar nekik egy kaptafa, ukran leszek... es verekedhetnekem is tamad ettol neha :D) mert olyan eros spanyol akcentusom van portugalul :D:D:D Mondjuk a teljes atalakulasra nem is torekszem az is igaz, de azert vicces, hogy nem magyar akcentusom van pl :D:D (spanyolul meg mar biztos portugal akcentusom van :D:D:D)

luna6

Ukrannak! Az se rossz! Anyosom szerintem akkor dobbent meg legjobban eleteben, amikor szemelyemben nem egy ciganylanyt ismert meg. Mert hogy ok meg arrol vannak odalenn meggyozodve, hogy a magyarok ciganyok. Hadd ne mondjam, milyen erzes. :twisted:
Akcentus? Nekem eloszor a spanyolom volt olaszos, mara az olaszom lett spanyolos, az angolom nemzetkozi, a franciam belga, a flamandom meg meg nagyon csak alakuloban van, de azt hiszem, a delflamandot tanulom... :roll: A magyart meg mar teljesen elfelejtettem volna, ha ide nem irogatnek neha.
Most eppen azon oromkodom, hogy hetfotol megint jarhatok olaszorara, mert hogy mar annyira kezdek kijonni a gyakorlatbol, hogy beeroszakoltam magam egy kurzusra. Persze a tanfolyam utolso honapjaban mar inkabb a szulessel leszek elfoglalva, de hat akkor is, legalabb addig sem "logatom a labam".

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Bibocska!
De joooooooooooo neked!
Majd gyere es meselj!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Na sziasztok.

Hát elég szarul aludtam a baci hír miatt, de ma már jobb. :)
remélem minden rendbe lesz, meg a védőnő is azt mondta, hogy alapos a dokim és jó, hogy elkapták most. A bnőm orvos férje is ugyanezt mondta, úgyhogy most megnyugodtam egy kicsit. Nem szeretnék idegbeteg szülinapot.

A rucik nagyon aranyosak, amit felraktatok. Luna: tetszik a szopis hálóinged.
Asszem most már én is elmegyek a ruhákért, hogy én is tudjak rucikat felrakini.

Na megyek, mert még tanítok, de aztán végre hétvége. :)

Detti
bhdetti

Konkri, asszem te 'irigykedtel' a kisocsis napozonkra :)
Nos akkor valtozatok egy temara (masoknak is) nagylanytesos es nagyfiutesos polok :) Igaz ezek ujak persze, szoval nem a legfilleresebb kategoria, de a csjom pl odavan a noveres verzioert, plane, hogy nyaklanc is jar hozza :)
Eleg sok meretben van, es gondolom az eppen kifutottakat vissza is teszi majd az elado:
http://shop.ebay.co.uk/beatlesrgreat/m. ... rom=&_ipg=

luna6

Szép estét mindenkinek!
én végigdöglöttem a napot :oops:

vacsira csináltam zacsis paradicsomlevest :lol:

meg ha András hazaért, akkor palacsintát fogok még. Megvettem hozzá a mexikói Bonduelle-t, sajtot, meg ledaráltam a diót. kakaót, lekvárt kikészítettem, és vettem hozzá túrót is, amiből most vaníliás-banános túrókrém lett, ami isteni finom :P magában szoktuk enni, de most palacsintába rakjuk sztem.

ha vki megkívánná, leírom hozzá a receptet.
ja, és ha már ennyi receptet írunk, nekem az a betyárleves is nagyon bejön, ha lesz pénzem tuti megcsinálom :lol:
akkor létrehoztam egy receptes topicot is, amit a túrókrém receptjével nyitok :wink:
de szeretném ha mindenki oda beírná a király receptjeit, és töltsetek fotókat is :wink:
Vendég

Sziasztok!!!Hát itthon vagyunk és csodás volt.
Méhlepény mellső falon és most is fejfekvésű..
és már 5 mm hosszú a sérója

