Új privát üzeneted érkezett!

Heni :shock:
hűűűűűűűűűűűűűű :shock: :shock: :shock: ez érdekes, akkor gyorsan adja vissza a diplomáját a szonográfus, mert a 16 hetes 4D-n már nekünk pl szép zacsink volt, pláne így a 18.héten, ez csak nő.... Hogy nem vette észre??????
Nem semmi.... :S :? :? :? :?
Vendég

Én is kiakadtam.....de talán most nem tévednek. Nem láttunk zacsit, sem kukit.:)

Heni
Kép
henriett74

Heni gratulálok a kicsilányhoz!!!!Édes lehetett!!!
A muffin jó lett, be is faltam rögtön 4-et. Dodó, szégyelld magad!!!Fagyi!!!!Áááááá, én iiiis!!!!!!! Fagyit kéreeeeeeek!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Nekem mindig van a fagyasztómban fagyi! Ráadásul most csomó féle jégkrém akcióban volt...minden darab 10 korona (eredeti áruk min. 23 kr), és bevásároltam! :lol:

d.dodó

Heni! Gratula a kislányhoz!!:) Téged is bepinkyztelek!!:) Ha mégsem lenne kislány, akkor bekékítelek!:) De sztem bizti az!!:)

És már csak 5 színtelen sor van a táblán! Persze köztük az enyém...ami valószínű marad is a legvégére... Na de ez van! :)
Egy kicsit reménykedem hogy talán a 4d-n megmutatja magát...de ha nem...hát mindene fehér, sárga és zöld lesz, amit mi veszünk neki! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Akkor a tábla ismételten :)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

És hárommal vezetnek a lányok!!
Hajrá fiuk!! Huzzatok bele!

d.dodó

Sziasztok!

Ma jó kis tavaszias nap van, vééééégre! Ki is használtuk a szép időt, én meg jól elfáradtam és ebédelni is csak fél 3-kor kezdtünk, már annyira, de annyira éhes voltam, hogy csak na.

No igen.... hami, meg édesség. Én farkas éhesen fekszem le és ébredek. Ez valami hihetetlen. Tegnap vettem is meggyes műzlit, hátha beérem vele... na de nem az lett ám kibontva, hanem a tábla Milka csoki. Ha így haladok szépen feljönnek a kilók. Pedig én sem büszkélkedhetek karcsúsággal, mert nekem is a combimra jött fel a nagy része eddig.
Jut eszembe Edi, Te hasoníltottad ezt a feelinget az orrmányos családhoz. Telitalálat :D pont olyan.
Ráadásul még tegnap ki is lettem röhögve Apa és Nóri által. Mert ettem barackos műzli szeletet (decatlonos) és ey darabka ráragadt valahogy a pólómra. Majd később ettem majonézes kukoricát, naná, hogy rajtam landolt egy szem kukorica. De a ciki, hogy egyiket sem vettem észre, csak akkor, amikor a lánykám eszement nevetésbe kezdett és persze csatlakozott Apa is.... 8) :lol:
Ennyit az evészetemről.

Heni: halvány rózsaszín gratula!
Érdekes, hogy a 4D-n nem vették észre a kisfiad. Pedig azt szokták először kifigyelni. Nem lehetett a helyzet magaslatán a szonográfus. Vagy nem volt annyira jó a gépe, amin nézte.

Aki megy a Praxisba, két dolgot mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy itt a Babaneten lehet regisztrálni, kódot elvinni és akkor 1000 Ft kedvezmény van. A másik, hogy akinek van eg.bizt.kártyája az kérjen számlát és akkor el lehet számoltatni.
És csak kp-ben lehet fizetni, de van egy bank is mellette (azt hiszem OTP-s) és automata is külön Praxis épületének bejárat mellett.
De Edi már mindent elmondott róla, azt hiszem :D

