Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
Mostantól zugba visszatérve foglak Benneteket olvasni, Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok tiszta szívemből. Nagyon megszerettelek Benneteket, remek csapat vagytok.
(Marci előtt nem jöttem, mert nem is tudtam erről a fórumról, vagy úgy általában a fórumokról, aztán amikor ősszel eldöntöttem h jövök miután voltam Sz ügynöknél…. hát akkor meg csoda történt az életünkben)

Vigyázzatok nagyon Magatokra, nagyon drukkolok MINDENKINEK. Millió cuppa.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter, a dinnyebelsőn szétrötyögtem :D :D :D magam :lol: :lol: !!!!
Cukorfalatok a bébik, olyan csodásak a képek :!: :!: , majd elolvadok :D :D :D :D , de közben pityorogtam egy jót, mert te ahogy a pöttömkéidről beszélsz, az valami csodálatos :!: :!: :D én úgy emlékszem már a beülti után is így tele voltál lendülettel és energiával és szeretettel.. fantasztikus csaj vagy, köszönjük :!: :!:
vörösmacska

Kubu most te miért akarsz elhagyni bennünket???????? Nemáááá! :(
vörösmacska

Rodina, igen, a tonhalat kifelejtettem, de szerintem jó a szardínia is és abban állítólag kevesebb is a higany vagy bármilyen halacska!

Sajti, hát még nem lépcsőzöm, de holnaptól már fogok kicsit, mert kezdek bekattanni :P
P.golyó tölcsér nélkül :lol: ma én annyit röhögtem, h. szerintem egy sem maradt bent!
Kedden akkor majd együtt fossuk össze magunkat az izgalomtól, bár én szerdáig fosok majd egyfolytában :D

Eszter, tudom én, most már sehogy sem magyarázod ki magad :lol: :wink:
De a haverjaitok kéglije tényleg ott van!!!
Egyszer írtad is, h. vérszívó ügyvéd leszel.... naaaa....akkor miről beszélünk? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, nemá', miért nem maradsz, ha szabad tudni...? Vagy sok így minden: rosszullétek, kisfőnök, tanulás, háztartás...?

Eszter, most láttam, h. mindhárom bébi fent van!!! Eddig csak egyet láttam, most már hármat :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

eszter: Szépek a babók. Olyan jók ezek a képek.

kubu: Azért majd írj néha hogy mi van veletek. Hiányozni fogsz, de ha tényleg nincs sok időd, akkor megértem. További jó egészséget és nagyon sok boldogságot a babóhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu én is sajnálom hogy nem tudsz jönni. De azért kötelező néha bekukk. Majd irok privit hogy hogy alakultok!

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Rodina: egy megadrukk neked, remélem most sikerül. Talán nem kell visszamenni dolgozni - de ez legyen a legkevesebb, még pár nap!

Macsek: neked mikor mi lesz, remélem sikerül.

Mieza: merre lettél, más is nagyon keres!

Sajt: igen, sajnos hosszu kezelésre rendezkedtem be. Idővel még bírnám meg türelemmel is, csak hát a fránya anyagiak. De kell, mert nagyon rossz a hátam. Eldöntöttem,hogy meglepem magam egy utólagos ajándékkal. Elmegyek hamarosan a barátnőmmel egy wellnes hotelba a Balatonhoz. Most szuper akció van, egyszerűen nem tudtam neki ellenállni.

Szurkolok nektek

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok

Egy kicsit összekapartam magam...
Nagyon szépen köszönöm mindenkitől az együttérzéseket, nagyon jól esett és nagyon sokat segített! :)

Sajti, igazán köszönöm a borítékos dolgot! :D Nagyon-nagyon drukkolok, a 3.verzió legyen a nyerő!

Kubu, gyere többször hozzánk!

Navared, kijavítod a táblázatban, hogy nem sikerült?Ja és még azt, hogy a 2.lombik kezdés április vége. Nagyon köszönöm.
Drukkolok Neked nagyon!

Vaya, gratula!!! Nagyon erős csíkod van... :D

Vörösmacska, nagyon jó hírek!! Szorítok!

Pancsi, mindjárt ti is kezdhettek, tök jó!

Eszter, nagyon édesek a babák! Nagyon örülök, hogy feltetted ide őket!Várom én is a pocakfotót!

Vicky, Barbus csodaszép kislány, mindig megcsodálom őt!

