Új privát üzeneted érkezett!

Vaya,
Nekem azért volt VV, mert halványocska, de nagyon jó látható tesztem lett. Egyébként 6 hetesen mentem szívhangra, és akkor már volt is. Elvilge akkor már el is bocsátanak, ha minden OK, de Engem még visszarendelt Sz. Ügynök 1 hét múlva is, mert látott valamit a bal petefészekbe, és nem zárta ki a méhenkívüli terhesség lehetőségét. Szóval a Babám jó helyen volt, csak gyanakodott még egy plusz méhenkívülire is. De hála Istennek nem volt semmi baj.
A vitáról csak annyit, hogy inkább semmit nem is írok. Megtörtént, lezártam, kész. :wink:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Köszi Babe. A méhenkívülis gyanúra emlékszem. Örülök, hogy lezártad a vitát, így is kell.

Kép
vayacon

Angi gyógyulást neked és kívánom hogy mihamarabb kezdhessetek!!!

Vaya hajrá laptetü!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi:
Milyen helyes az új vonalzód, nekem most a tiéd teszik a legjobban!
Köszi a drukkokat! Nekem nem ici-pici vérzésem volt, hanem niagara, de már múlik. Elvagyok itthon, mint a befőtt, ma életkerék kenyeret sütöttem, most hűl, remélem finom lett. Ja! Az oroszok meg a spájzban vannak, a németeknek üzenem: Nicht kámpót!!! :lol:

Babe:
Akárhogy döntesz, azért tudasd velünk, hogy alakultok! A legjobbakat kívánom nektek! :)

Navi:
Bakker! :shock: Nem tudtam, akkor sajna inkább kedden megyek. Bármi van, Sz ügynöktől akarom hallani! Ő a legjobb informátorom...

Vaya ZT:
Jujj, nagyon drukkolok a petezsákkukucshoz! :) Hogy fepörögnek ilyenkor az események, olyan izgi!
Nem pitiszkálásból, de a vonalzód szövege már elavult, hiszen már kismami vagy!!! :)

Angi:
Dárgaság, hogy a csudába szedtél össze egyszerre ennyi nyavalyát? :shock: :cry: Küldöm a gyógyító energiákat, mert májusra fitt-friss leszel, ez a minimum! ))))))))))))))))(((((((((((((((
Ma már szinte semmi bládi, de előtte nagyon brutál volt... Szóval kedden minden kiderül, még az ég is! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

-hCG szint a terhesség alatt
Ezt találtam:

Hetek az utolsó menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288, 000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25-40 3,640 - 117,000

Ezek szerint picurkát rávertem a legalsó határra az 5,4 -es HCG-vel... :?
Tudjátok mit? Mostmár mégjobban várom a keddet, de nem idegbeteg módon, csak kíváncsian! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kicsit elcsúszott a táblázat, de úgy kell nézni, hogy az első sorban pl. a 3. hétnél 5 -50-ig terjed a HCG értéke.

Pá Drágáim!
sajt@

Babe, Pancsi, én nagyon igyekszem, de tényleg... vagy nem eléggé :?

Vaya, millió gratula, mondtam én h. nagyon türelmes anyuka teszel, csak azt nem tettem hozzá (csak gondolatban), h. nagyon is hamar! :D
Én meg bizakodom itt egymagamban, és nem agyalok... annyira :oops:

Angi, szia! Szegénykém, akkor most előjött minden nyavaja :( Gyógyulj meg hamar és májusban újult erővel kezdhettek!!!
Köszi a drukkot tőled is és beszélek, beszélek!!!

Sajti, gondoltam, h. inkább a "főnöködtől" szeretnéd hallani bármit is kell megtudnod :wink:
Mi a fene az az életkerék kenyér??? Vmi sütiféle barátságkenyér szerű?
Én sajna egyedül vagyok egész nap, de látom nálatok az oroszok a spájzban figyelnek... és hányan vannak? :lol:

Eszter, remélem nem estem túlzásba a vámpírozással :D csak vicceltem... vagy mégsem :wink:

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Sajti Holnap meg újat kell írnom remélem!
Tényleg milyen kenyér? Az a pizza? :oops:
Én meg rá vagyok állva a somlói galuskára. Eddig fogyóztam és le is ment az 5kg és most aszem benyomok egy tállal!
Találtam egy tök jó receptet igaz 3 féle pikótát kell sütni de nagyon fincsi. :D :D

Nava ez a legrosszabb ha egyedül vagy. Így még lassabban tellik az idő is. Rendelj oda barátnőket!! :D

Sajti jó ez a táblázat látom hogy a3.héten az öt is gyerek és az ötven is. Jó tudni :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Csajok! Aki kérte, annak elküldtem egy rakás pékáru receptet ímélbe, onnan vettem elő. Tul.képp ezt máshol török kenyérnek, napraforgókenyérnek is hívják - több golyóra kell osztani a kenyértésztát és virágformára összeilleszteni. Aztán már csak törni kell sütés után a "zsömléket". Ácsi! Teszek fek képet, nem a legszebb a formája, még csak most csináltam először... :oops:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Eddig ketten voltak az oroszok (mondjuk ők legyenek a kutyákok), de már megjött a Zuram is!