Tényleg Edi! Nem tudom, hogy holnap és szombaton tudok-e jönni, de szeretnék előre is nagyon boldog névnapot kívánni, illetőleg szombatra kellemes kukucskálást és hozzál majd nekünk sok-sok Boti képet (ha más nem, akkor a videóról másolj nekünk, jó? ).
Jó mozizást!
Azért holnap majd még igyekszem bekukkantani, szombaton pedig tuti nem fogok tudni.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka!
De nem válaszoltál, hogy az én általam emlegetett brokkolis rakottast akarod vagy másra gondoltál.

d.dodó

Dodó: hmmm? Jöhet, ha már kész van és csak enni kell :D
De nem én kérdeztem ma. :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Dodó: azt hiszem, Mia kérdezte.
Szóval 1-1 :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap én kevertelek Pocival, ma Te engem mással. :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Huhhh, itt vagyok! Visszaolvastam…

Meme, tudom, hogy sokan írták már, de tényleg ne légy ideges, a legfontosabb, hogy babucid jól van :wink: ! És ez szuper hír az AFP értékeddel együtt!!! Egyébként megértelek, hogy szomorkás vagy amiatt, mert nem láttad picúrt, átérzem, mert én sem láttam egészében a pocaklakómat jan.25 óta. (Most is csak egy pillanatra láttam a lábaközét, amíg odafordították a monitort felém…)
Köszi a gratut, és a „bepinky-zést” :D ! Szépen alakul a táblicsku!

Mi lehet vajon Igigig-gel :shock: ??? Ezer éve nem jött már!

Barbuss, téged is megértelek, hiszen nem ok nélkül borultál ki, szegénykém :oops: . Egy hős vagy! Kitartááááááás! Küldök egy nagy ölelést! Próbálj nyugodt maradni!
Nagyon-nagyon örülök, hogy sokat javult a helyzet, és Zalán baba jól van :) !
Milyen volt a ringató?

Bibar, szupi, hogy Milla baba is jól van :) ! Nem semmi, már 375 g :shock: !?

Bébike, nektek is nagyon örülök, hogy jól vagytok :) !!!

Anya maci, aranyos vagy! Én sem szeretném 100%-ban „leírni” a tesó projektet, de sajnos mi a picurkámra is már 12 éve várunk… Meg hát térjünk vissza erre a kérdésre szülés után! Nehogy, meggondoljam magam :wink: :wink: :wink: .

Dodó, szerintem kisfiú lapul a pocidban, úgyhogy rád hatni fog a „kívánság-topik” :wink: !
Köszi a gratut, és a névszavazást is :) ! Örülök, hogy ellátott apukád egy csomó Magyar földi jóval! El tudom képzelni, hogy ki voltál már éhezve ezekre a hazai ízekre!
Nálatok újra havazik?! Atya ég :shock: !

Úgy látom, sokunknak fájt tegnap a pocak, és biztos nem hiába! Óriásit nőnek ebben az időszakban is a bébikék :wink: ! Ma már nekem jobb…

Emma, nagyon drukkolok neked is, hogy felszívódjanak a papillárisok!!!
Izomgörcsre is jó a magnézium! (Ja, már látom, később ezt már Dodó is írta)
Néha én is lábikragörcs közeli állapotba kerülök a reggeli nyújtózkodáskor, marha rossz!

Bibar, köszi, drága vagy! Köszi a névszavazatot is :wink: !

Hát, igen ez a szülés kérdés, egyre jobban fog foglalkoztatni mindenkit, ahogy közeledik az időpont! De ez természetes. Sajnos nem mondhatnám, hogy én is nagy-nagy nyugalomban várom :oops: !

Edi, szép kistesó terveid vannak :wink: ! Köszi a biztatást :) !
Hogy került az álmennyezetbe egy rigó :shock: ??? De azért jó, hogy megmenekült!

Többen is írtátok az édesség ehetnéketeket. Fura, de én még mindig csak mértékkel bírom megenni az édeset, még mindig inkább a savanykás dolgok jönnek be!
Tegnap vettünk mi is meggybefőttet! Na, most lehet, hogy kibontom :D !
Amúgy a Pocak által említett vaníliás (mazsolát nem szeretem) Milli krémtúró és a pöttyös natúr rudi, ami mostanában megy nekem is :wink: .