Rodina, neked is drukkolok nagyon!

Bocs, ha valakit kihagytam, de még nagyon üres a fejem :D

Rólam: Ma voltunk a bmc-ben a drnőnél, megnézett uh-n, ugyanazt látta, mint vasárnap az ügyeletes doki: a nagy semmit :(
Vért vettek, hogy megnézzék a HCG-szintet, de mikor vártuk az eredményt, akkor odajött a drnő és mondta, hogy szerinte ne várjunk, mert biztos, hogy nem lesz jó, így megbeszéltük, hogy április 22.-e után mehetünk újra.Szerencsére nem kell semmilyen vizsgálatot sem újra csináltatni.Még mindig görcsöl a hasam, remélem, hogy holnapra már abbahagyja.Ma már többet gondoltam a következőre, bár még sokszor görbül a szám lefelé .

Mégegyszer köszi mindenkitől az együttérzéseket!
Vendég

:arrow: Rodina, örülök, hogy minden rendben ment...tiszta kiment a fejemből,hogy ma te is jössz.. na mindegy....Szóval gigadrukkok a randihoz :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kennedy űrközpont csúcs volt Navi! Egyúttal küldöm a sikerességi varázslatot: Kép

:arrow: Pancsi, én is a korábbi lombik stimu előtt fogamzásgátlót szedtem. Nekem úgy volt, hogy 21 nap gyógyszer, 5 nap szünet és 6. napon kezdődött el az injekciózás, a mensim az 5. napon jött meg (de enyhén végig maszatoltam, barnáztam), de egyébként azt mondta K ügynök, mindegy hogy mikor jön meg.
Szerintem hiába volt áttöréses vérzésed a fogibogyó alatt, az nem számít mensinek, valószínűleg holnap-holnapután meg fog jönni rendesen, vagy nem, de akkor sem leszel 27-én a 6. napon az tuti szerintem. Az van a vonalzódon, hogy 27-én van a kezdésed, az szombat.. nem 26-án kezdetek??? A 26-a péntek az pont neked is a 6. nap, mint nekem volt. ????? Az a lényeg, hogy az lesz az első stimus napod. Szerintem.
Küldöm a sugarakat a kezdéshez: Kép

:arrow: Rony, hamar eltelik.. amikor már azt mondhatjuk, hogy „jövő hónapban” az már tényleg gyorsan elmegy, de azért megsürgetem neked: Kép

:arrow: Sajti, örülök,hogy benézel, küldöm Babusodnak az erősítőt: Kép. Nehogymááá azt hidd, hogy megsértődtem.. dehogyis… eszedbe ne jusson :wink: :wink: .. csak poénkodtam én is… :lol:
Végül is logikus amit Sz ügynök mondott a támogatásról.

:arrow: Lujzi, Macccs :wink: küldöm a tüszőnövelőket: Kép

:arrow: Navi kismami tudod Kép
vörösmacska

Zsu!

Bocs, hogy az előbb kihagytalak, az nem jelenti hogy nem gondolok rád, sőt! Nagyon reménykedem, legközelebb több szerencsével kell járnod neked is

mindenkinek minden jót

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak, semmi baj, tudom, hogy gondolsz rám! :)
Tök jó lesz az a kis pihenés!Mikor mentek?
Vendég

Zsu nagyon örülök, hogy egy kicsit jobban vagy, nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt napokban. Küldök erősítőt Kép
vörösmacska

Drágincám ma este vacsival várt, pedig hivatalosan nem is tud főzni :lol: :lol: :lol:
Megyek... jóéjt! Kép
vörösmacska

Vörösmacska, köszi az erősítőt! :D Finom volt a vacsi?
Vendég

Sziasztok! A héten nem tudtam még olvasni, futkostam ide-oda… És most csak döbbenve nézegetem, hogy milyen írások születtek… Ja, meg az elmúlt 3 napban azt mutatta a hőmérő és a testem, hogy ovuláció közeli állapotban vagyok. Minden nap. Szóval 3 napja ilyesmikkel vagyunk esténként elfoglalva…
Jaj, milyen isteni lenne, ha összejönne!!!

Popey és Vaya, ezekért érdemes olvasni! Majd pityeregsz vidáman holnap a bmc után :D

A többiek, nem is tudom mit szóljak… Makó, annyira szurkoltam nektek… ne adjátok fel. 1975 nagy ölelést küldök!