Hát egy csodálatos dolgot éltünk meg.
Lajosom hazajött átöltözött és ¾ 4.-kor indultunk is.Mert hát ugye sosem lehet tudni és inkább hamarabb érjünk oda mint hogy elkéssünk.Félúton megettem a Mars szeletemet meg vittünk colát is abból is ittam.Hát hogy én mennyire nem vagok édesszájú….Régen szerettem a Marsot de most olyan édesnek tünt az utolsó falatot odaadtam az uracskámnak annyira nem ízlett..
No de megérkeztünk már várt a dokinő minket a Klinikán már taliztam vele megengedte hogy gyorsan elszaladjak wc.-ni és kezdtük is.Először megvizsgálta a babaóca mindenét.Fejétől a kicsi talpáig.Agyacskája rendben van sem cyszta sem bármilyen eltérés nem volt látható.Ismét láthattuk a kis íves ajkait és most is mondta hogy nem lesz nyúlszájú a baba mert nagyon szépen ki van alakulva mind a felső mind az alsó ajak.
Szemei hol kinyitva kis időre hol becsukódva édes volt ahogy pislogott meg nyelte a magzat vizet.Felemelte a fejét és úgy kortyolta.Nyelőcső is szépen kialkulva egy ici-pici kis gyomrocska felé mutatva.De az is normál méretek között volt ellenben a hólyagja…Na még nagyon pisilés előtt volt az én kincsem
Két kis vesécske normális külalakkal és méretekkel kis pöcörő újfent megvan..
Lábikókat is megnézte a dokinő kis talpas legénykénk lesz 5 kis lábújj mint a két talp végén.
Kezeit is megvizsgáltuk na azok se kicsik de ott is megvannak az ujjacskák.
Édes pisze orra van mint anyának és kis füle mint apának viszont a magas homlokát úgy tűnik szintén örökölte de egyenlőre nem hosszúkás feje van hanem kis kerek mint nekem…
Szóval mindkettőnkből van belőle hol tőlem hol apától mutat valamit.
De a kis keze az bezzeg folyton az arca előtt hol vakargatta az orrát hol a szájába nyúlt de nem sikerült olyan képet csinálni ahol teljesen látni az arcát.
De azért sikerült egy két képecske van egy kedvencünk is az lett kinyomtatva.
Szivét is meghallgattuk ismételtem csodálatos muzsika volt egyenletes erőteljes gyönyörű.Azt is alaposan megvizsgálta a doktornő mindent rendben talált minden kamra és pitvar megvan és méretben megfelelő kelőképp elválnak egymástól.
Na a gerincén is végig mentünk csodálatos kis gyöngy szemre hasonlító kis csigolyák szépen egymás után megszakítás nélkül sorakoztak.
Nagyon mozgékony volt produkálta magát Kicsi-Lali se perc alatt hasra vágta magát…akkor lett alaposan megvizsgálva a gerince is.dűtötte a hátsóját is nekünk.Mosolygott annyira közelinek éreztem mintha már foghatná az ember.Csodálatos dolog az biztos.Örök élmény és boldogság ez.
Viszont a méretei alapján nem 26.hetesek vagyunk csak 24+3 nap….
Bár ebből nem kell messze menő következtetést levonni csak ha majd megyünk 9.-én dokihoz meg kell neki mutatni a leletet hogy ő is nézze át alaposan meg majd a frissel egyeztesse hogy mennyit fog addig alakulni.
Megnézte a korábbi leleteket a 12. 13. és 18 hetes uh. eredményeket ott mindent rendben talált.Persze most is mondta nem kell megijedni ez még semmit nem jelent csak egy kis odafigyelés ha valami gond adódna hamarabb észre lehessen venni hogy esetleg a baba nem úgy fejlődik ahogy kellene.
Viszont azt is mondta hogy nagyon „pofás” kislegény….Tehát olyan kis arcocskája meg karja ami egyébként izmos  és kis combjai vannak hogy csak na..Egyáltalán nem tűnik soványnak és kb:800-900 g.-ra tippelte a súlyát.
Hát még azért van hova nőni és fejlődni de mivel egyikünk sem égimeszelő én 166 Lajosom meg 183 cm magas és vékony testalkatúak vagyunk nem kell nagyon súlyos babára számolni…Hát én azt mondtam bőven megelégszem egy 3000 g.-os kisfiúval is és majd idekint „meghízlalom”
Szóval majd a dokival megbeszélem ezt a dolgot de eddig minden rendben van a picimmel és ez most megint megnyugtatott és boldoggá tesz/tt…
:D :D
bibócska

