Sziasztok!
Nem tudom, mi ütött belém, de tegnap napközben kétszer is elaludtam! Aztán este, amikor megláttam, mennyit írtatok, úgy döntöttem, majd ma reagálok... Le a kalappal minden dolgozó kismama előtt!
Kriszta, a kocsit én is rendelni akartam az árzuhanásról. Azt hiszem, kevesebb, mint 2000.- a szállítási díj. Különben én a Variosportot a Kikában néztem ki, de ott más színek vannak. Sajnos azt hiszem, hogy a testvérkocsit nem lehet ott kapni. Gondolom, szívesen megnéznéd, mielőtt megrendeled. Én annak idején, amikor még úgy gondoltam, ez lesz az első dolog, amit a gyerekemnek megveszek, beírtam a google-ba, hogy haberkorn variosport fórum, aztán elolvastam, mások mit írnak róla. Nagyon sokan dicsérik a márkát. Különben amit végül nővéreméktől beszereztünk, az egy 7 éves peg perego caravell. Szeretem az antik darabokat...
Én legutóbb nagy bátran rákérdeztem a dokinál a pénzre. Hát pozitívan csalódtam... Én is azt hallottam, hogy a magánrendelés tízszerese, ami kb. 80-100ezer lenne. De az orvos azt mondta, hogy igazából nem vár el a szülésért pénzt, viszont a készenlét miatt (mint fogadott orvos) szokott kapni a szülőktől általában 60ezer forintot. A szülésznőnek pedig 25-30-at szoktak adni. Ez megnyugtatott, mert így kettejüknek kell annyit adnunk, mint amennyire a dokinál számítottam...
A szülésnél én nem bírnék mást elviselni a férjemen kívül, hozzá viszont ragaszkodom. Azt már mondtam neki, hogy azért inkább maradjon a fejemnél, ha fél a látványtól...
Meg különben is, nekem ott lesz rá szükségem, hogy fogja a kezem, törölgesse az arcom, és a kitolásnál tartsa a tarkóm. Az állítólag nagyon sokat segít.
A légzésfigyelőt azért kérdeztem, mert én a pelenkára csatolósat néztem ki. Kétféle van, 28-30ezer forintba kerülnek. Nem olcsó, de ha rajtam múlna, én nem állnék meg 4 gyerekig...
Világ életemben azt vártam, hogy anya lehessek végre. Ezt mondjuk sétáláshoz nem ajánlják, mert akkor rezeg a babakocsi, viszont hasznos, ha kitolom a kertbe aludni, vagy elutazunk több napra,...
Nadina, Hibernia, megnyugtattatok, hogy látjátok Samut! Jövő csütörtökön megint megyünk. Remélem, többet mutat majd magából!
Mayday, mennyivel előtte egyek csokit? Múltkor ettem, de közvetlenül előtte. Lehet, az még nem jutott el hozzá. Bálintról nagyon jó képek sikerültek! Ő aztán nem szégyenlős!
Samu meg nem mutatná a középsőjét... Vagyis látni azért láttuk, de lefényképezni már nem volt idő. Gyorsan összezárta a lábait. Kíváncsi vagyok, 1-2 év múlva milyen lesz a személyiségük!
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem jó hallani, hogy nem csak én szedtem fel ennyit.
Rá sem merek állni a mérlegre. 9-én, kedden megyek a védőnőhöz. Biztos megint megkapom a magamét...
Csigaby, ha a dokik engedik a munkát, biztos nem lesz gond. Ha nagyon súlyosnak látnák a helyzetet, megtiltanák, hogy dolgozz. Azért amennyire tudod, próbáld kímélni magad!
Hibernia, sajnos nem találom azt a vérvételi eredményt. Arra emlékszem, hogy nem volt túl nagy az eltérés, és az endokrinológus azt mondta, hogy ha nem akarok gyereket, ne is szedjek gyógyszert, próbáljuk meg diétával helyreállítani. Én meg mondtam, hogy de még mennyire, hogy szeretnék babát...
A háziorvos szerint a fél év próbálkozás lehet attól is volt, hogy nem állt még be rendesen a gyógyszerszint. Jó, hogy nálatok minden rendben volt, mert állítólag még az is mázli, ha összejön így a baba, de az, hogy megmarad...! (Ugye Te írtad, hogy csak a terhesség alatt derült ki?)
Zsu! Aranyosak a képek! Nagyon édes, ahogy mosolyog! A beszólások miatt ne aggódj! Akár veheted bóknak is.
Nekem a postás múltkor azt mondta, hogy ekkora hassal tuti hatos ikreket várok...
Csöpplány, tök jó fej vagy, hogy szerkeszted ezt a táblázatot! Majd küldjük az adatokat.
A melltartóval hasonlóan állok, mint Csigaby, mostanában már érik a harmadik garnitúra megvásárlása, mert úgy érzem, megfulladok! Hol lehet kapni azt a Triumphot? Egy olyanra beruházok.
Kismama ruhát legutóbb az Auchanban vettem. 3500.- volt a farmer. Fel kellett varrnom az alját, mert nem vagyok egy felhőkarcoló, de nagyon kényelmes!