Nos akkor én sem kérek elnézést
Moki: nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!
Dóri, Maki: Gratu a kislányaitokhoz!!! Nagyon rózsaszínesedik ez a táblázat
Maki: én Petrára vagy Vandára szavazok
Emi: ejha, majdnem 22 hetesen szinte alig látszik a pocid! Dejóóó! Nagyon csini kismami vagy! Hála égnek, hogy a szüleidnek nem lett baja.
Bébike. Írtó édi lehetett a Manód felhúzott lábakkal! Tuti, hogy minden rendben!!
Manorka: Ti is gömbölyödtök rendesen. Formás a pocid! Egyértelműen kislányos
Niki: örülök, hogy megnyugtatott a doki! Vigyázzatok magatokra Larával!!! Te is nagyon csini vagy!
Heni: jó, hogy Nálatok is OK minden! Édibogyó, ahogy rugdosta az UH-s doki kezét!!! Nálatok nincs kívánságműsor? Remélem erőstíhetsz a kiscsajjal!
Nekünk igazából teljesen mindegy fiú vagy lány, már most odavagyok érte így is meg úgy is. De nevelni ezt még nem megy. Megdícsértem, hgy fegyelmezett volt az UH-n, aztán minjárt elkezdett rugizni, meg mocorogni. Előszeretettel „csenget” a vakbelem tájékám keresztbe, amit nem mondanák roppant kellemesnek, de így is annyira örülök neki!!
Meme: jó, hogy veletek is rendben találtak mindent. Remélem az a nyirokcsomó eltűnik onnan! Aztán fel a fejjel. Mi sem tudjuk mi sül ki, de a legfontosabb, hogy egészség legyen!
Bibar: hú, már köldök felett van?? Dejódejó!!! Ez igen! Egyik rokonomat is bíztatták a csaszi utáni hüvelyi szüléssel, de végül nagyon elvégonyodott a sebe. Na majd nektek is kiderül. Drukk-drukk!! No para!
Barbuss. Elhiszem, hogy idegesítő, hogy nem tudsz dolgozni, pedig bírnád…nehéz nagyon! Plussz a hasfájás és a harisnya..
De Zalán ezt a sok lemondást hatványozva meg fogja hálálni neked meglásd!
Többségében próbálj erre koncentrálni. Sok-sok erőt!!
Edi: én a trutyis terheléses cukkerra a 24. hétre vagyok hivatalos. Mennék én előbb is, mert amikor versenyszerűen sportoltam, akkor sokszor ingadozott, de azt mondta a doki, hogy akkor egyezzünk ki a 24-ben, ha nem érzek tüneteket. Amúgy 26. hétre mondta volna.
Az első 12 hétben rengeteg Győri Zabfalatot ettem (csokis a favoritom), de azóta nem is gazán kívánom :S A meggyes Cerbi Müzlivel ugyanígy vagyok. Múltkor ettem ugyan, hogy fogyasszam a készletet, de majdnem vissza is jött. Azt hiszem ami nem megy, nem erőltetem legközelebb. Nyest a bankban? Micsoda?? Be se mernék menni, ha ezt tudom
Mercy: én is azt hallottam, hogy 4D-re a 23-26. héten érdemes menni. Mi megyünk a 19. héten a genetikaival összekötve, mert úgy olcsóbb, aztán meglátjuk.
Jól megtréfáltál a vonalzóval, én is benyaltam, hogy még nem vagy félidős, de már azt mondod, hogy kifelé jössz. Jellemző, hogy nem nézem meg mi van odaírva…főleg babásan
:):) Így hát gratula a félidőhöz
Freya: iszonyat nehéz ez a lakóhelyzet. Te tényleg mindent megtettél!!
Dodó: csatlakozom a rajongótáborodhoz, szuper a recis topic!!! Most is csorog a nyálam.. pedig már késő van
Hétvégére kéne vmi fincsi, de nem tudok választaniiii!! Segítség!!
Zsani: csigát én is csinálok szombaton, az tuti. Egyszer már kaptam receptet, az se volt rossz, na majd most összevetem ezzel
Poci: sajnálom, hogy ilyen drága volt a kocsi. De mint írtad munkaeszköz, így remélem egy jóideig nem lesz fennakadás!
„Zöldálmok”: én a minap azt álmodtam, hogy szültem egy tenyérnyi babót, aki még 20cm sem volt, mindjárt haza is hoztunk, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, megszoptattam, majd letettem tesóm szobájába. Aztán volt vmi családi ünnepség (szülinap vagy ilyesmi), és másnap jutott csak eszembe, hogy basszus, nem adtam enni a csöppségnek, pedig 3 óránként eszik. De ő tök jól elvolt, amikor berohantam, alukált, igaz kicsit elalélt. Újra megszoptattam, és erre úgy feldagadt, mint egy minigumilabda. Aztán egyszer csak kifújta a levegőt (büfiztetni se kellett – milyen ügyes
) és 2 perc alatt nőtt vagy 5 centit. Azért rosszulesett, hogy megfeledkeztem róla, még hacsak álom is volt, ez kicsit bennem maradt …
Gabi: azt írod debellának érzed magad, hát nem tudom, de azon a bikinis képen semmi erre utaló nem volt! Sőt!!! Nyilván nem jó a tükör
Emma. Gyere majd a hírekkel!! Megy a drukk: ++++++++++++++++++++++
Vádligörcsöt okozhat Kálium- és Magnézium-hiány is, amikor aktívan sportoltam, általában Káliumot kellett bevinnem (banánnal), hogy elmúljon. Nekem is előfordul néha mostanság, de a MagneB segít. Szerencsére még nem szorulok. Úgy nézek akkor nekem most nagy mázlim van ezzel. Eddig napi 2 db MagneB-t szedtem, de mondta a doki, hogy nyugodtan mehet a napi 3. Nekem sokat lazít a Magnézium. Aztán tuti, hogy meglesz ennek a böjtje is..
Szép estét, jó éjt mindenkinek!!!