és akkor a képek ahogy megígértem....
Kép itt félig nyitva a kis szeme

Kép úgy néz ki az én orromat örökli

Kép férfiasságom bizonyítéka

Kép itt olyan édes...

Kép apa füleit örököltem
bibócska

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, addig is kisfiú rucik, ma 21:30-kor jár le:

http://www.teszvesz.hu/item935681275_0_ ... t_h_m.html
foltivspicur

Bibocska!
Zsofi csak annyit mondott Lalira, hogy "szep". Azt mondjak, a gyerekek oszintek. :D

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Bibocska, gyönyörűek a képek. :wink: Lassan mi is bejelentkezünk 4d-re.

Hát csajok irigyellek titeket a nyelvórák miatt, én is mennék olaszra, csak lenne már vége a vezetésnek. :twisted: De mivel még tuti 1-2 hét minimum, utána meg szeretnék menni szülésfelkészítőre, így lehet, hogy ez kimarad...

Vok, ugyanúgy vagyok, mint te, engem nem idegesít semmi, ha zavar megcsinálom, vagy majd lesz vele vmi. :wink:

Jenny, szuper lett a sport szelet, tegnap a szomszéd is kapott egy szeletet. Épp tárva-nyitva voltunk, még itt voltak a szerelők, páromnál meg ott volt a tányér. Még soha nem beszéltünk, csak épp köszönünk, a teljes nevét sem tudom :oops: , erre fél perc múlva visszajött a fickó, hogy a postaládájukba dobjam már be a receptet, mert ez nagyon jó. :P Hát igen, kispóroltam az olajat a csokiból, azért tettem bele pár csöppet, de pár kalóriát így akartam lecsípni. Uracskám meg is jegyezte, na meg a forróvizes kést, ami utólag látom, hogy ott volt a recept alján is. :lol: Csokit reggeliztem tejjel. :twisted:

Kezd helyreállni a rend a szobában. De meddig, mert nemsokára majd jön a festés is. 8) Most megpróbálok kiszelektálni mindent, ami nem fontos, de hogy az én cuccaimmal van tele az egész lakás. Nyithatnék most már egy turkálót, egy drogériát, egy könyvesboltot is, na meg egy újságost. :lol:
foltivspicur

Hat en ha holnap nem jelentkezem, akkor vagy Cansasban vagyok vagy oz birodalmaban, de ha ott vannet akkor majd irok :) Piros riasztas van mindenutt (Funchal megint aggodik persze) es bar ha nem is villamlasos dorgeses vihart varnak de brutal ereju szelet ide hozzank is hajnaltol, vasarnapig is akar. Ugyhogy eljen a tel!! :shock: :?

Kulonben meg kaptam gyogyszert a vizeletben levo akarmire, doki is megerositette, hogy semmifele gondot nem okoz, de ne legyen ott. Amugy egyeb leleteim minden rendben, ahogy atnezte oket.

