Új privát üzeneted érkezett!

Puszi, szerintem meg azért nem akarsz venni 50-est, mert mit kezdesz vele, ha sikerül a lombik (márpedig siekrül), ugye? :lol: Hát max.eladod. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: :D Jaja. De hátha vkitől szerzek,..ha nem, akkor veszek 50et. Szép a pocid nagyon, meglestem. :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Azt a csajt nem kérdezted, akit reggel írtam?

babaimádó
Kép
babaimado

De, egyből! De már eladta. :( Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Meli, Keny, Puszi ÁMEN :D

Puszi, indul a mandula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
(sikert a beszerzéshez)

Bols, énis nagyon-nagyon +++

Keny, csodaszépek a képeitek az iwiw-en :P

Nani, pusszzz

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Puszedli :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Nem tudja valaki, Bols hány órára ment?

skrisz72

Én sajnos nem tudom, de várom én is nagyon a híreket. Remélem, rendben vannak.

babaimádó
Kép
babaimado

Én sem tudom. :( Remélem minden rendben!

Kép

Kép

*puszedli*

Kugli, Irises, Puszedli, hajrá csajok babásodjatok!!!!!!

Kalkata!
Köszi:)

KépKép

Kép
keny

Keny-kém.. :wink: Köszönöm a drukkokat.

Bols - gondolok rád.. :roll:
kuglica

Puszikám - ez a technokol rapid csúcs.. itt röhögök a gép előtt. :lol:
kuglica

Kuglica: :wink: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica, Irises,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem Puszi techocolja minden gondot megold :lol: :lol:

Puszi,
te most továbbra is dolgozol??? Hogy érzed magad????
Nagyon szép a vonalzód!!!!!

Bols,
remélem csak azért nem jössz, mert feküdnöd kell, de egyébként minden rendben!!!!!!! Sokat gondolok Rátok!!!!!

Keny és Baba,
gyönyörű pocakotok van!!! Keny, hogy neked milyen kis hegyes!!! Nagyon cuki!!!!!!!!

Többieknek is drukk, szép napot mindnekinek!!!!
Vendég

Köszi mindenkinek a drukkokat :lol: reméljük a technokol rapid segít Kuglinak és nekem is :D

Bols híreket néztem este, remélem minden oké, csak most pihen. Sokat gondoltam rá én is tegnap.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

A pocikat én is meglesem a másik topikban:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kuglica, Irises, Puszi drukkok mennek ezerrel :D :D :D :D

Jaj annyira izgulok a holnap miatt ,hogy mit fognak mondani és mikor léphetek a nyomotokba de már csak 1-et kell aludni addig. :)

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Puszika, jó a vonalzód . :) ( ikerlányokra gyúrsz? ) :lol:

Keny, akkor most fiú? nem lány? :) :wink: bár gondolom mindegy. Gratula akárhogy is lesz! csini vagy!

Baba szép a pocak! :wink:

Kugli +++++!
Irises+++++!

(((BOLS))) tegnap nekem is sokszor jártál eszembe.

szrityi drukk holnapra!
nani72

Kugli, Irises drukkok!

Puszi!
Hajrá tüszők.Ja igen akartam mondani én is hogy, a vonalzódon jók a babák, úgy legyen!!!

Szrityi!
Holnap mesélj milyen volt a konzi?!

Nani!
Igen nagyon úgy néz ki kisfiú, megmutatta a kukacát :P

Nati!
köszi, biztos azért mert fiú van benne :lol:
Látom elindult a fogyás :wink:

KépKép

Kép
keny

Sziasztok,
Puszi, megnézem, szerintem nekem maradt néhány ampullával. Este jelzem msn-n vagy priviben :wink:

Baba, megkaptam rendben, köszönöm :D ,

Nem olvastam tételesen vissza, meló van :?

Drukkok mennek mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, jó olvasgatni titeket, hogy erőt adtok egymásnak és hogy sok embernek már sikerült a várva várt bébi!

Nekünk ápr. 1-re van időpontunk már én is nagyon várom!

Szrityi! Kiváncsi vagyok milyen volt a konzi! Mesélj mi volt, mit kérdeztek, milyen vizsgálatok lesznek?!

Szép napot mindenkinek!
gigibp

Sziasztok!

Kugli és Iris: mai adag ragi elment! :wink: Kép

Bols: remélem minden rendben!!!!! ((((((((((((((( )))))))))))))))))

Alle: köszi. Majd beszélünk úgyis már ügyben is!

