Sziasztok!
Vok, a mvk, az régebben nem a Görke volt? Vagy az teljesen más? Mikor megvettem a görimet,(2003) én azon az oldalon lógtam sokat.
Hari, szar az ilyen veszekedés, nekem a koleszban volt egy ilyen lakótárs-pár, akiket állandóan hallottam. A srác ütötte-verte a csajt, az meg csak sikítozott. Néhányszor átdörömböltem, hogy fejezzék be(reggel7 órakor) erre átordította a gyerek, hogy kuss, mert én is kapok.
Aztán lementem az igazgatói irodába, és el volt intézve, többet nem is szólt be, a csaj kilépett a suliból és jó messze költözött. A csávó meg füvezett tovább a haverjaival.
Folti, a Sport szelet, mikor beleteszed a tepsibe, tényleg olajosnak tűnik, de aztán fasza lesz. A teteje nekem nem törik, azért kell a tortabevonóba olajat is tenni. Lehet, hogy nálad a nyuszik+mikik tették ilyenné.
A vonalzód nagyon tuti! Poci szurkálás nekem 2 napja volt, fájt a keresztcsontom is, le is dőltem délután, és tegnap már jobb volt. Sztem nőtt a kiscsaj.
Konkri, tegnap átvettem az Apeh levelét. Nem a bevallással volt gáz, nem is az 1%-al. Mivel Apukám 1,5 éve halt meg, és a kocsiját ketten örököltük tesómmal, volt rá illeték, amit be is fizettem. Kaptam 4 hónapja kb. egy levelet, hogy nem kellett volna befizetni (pedig kaptam csekket is), mert így túlfizetésem van, és vissza lehet igényelni. Fura volt, mert tesóm is fizetett és ő nem kapott ilyen levelet. A könyvelő most visszaigényelte nekem, erre tegnap kaptam egy határozatot, hogy nem vagyok rá jogosult, elutasítják a visszaigénylést, de fellebbezhetek 5ezer ft-ért. MI VAN?????
Ez már tényleg röhej! Ők zaklatnak engem a túlfizetéssel, ha meg visszaigénylem, én vagyok a hülye, mert nem jár? Tök nem értem, de már nem is érdekel. Befizettem, amit kell, hagyjanak békén.
Nanetto, nekünk LG mosógépünk van, elöltöltős, extra keskeny kivitel, digitális kijelzős, beprogramozhatós, és össz-vissz 65ezer volt 1,5 éve. Szóval szupereket lehet kapni nem is olyan drágán. Azért tök jó, hogy párod beleegyezett!
Én is 3:1 instant kávézom,(Douwe Egberts) napi 1-2-szer. Ezek nem erősek, és nekem amúgy is alacsony a vérnyomim.
Geoo, nálunk is ez van, a nagyobb combcsontot tőlem, a nagyobb pocakot az apjától örökli a kiscsaj!
Az olasz hotdogról jut eszembe, régen hugommal mi saját gyártmányt ettünk állandóan, aminek krinburger volt a neve. Zsömlébe tettünk főtt krinolint kettévágva, bele csalamádét, mustárt. Imádtuk!
Mi március 19.-én megyünk 4D-re, Siófokra, a saját dokim 4D rendelőjébe. Már tök várom!