Pancsi:
Ma bűnöző életmódot folytattam... :oops: Nekem ugyebár nem kéne sütizni, az IR miatt, de benyomtam ebédre egy képviselőt és két minisütit. Persze ez még így is belefért a megengedett CH-ba, csak éppen nem olyan egészséges. Az egészet pedig megelőzte egy kis darab sült császár, savanya dinnyével... :oops: Eszemet sem tudom, mikor ettem utoljára koca-cuccot, mert nagyon bírom a malacokat és inkább nem fogyasztom őket. Ahogy Bayer Friderika nyiffantotta anno: "Kinek mondjam el vétkeimet?"

Pá Drágáim!
sajt@

Hát ez nagyon jó! Úgy látszik rajtad is rajtad van az evőke. Én a mensire fogom hogy ilyeneket falok,de mindegy! :D
Nagyon jól néz ki a kenyér. Nekem küldheted!! Náunk jobban megy a zsemle és úgy látom hogy ez olyasmi.
Sajtocska ami neked jó azt tedd, mármint jól esik! Ez még nem bűn, csak tudj megállni! :D
Komcsi jól néz ki már csurog a nyálam is. Na holnap hazajövök biemsziből megsütöm! Nosza küld a receptet légyszi!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Navi!

Most odamegyek és kiporolom a segged!
Igenis, tessék hinni! SIKERÜLNI FOG! Nem is lehet másképp!

Vaya!
Tisztítás után és egy kis feljavítással lett 25 milla! Apának volt már 210 millió is, csak annak a 60%-a morfológiailag nem volt jó!

Tényleg, azt nem is meséltem, hogy apa tegnap reggel kutya gumiba lépett, és csak BMC-be vettük észre. Mi örültünk, a takarítónő nem annyira!

Vaya!Remélem egy az egyben lemásollak!

Kubu!
Ne tűnj el! Légyszi, légyszi, légyszi!

Mieza!
Hát az ismerősöd sztoriján igencsak ki vagyok akadva! Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen az élet!
Minidig is tudtam, hogy az élet igazságtalan, és ezt sohasem tudtam elviselni! De bízom benne, hogy az élet, vagy a sors mindenkinek megadja, amit érdemel. Például nekünk édes babákat!

Vaya!
Látom a hülyeség ragadós! Nincs neked méhen kívülid! Neked egy nagyon erős hcg szinted van, valszeg ikrekkel! Ez nem lehet más! Punktum!

Persze, hogy aggódik mindenki, főleg, ha nehezen jön össze a baba! De én mindig arra gondoltam, hogy bíznom kell a kis manómban/manóimban, mert ő/k az enyém/ek, és mindent legyőz/nek! Hisz az enyém/ek! És ki higgyen benne/bennük, ha nem az ANYJUK! Szóval hinni kell, és nem a rosszra gondolni!

És egyébként is a méhen kívülitől miért lenne magasabb a hcg. Az ekkor és akkor is ugyanannyi, csak rossz helyre ágyazódott be!

rodina74

Rodina szia már hiányoltalak. Küldöm a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Olyan szép volt amit írtál elég szívhezszóló!
Különösen a ki higgyen bennük ha nem az anyjuk. És ez milyen igaz!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Na pá drágáim!!
Megyek megigazítom az afrikot! Holnap randim lesz a szilverboyal. :lol: :lol:
Korán kelek mert bent akarok lenni 8-30-ra és legalább 1 óra nekem az út. Megfűzöm Lezlimet hogy jöjjön velem. :roll: :roll:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi:
Küldöm, csak írd meg privben az ímélcímed.

Rodina:
Az a 210 milla egy kissé túlzás, nem írtad el? :lol: A kutyagumi hozzon nektek szarencsét! :lol: :lol: :lol:

Jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Nem, Sajti, nem írtam el. Mi is néztünk. VAn róla orvosi papírunk is. Egyébként apa átlaga eddig úgy 180 milla körül volt, de abban benne volt egy csomó morfológiailag, és/vagy mozgásilag rossz spermium. Szóval igaz, hogy sok, de sok benne a rossz is!

rodina74

Vagyok! Csak ma sok dolgom volt. Reggel be kellett mennem a doki nénihez kiíratni magam. Aztán vásárlás volt a program, majd főzés, utána kicsit elpilledtem. Úgyhogy nem rég tértem magamhoz!
Én egész nap, nagyon finoman mensiszerűen görcsölgetek! Nagyon évezem, mert úgy érzem, hogy történik valami! Aztán majd kiderül, hogy jó volt-e.