Binocska, nagyon klasszak a kepek!! :)

luna6

Bibócska,
szuper jók a képek!!
az élménybeszámolódat meg öröm volt olvasni :lol:
én már nagyon várom hogy menjünk.. minden nap azt nézem jött e már pénz a sulitól. eddig negatív :cry:
viszont András azt mondta, hogy hétfőn, vagy kedden utalja a fizetéseket, és akkor majd... :P
Vendég

gemini,
mesélsz nekem Brüsszelről?
Akár priviben!
A Zuram kifelé készül (így mi is) :)
EU vonalon vagy kint?
Látom népes kis családod van (grat), főleg ez a rész érdekel, hogyan lehet kint gyereket nevelni, mert szülni még itthon szeretnék!

Bibócska,
gratula :) A méretek miatt ne aggódj, pont most olvastam (miután mi is hol idősebbek, hol fiatalabbak vagyunk - hol egyes részletei fiatalabbak v. idősebbek :) ), hogy ez teljesen normális.
1. ahány orvos annyi mérés, ergo, egy másik orvos lehet 25+3-ra hozza ki az idejét, ami már nem is nagy lemaradás :)
2. ha jövő héten megnézed és a pocija teltebb, lehet máris 27+1-en találod magad.
A fej és a combcsont is sokszor eltérő kort mutat, a poci kerülete meg tényleg "alkati" kérdés ... a mars szelet még nem ért le :)
Azért ne diétázz :) :) :)
Vendég

Sziasztok kismamik....
köszönöm a gratukat és a hozzászólásokat...
meg kell mondjam anya maci megnyugtattál mert kicsit aggaszt hogy kevesebb a kora mint amennyinek lennie kell de remélem tényleg csak arról van szó amit írtál.
persze majd ha 9.-én menni kell a dokihoz úgyis megbeszéljük ezt a dolgot meg ugye akkor mit mérnek majd az uh.-al....
csak minden tápanyagot megkapjon az én drágám semmiben ne szenvedjen hiányt ez a lényeg!!!

ja és tegnap elfelejtettem van ám nekünk talpis képünk is:-))))
Kép
bibócska

diéta??????
eszembe sem jut sőt!!!!
egy hét alatt megint nem híztam egy dekát se tegnap megint csak 57.4 kg voltam!!!
pedig tényleg az étvágyam jó nem éhezek ha éhes vagyok mindig eszem néha elcsábulok egy kis sós nasira is és persze a gyümik tömtelege!!!!
bibócska

na most gyors jövök képekkel, aztán délután olvasok, meg írok:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

hát ő se akarta nagyon elvenni a kezét az arca elől... de van könyöklős gondolkodós, cumizós, hüvelyk ujjas, tutifiúkukacos kép és talpas is (talpa4,73cm, a tesónak is nagy volt, már ekkor), ja és totál bátyja az arca...
a dokinő már azt is látta hogy van haja. állítólag 2d-n látszik, csak a 4d nem dobja ki.
és nagyobb a koránál legalább egy héttel... már most 700g (ennek azért örültem, mert a barátnőm pont ennyi idősen vetélt és nekik akkor 500g volt a bébi :( )
végig nézték alaposan, minden agyrészét, a szív kamrákat, pitvart, záródást, gerincét, veséket, gyomrát, tüdő lebenyeket, hugyhólyagot, a kezén a kisujját (állítólag ebből is lehet következtetni), a lábak tartását, a lepényt, a az én vesémet és májamat, a zsinórt, a víz mennyiséget, az artériák áralmását, a méhlepény vérellátását, tarkót, száját... szóval elég jó volt. hát én is csak javasolni tudom mindenkinek ezt a helyet!
a képek, meg hát... számomra az volt a lényeg, hogy apa is lássa, jól megvizsgálják és mindent rendben találjanak, lássam hogy szép (de ezt nem is kérdés :) )

Kép
Kép
Kép
konkri

konkri gyönyörűek neked is a képek és az is jó hogy minden rendben van.
csak így tovább :D :D
azért a pöcörőből is mutatott valamit :D
bibócska

Sziasztok!