Sajti, ezek aztán a hírek, hát ez meglepő! a 3-asra szavazunk és remélem szerdán kell visszamenned, mert az triplahármas :lol:

Zsu, egy nagyon szeretethullámot küldök, ami remélem, hogy erőt ad. El sem hiszem, ez a legszörnyűbb… Hanyadik hétben voltál? Ez annyira gonosz dolog, nem is értem, hogy miért játsza velünk a sors. Nagyon sok lelkierőt küldök! Nekem is azt mondta ma SZ, hogy április végén mehetek!

Ma reggel találkoztam egy régi barátnőmmel, aki előadta, hogy terhes, de a lakásukat még szeretnék felújítani, mert nem annyira cool, úgyhogy ezt a babát most elveteti, hogy a következő majd szép gyerekszobába érkezhessen… Nem tudtam neki mit mondani… (pl., hogy minden álmom egy baba és épp a lombik miatt kidobtak a munkahelyemről?). Amikor elváltunk, annyira sírtam… Annyira igazságtalannak éreztem az életet…
Nem ítélkezem, de kicsit mégis…
Aztán egy barátnőmet költöztettem el a férjétől, akiről kiderült, hogy veri a barátnőmet. Ott bukott ki, hogy tegnap a gyereket is megverte… a 2 éves kisfiát… Titokban szöktettük el…
Ma voltam bent utána a bmc-ben, és hát néztem ott azt a sok lányt/ nőt (beleértve magamat is), akik akkora reménnyel jönnek be minden egyes alkalommal és sokkal több szomorúarc távozik, mint amennyi boldog. És a boldog sem meri elhinni, mer fél, félti… És közben meg kint az utcákon annyi olyan ember rohangál, akik semmire sem értékelik azt a csodát, amit egy kisgyerek adhat…
Fura ez a világ!
mieza

Sziasztok! A héten nem tudtam még olvasni, futkostam ide-oda… És most csak döbbenve nézegetem, hogy milyen írások születtek… Ja, meg az elmúlt 3 napban azt mutatta a hőmérő és a testem, hogy ovuláció közeli állapotban vagyok. Minden nap. Szóval 3 napja ilyesmikkel vagyunk esténként elfoglalva…

Popey és Vaya, ezekért érdemes olvasni! Majd pityeregsz vidáman holnap a bmc után :D

A többiek, nem is tudom mit szóljak… Makó, annyira szurkoltam nektek… ne adjátok fel. 1975 nagy ölelést küldök!

Sajti, ezek aztán a hírek, hát ez meglepő! a 3-asra szavazunk és remélem szerdán kell visszamenned, mert az triplahármas :lol:

Zsu, egy nagyon szeretethullámot küldök, ami remélem, hogy erőt ad. El sem hiszem, ez a legszörnyűbb… Hanyadik hétben voltál? Ez annyira gonosz dolog, nem is értem, hogy miért játsza velünk a sors. Nagyon sok lelkierőt küldök! Nekem is azt mondta ma SZ, hogy április végén mehetek!

Ma reggel találkoztam egy régi barátnőmmel, aki előadta, hogy terhes, de a lakásukat még szeretnék felújítani, mert nem annyira cool, úgyhogy ezt a babát most elveteti, hogy a következő majd szép gyerekszobába érkezhessen… Nem tudtam neki mit mondani… (pl., hogy minden álmom egy baba és épp a lombik miatt kidobtak a munkahelyemről?). Amikor elváltunk, annyira sírtam… Annyira igazságtalannak éreztem az életet…
Aztán egy barátnőmet költöztettem el a férjétől, akiről kiderült, hogy veri a barátnőmet. Ott bukott ki, hogy tegnap a gyereket is megverte… a 2 éves kisfiát… Titokban szöktettük el…
Ma voltam bent utána a bmc-ben, és hát néztem ott azt a sok lányt/ nőt (beleértve magamat is), akik akkora reménnyel jönnek be minden egyes alkalommal és sokkal több szomorúarc távozik, mint amennyi boldog. És a boldog sem meri elhinni, mer fél, félti… És közben meg kint az utcákon annyi olyan ember rohangál, akik semmire sem értékelik azt a csodát, amit egy kisgyerek adhat…
Fura ez a világ!