Pancsi!
Azért írtam ezt, mert én is sok mindenen keresztülmentem. Én minid ezekbe a gondolatokba kapaszkodtam!

rodina74

Sziasztok Csajok

Rodina küldöm a mai babaragacsot :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
A kutyagumi tuti szerencsét hoz.

Vayacon gratulálok, klassz lehet úgy a bmc-ben ülni, hogy már tudod, hogy nem vagy egyedül. Remélem mindenki minél hamarabb átélheti.

Navared nem elkenődni, bár szerintem ritka akik végig pozitív tud lenni.

Pancsi megy a drukkkkkkkk, hogy holnap minden rendben legyen és kezdhessetek. :lol:

Mieza "érdekes" a barátnőd, hallottam, már hogy volt aki elvetette a babát utána meg alig akart teherbe esni. Egyszer még lehet, hogy bánni fogja.

Eszter nagyon helyesek a babák :D :D , hogy repül az idő.
mako30

Sziasztok!

Mieza: nagyon jó, hogy visszajöttél! Reméljük, sikeresen alakulnak a dolgaid! Állás: milyen jó, hogy lesz - remélem! Majd ügyesen intézed a korábbit a régi munkaadóval, de ne hagyd magad. Aki ilyen programra jár, igen írásban kell közölni és át is kell vetetni, innentől fogva nincs kérdés, átvették-e vagy sem - és a védettség él! Ismerőseiden kiakadtam. Sajnálom, akit bánt a férje, jól tette, hogy elment! A másik hölgy: hát védekezésről nem hallott. Felháborító az ilyen! Felelőtlenség!
Megáll az ész, nem kívánom, hogy ne legyen neki többet, de ilyen nincs ez kegyetlenség! És neked ezt még végig hallgatni! Spontánkodás: remélem eredményt hoz.

Ma mintha kicsit jobban lennék. Kérdeztétek: igen a hátam beteg. Dokibá megmutatta a leletet, hát majd elájultam tőle. Torna és kezelés van, csak birjam pénztárcával, de kell,mert nincs más megoldás - sőt ezer hála, hogy valaki foglalkozik velem. A rendelő tele tőlem sokkal fiatalabb emberekkel (ja a virágom sajna már hervadozik, pedig nagyon dajkálom őket) Igen hamarosan megyek Siófokra, már alig várom, nagyon rámfér. És az évben még jó pár programot terveztem magamnak, mindegyiket elég olcsón vettem a neten.

Rodina: remélem sikerrel jársz,nagyon szeretném.

Macsek: neked hasonlóakat kivánok, persze mindenki másnak is.

Sajti: most veled mi van, lehet mégis sikerült?? Nem igazán vagyok képben sajna.

Vaya: nagy gratula

Zsu: minden ok-s lesz, bármilyen nehéz is most elképzelni, légy türelmes, jó Isten meg fog segíteni.

Minden jót nektek

üdv kispatak
Vendég

Sajt ZT neked küldtem már babaragacsokat? Ha nem, akkor küldök ++++++++++++++++++

Vonalzó ügyben kissé lusti vagyok, de mindjárt átírom. Guszta a kenyered, hmmmmm de ennék most egy ilyent.

Navi gratulát köszi, esti babaragacsok ++++++++++++++++++ És nem agyalni :!: :wink:

Rodina 210 :?: :shock: Ez eszméletlen sok. Nem mondták erre, hogy túl sok? Mert tudom, hogy van olyan is, amiatt nem tudnak mozogni. De lehet, hogy az még magasabb. Akkor nem csoda h 25 millát kaptatok.

Babaragacsok Neked is ++++++++++++++++ Bár lehet, felesleges, akinek a párja kakába lép... :wink: Ja és nekem is fájt a hasam eleinte, jó jel!

Tényleg hülye vagyok, hogy ilyenekre gondolok, csak úgy megijesztett dokinéni, hogy többször is rákérdezett jól vagyok-e. De tudom, hogy feleslegesen kombinálok. Tudom, érzem, hogy minden rendben van és jövő héten látok egy szép pötyikét.

Pancsi, te holnap indulsz.. Ez állat 8) Drukk Neked!

Mako át fogjátok élni mindannyian, remélem nem is olyan soká...