Bibócska, Konkri, nagyon szépek a 4D-s képek!
Milyen élethűek, gondolom tök jó érzés, mert így azért kézzelfoghatóbb, jobban el lehet képzelni, milyen a kis arcocskája, mint 2D-n.

Bibócska, ne izgulj, a gyerekek nem egyformán fejlődnek, van, mikor beindulnak, van, mikor lemaradnak picit. Amúgyis azok csak átlag méretek, ami alapján az uh gép számol. Te pici vagy, vékonyka, genetika is lehet, ha nem lesz akkora babátok. Attól még egészséges. Szóval ne izgulj, mert felesleges.

Nekünk azért nagyobb mindig egy picit az átlagnál a gyerkőc, mert én 172centi vagyok, párom 185, és elég erős testalkatú, meg én sem vagyok 50 kilós. :D Szülők méreteitől is függ sztem.

Folti, örülök, hogy ízlett a Sport szelet, sőt, még a szomszédnak is. :lol: Nekünk már elfogyott, jövőhétre rizskókot tervezek.

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak ezek a 4D képek!!! Tök jó! :)

Mától Én is táppénzen vagyok, már szülésig, hááát, kíváncsi vagyok mivel fogom elütni az időmet a hétköznapokon....majd kiderül. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Konkri,
csodasak a kepek!

Anyamaci,
priviben irtam, talan mindenrol, csak a gyereknevelesrol nem. Az elejen egy kicsit az is maganyos, de talan ossze lehet jarni mas magyar gyerekes mamikkal (van kint eleg sok, kulon forumuk is van, ha gondolod, megadom a cimet). En sose tudtam osszejarni veluk, mert nalunk nekem van munkam, szoval erre mar nem maradt idom). A gyerekeket itt mar nagyon koran, altalaban 4 honapos korban beadjak a bolcsibe (mi ezt nem tettuk, de nem is kotelezo termeszetesen). Viszont Rebeka mar egy eves koratol jart kozossegbe, hetente ketszer, delelottonkent, mert erre is volt lehetoseg. Ez pont eleg volt a nyavalyak folyamatos begyujtesere, mar eleg kis korban! Ket es fel eves korban viszont mar az iskola kezdodik, ami alanyi jogon jar, ergo nem kell erte fizetni. Minden, ami elotte van, az fizetos, hol kevesbe, hol nagyon draga. Az onkormanyzati bolcsibe szinte lehetetlenseg bekerulni, viszont elmeletileg az intezmenyeknek is vannak bolcsodeik, oda is lehet jelentkezni (bejutas helyfuggo, hol gyors, hol teljesseggel lehetetlen).
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Nagyon pang ma a fórum. :roll:

Lknyuszika, én elvileg 3 hete itthon vagyok vagy már több is, és még nem is érzem. :shock: Mindig van valami, még nem olvastam, a sorozatomat is alig tudom nézni. Egyszerűen röpül az idő. Pedig annyi ötletem lenne, ha unatkoznék. :wink: Hátha majd a jogsi után. :twisted:

Konkri, édes a babócátok.
foltivspicur

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ide tolakodok, de én is majdnem ide tartozok :P
Láttam, hogy nálatok is beindult a babaruha beszerzési láz :)

Vannak jó minőségű, újszerű eladó babaruháim, fiús-lányos egyaránt, több méretben, egészen újszülöttre való csomag is...
Ha esetleg valakit érdekelne akkor nézzetek szét, jövőhéten újakat is teszek fel ahogy időm engedi.