Navi, 03.03. nagyon jó dátum! A szülinapom :lol:
Most már nekem is mindig ez fog eszembe jutni M bácsiról… hihihihi

Vörösmacs: én melegítőben voltam egész nap, beágyaztam és az ágytakarón feküdtem egy pléddel. Ami ugyanaz, csak ez volt a nappali megoldás :D
MI lett a munkahelyi dologgal?

Pancsi, nyugodtan szólj a recin, hogy nem lehetne mást, mint S-t? (ha nem akarsz hozzá menni), engem Zekéhez osztottak ugyanilyen indokkal.

Rodina, no para, minden szupper rendben lesz! Nagyon szurkolok!

Eszter, ez egy csoda ami most veletek történik!!! Annyira jó, hogy látjuk a példádat. És azért külön köszönet, hogy olyan pozitivan fogod fel a dolgokat!!! Ez átsugárzik ám.

Kissangyal, fenn vagyok, mert nézni kell a meccseket, szóval, nem hagyott a párom elaludni. De most szerintetek ki nézi most nagy szuszik közepette, csukott szemmel a tv-t? :D

Képzeljétek, ma írtak a cégtől, már 2 havi fizut ajánlottak fel, amit nem kell ledolgoznom és egy havi végkielégítést… :lol: Haladunk :D
A BMC-ben azt mondták, hogy iszonyú sok nő jár így és sorra nyerik a pereket.
Voltam közben állásmegbeszélésen is, és már el is vállaltam egy projectmegbízás alapú munkát. Jó nagy mélyvíz, de izgi lesz. És nem olyan hatalmas munka, két hét múlva kell leadni, szóval nem is fogjuk sokáig nyújtani.
mieza

Fura ez a világ!
mieza

Fura ez a világ!

Vörösmacs: én melegítőben voltam egész nap, beágyaztam és az ágytakarón feküdtem egy pléddel. Ami ugyanaz, csak ez volt a nappali megoldás :D

Pancsi, nyugodtan szólj a recin, hogy nem lehetne mást, mint S-t? (ha nem akarsz hozzá menni), engem Zekéhez osztottak ugyanilyen indokkal.

Eszter, ez egy csoda ami most veletek történik!!! Annyira jó, hogy látjuk a példádat. És azért külön köszönet, hogy olyan pozitivan fogod fel a dolgokat!!! Ez átsugárzik ám.

Kissangyal, fenn vagyok, mert nézni kell a meccseket, szóval, nem hagyott a párom elaludni. De most szerintetek ki nézi most nagy szuszik közepette, csukott szemmel a tv-t? :D

Képzeljétek, ma írtak a cégtől, már 2 havi fizut ajánlottak fel, amit nem kell ledolgoznom és egy havi végkielégítést… :lol: Haladunk :D
Voltam közben állásmegbeszélésen is, és már el is vállaltam egy projectmegbízás alapú munkát. Jó nagy mélyvíz, de izgi lesz. És nem olyan hatalmas munka, két hét múlva kell leadni, szóval nem is fogjuk sokáig nyújtani.
mieza

Fura ez a világ!

mieza

Hát, ez szuper, hogy 5ször felrakta... ahogy nézem, 3szor a teljes változatot, 2 levette a felét...
Azt hiszem megyek pihenni, kicsit megbolodnítottam a fórumrendszert :)
mieza

Jó reggelt,

Na a reggeli rutin része, korán ébredés, eszperantó tanulás min 2 óra hosszat, aztán belépek a fórumokba hogy elolvassam hol mi a szitu. Szerencsére kisfőnök partner ebben, 13 órája alszik, (goni leszek :lol: – és nem parázok mert olyan édesen horpaszt hogy tutira minden oké).

Annyira automatikusan történik, hogy mindig ide lépek be először, na de nem szeretnék s….t csinálni a számból, csak még egy utolsót szeretnék írni :lol:

Macs,
Édes vagy, nem hagylak el Benneteket, csak háttérből olvasok és drukkolok ugyanúgy.
Nagyon rendes Drágincád van.

Nava,
Imádom ahogy írsz, ez a beszéd vigyi nagyon Magatokra, annyira drukkolok, és figyelj ha ilyenekre készülsz mindig legyen elég wc papír nálad 8) :lol:

Azért megyek mert én nem tartozom ide alapból, hiszen ahogy írtam is még este, amikor Marci miatt jártunk a BMC-be én nem fórumoztam, sőt ha jól tudom szülés előtt 1-2 hónappal lettem csak fórumtag a babaneten, aztán amikor szerettük volna a kistestvért és elmentünk Sz ügynökhöz akkor is csak zugolvasótok voltam, gondoltam ha elkezdek a BMC-be járni akkor majd jövök aktívba. De mivel csodababa sk bekopogtatott hozzánk így ez sem jött össze.