Kép
vayacon

Kispatak köszönöm neked is! :)

Kép
vayacon

Szijasztok, nem nagyon voltam ma, teperek a melóban, mint a kishülye :( már megint, hogy lelki furdalás nélkül tudjak eljönni. :D Apropó eljönni, beszéltünk ma Főnökkel és egész higgaadtan fogadta :D :D , hogy jövő héten 2 napig sem én és sem a helyettesítő kollegína nem lesz. Megértette :shock: , hogy nem sielni megyünk, hanem mindkettőnknél halaszthatatlan egészségügyi dologról van szó. Persze azért úgy kell megoldanom előre, hogy lehetőleg azokon a napokon ne legyen fennakadás= előre dolgozok.

:arrow: Küldöm a babaragacsokat Kép

:arrow: Küldöm a tüsző- és mnyh növesztőket Kép

Vayacon gratulálok a hivatalos jó hírhez, dokinő jó fej volt. Kép Bár lenne varázspálcád!!!! Szerintem ez bődületes sületlenség, hogy a méhenkívülinél magasabb a hcg ez nem igaz és az sem egyébként, hogy 4 hetesen görcsölnél, meg fájna (tapasztalatból). De ilyen hülyeségre ne gondolj, főleg ilyen szép erős csíkkal!!!!

Sajti, jól kirúgtál a hámból! Nagyon tetszik a kenyered, olyan mit egy többsejtes petesejt :!: úristen :shock: , már a kenyérben is azt látom :? , ez normális :D ?

:arrow: Küldöm a beaciűzőket Kép
vörösmacska

navared, kérdezted a mensi görcsöt. Nahát nekem nagyon is volt.
Még írtam is ide nektek, hogy ez az inszem tuti nem sikerült. Ez volt pénteken a 11. napon. Ezért én el is mentem kutyaiskolába a kis drágámmal szombaton és vasárnap is (inszem alatt soha nem voltam, mivel azért fárasztó). Azért csináltam a 14. napon hétfőn tesztet, hogy nem dugdosom majd tovább az Utro-t. (ok tudom ilyet nem lehet, de már nagyon elegem volt) Na és ekkor reggel 6-kor halványan de ott volt 2 csík.
Tehát nekem nagyon is görcsölt a hasam. Ja és nálam nem volt semmi szurás érzés sem.
Így akkor Hajrá magas HCG!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok lányok!

Vayacon: szívből gratulálok!

Rodina: miért kellett kiíratni magad? Ugye nem vagy beteg?

Pancsi: holnapra drukkolok neked! Várunk majd a beszámolóval.

Képzeljétek, még csak negyedik napja szurizom magam, de úgy tele vagyok pattanásokkal, még a hátamon is, pedig ott nem szokott. Gondolom, a hormonoktól.
És a hasim is nagyon érzékeny a jobb oldalon, olyan, mint ovulációkor szokott.
Lányok, csak csekkolásként kérdezem: ugye jól érthettem, hogy jövő hétfőn kell visszamennem? Vagyis egy hétre a harmadik napi UH után? Addig csak szúrjak? Csak mert az nekem már a 10 cn lesz, olyankor néha már természetes módon is van ovulációm. Hát még ekkora hormon-rásegítéssel! :-)
Remélem nem értettem félre, olyan sok mindent próbáltam egyszerre megjegyezni.
Nekem úgy tűnt, hogy legtöbben sokkal gyakrabban mennek UH ellenőrzésre. Vagy az csak lombiknál van?
Bocs a sok kérdésért, majd csak belejövök... :-)

Kép
lujzici

Vayacon, most már hangosan is nagyon-nagyon GRATULÁLOK! :D

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lujzici

Igen, általában a 10. nap hívnak utána vissza. Aztán még a 12. nap. Azért szólj a dokinak, hogy patis lettél a hormonoktól, csak azért, hogy tudja!
Én azért vagyok betegácsiba, mert mikor az ikreket vártam bejártam dolgozni, és egy influenzás kollégámtól elkaptam a betegséget. Ennek és a magas láznak köszönhetően elhaltak 8 hetesen a babák! Akkor megfogadtam, hogy én többet nem dolgozom! És csak ezt tudom mindenkinek ajánlani!

Navi!

Én mikor az ikreket vártam, de ezt már írtam, a 13. nap este annyira görcsöltem mensi-szerűen, hogy majd besz@rtam. Pedig nekem sosem szokott görcsölni! Szóval szerintem az jó jel!