További jó babavárást :)

Egy kis ízelítő a kínálatból... Kép
700,-

Kép
700,-

Kép
Kép
zita79

Konkri,
nagyon édes a pocaklakód! :lol:

Reggel épphogy kész lettem a hajmosással, meg ebédeltünk egyet gyorsan, és indultunk átvenni néhány babasapit, meg az egy forintért nyert rugdalózót :wink:

útközben kipróbáltuk az új gps-t, amit Andrástól kaptam, hát nagyon király!!! van rajta Bluetooth is, így rá tudok csatlakozni a telefonomra, nem kell headset-et használni, mert a gps képernyőjén kiírja ki hív, ott veszem fel, és ki is van hangosítva :D

aztán kajáltunk egyet, egyben sült brokkolis-csirkés krumplit ettem, nagyon fincsi volt :P

és autóztunk egyet a környéken.

kb fél5re értünk haza, és fél8ig aludtunk :P

ja meg a Csengeryt is megnéztük hogy halad, minden rendben..

most meg telezabáltam magam bundás kenéyrrel.. :x
és a 101 kiskutyát nézzük :wink:

Mindenkinek további szép hétvégét :D
Vendég

Nektek is szép hétvégét! :)

Tp miatt nem aggódom, rengeteg tervem van, hogy mit csinálok majd, többek között írásbeli nyelvvizsga áprilisban :) erre felkészülni, meg fűszerolajakat akarok eltenni, meg ugye a gyerekszobát elkészíteni, a maradék dolgokat majd beszerezni, meg ilyenek.
Inkább csak az lesz fura, hogy a munkatársakkal nem fogok annyit talizni, nem lesznek határidők, meg nem kell bejárnom. Ez tuti fura lesz eleinte. :)

Mi is holnap megyünk egy újabb, és utolsó 4D-re, remélem nem rejti el magát a baba. :)

Aztán bemegyünk a Brendonba, és megrendeljük végre a kiságyak meg a babakocsit. :) Már várom nagyon. :)
A ruhák már mind megvannak minimum a 4-5-ik hónapig, de néhány már az utánra is. :) (minden kiegészítővel együtt: sapi, kesztyű, cipő, tutyi, harisnya :D )
Van 3 rend, különböző méretű ágyneműnk is, meg a biztonság kedvéért kétfajta pólya, és több hálózsák, törölközők, kifogók, textilpeluisok, kád, játszószőnyeg. (kicsit elvetemültek vagyunk :D )

Kapunk kölcsön légzésfigyelő-bébiőrzőt, meg mérleget, ezeket magamtól nem venném meg asszem. :)

Magamnak meg már van tejszívó, tena bugyik és betétek, melltartóbetétek, hűsítő zselés mellbetét, szorítók, hasszorítós bugyik, szóval lassan teljes lesz a lista. :)

Mondjuk be is szeretném fejezni a vásárlásokat májusig, az utolsó pillanatokban már nem akarok boltokat járni, meg a postásra várni. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Luna,
tök jó recepteket írtál, a gombalevest már ki is néztem magamnak :lol:
Vendég

Fuhh en nagyon szeretem, neten talaltam egyszer valamikor :) Pikk-pakk megvan. Es en a galuskajat tejszinnel meg olivaval szoktam jobb hijan, de az olivatol egy olyan erdekesen nagyon jo (mondjuk en szeretem az oliva dominans izet) aromaja lesz a galusnak, hogy nem gyozom tomni magamba :)

Most meg menten elalszom ulo helyemben. Lehet az idojaras teszi, szerintem a vernyomasom is, de kovalygok mint az oszi legy :) (es megallapitottam ma a bevasarlokozpontban, hogy puhany vagyok, nem birok en egy ilyet jol, pedig csak ket uzletben jartunk, ott is csak celiranyosan, de nehez mennem, faradt vagyok es le akarok ulni :))

luna6

Jah, de legalabb annyi ertelme volt a vonszolodasomnak, hogy abban az Auchanban szokott lenni savanyukaposzta, bar jol elrejtett helyen a kinai es egyeb ekzotikumok kozott, mert itt a kutyanak nem kell. (a mienkben a kozelben meg soha az eletben nem volt) Es volt most is eppen, es vettem ket adagot is, es majd ha erore kapok es megveszem a hozzavalokat, akkor fozok jooooo nagy adag kaposztat es be is fagyasztom magamnak, remek lesz :)
Persze turo itt sem volt :( Az eg vilagon sehol nem kapok turot mar megint vagy 2 honapja.