Csak aztán szószátyár mivoltomból fakadóan nem tudtam megállni, hogy néha ne írjak és reagáljak vagy csak biztassak vagy hangosan drukkoljak.

Szóval megyek mert nem akarok újból a hangnememmel vagy gondolatommal senkit megbántani. Megjegyzem, sosem volt ez a célom. :(

Vicky,
Ügyesen Barbussal, mindjárt itt a jó idő és hatalmas sétákat lehet tenni az ébredező természetben. Remek anya vagy !

Pancsi,
Rettegj minden reggel zugolvasni fogok :lol:

Kispatak,
Jobbulást és jó pihenést Nektek.

Zsu,
Erősödj az elkövetkező időszakban, rengeteget gondolok Rátok.

Mieza,
Hajrá spontánkodás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Borzasztó lehetett a beszélgetés a barátnőddel, nem tudok vagyis inkább nem mondok semmit.
Nem volt könnyű napod tegnap. Szomorú hogy ilyen emberek vannak.
Olvasom munkahelyedet, drukkolok, hogy végül nem túl nagy nehézségek árán érjétek el a szerződésben rögzítetteket.
Örülök az új megbízásnak, óvatosan és vigyázz Magadra, no stress.

Megyek, kihasználom, hogy csend van, tanulok még egy kicsit. Ma randizom a dokimmal, jó lenne látni hogy miszitu van. Már szeretnék a neveken gondolkozni, de addig nem megy, amíg 100%-ra nem tudom hogy pink vagy blue lesz az uralkodószín :?:

Mindenkinek hipermegagigadrukkok, ügyesek legyetek.

Sziasztok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu én azt mondom, Isten tartsa meg ezt a jó szokásodat, hogy itt kezdesz reggel, szószátyárkodjál nyugodtan, mi nagyon szeretjük. Kérlek! :lol: :lol:

Mieza, spontánkodjatok ezerrel, még benned vannak a hormonok, sok kismamát ismerek akinek így sikerült!!!! Április vége nincs is olyan messze :lol: :lol:
Na, szenyók puhulnak szépen, még hagyjad őket főni, lesz ez még több is. :lol: :lol: Most jut eszembe amikor K2 ügynöknek mondtam, hogy szeretnék igazolást kérni decemberben, mert a munkahelyemen furcsán alakulnak a dolgok.. lelkemre kötötte, hogy ne írjak alá semmit!
Gratu, hogy ilyen gyorsan találtál átmeneti megoldást, jönni fog a tuti ajánalt Kép
Megbeszéltük kollegínával, hogy ez van, nekem nem lehet időpontot módosítani, neki nem lehet eltolni a műtétet, úgyhogy Főnöknek muszáj lesz elfogadnia, hogy ez van...végül is 2 napról van szó, mert én keddtől nem jövök dolgozni, ő meg csütörtökön már szeretne jönni (állapotfüggő). Tegnap nem tudtunk vele beszélni, majd ma :oops: előre látom, hogy fog őrjöngeni, hogy ezt nem tehetjük, meg gondolom az lesz az első szava, hogy "kI vagytok rúgva mindketten" :oops: Na valahogy majd megoldjuk... mondtam kollegínának, hogy higgadtan tálalja és ne erőszakosan, mert akkor erőszakkal válaszol :wink: Majd referálok. :wink:
vörösmacska

Kubu, itt a helyed nem vitás. Nem azért szeretünk egymást, mert mindenki IVF-es, hanem az egyéniségek miatt.