Egyébként köszönöm mindenkinek a drukkokat!

rodina74

Lujzi, én azt hiszem normális, hogy 7 napra rá hívott vissza Uhura, bár én lombikos vagyok és valóban sűrűbben megyek, de én úgy emlékszem a több inszemesnél is úgy volt, mint nálad. Elvileg kapsz olyan szurit is ami gátolja, hogy idő előtt megrepedjenek, én erre Cetrotide-ot szúrok. Nem kaptál stimulációs lapot, mert az pont azért van, hogy ne kelljen egyszerre annyit megjegyezni. Nekem bekarikázzák rajta, hogy mikor kell mennem legközelebb. Korábban kérdezted: én is egyik alkalmommal az egyikoldalra bököm, a követlezőt a másik oldalra.

Beszéltünk már erről a Cetrobigyóról, hát nekem egyre gyönyörűbb utába a hasam, nemhogy piros féltenyérnyi folt van és úgy viszket, hogy le tudnám kaparni (persze nem teszem :o ), de most már fehér tarjagos puklik is lesznek, mint egy jókora szúnyogcsípés - de aztán fél óra múlva eltűnik. Jóatyám mi lehet benne :?: :?:
vörösmacska

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nem tudok elszakadni, ami oké is de ÍRNOM KELL :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Macs,
Drukk h főni normális legyen. Remélem sikerült megoldani. Olvasom hogy igen, na helyes, örülök, legalább ez nem stresszel.

Mieza,
Édes vagy, ölellek.

Navared,
Hmmm ismersz engem, biztos nem tudom megállni h ne írjak, látod mint most sem.
Te lyány remélem azért pihensz is, leginkább csak azt kellene csinálnod. És NYUGI kérlek szépen.

Kpn,
Igazad van.

Sajt,
Ígérem, néha felveszem a láthatóságit. Ujjaim csuriban naon naon.

Pancsi,
Drukkolok Nektek nagyon h tudjatok kezdeni.

Vaya,
Szóval lebuktál ? :lol:
Édes vagy, nem is megy az elszakadás innen.
Várom a prividet.
Nyugi minden ott van ahol lennie kell !

Angi,
Jobbulást Neked, és drukk h mielőbb kezdhessetek.

Rodina,
Hihi éljen a kutyagumi.
Nagyon jól szóltál !
Jó pihizést.

Lujzici,
Ügyesen a szúrásokkal.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok Csajok!

Mintha valami olyat olvasta volna, hogy jövő héten Szűcs doki szabin lesz, igaz ez???
Sajti, nagyon szurkolok neked ..... nekem is Sz. az orvosom és ugyanígy kicsi volt a HCG szintem ( de a mi dokink hisz a csodákban, bízz benne te is ) :)
ancsyka

Halihóóóó, azaz eső!
Gyors leszek, mert végre egy hét után kiszabadulok a lakásból!

Woody, nagyon köszike a megnyugtatást! Nekem a beültitől számított 6. napon, azaz tegnap fájdogált. Ma még semmi, kop-kop-kop :D Vizsont ez a fránya nátha még mindig nem múlt el teljesen, a torkom nem annyira fáj, csak a hangom szép érdes. Veszek lándzsás útifű szirupot, hátha felszakít vmi trutyit... :roll:

Macs, örülök, h. főnök nem ment át állatba!
Én is azt hittem, h. vmi többsejtes blasztociszta, esküszöm :lol:

Sajti, jól néz ki!!! Na mi van kívánósnak tecccik lenni?

Pancsi, úgy látszik az aranygaluska nagyon menő, holnap Anyukám csinál is és jól bezabálok belőle :lol:

Vaya, Mako, Rodina, Kubu, édesek vagytok! Ha jön a negatív hullám, azonnal arra gondolok majd, h. seggbe leszek rúgva :wink:

Ancsyka, márc. 3-tól 10-ig nem lesz Sz. ügynök!

Lujzici, nem'tom inszemnél hogy van... De majd a lánykák segítenek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi, na mi a helyzet, jól vagy? Nem tetszik ráérni velünk foglalkozni? :oops: :lol:

Pancsi, várunk a hírekkel!

Rodina, a kutyakaki hozzon nektek brutális, orbitális, monumentális szerencsét! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok
én is zug módban vagyok, olvaslak benneteket de nem akarok senkinek sem "rossz" érzést, hogy én már babás vagyok, tudom milyen érzés ez, mikor mi kezdtünk egy évvel ezelőtt, akkor utána lett terhes dita, vicky, akire, kakti, meg akik most szültek, belegondoltam ha egyből összejött volna én is már szülnék, szültem volna :)
de a lényeg hogy már nálunk is úton van a baba , és kívánom nektek is hogy minél előbb legyen pocaklakó nálatok is.

mindenkiért nagyon szurkolunk és szoritunk nektek, férjemnek szoktam referálni hogy éppen ki a soros a tesztben.

mi jól vagyunk minden rendben

jók legyetek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó Reggelt!!! :)

Rodina:
Nem semmi a kiskatonák száma, még akkor is,ha nem mind okés, azannya! :shock:
Aztán ne tessék annyit dógzni még otthon sem, csak szépen lájtosan! :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kispatak:
Lehet méhen kívüli,
lehet, hogy elmegy magától,
lehet, h. megmarad... :roll: Nemtudjuk, mert nagyon alacsony lett a HCG-m és nagyon megvolt. Kedden vv-re megyek ismét, akkor többet tudunk, remélem.

