Nanetto, hat azt nemiszom, de mast igen, de en csak ilyen capuchinos dolgokat, nem a rovid feketet, mert az nekem nem buli, hogy ket cseppet egy kortyra megiszom
En teazni is szeretek es annak menten a capuchino is eltart, iszogatom
A dokim szerint amugy napi egy kave belefer (szerintem alulmeretezte, de ehez tudni kell, hogy o tuti portugal kavera gondolt, ami nagyon hasonlo a magyar eros rovid feketehes, csak meg kevesebb szerintem es ezert erosebb is. gyanitom arra gondolt es nem a tejes hosszules izere amit en iszom, az itteniek nagyresze nem csipi az ilyet, itt nagyon capuchinot sem lehet inni am akarhol, bar azert van persze, de nem jellemzo. De tejeskave azert vana kavezokban, es nagyon jol csinaljak, de meg az is erosebb annal amit en inni szoktam, szoval a doki napi egyjebe lazan belefer szerintem 2 capuchino is, plane ha nem magas a vernyomasod, ami ugye tudjuk, hogy nalad nem magas
)
Gemini, azon tul, hogy orom olvasni, hogy nem csak nalunk vannak ilyen jellegu nezetelteresesek, a legujabb info amit kihamoztam, hogy spanyol a ferjed
Igy mar ertem a spanyolokhoz valo eltunesedet is valamikor tel elejen
Es hogy dumaltad meg, hogy Zsofi legyen a leany neve? Mert a Rebeka (nekem nagyon tetszik) az beleferos, de a Zsofia?
Bar nekem az is tetszik, csak ugye a betui vegett
Es a babot igy meg kevesbbe ertem, ezek itt (meg ugy a latin nepek is) eleg nagy zoldeseg es bab evoek is, szoval nagyon fantaziadusan tudjak elkesziteni, de vizben hagymaval megfozni meg nem lattam
En ha nagyon eccerut akarok akkor is paradicsomszosszal ontom fel
Persze en nem is vagyok spanyol ferfi
Eszter, nekem most esett le, hogy te meg melozol
Lehet szelektiv a memoriam
Messzire kell menni? Na es tenyleg, mindjart itt a het vege.
Nekem vasarolni kene, de nagy dilemmam, hogy van akcios kuponom a szemkozti boltba (nagy bevasarlokozpont) es azt kene felhasznalni, csakhogy ha azert az osszegert vasarolok amiert megkapom a kedvezmenyt akkor nem birom hazahozni. Ha meg elmegyek autoval a Jumboba (az itt az Auchan fedoneve) akkor meg tolodik a kedvezmenyem
:D:D aaa mennyi bajom van