Macccs, ezerrel megy a szurkolás. A legfontosabb, hogy egy másodpercig se idegeskedj, minden szépen peregjen le rólad :)
mieza

Csajok, jó tanács: ha közlitek főnökkel, hogy IVF-re jártok, utána tegyétek meg írásban is, és a levelet mentsétek el magatoknak, hozzáférhető helyre :)

Én is azzal tudom igazolni, hogy haza is küldtem egy példányt a levélből :)
mieza

Hellóka Lánykák!
Látom amióta nem voltam nem lett nagy termés, kivéve Miezát :lol:

Zsu, örülök nagyon, h. jobban vagy!!! Tábli javítva!
Tudom, a kettő nem ugyanaz, de amikor az 1. lombik nem sikerált annyira kész voltam, mert mivel a sz@r Utrotól nem jött meg bizakodtam a végsőkig, bár a kismanó :D megsúgta, h. nincs sok esély... de az ember a szemének hisz inkább :( És 2 nap múlva már teljesen talpra álltam, én is csak lestem! Mostanában ilyen vagyok és látom te is és itt sokan mások is és ez jó!!!
Ölellek és hajrá ápr-i kezdés! :wink:

Kispatak, én lemaradtam a történetedről :oops: , de ha jól látom a hátaddal vannak problémáid...?! Lesz műtét, meg minden? Sérved van,? Ne hari, de pont ezerrel pihentem amikor erről volt szó, és nem tudom, mi a helyzet...

Kubu, okés, akkor zugolvass, ha úgy jobb neked, de ne fogd vissza magad, ha kikívánkozik belőled :lol: úgyis ki fog!!!

Macsesz, remélem fini volt a vacsi!!!
Szegény páromat múltkor jól leb@szarintottam (épp feküdtem beülti után), mert csinált nagyon fini majonézes salátát, ő nagyon aprólékos és mindent tökéletesen akar, de már majd éhen vesztem olyan lassú volt :roll: utána jó szégyelltem magam :oops: Pedig isteni jó lett!
Remélem melóhelyen minden okés lesz és főnök nem megy át állatba!!! Tudod, azért van két fülünk, h. az egyiken be, a másikon ki tudjon menni a hülyeség (nem tudom ezt ki is írta, de nagyon tetszett :lol: )!

Mieza, szülinapod lesz akkor, hát remélem szerencsét hoz!!!
Ez a régi barátosnőd, bakker, nem is tudom, mit csináltam volna, de lehet nem álltam volna meg szó nélkül
:twisted:
Igen, nem vagyunk egyformák... de ennyire???
Ügyes vagy a munkával kapcs-ban, csak így tovább!!!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

KUBU!!!

Hibás gondolatmenet :D

Mieza, no komment, gonosz vagyok, feketeseggű, tudjátok :twisted: ritkán szólok, de akkor aztán... szóval az ilyennek csak azt tudom kívánni, hogy a következő teherbeesése legyen ugyan "problémamentes" mint itt nekünk. persze nem lesz :roll: csak abban az esetben tudom megérteni az ilyen nőket, mikor az anyagi helyzet _tényleg_ nem engedi, hogy megtartsa.
bár tudom, ilyenkor örökbe lehet adni, de én spec abba belehalnék...

Eszter, a trió lakhelyéről nem akarsz egy fotót publikálni? 8)
Szuperjók a képek, sajnálom a fulladást...

Zsu, Heni, Sajt ++++++++++++ ma is
kpn

Mieza, csak most néztem meg a videoklipet :lol: nagyon tuti aranyos vagy benne!!! Tök jó!

Kpn, akkor én is gonosz vagyok, mert azért én is szeretném, ha megtapasztalná a másik végletet, de valszín tényleg nem fogja... jön majd neki a köv. baba is, mint a sicc! Tudod mit, nem szeretnék a gyereke lenni :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szép Napot!

Rodina:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
M bá-t max. portásnak alkalmaznák Milánóba! :lol:
Háát, ha túléli a titkosügynököm, akkor az csak ttól lehet, h. rengeteg James Bond-ot néztem... :roll: :lol: Esetleg elkeverték a spermákat és Chuck Norris az apukája?! :shock: Ezt ne áruljátok el a Zuramnak!!! 8)

Kubus:
Nagyon fogsz hiányozni nekem, azért néha vedd fel a láthatóságit! :)

Navi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Úha, nem akarom, h. kipotyogjanak a bébijeid, inkább nem írok vicceset! :)
Még a végén én is eltolom szerdára a vv-t... :roll:
A két füled van dumát ki más írhatta volna, mint én? :wink:

Kispatak:
Ez az, így kell csinálni! Tessék kényeztetni magad, az nagyon jót tesz a lelkednek is. :)

Zsu:
Szívesen. Férjed hogy viseli? Jó látni, hogy lassan visszatérsz ebbe a dimenzióba, nagy-nagy ölelés!
Milyen rendes vol a drnő, hogy nem váratott meg titeket az eredménnyel. Sok sikert az áprilisihoz! :)

Macs:
Kösszike! :) Hiába, Sz ügynök érti a dolgát.
Hogy sikerült a vagyora?