Vaya ZT:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyugi csajszi, minden rendben nálatok! Dokinéni csak felteszi a szokványkérdéseit és érdeklődik a páciense iránt, nem azért mert azt akarja sugallni, hogy talán nem vagy belül okés. Simán végzi a dolgát és odafigyel rátok, elvégre ez neki is nagyon jó érzés, hogy sikerült. Hidd már el, KISmami!!! :lol:

Vörösmacs:
Nekem is picurit bepirosodott a Cetrótól, de nem volt vészes. Sokkal jobban be voltam tojva tőle, mert amiket írtak a lányok... :roll: Ezt a félórás kellemetlenséget és a puklikat, pedig kibírod arra a pár napra, mert kemény csajszi vagy! Na jó, azért tessék nyugodtan megosztani velünk a kellemetlenségeket is, majd megvígasztalunk! :)
Most, hogy mondod - tényleg többsejtformájú a kenyérkém! :lol: Pont 13 golyóból áll(t), ez a szerencseszámom! Az íze is jó, ma azt reggeliztünk.

Lujzici:
Szerintem is szólj a dokidnak a pattanásokról. A lombokosok valóban többet járnak uhu-ra, vszeg azért, mert sokkal nagyobb hormonterhelést kap a szervezet és azt sűrűbben kell ellenőrizni, talán a túlstimu miatt és esetleg az adagok változtatása miatt is...

Ancsyka:
Szerdától nem lesz SZ ügynök, én is kedden megyek hozzá. Mernnyi volt az a kicsi HCG-d, emlékszel még? Nem merek hinni a csodában, csak suttyomban... :oops: :)

Navi:
A mai szállítmány: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
No, akkor most tessék felénekelni egy cd-re Janis Joplin számokat! :lol:
Szerintem nem vagyok kívánós - mindent letagadok!!! :lol: - csak zabálhatnékom volt... :oops: Ritkán van velem ilyen, ált. mensi előtti napokon.

VMacs:
Elfelejtettem írni, hogy mekkora mázli, hogy a főnököd megint ember! Maradjon is így, legalább nem izgulsz miatta.

Lukácsné:
Én örülök, hogy jössz, egy csepp rossz érzés sincs bennem azért, mert neked már sikerült. Aki így érez, annak vmi nem okés odabent. Szerintem... Aki ezért irígy, az nálam meglobogtatta a szegénységi bizonyítványát! Nem mondom, csalódottság, elkeseredettség az létezik és normális is, de vkire irígynek lenni, csak azért mert vele már megtörtént a csoda?! Inkább nagyon örülök és mindenkinek ezt kívánom!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Na még minig itthon vagyok, de nem sokáig....várom a kocsit ami jön értem :D

Lukácsné, engem sem zavar, ha jössz!!!
Persze ez a topik nem a babát várunk-os, de kit érdekel...?! Ha tetszik, ha nem, én továbbra is itt (is) fogom majd "rontani a levegőt", csak akkor tűnök el, ha szépen megkértek rá :lol:

Sajti, a békesség érdekében jobb, ha én nem éneklek. Mindig azt hittem, szép a hangom, de kiábrándítottak :lol: :wink:
Egyél csak, fejlődjön az a bébi!
Belegondoltál már, h. ha valamiért most mégsem jönne össze (ez csak feltevés!), akkor is sikerült "teherbe esned"??? Még ha kémiai is... Ez azt jelenti, h. babás tudsz lenni! Ez nagyon jó dolog és a következő tutti siker lesz! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Megjött a kocsi, rámcsörgött a sofőr :lol:
Na pá, majd még jövök később!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti

Sajnos emlékszem rá, mert kb. egy hónapja volt az eredmény hirdetésem, ahol nekem is alacsony volt, mégpedig 10-es HCG! Szerinted?! Mikor kijöttem a dokitól úgy sírtam , hogy csak naaaaaa.
A doki azt mondta, hogy hisz a csodákban ezért még egy hét utro és utána vérvétel, de a második vérvétel előtt 3 nappal megjött piri nagy fájdalmak közt.
De neked nem így lesz, hanem kell hogy sikerüljön...tudod, akkor megtanultam, hogy a végsőkig bízni kell a babában :roll:
ancsyka

Sziasztok!