luna6

Henibaby,
a krumplilepény amit írtál, tök olyan, mint amit én tócsniként ismerek 8)

ma anyóséknál voltunk ebédelni, isteni bablevest csinált meg mákos gubát, de mire hazaértünk már megint éhes lettem... :twisted:

most várom, hogy kimosson a mosogatógép, mert a gáztűhely cuccai is benne vannak, és azonnal készítem is a gombalevest. de tejszín híján tejföllel fogom csinálni :P

András meg kint fát vág :D
Vendég

A lepény lehet a tócsni, mivel az egyik ismerősöm is hasonlóságot vélt felfedezni a két étel között. Nálam csak azért krumplislepény, mert próbáltam szlovákból fordítani és szó szerinti fordításban ez a jelentése. Azért is nehéz magyarra fordítani, mivel nálunk még a magyarlakta vidéken is szlovák néven emlegetik, persze magyaros kiejtéssel.
Vendég

Mindenesetre nagyon jól hangzik, biztosan kipróbálom.

A gombalevesből már 2tányérral is bevágtam, most tele vagyok, mint a duda.. :D
Vendég

Ugyeugye? Mondtam en, hogy az egy dijnyertes leves :) Nalunk ma megvolt a gorgonzolas gnocci, hat az is remekbe szabott lett, mondjuk nem mitha azon barmi nagy tudomanyt kellett volna vegrehajtanom :D

luna6

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de már úúúgy szülnék :D Hannával nem voltam ilyen "türelmetlen".. Már annyira várom, hogy Alex itt legyen velünk. :D

Luna,
Örülök, hogy nem Kansasban kötöttetek ki :D:D:D

Geo,
Remélem most jól laktál :D:D

Heni,
Még nem tudom neked megmondani, hogy hol szülök, a héten dől el. :D
Folalkozásom: rendszer adminisztrátor

Nyuszika:
Húha, te aztán már készen állsz. :D Mi még le se szedtük a padlásról a gyerek ágyat. Még vissza kell szerezni a barátoktól a pelenkázó asztalt, a pihi ágyat... Én ezt Májusra terveztem :D:D

Konkri, Bibócska!
Nagyon édesek a törpék a képeken :D

Én ma muffint sütötem, meg tökfőzeléket főzök épp pörkölttel :D Tegnap lángos volt, meg tejszínes csirkemell kukoricás rizzsel.
Holnap kezdődik egy újabb hét, amikor melózhatok... :D De szerdán Ádi megy állásinterjúra, így mi Hannával IKEA, meg barát napot tartunk :D:D Alig várom! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Kicsit bepofátlankodom, olvasgatlak ám benneteket. :)
Most egy kérdésem/kérésem lenne.
Luna, nem olyan régen linkeltél be egy oldalt, ahol gyerek ruhák voltak, talán egy blog oldal volt, és egy ideje már keresgélem, de nem akaródzik elémjönni. :S
Ha mégegyszer betudnád linkelni, nagyon megköszönném.

További boldog baba várást mindenkinek. :)
palomine83

Na és megvan már a februári babakelengye is, most fotóztam őket (azért elnézést kérek ha már néhányat közülül mutattam.. :oops: )

Kép Pólya

Kép Angolpólya

Kép Harisnyák

Kép Zoknik

Kép Gumis lepedők

Kép Hordozókendő

Kép Alátét pelenkázáshoz

Kép Kedvenc hálózsák

Kép Hálózsák

Kép Takaró

Kép Szobahőmérő

Kép Takaró

Kép Takaró babakocsiba
Vendég

Ja, ezek lemaradtak.

Kép Fürdőlepedő

Kép Cumik

Kép Mesekönyv (ezt most még leginkább magam miatt szereztem be)
Vendég

Na utsó :

Kép Babaerszény
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?