Mieza:
Ahogy olvastalak, bevaloom kezdett dézsávűűűm lenni... :lol: :lol: :lol:
Jó kis esti programotok van, icurkát irígykedek! :wink:
Barátnődön nagyon kiakadtam, remélem csak elhallgatta a valódi okot és az sokkal komolyabb, mint egy felújítás, mert az nem indok! Kalandosak a napjaid, ez aszöktetés nem semmi! Hogy a csudába fajulhatott idáig egy kapcsolat?! Nyilván a pasinak komoly önértékelési problémái is vannak... Szegény csajszi és főként a gyerkőcök...
Igazából kedden kéne vv-re mennem, de most elgondolkodtattál... A szülinapodon, talán nagyobb szerencsém lesz! :)
Gratulálok a puhításhoz, jól bevágtad őket a nyereg alá! Az meg csúcsszuper, hogy máris van egy kis új melód, amiben ismét bizonyíthatsz és új kihívásokkal találod szemben magad, sok sikert hozzá!

Pá Drágáim!
sajt@

Vörösmacs már nekem ahogy szombaton abbahagytam vasárnap már erősen meg volt. Most meg már talán el is múlt a mensim. Legalább nem kell félnem a niagarától! :D Sok sikert a bejelentéshez!
Majd gyere és mondjad mennyire akadt ki?? De ez van mindannyian emberek vagyunk,és neked most ez a fontos. Pénteken azért én is kérek papirt biztos ami biztos! Pedig nálunk most nagy a csend. Még azt is megmerem kock hogy nagyon rendes most. De csak halkan mert elég labilis állapotú!!

Zsu nagyon örülök hogy próbálod lezárni ami történt és előre nézni. Április nincs is olyan messze fölleg hogy már jövőhéten március van!!!
De küldöm az idősürgetőt. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Igen mi is végre kezdhetünk hogy el ment nekem is ez az egy hónap látod, fel a fejjel!!

Rodina mennek a napi babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: Hú most látom hogy tegnap is ma is laptetü hát remélem használ!!
Amúgy hogy vagy elmúlt már a szúrkálás? Azért pihizz sokat!!

Miezailyen korán vagy későn? Hát nem tudtam eldönteni! Szóval a télisport szerelmese a férjed. Nálunk is fedettpályás tévénézés van. De én ilyenkor nagyon ki akadok!!
Spontánkodjatok hátha bejön!
Gratula hogy ilyen jól alakulnak a dolgok a fizetés ügyében. Ennek valahogy ilgy kellene lennie! Hát neked is vannak ilyen furcsa élethelyzetű barátnőid. Az eggyiken végképp kiakadtam!! Hát ez van a meddőségi falán is hogy valaki mindent megtesz hogy ne legyen valaki meg hogy legyen! Nem tudom pontosan a szöveget ,de ez a lényeg! és mellé a körítés hát undoritó. Régebben volt fent egy videó a abortuszról. Most már nem találtam meg. De azt megnéztem és hát borzalom volt ahogy a magzat félve húzódozik a szerszám elől. Na jó inkább hagyjuk. Mert már megint könnyes a szemem!

Kubu én nagyon örülök hogy itt vagy és annak is hogy így a fórumon megismerhettelek. :D :D A mai randid jól sikeráljon és gyere a fejleményekkel mi az alapszin!!

Mindjárt jövök csak elugrok az iskolába a gyerekért. Még van kit kihagytam!!

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!
A tegnap nap után elgondolkodtam, és azt hiszem, Nekem már nem sok keresni valóm van itt. Megszerettelek Benneteket, sok erőt, tapasztalatot adtatok Nekem az elmúlt pár hónapban.
Tudom, sokaknak nem tetszik az őszinteségem és a stílusom. Megértem. De hát Én ilyen vagyok.
Zugba azért Én is maradok, és lehet, hogy néha-néha, de csak néha írok is, ha valami jó történik itt (mert rossz nem fog).
Mindenkinek sok sikert, kitartást és nagyon sok erőt kívánok. ÉS.......mielőbbi pocinövesztést.
Legyetek jók és vigyázzatok Egymásra :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Na itten vagyok

Navared te hogy vagy? Küldöm a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ma már megmásztad a 4.emeletet? Szerintem még hanyagold nehogy baj legyen! Lefele még könnyű de felfele?