ZSU:nagyon sajnálom......nincs erre szó ami történt .....
de idővel jobb lesz!!!!!!!ne add fel!

még visszaolvasok... :oops:

Kép
sting1982

Pancsika!
Giga drukk a mai napra, és remélem mától kezdődhet a lombik!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SAjti!
Tudom, könnyű mondani, de ne agyalj! Csak a pozitív gondolatok enged magadhoz. Csak egy variáció létezzen a fejedben, hogy sikerül!! Tudod a titkos ügynökök nagy túlélők!
NAgyon drukkolok neked is!

Vörösmacs!
Örülök, hogy a főnököd, most nagyon emberi volt! Nagyon szorítok neked is!

Lukácsné!
Egyetértek sajtival! Gyere, mi egyáltalán nem bánjuk! Sőt, emlékeztet arra, hogy lehet, hogy mi leszünk a következők!
:wink:

Navi!
Nagyon drukkolok továbbra is! Vigyázz magatokra! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Sziasztok!!

Remélem mindenki jól van, babaragacsok teszik a dolgukat, stimus szurik növesztik a tüsziket és a mnyh-t, valamint az idő gyógyiitja a sebeket!!!

Nem tudtam jönni sajna pár napig, mert többnyire távol voltunk a nettől, de most pótolok. :)

Velünk egyébként minden ok, tegnap elbocsátottak a BMC-ből. A pici babusunk most 5 mm :) és 140-et ver a szivecskéje percenként :)

Akkor most visszaolvasáááás-rem csak jó hiirek vannak!!!!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Navi!!
Boldog Névnapot!!!!!! :D :D :D
Igérem jövök majd,szemem rajtatok,figyelek,sasolok. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Tényleg, Navi!
A Jó Isten életessen sokáig, erőben, egészségben és most babásan. Vigyázz Magatokra.
Puszi :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Navi!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

rodina74

Navi, boldog névnapot kívánok!

Sajt, nagyon drukkolok Neked keddre!

Sting, köszi szépen! :)

Muzsi, szívből gratulálok! Melyik kh-ban fogsz szülni?

Vörösmacska, a cetrotide-tól nekem is nagyon viszkedett és hólyagosodott!Legszívesebben én is lekapartam volna a bőrt magamról!Tudod már, hogy mikor lesz a beülti? vagy már írtad? :oops:
Vendég

Csucsu és a többi Lányok, jajj de kedvesek vagytok!!! Köszönöm szépen a gratulációkat! :D
Nem is akartam írni, h, ma van, de persze, hát iwiw-ről mindegyikőtök tudja (tudhatja)!

Képzeljétek, ugye elmentem kicsit csavirgázni... nem tudom mi van velem, de rámjött a szédülés megint. Szegény Anyuba, egyik oldalról én, másikról a Mamám kapaszkodott (ő szegény alig lát). Komolyan örültem, h. hazaértem. Pedig reggeliztem, ittam is rendesen (teát, vizet, gyümilevet, most nem a pálinkánkat :lol: )
Na meg ahogy ez a cucc folyik ki belőle, az is csúcs érzés :roll: :D

Muzsi, de jó, édes pici 5 milis!!!
Akkor esélytelen, h. a béemcébe összefussunk :( Na mind1... a lényeg, h. minden rendben van!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava,
nagyon boldog névnapot kívánok.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

az Utro és belőlem :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Kubu, neked is!!!
BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayacon, vivát + BMC eredmény!!Szerintem ne agyalj, a dokinő csak azért kérdezett, mert tényleg tudni akarta, hogy jól érzed-e magad! Petezsákkukucsig idősürgetőt küldök!És méhen belüli az, majd meglátod nemsoká! :)
Az én uram nem jött be egyik uh-ra se eddig, a képet nézegeti itthon :) Egyébként sztem akár be is mehetnek, de mi nem is kérdeztünk rá.

Navared, hogy megy a várakozás? 8) Már nincs is sok hátra, kitartás! Aztán ne tessék hasonliitgatni a mostani kismamaságod a korábbi esettel!!A te szervezeted a stimus injekciók hatására a 20. napra érlelte meg a tüsziket, tehát azt fogja félidőnek érzékelni, mármint ciklusügyileg, szal ne aggódj, hogy egy egyébként 28 napos ciklusnál mi van!!Oké?!:) Sanyika? Terike? Még minima 2 névvel jössz! :lol:
Nu, hát nekem volt menzis érzésem!!!Még a derekam is fájt, ami nekem szintén csak a menzi előszele!És én más fórumokon is olvastam, hogy sokaknak UGYANOLYAN érzése volt a + tesz előtt, mint menzi előtt szokott!!!!!Hejj, megvolt megint a kis aggodalom, most tessék örülni a babusnak a pocakban!!!!No, látom, Woody hsz-t is. Akkor ugye bódogság van!!!!
Óó, hát én sem maradnék ki: Boldog nevednapját!