Gigi: üdv.! Mesélj magatokról kicsit! :)

Nati: táppénzen vagyok. :wink:

Köszönöm a vonalzódícséreteket! Gonal megy tegnap óta, pénteken megyek dokihoz.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
akkor 2. cn-en kezdted a gonalt?
Hát, ha otthon vagy, akkor tessék gyakrabban jönni :wink:

Gigi,
tényleg írj pár sort magatokról. Vizsgálatokban mi is tudunk segíteni, ha kell!!!

Mi március 12-én megyünk újra a kaáliba :P :P
Vendég

Sziasztok!!!

Küldjük drukkjainkat 1000000-rel minden Akciósnak!!!! :D
Mill pusz: Till & Lencsi :P

tillidian

Nati: itt vagyok! :D Igen, 2. naptól kell szúrni a Gonalt, Supret most nem is kell!

Kép

Kép

*puszedli*

Olyan kedvesek vagytok! :)

Szóval magunkról:
Páromnál a katonákkal van a probléma, kevesen vannak és nem is túl mozgékonyak.

Nálam eddig csak alap vizsgálatok voltak. Uh, hormonokat néztek vérből, meg sima manuális vizsgálat. Ezek eddig rendben vannak.

Férjemet egy éve megműtötték (herevisszér-tágulat miatt), de sajnos nem hozta meg a várva várt eredményt.
A legutolsó vizsgálaton volt a legrosszabb az eredmény... szóval kicsit kiakadtunk, hogy egy éve szinte semmi nem történik.
Végre kimondta a doki, hogy lombik, erre most felírt neki Clostit... Nem értem, hogy miért nem előbb...

Egyik kolléganőm a Kaáliba járt, dr. Krizsához és ajánlotta nagyon, szóval múlt héten bejelentekztem és nagyon várom/juk az április 1-ét, ami remélem, hogy nem csak egy tréfa lesz! :lol:

Szóval érdekel minden a dologgal kapcsolatban, hogy ha minden jól alakul, mikor lehet az első beültetés. Inszem nem hiszem, hogy lesz , mert csak 1 M/ml a sp. száma.

Várom válaszaitokat, okítsatok Csajok! : :)
gigibp

Sziasztok!

Bols,
imádkozom értetek!
Sokat gondolok Rátok!!!!!!!!!!

Gigi,
Krizsa dokinál a lehető legjobb kezekben lesztek!Persze a többiek is jók, de én őt imádom! :P :P :P :P :P :P :P

Puszi,
nagyon édi a vonalzód!
Drukkolok a péntekhez!Biztos sok szép tüszőcskét fogtok majd látni!

Natikám,
mindjárt mentek megbeszélésre?Nagyon eltitkoltad ezt előlem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt itt is van az időpont!
És látom Nálad is szépen megy a fogyi!Hogy vagytok?Bencus remélem nem lett beteg, most újra taknyos mindenki! :?

Nani,
diéta hogy megy?Fogyni sikerült már?

Kugli,
tesztet csinálsz majd?Babatapik mennek!Énis küldök egy kis pillanatragasztót!

Irises,
Neked is mennek ám a tapik!Meg a giga-drukkok!
Tesztelni fogsz?Vagy csak vérvételre mész?

Keny,Baba,
nagyon édesek a pocakok, énis megkuksiztam a másikban!

Alle,
hogy vagy?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Teljesen elszállt amit írtam :roll: . Kezdem előről.

Melinda fogok tesztelni vagy a hét végén vagy a jövő hét elején. Köszi a drukkokat.

Gigi üdv itt. Nem tudom mennyi a várólista, de beindulnak a dolgok, majd meglátod. Mi 2008. novemberében mentünk és januárban már inszem volt. Nekem jobb volt így, mert megismertem a dolgokat, de mindenki más. Szerintem jó az intézet, jól szervezett.

Puszi hajrá szúrások!

Till jó látni Téged:)

Tnati mindjárt itt a március, aznap van a kis keresztfiam szülinapja, mikor mentek.

Bols remélem minden oké, nagyon.

Na megyek inni, nem szeretem ezt a rengeteg ivást, de kibírom:)

irises

Jó lenne, ha Bols adna valami apró kis hírt. Remélem, minden oké.......

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: igen. Senki nem tudja a számát??? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Én sajnos nem, de jó lenne, ha valaki megtudakolná, aki esetleg tudja, hogy mégis mi van velük????

babaimádó
Kép
babaimado

Irises: nagyon drukkolok neked!!! alig várom a tesztedet! :)
gigibp

Gigi - üdv itt! :wink: Krizsa dr-úr nagyon kedves és jó szakember. Tavaly nekem is őt ajánlotta a nőgyógyászom, csak akkor sajnos annyira tele volt a naptára, hogy az azt követő hat hónapra nem fogadott új pácienseket - ezért én másik dokihoz kerültem, de bízom benne és az orvostudányban. :wink: Sok sikert kívánok nektek!

Puszi - édi a katicabogár és a lóhere. Annyira jó képeket találsz, bár ez a technokol-ragasztó viszi a pálmát. :lol: Ja.. és hát hajrá szurik!!! Növekedjenek azok a tüszőcskék. Várom majd a híreket pénteken!

Szrityi - drukk a konzultációhoz. Majd írd meg, hogy mit mondtak.

Tnati - neked is drukk márc. 12-re. Az már mindjárt itt van. Jövő héten már március. :)

Irises - hogy vagy? Drukkolok magunknak. :) Én most egész nyugodtan.. pont ma reggel számoltam, hogy a beágyazódás elkezdődött nekem (neked is), mert péntek/szombat óta most már 4-5 nap eltelt, úgyhogy val.szeg a kétnapos kis egyszemkéink megtalálták a helyüket. Innetől kezdve eldőlt. :shock: :wink: Beülti után kérdeztem a dokimat, hogy nem-e-é lehetne-e-é odairányítani az egyszemkét, ahol nincs miómám és olyan jó a terep.. de mosolyogva csak annyit mondott: hát ilyen scifi robot-karos megoldást még nem fejlesztettünk ki. :lol:

Melinda - szia.. hogy vagy? :) Tesztelni fogok, mert nekem a Kaáliban azt mondták, hogy két hét múlva teszteljek (legalábbis azzal a teszttel, amit ők adtak). Az pedig március 6 szombat. Majd meglátom, hogy előtte tesztelek-e. (Elvileg mehetnénk vv-re is, ha ragaszkodnék hozzá, de ők nagyon bíznak a tesztjükben.. úgyhogy csak akkor megyek, ha nagyon-nagy megerősítés kell.)

Keny, Baba - nagyon csinos-gömbölyded pocitok van. :P
kuglica

Sziasztok,

Puszi, megbeszéltük :)

Melinda, köszönöm kérdésed, jól vagyok, sokat dolgozom és keveset (igyekszem) agyalni a gyerek-kérdésen.

Kalkata, megütötte a szemem egy kis ragozás egy hsz-ben. Te már tudod, hogy nálatok babaeső lesz? Csak nem????

Gigi üdv itt és remélem, hamar átkerülhetsz a babavárósba :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

holnap írok mi volt 14-re van az időpontunk.

Gigi: üdv köztünk
megírom majd milyen vizsgálatok voltak holnap du. mert akkor már azt is tudni fogom amit én nem csináltattam meg de még kellene.És megírom majd az én tapasztalatomat is Krizsa dokiról, mert én is hozzá megyek.

Bols:
én is kiváncsi vagyok mi a helyzet
Küldj nekünk életjelet!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Jól vagyok Kuglica, köszönöm. 2-3 napig eléggé feszült voltam, vagyis inkább banya, de elmúlt:)
Igen, nekem is azt mondta a doki, hogy kb. mostanra eldől. Én holnaptól megyek vissza melózni, próbálok lazábban, csak két nap.

Ne idegeskedj sokat a miómán. Tényleg több esetről is tudok, hogy valaki mióma mellett lett kismama és rendben megszületett a gyerkőc.

Jó éjt mindenkinek!

irises

Irises - tök érdekes, amit írsz, mert én is 2-3 napig voltam nagyon feszült. Pityeregtem is meg hiszti volt. De most már tegnaptól jobb. Gondolom azért, mert a pici megtalálta a helyét. :wink:
kuglica

Irises, Kugli: :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Iriszes, Kugli: amikor összejött a baba (csak még nem tudtam) annyira elviselhetetlenül hisztis és feszült voltam, hogy én is alig hittem. Munkahelyen is sírtam, stb...Szóval:hajrá!!

babaimádó
Kép
babaimado

Irises, Kugli: a beágyazódott egyszemkéknek ++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gigi, üdv! Igen, írták már a lányok, jó kezekben leszel.

Puszi, hajrá tüszikék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon-nagyon-nagyon

Meli, már 5kg-nál jársz! Menten elájulok!!!!!

Keny, fiúcska lesz, csodálatos

Bols, nagyon várunk.....

Nani, újság???

Alle, még nem :) , de tegnap 2 kollégám is bejelentette, hogy "gyúrnak a 2.-ra" (idézvén őket) + 3 u.testvérem és még sorolhatnám - szóval így értettem (egyenlőre, vonzom magamhoz a hasonló eseteket :roll:
Szuperál az autód??? (milyen jó érzés ez írni)

kalkata

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak Titeket, nagyon izgulok értetek és most úgy döntöttem kilépek az olvasó üzemmódból és ha megengeditek csatlakozok hozzátok (Timi76 remélem megismersz) :lol: :lol:
Rólam röviden annyit, hogy most kezdjük a 6 lombikot (ebben volt egy fagyibabás is) :shock: . Várom hogy megjöjjön és utánna kezdem a short protokollt, ilyen még nem volt, hátha ez jön be :shock:
Amugy Kováts doktornőhöz járok és nagyon szeretem, úgy mint a kaálit is. :D
Ok: 2 oldali elzáródott petevezeték - egy perforált vakbél miatt, amit most ki is vettek novemberben , mert állítólag közre játszott a sikertelenség miatt és ezért nem tapadt meg a baba - ugyanis szennyezte a környezetét.
Röviden ennyi, de nem adjuk fel, úgy ahogy ti sem! :wink:
Remélem tudok jönni minden nap
Puszi nektek
Ha valaki esetleg szeretne "megismerni képen is", nyugodtan írjatok privit!
ancsi80

Ancsi80: naná, hogy megismerlek! És örülök, hogy csatlakoztál ehhez a jó kis csapathoz! :wink:

Szégyenlem ám magam, amiért nem írok ide, de tudnotok kell, hogy rendszeresen olvasok és drukkolok ezerrel!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok Újak!!!

Kugliragacs+ Irisesragacs! ( bocsánat lányok,hogy így egyszerre)

Meli, kezdek frusztrált lenni a fogyásodtól :) , már 5 kg???? :shock: Mit csinálnak veled??? :)
( nekem megy a diéta, csökkentettem a ch adagot, ez meg is hozta a reggeli "ülök a wc-n" állapotot.) :?

Puszikám, nagyon drukkolok neked, ezt tudnod kell.

Bolsika, remélem jól ment a dolog.....úgy szurkolok!!!!

Kalkat ,cupp! (semmi különös)
nani72

Ancsi,
üdv itt!
Ez a lombik lesz mostmár a befutó! :wink:

Nani,
nem tudom, hogy csinálom!
Csak úgy olvadnak le a kilók.Mondjuk van is miből.Mostmár biztos megállok, és stagnálni fogok, de akkor sem szabad majd elkeserednem! :P
Nem próbáltad még, hogy reggel iszol egy pohár tejet?Én azzal veszem be néha a metet, megvan a hatása! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Helló!

Ancsi: üdv. Neked is! Nem semmi a történeted, remélem ez a topic meghozza a szerencsédet! :wink:

Kugli + Iris: ragacsok mennek!

Meli: ez igen! :D

Kalkata, Nani: köszi Nektek is!

Bols: sokat gondolok Rátok!

Ha valaki be akar kerülni a táblába, nekem írjon privit.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Gyors életjel csak... Túl vagyok a beavatkozáson :( , a körülményekhez képest minden ok. Végigovasni az elmaradt hozzászólásokat még nem tudtam, de azért láttam, hiányoltatok. Köszi, mindenkinek! Folyamatosan fekszem, így írni is nagyon nehéz.

Kugli, Irises, babaragacs! ++++++++++++++

Puszi, drukk péntekre! Sok szép tüszőt kívánok Neked! Klassz a vonalzód!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: végre! Már aggódtam!
Pihenj sokat! Puszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Bols, puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Üdv az újoncoknak! Gyors babásodást kívánok!

Kugli, Irises, mennek a ragacskáim!

Puszi, jó híreket péntekre!!!!

Meli, gratula a fogyáshoz!

skrisz72

Bols, ölellek, pihenj csak...

Meli, reggel a tej szigorúan TILOS IReseknek!!!! (ez szabály + parancs)

Ancsi, üdv a csapatban

Timi, gyönyörűek a gyerekek (megleptem a képeidet ma :oops: )
Nőnek mint a gomba! :D

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?