Sajti hogy tengeted napjaidat? Remélem Zurad kényesztet és minden kívánságodat lesi!! :D Hogy vagy amúgy? Az az icipici vérezgetésed meg van még? Neked is küldöm a 3. verziós drukkokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Babe nekem te is fogsz hiányozni azért néha gyere mert érdekel hogy mi van a bébiddel!! És no para! Én mondom amikor Laurámnál a genetikai ultrahangon megállapították hogy tele van a feje kicsi apró cisztákkal és rögtön átirányítottak az1sz női klinikára. Igen ám de a magzatvíz vételt csak 4hét múlva tudták levenni mert olyan sokan vártak. És az eredmény is csak 4 hét múlva lett meg. Drága védőnőm pedig biztatott hogy semmi baj mert ha beteg a gyerek idő elött megszültetik velem. Hát köszi.Úgyhogy az a 8 hét alatt annyi öszhajszálam lett hogy na. De mégis gyönyörű egészséges babucim van. Tehát ennyit az uh-ról. Minket idegesítenek vele és várjuk a következőt hogy azóta sem történt semmi vele. Pedig csak élvezni kell az anyaságot és kész. De mi tiszta idegroncsokká válunk a végére. Tisztelet a kivételnek. Remélem ebből sokan tanulnak és nem kell mindig rosszra gondolni.Babe sok egészséget nektek!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Most nézem vörösmacs hogy tényleg elírtam a dátumot tehát holnap megyek és nem szombaton!!!
Hurrá már csak 1 nap és szúrhatom a hasamat

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám,
köszönöm a bíztató szavakat. Valszeg, csak Neked fogok hiányozni, úgyhogy majd privibe tudósítok.
Ja, és megfogadom a jó tanácsokat. Köszi.
És sok sikert Neked, remélem szerencsével jársz. :lol:

Kép

Kép

babe3

BMC babaprojekt

Sajti, hát ha kibírod szerdáig, akkor végre talizhatnánk!!! Jó lenne, de persze ahogy érzed... viszont kedden még van Sz. ügynök, de szerdán már nincs, ha esetleg elfelejtetted :(

Babe, sajnálom, ha úgy érzed nincs itt keresnivalód, én nem tudom mit csinálnék a helyedben... :? Ha azért bármi van: kérdés, jóhír, (rossz hír) gyere!!! És örülj nagyon nagyon nagyon.... a babádnak!!! :lol:

Lehet, h. nemcsak itt kellene megkérdeznem a már babás lányoktól, de első körben azért mégis csak itt tenném fel aggasztó kérdésemet:
Van olyan kismama, anyuka (főleg inszemes v. lombikos, nem spontános), akinek konkrétan mensis érzése volt és mégis baba volt a pociban????
Nem akarom ezt túlragozni és még nem is olyan rossz a helyzet nálam, csak érdekelne... Eddig minden kismami azt írta, h. nem érzett semmi, legalább is nem olyat, mint mensikor szokott! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe, hidd el nemcsak Pancsinak fogsz hiányozni! Eleinte mi is összevitatkoztunk, de aztán megszoktam, h. majdnem mindig eltérő volt a véleményed sok témában :wink: ami nem baj!
Egészséges babát, örvendetes babavárást kívánok! :D

Pancsi, hát én még mindig nem mentem le a negyedikről.... csak az erkélyre álltam ki friss levegőt szívni és a napsugarakat beengedni magamba :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám,
Nekem volt egy pici mensis érzésem, néha még most is van.

Kép

Kép

babe3

De amúgy nem sokat fekszem, ma is főzöcskéztem, mosok, mosogatok, kicsit feltöröltem a padlót, ahol a papok táncolnak és wc-re járok... jó kis program, mi :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Babe!!! :lol:
Sajna kicsit kezdek elgyengülni :oops: úgy értem a hitem kezd inogni, ami nagyon idegesít! :twisted:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nehogy má...... Navi!
Nem szabad gyengének lenni. Mondom Én, a PARÁS. De vigyázz, mert ha túl sokat parázol,.................. áááááááá............ hagyjuk. Inkább megtartom Magamnak. Szóval nyugi, pihi és lazítás. