Vayacon, vivát + BMC eredmény!!Szerintem ne agyalj, a dokinő csak azért kérdezett, mert tényleg tudni akarta, hogy jól érzed-e magad! Petezsákkukucsig idősürgetőt küldök!És méhen belüli az, majd meglátod nemsoká!
Az én uram nem jött be egyik uh-ra se eddig, a képet nézegeti itthon
Egyébként sztem akár be is mehetnek, de mi nem is kérdeztünk rá.
Navared, hogy megy a várakozás?
Már nincs is sok hátra, kitartás! Aztán ne tessék hasonliitgatni a mostani kismamaságod a korábbi esettel!!A te szervezeted a stimus injekciók hatására a 20. napra érlelte meg a tüsziket, tehát azt fogja félidőnek érzékelni, mármint ciklusügyileg, szal ne aggódj, hogy egy egyébként 28 napos ciklusnál mi van!!Oké?!:) Sanyika? Terike? Még minima 2 névvel jössz!
Nu, hát nekem volt menzis érzésem!!!Még a derekam is fájt, ami nekem szintén csak a menzi előszele!És én más fórumokon is olvastam, hogy sokaknak UGYANOLYAN érzése volt a + tesz előtt, mint menzi előtt szokott!!!!!Hejj, megvolt megint a kis aggodalom, most tessék örülni a babusnak a pocakban!!!!No, látom, Woody hsz-t is. Akkor ugye bódogság van!!!!
Óó, hát én sem maradnék ki: Boldog nevednapját!
Eszter, hát nem lehet egyszerű a hárombabás pocakkal!De biztos hiperédes látvány lehet!
Kiiváncsi lennékk, hogy a bekopogós játék kit köt le jobban: szülőket vagy picúrokat?...Van elképzelésem mondjuk.
Most láttam csak a képeket az ábécé babákról!Nagyon édik, s mennyire hasonliitanak...
Vörösmacs, látom szépen alakulna a tüszikék!Szurkolok, hogy a mai uh is jó eredményeket mutasson!De hát mi mást is mutatna?! Remélem főnök visszafogta magát!No, remek, úgy tűni csak emberből van.
Woody, nagyon örülök hogy te is és a picurod is jól vagytok!Én is csak azért akarnám tudni minél előbb a nemét, hogy már a nevén lehessen szóliitani.
Rodina, szupi, hogy a petesejtecskék már szabadon várták a fiúkat!!Örülök, hogy nem volt fájdalmad!!Babaragacsok akkor folyamatosan mennek!!
25 milliót kaptál apából? Hát szerintem csak elég lesz
Szerintem ez jó szám! És a kutyagumi tuti siker!:)
Janka, a táblázat szerint te is tegnap voltál sziivhang-szemlén! Mi volt?Mesélj!:)
Pancsi, azt, hogy a ciklus hanyadik napján lehetsz sztem a doki tudná pontosabban megmondani. De egyébként én is valahogy úgy számolnék ahogy te, már ha 28 naposak a ciklusaid általában, ha 21 napig végigszedted a bogyót, és ha az abbahagyását követően nem volt erősebb menzis napod...Hát ezzel nem biztos, hogy segiitettem.
Hát nem lehetett semmi az a 8 kritikus hét Laurával…De jó, hogy végül minden jól alakult!
Mai szurikhoz bátorságot!:)
Rony77, hát a köv hónap már nincs messze!!Konkrétan a jöv hét már az!:)