Kösz Juci a megnyugtatást. A homeos cuccnak utánna nézek.
Bea: egy dolog jutott eszembe a szüléstörténeteddel kapcsolatban:
bocs kettő:
1, uh, piszkosul felnézek rád, hogy egy tisztogatást kibírtál majdnem tiszta aggyal. De sose utánoználak
2, volt egy időszak - gondolom az átmenet - amikor úgy éreztem, hogy megszűnt az idő, én már mindörökre így maradok. Kész, elbaltáztam, ebből soha nem lesz gyerek, én már itt fogok vajúdni míg a világ a világ. Kétpercenként könyörögtem orvosért, hogy tuti, hogy már kitágultam. Azt hittem órákat hevertem ott, pedig csak két perc volt. És szentül meg voltam győződve, hogy hazudnak nekem az időről. Hogy az nem két perc volt, hogy a doki kiment. Próbáltam ellenőrizni őket az óra alapján, de nem láttam el odáig.
Aztán bejött a szülésznő, hogy most már mindjárt itt a vége, egy órán belül gyerek lesz. Hazudik - gondoltam - megpróbálja szépíteni a megváltozhatatlant, leintettem, ebből már soha nem lesz gyerek. Szegény szülésznőnek a lelkébe tiportam ezzel. Azt mondta mindenki örömmel reagált erre, egyedül én intettem le. Legalább még sokáig emlékezni fog rám.
Hívtam egy IBCL vagy milyen tanácsadót, mondjon, mit csináljak. Tanácstalan. Amit javasolt, mind végigpróbáltuk már. Eredménytelen. Jelen állás:
1, tej van, mert csapolok, folyik és feszít, tehát van, igaz annyi amennyit ki tudok fejni, napi 200 mili
2, gyerek állkapcsa erős, mert megnézték, szépen szopik jó a technikája, másrészt Szoptaníttal a legkisebb csővel megyünk és így is 10 perc alatt betölti a kaját, hiába próbálom lassítani (a bukások miatt is). És - ezt figyeljétek, a rafkós kis maki - rájött, hogy a csőből könnyebben folyik, ezért úgy alakítja a szopást, hogy neki a legkönnyebb legyen: úgy harap rá, hogy a csövet kapja be, mellesleg a mellbimbót is mert ott van, de a csövet szívja. (azt mondta az IBCL-es csajszi, hogy már más is mondta, főleg fiús anyukák, szal már most elkezdte az átverést a palánkon).
És mégse, ha Szoptanít nélkül megyünk, akkor azt a híg előtejet kiissza, és
1, bealszik (ez a jobbik)
2, órákat elnyammog még rajta
3, a cicimmel a szájában elkezdi fejelni a mellkasom. Tök jó bungee Jumping lefejel, aztán a mellem meg visszarántja. (de basszus van olyan rafkós, hogy úgy fogja a cicimet, hogy fél deka seb nincs rajta, nem fáj olyan extrán, csak olyan használtan érzékeny)
Feladta a csajszi, azt mondta több ötlete nincs, hogyan lehetne meggyőzni a fiatal embert, hogy dolgozzon meg a kajáért. Ilyen még nem volt a praxisában.
Pont mi! Tök jó!