Babamozgás:
Érdekes, már talán több mint két hete éreztem az első „mintha” mozgásokat, de még mindig csak naponta 1-2, vagy másnaponta 1 alkalommal érzem egész kicsit a kis Maszatkámat.
Ez még normális lehet, ugye :oops: ? Viszont a 20.héttől, már tutira erősen kell majd éreznem, szerintem.
Belegondoltam, hogy hová tud úgy bebújni, hogy ennyire nem érzem :) ? Hiszen már ő is 258 gramm! Hihetetlen!

Heni, örülök, hogy rendben van a kis picurkád!!! Édes lehetett :) .
Atikádra hányadik héten mondták azt, hogy kislány? Csak azért érdekel, mert tegnap nekem is 2D-n mondta a szonográfus a 90%-ot!

Manorka, köszi neked is a Praxis-os infot!

Bocs, csajok! Kicsit hosszúra sikeredtem :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

CSAJOK!!! (DIREKT NAGGYAL ÍROM)
NE KÉRJÜNK MÁR BOCSÁNATOT AZÉRT, MERT HOSSZABBAN ÍR VALAKI!!!!! MÁR AZ AGYAMRA MEGY!! HISZ MINDENKI ANNYIT ÍR, ÉS AZT ÍR AMIT AKAR!!

manorka!
Tényleg mia kérdezte!! :)

Maki!
Igen, havazik! És megint egész hétvégére oväder-t ír! :( Igy valószínű ezen a hétvégén elmarad az IKEA! :cry:

d.dodó

IGENIS, DODÓ!!! :wink:

...TÖK REFLEXBŐL JÖTT, DE TÉNYLEG R...ADT SOKAT ÍRTAM, BOCS :lol: :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Hahó! Nem tudtam visszaolvasni :oops: Voltunk délelőtt, Emma nagyon visszafogott volt, nem vett részt a közös dolgokban, de végigülte és figyelte és a végén közölte, hogy nagyon tetszett neki menjünk legközelebb is :) Ez viszont sajnos valszeg nem jön össze, mert mire hazaértünk (fél óra séta oda, fél óra vissza), addigra itthon baromira begörcsökt a hasam :cry: Pedig még meg is voltam lepődve, hogy milyen jól bírom, semmi panasz, erre tessék :cry: Totál bepánikoltam :cry: Azóta fekszem, és az erős görcs elmúlt, de fájogat a hasam :cry: Nem igaz, hogy még ennyit sem bírok :cry:
Még egy "örömhír" volt mára amikor megnéztem, hogy 1 pár harisnya négyezervalahányszáz forint :shock: :cry: És akkor ugye még műszál allergiám is van... Fasza...
Na befejezem a panaszkodást, én most elhúzok kicsit, nem akarom rontani itt a levegőt... Bocs, de nincs lelkierőm visszaolvasni :oops: Majd pótlom...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Köszi a halványrózsaszín bejelölést!:)

Mamaki: Az Atikánál a 25. héten mondták a 4D-n hogy lány 90 százalék. Előtte a 2D-ken nem mutatta meg magát. Aztán az utolsón, a 36 hetes uh-on 2D-en mondta a dokim, hogy kukacos. Képzelhetitek. A rózsaszín rucik mentek az egyik ismerősnek.:)

Heni
Kép
henriett74

barbuss!
Jaj, nagyon sajnálom! Nagyon rossz lehet!! :(

d.dodó

IGENIS DODO FŐTÖRZSÖRMESTER ASSZONY :lol: :lol: :lol:
de azért Maki bocsit kért :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbuss: te dunakeszin vagy?
vagy egy barinőm gödön, most már 3gyerkőccel. Ők is ilyen kreativ körösök, meg ének meg vers meg minden ami művelődés. :) és a barinőm amolyan unatkozó utthonülő mamóca :roll:

Kép
freyja

Barbuss, de sajnálom!!!!Hát ez igazán bosszantó lehet!! :cry: :cry:
Tudom nem vígasztal, de gondolj arra,a hosszabbik felén már túl vagy!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Heni, hát ez elég izgisen hangzik :shock: ! Sőt, inkább gáááz...
Most picit megijesztettél :wink: !

Barbuss, hidd el, mindannyian együtt érzünk veled!!!
Próbálj megnyugodni, biztos nem könnyű :oops: ...
A harisnyás időszak pedig reméljük gyorsan lemegy...én sem vettem :oops: , baromi drága. Úgy döntöttem, ameddig lehet gatyóban fogok járni - zoknival, aztán meg már a szoknyához sem fog kelleni harisnya, olyan bazi meleg lesz :wink: .

Csajok, végre egy jó hír a híradóból: "a szakemberek szerint már őszig nem várható újabb influenzajárvány"!
Juhhhhhéééééééé :D !
Bibar, megússzuk az oltást :wink: ???

Anikó

Kép
mamaki73

sziasztok! korábban megjöttem, így gyorsan bekukkantok. babakocsi tulajdonosok lettünk, sztem jól jártunk vele. és vettem manócskának pár rucit (mindjárt fényképezem), olyan édes lesz..... :wink: megyek, próbálok gyorsan visszaolvasni

Kép
zsani78

Csajok, mi ez a pangás itt a topikon :shock: :wink: ?

Zsani, de jó, hogy már van babakocsitok is :wink: !
Kíváncsian várom a képeket!

Lehet, hogy hamarosan elköszönök mára.
A gyomrom ma szinte egész nap ég, bármit eszem :oops: .
Még nem bontottam ki a meggybefőttet sem, de még vacilálok rajta, mert annyira kívánom most én is :D !

Anikó

Kép
mamaki73

maki: ha már szavazás, nálam a Vanda és a Petra a befutó :)

anya maci: pfúúúúúj csiga! kakaós csigabiga :lol: :lol:

emma, mia: az izomgörcs oka általában magnéziumhiány! szedtek eleget? most fokozottan kell figyelni!!!

edi: örülök, h megoldódott a kérdés és kiszabadult a nyestrigó :lol: :lol: :lol:

dodó: sztrapacskát imáááádom! nagyon ritkán eszem, de akkor annyit, h mindíg rosszul leszek :lol: :lol:

heni: gratula!!!!!! akkor reméljük, h a kívánságteljesülős topicot erősíted :lol:

maki: ha ég a gyomrod, óvakodj a meggybefőttől! legalábbis inkább napközben egyél belőle, ne estére!!!

barbuss: szegénykém! a poci sajnos most nekem is nagyon húzódik, sokszor fáj és valóban, ha sokat megyek sokkal jobban előjön! nem tudsz esetleg kocsival vagy busszal menni?

Kép
zsani78

Szép jó estét Lányok! Kezdem a visszaolvasás 2. felvonását, előtte elmesélem, hogy voltam dokibácsinál, mindent rendben talált, nem derült ki kukis vagy puncis, mert nem úgy feküdt, de a méretei megfelelnek a korának. Lemértük a talpacskáját, 22mm-es. Nagy lábon fog élni, mint az anyja :):):)

na még jövök!

Kép
Kép
csipetnyusza

csipetnyusza: gratulálok! a nyusziknak nagy talpacskájuk van, nem??!!! :lol: :lol:

Kép
zsani78

mai szerzemények:

Kép

Kép

Kép

Kép
zsani78

Zsani!
Szupik a rucik! És nagyon jó, hogy már a babakocsi is megvan!

Csipetnyusza!
Sajnálom, hogy a neme nem derült ki. Ti mit is szeretnétek ikább??

