Gigi - üdv itt!
Krizsa dr-úr nagyon kedves és jó szakember. Tavaly nekem is őt ajánlotta a nőgyógyászom, csak akkor sajnos annyira tele volt a naptára, hogy az azt követő hat hónapra nem fogadott új pácienseket - ezért én másik dokihoz kerültem, de bízom benne és az orvostudányban.
Sok sikert kívánok nektek!
Puszi - édi a katicabogár és a lóhere. Annyira jó képeket találsz, bár ez a technokol-ragasztó viszi a pálmát.
Ja.. és hát hajrá szurik!!! Növekedjenek azok a tüszőcskék. Várom majd a híreket pénteken!
Szrityi - drukk a konzultációhoz. Majd írd meg, hogy mit mondtak.
Tnati - neked is drukk márc. 12-re. Az már mindjárt itt van. Jövő héten már március.
Irises - hogy vagy? Drukkolok magunknak.
Én most egész nyugodtan.. pont ma reggel számoltam, hogy a beágyazódás elkezdődött nekem (neked is), mert péntek/szombat óta most már 4-5 nap eltelt, úgyhogy val.szeg a kétnapos kis egyszemkéink megtalálták a helyüket. Innetől kezdve eldőlt.
Beülti után kérdeztem a dokimat, hogy nem-e-é lehetne-e-é odairányítani az egyszemkét, ahol nincs miómám és olyan jó a terep.. de mosolyogva csak annyit mondott: hát ilyen scifi robot-karos megoldást még nem fejlesztettünk ki.
Melinda - szia.. hogy vagy?
Tesztelni fogok, mert nekem a Kaáliban azt mondták, hogy két hét múlva teszteljek (legalábbis azzal a teszttel, amit ők adtak). Az pedig március 6 szombat. Majd meglátom, hogy előtte tesztelek-e. (Elvileg mehetnénk vv-re is, ha ragaszkodnék hozzá, de ők nagyon bíznak a tesztjükben.. úgyhogy csak akkor megyek, ha nagyon-nagy megerősítés kell.)
Keny, Baba - nagyon csinos-gömbölyded pocitok van.