Eszter, hát nem lehet egyszerű a hárombabás pocakkal!De biztos hiperédes látvány lehet!
Kiiváncsi lennékk, hogy a bekopogós játék kit köt le jobban: szülőket vagy picúrokat?...Van elképzelésem mondjuk. :)
:) Most láttam csak a képeket az ábécé babákról!Nagyon édik, s mennyire hasonliitanak...:)

Vörösmacs, látom szépen alakulna a tüszikék!Szurkolok, hogy a mai uh is jó eredményeket mutasson!De hát mi mást is mutatna?! Remélem főnök visszafogta magát!No, remek, úgy tűni csak emberből van.

Woody, nagyon örülök hogy te is és a picurod is jól vagytok!Én is csak azért akarnám tudni minél előbb a nemét, hogy már a nevén lehessen szóliitani.

Rodina, szupi, hogy a petesejtecskék már szabadon várták a fiúkat!!Örülök, hogy nem volt fájdalmad!!Babaragacsok akkor folyamatosan mennek!! :) 25 milliót kaptál apából? Hát szerintem csak elég lesz :) Szerintem ez jó szám! És a kutyagumi tuti siker!:)

Janka, a táblázat szerint te is tegnap voltál sziivhang-szemlén! Mi volt?Mesélj!:)

Pancsi, azt, hogy a ciklus hanyadik napján lehetsz sztem a doki tudná pontosabban megmondani. De egyébként én is valahogy úgy számolnék ahogy te, már ha 28 naposak a ciklusaid általában, ha 21 napig végigszedted a bogyót, és ha az abbahagyását követően nem volt erősebb menzis napod...Hát ezzel nem biztos, hogy segiitettem.
Hát nem lehetett semmi az a 8 kritikus hét Laurával…De jó, hogy végül minden jól alakult!
Mai szurikhoz bátorságot!:)

Rony77, hát a köv hónap már nincs messze!!Konkrétan a jöv hét már az!:)

M
muzsi

Sajti, értem, akkor most nem szedsz semmit. Nekem sajnos nincs különbejáratú kutyám, pedig nagyon szeretnék. A hajnal tényleg annyira nyugodt tud lenni, és most, hogy a madárkák is csalogatják a tavaszt, biztos nagyon harmonikus egy ilyen együtt töltött séta!Szoriitok keddig is!!++++
Hmm, biztos nagyon fincsi lett a süti!!Egy kis bűnözés simán belefér az ember életébe…Én legalábbis ezzel mentegetem magam :)

Kubu, szerintem sokaknak ad erőt a pozitiiv példa. Nekem biztosan!

Zsu, örülök nagyon, hogy bejelentkeztél! Remélem a lefelé görbülő száj egyre ritkábban lesz jelen!!Vigyázz magadra, pihenj, amennyit tudsz, hogy a görcsölések elmúljanak!
Hát még nem igazán tudjuk, de a váci kórház van legközelebb. Még agyalnunk kell rajta. De tudod, még nem igazán merem beleélni magam, sztem majd csak a 13 hét körül nyugszom meg kicsit…

Mieza, örülök az esténkénti elfoglaltságotoknak!:) Huh, borzasztó nehéz lehetett ezt a régi barátnődet végighallgatni…Iszonyat, hogy emberek mennyire nincsenek tisztában azzal, hogy egy baba érkezése mekkora dolog, és hogy mennyire nem evidencia az életben. Hihetetlen, hogy egy ilyen indokkal megszakiitanak egy terhességet.
Kivert a hideg a másik ismerősöd esetén…Teljesen egyetértek veled. Iszonyat.
Örülök, hogy a munkahelyi gondok rendeződni látszanak!

Babe, én is csak jókat kiivánok nektek!És gyere, amint úgy érzed!

Angi, mihamarabbi gyógyulást és kezdést kiivánok!

Kispatak, biztos minden kezeléssel jobb és jobb lesz a hátad és a fájdalmad csökken majd!

Lujzici, a stimus lapon nekem be volt karikázva, hogy melyik napon kell visszamennem, s addig a napig volt bejegyzés is. Ellenőrzésképp nézd meg azt is!

Lukácsné, örülök hogy jól vagytok!!Remélem a meló mennyisége is csökkent kicsit!

Heni, remélem egyre jobban!!

M
muzsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?