Majdnem elaludtam Lizy altatés közben, ugyhogy már tuti nem leszek sokáig.

edi!
Csináltál eperlevest??

d.dodó

hahó,
a brokkolis raviolit én kérdeztem, és azt hiszem Niki mondta, h anyuja szokott csinálni..

zsani: szuper cuccok.. :)

mostanság én is állandóan éhes vagyok..a legnagyobb baj az, h Martin mindenből hagy nekem..és félek, h ezzel szépen felszaladnak a kilók..a 160cm-hez ez meg nem lesz jó..
nem beszélve arról, h 1-jén mennem kell terhelésesre..brrrrr...már előre félek..

jóéjt!
M:
Vendég

Zsani, szavazatot nyugtáztam, köszi :wink: !
Azért végül egy nagyon picit mégis ettem a meggybefőttből vacsi előtt :wink: !
Aranyosak a rucik!

Csipetnyusza, örülök, hogy a kis nyuszitapis is jól van :D ! Előbb-utóbb ő sem fogja tudni tovább rejtegetni a kis kincsét!

Csajszik, szép álmokat kívánok nektek :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Poci: sajnálom a problémát az autóval! Nekem a pocakom szokott viszketni :?

Anya maci: "zöldeket" én is álmodok néha, de általában csak annyira emlékszem reggel, hogy úristen mekkora butaság volt.

Barbuss: sajnálom, hogy visszajöttek a reggeli rosszullétek :( A Zalánok már csak ilyen aktiv babák :D Erotikus masszőr :D:D Örülök, hogy a hematóma megy össze, a visszereket viszont nagyon sajnálom :( Meg azt is, hogy ennyire nem birja a pocid :(

Niki: huh, megértelek, ilyen előzmények után én is nehezen ülnék volán mögé :? Csinos a pocakod, és a vizilótól még messze van. :D

Bibar: sajnálom a sebet, meg az ügyetlen fogorvost. Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!

Edi: aranyos volt ez a másik kismamás sztori. :D Egyébként a 16. heti mini pukli semmit enm jelent, Zalánal olyanom volt, a végére meg dupla görögdinnyém :D:D Nyestrigó :D:D Tök jó, hogy szabadon lett engedve.

Bébike: örülök, hogy jó hireket kaptál az UH-n!

Meme: sajnálom, hogy ennyire nem sikerült az UH, viszont örülök, hogy a babóval minden rendben! És nagyon drukkolok, hogy jövő hét szombaton 4D-n végre megmutassa magát a pocaklakód!

Maki: gratulálok a kislányhoz!

Emi: ez a kamionos sztori nagyon gáz!!

Manorka: csinos a pocakod!

Emma: drukkolok holnapra!

Heni: gratula az úgy néz ki, hogy lányhoz :)

Csipetnyusza: örülök, hogy minden rendben!

Zsani: aranyosak a mai szerzeményeid!

Édesség: én is nagyon sokat tudnék enni, de erős gyomorsavam lesz tőle :(

Mi jól vagyunk, Zalán ebéd őta láztalan, én is csak egy nagyon kicsit vagyok már náthás. Remélem ennyivel meg is úsztuk a dolgot :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Nos akkor én sem kérek elnézést :D

Moki: nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!

Dóri, Maki: Gratu a kislányaitokhoz!!! Nagyon rózsaszínesedik ez a táblázat :)

Maki: én Petrára vagy Vandára szavazok :)

Emi: ejha, majdnem 22 hetesen szinte alig látszik a pocid! Dejóóó! Nagyon csini kismami vagy! Hála égnek, hogy a szüleidnek nem lett baja.

Bébike. Írtó édi lehetett a Manód felhúzott lábakkal! Tuti, hogy minden rendben!!

Manorka: Ti is gömbölyödtök rendesen. Formás a pocid! Egyértelműen kislányos :D

Niki: örülök, hogy megnyugtatott a doki! Vigyázzatok magatokra Larával!!! Te is nagyon csini vagy!

Heni: jó, hogy Nálatok is OK minden! Édibogyó, ahogy rugdosta az UH-s doki kezét!!! Nálatok nincs kívánságműsor? Remélem erőstíhetsz a kiscsajjal!

Nekünk igazából teljesen mindegy fiú vagy lány, már most odavagyok érte így is meg úgy is. De nevelni ezt még nem megy. Megdícsértem, hgy fegyelmezett volt az UH-n, aztán minjárt elkezdett rugizni, meg mocorogni. Előszeretettel „csenget” a vakbelem tájékám keresztbe, amit nem mondanák roppant kellemesnek, de így is annyira örülök neki!! :)

Meme: jó, hogy veletek is rendben találtak mindent. Remélem az a nyirokcsomó eltűnik onnan! Aztán fel a fejjel. Mi sem tudjuk mi sül ki, de a legfontosabb, hogy egészség legyen!

Bibar: hú, már köldök felett van?? Dejódejó!!! Ez igen! Egyik rokonomat is bíztatták a csaszi utáni hüvelyi szüléssel, de végül nagyon elvégonyodott a sebe. Na majd nektek is kiderül. Drukk-drukk!! No para!

Barbuss. Elhiszem, hogy idegesítő, hogy nem tudsz dolgozni, pedig bírnád…nehéz nagyon! Plussz a hasfájás és a harisnya.. :( De Zalán ezt a sok lemondást hatványozva meg fogja hálálni neked meglásd! ;) Többségében próbálj erre koncentrálni. Sok-sok erőt!!

Edi: én a trutyis terheléses cukkerra a 24. hétre vagyok hivatalos. Mennék én előbb is, mert amikor versenyszerűen sportoltam, akkor sokszor ingadozott, de azt mondta a doki, hogy akkor egyezzünk ki a 24-ben, ha nem érzek tüneteket. Amúgy 26. hétre mondta volna.

Az első 12 hétben rengeteg Győri Zabfalatot ettem (csokis a favoritom), de azóta nem is gazán kívánom :S A meggyes Cerbi Müzlivel ugyanígy vagyok. Múltkor ettem ugyan, hogy fogyasszam a készletet, de majdnem vissza is jött. Azt hiszem ami nem megy, nem erőltetem legközelebb. Nyest a bankban? Micsoda?? Be se mernék menni, ha ezt tudom :D

Mercy: én is azt hallottam, hogy 4D-re a 23-26. héten érdemes menni. Mi megyünk a 19. héten a genetikaival összekötve, mert úgy olcsóbb, aztán meglátjuk.
Jól megtréfáltál a vonalzóval, én is benyaltam, hogy még nem vagy félidős, de már azt mondod, hogy kifelé jössz. Jellemző, hogy nem nézem meg mi van odaírva…főleg babásan :):):) Így hát gratula a félidőhöz ;)

Freya: iszonyat nehéz ez a lakóhelyzet. Te tényleg mindent megtettél!!

Dodó: csatlakozom a rajongótáborodhoz, szuper a recis topic!!! Most is csorog a nyálam.. pedig már késő van :) Hétvégére kéne vmi fincsi, de nem tudok választaniiii!! Segítség!! :)

Zsani: csigát én is csinálok szombaton, az tuti. Egyszer már kaptam receptet, az se volt rossz, na majd most összevetem ezzel :)

Poci: sajnálom, hogy ilyen drága volt a kocsi. De mint írtad munkaeszköz, így remélem egy jóideig nem lesz fennakadás!

„Zöldálmok”: én a minap azt álmodtam, hogy szültem egy tenyérnyi babót, aki még 20cm sem volt, mindjárt haza is hoztunk, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, megszoptattam, majd letettem tesóm szobájába. Aztán volt vmi családi ünnepség (szülinap vagy ilyesmi), és másnap jutott csak eszembe, hogy basszus, nem adtam enni a csöppségnek, pedig 3 óránként eszik. De ő tök jól elvolt, amikor berohantam, alukált, igaz kicsit elalélt. Újra megszoptattam, és erre úgy feldagadt, mint egy minigumilabda. Aztán egyszer csak kifújta a levegőt (büfiztetni se kellett – milyen ügyes :)) és 2 perc alatt nőtt vagy 5 centit. Azért rosszulesett, hogy megfeledkeztem róla, még hacsak álom is volt, ez kicsit bennem maradt … :?

Gabi: azt írod debellának érzed magad, hát nem tudom, de azon a bikinis képen semmi erre utaló nem volt! Sőt!!! Nyilván nem jó a tükör :P

Emma. Gyere majd a hírekkel!! Megy a drukk: ++++++++++++++++++++++

Vádligörcsöt okozhat Kálium- és Magnézium-hiány is, amikor aktívan sportoltam, általában Káliumot kellett bevinnem (banánnal), hogy elmúljon. Nekem is előfordul néha mostanság, de a MagneB segít. Szerencsére még nem szorulok. Úgy nézek akkor nekem most nagy mázlim van ezzel. Eddig napi 2 db MagneB-t szedtem, de mondta a doki, hogy nyugodtan mehet a napi 3. Nekem sokat lazít a Magnézium. Aztán tuti, hogy meglesz ennek a böjtje is..

Szép estét, jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Zsani, igaz is, tappancsos nyuszika :) Mondanom sem kell, hogy a leendő nagymami már betárazott nyuszis zokniból :D Csak jó legyen a méret. :P:P:P

Szuperjók az új szerzeményeid, kiskoromban nagyon szerettem ezeket az ilyenfajta öves dolgokat!! Menők lesztek nagyon! ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipetnyusza,
pár napja én is magára hagytam gyermekemet egy másik álmomban...
Pelenkáztam és kimentem valamiért, aztán tettem vette, majd észbe kaptam, basszus, a kicsi az ágyon maradt meztelenül ... bementem, fázott, de édes volt, mert felült és adott egy puszit (ahogy egy rendes újszülött), felöltöztettem, betakargattam és rémesen éreztem magam, hogy megfeledkeztem róla ...
Nálam a zöld álmok észbontó ütemben jönnek ...
Friss álom: időgéppel visszajöttem a politikusainkhoz, hogy X év múlva az emberek élhetetlenné teszik a Földet, csak Ausztráliában lehet élni, visszajöttem, hogy most még megmenthetik!
Éjfél körül újra álomra hajtom a fejem ... mi jöhet még?
Vendég

Nyusza: én egyszer a meglévő fimat vesztettem el a háti hordozóból úgy álmomban, hogy nem vettem észre.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Nem tudok aludniiiii...

Mia: :) Akkor Emi vagy te is...csak nem azt használod.

Mamaki: Örülök, hogy tetszik a névszámmisztikás dolog. :)

Edi: Háááát jól meg tréfált titeket a nyestrigótok! :D

Heni: Kislány??? Gratu... :)

Csipetnyusza: Örülök, hogy minden rendben volt a nagylábú baby nyuszitappancsoddal! :D

Zsani: Nagyon cuki rucikááááák!

Viccesek ezek a "zöldálmok"... :D
Mostmár visszafekszem, hátha nekem is lesz benne részem! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

sziasztok! túl vagyok egy hosszú éjszakán, nagyon rossz volt. párocskám drága olyan érdekes nyöszörgő hangokat adott ki magából, h azt hittem egy öreg hölgy van a szobában :shock: először meg akartam kérdezni tőle, h mi a baj, de aztán nem tettem, mert féltem, h felkel és ő sem tud visszaaludni. így egyedül forgolódtam a sötétben 6-ig, míg meg nem csörrent az óra :cry: ebből tuti alvás lesz napközben. elindultunk dolgozni és egy csudiszép babakocsi volt kinn a teraszon :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

és a zöldálmokhoz: szegény manócskám kibújt, kezembe kaptam és megijedtem tőle :oops: furcsa, hosszúkás fejformája volt és az orra..... megfogalmazhatatlan, lefelé lógó, szájához tapadó :cry: :cry: :cry: kedden megyek uhra, külön megnézetem!

Kép
zsani78

Jó reggelt!!!
Nyusza, nagyon örülök, hogy mindent rendben talált a babónál!!!!A kis titkolózós!!!Sebaj, majd csak felfedi már a titkát!!!
Fóka, örülök, hogy jobban vagytok, pihenjetek még azért, hogy teljesen elmúljon!!
Zsani, nagyon édesek a kisrucik!!!!! :D
Nem semmi álmok lányok!!Nekem Rikivel volt egyszer, mikor azt álmodtam, hogy a doki azt mondta, miután a hasamon keresztül bekukucskált, hogy jól van a kislány, én meg a fél kórházon keresztül üldöztem, hogy milyen lány,nekem fiam lesz. Larával még nem volt.
Tegnap este volt először, hogy helyezkedtem vagy 5 percig, és kerestem a pózt, hogy hogy aludjak.Nem fértem el a pocakomtól. :lol: Jó korán,pedig még a pocak java ezután jön!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

edi: nagyon boldog névnapot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

jó reggelt

nem tudok visszaolvasni most,mert a fiam és ébren már :wink: :wink:

csak egy pár

Zsani
édesek a rucik :lol: :lol:

Niki
hú tényleg akkor mi lesz később :wink: :wink: én meg azt néztem hogy reggel nincs is hasam :shock: :shock:

Heni
gratula a kislányhoz :lol: :lol:

Csipet
jaj de jó,örülök hogy minden oké volt :lol: :lol: :lol:

Mamaki
bizony,nemsokára eléri majd a fél kg-t :lol: :lol: hát jó lenne ha megúsznánk,most szeptemberre irták,azon vacilálok hogy a végén beadatom,mert akkor védett lesz a kicsi mikor megszületik.nem akarok azon parázni hogy senki ne jöhessen látogatóba.hááát nem tudom,majd még kitalálom:))

Pocak
mi ujság apával???

brokkolis ravioli??nyami de fini lehet :lol: :lol:

Mia
én is félek a jövö heti terhelésestől :oops: :oops: és nekem is hagy Olivér bőven,minden maradékot megeszek :wink: :wink:

bibar

Edi tényleg, el ne felejtsem!!!Boldog Névnapot!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

msot már hogy jön a jobb idő én kevesebbet leszek,mert tegnap is szinte egész nap kinnt voltunk,annyira jó idő volt :wink: :wink: már ugy várom a sok napocskát :wink: :wink:

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Kicsit lustan de megjottem a reggeli muszakra. Miota egyedul alszok, hihetetlen milyen jokat durmolok. Nem regen keltem.
Mindenkinek szep napot, megyek visszaolvaslak Titeket!
:D :D :D :D :D :D :D
pocaklako

Sziasztoook lányok :)
Köszönöm szépen a köszöntést :D :D :D

Hűűű jó kis zöld álmok vannak nálatok :)

Péntek vaaaan, jipijupijééééééé, és este jót mozizunk Boti kerimamájával :) Jó kis estének ígérkezik, holnap meg megyünk Boti béééjjjbit megkukkolni :P Teljesen fel vagyok dobva :P

Pedig éjjel nekem is begörcsölt a hülye vádlim, hűűű de rossz volt. Hirtelen nem is tudtam, hogy lefelé vagy felfelé feszítsem a lábfejem... jóóóó xar volt :? :? :?
Vendég

Na mostanra sikerult visszaolvasni Titeket!
heni: gratula a kicsi lanyhoz...de jo, hogy vegre lesz egy puncisod is..a fiuk tuti nagyon el fogjak kapatni az egy szem kislanyt :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibar: Apa megvan, Pesten van meg ma is, jo nathasan. Jol elvagyok itthon egyedul meg eddig :lol: :lol: :lol: :lol:

Edi: Boldog Nevnapot Neked!!! :D :D :D :D :D
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?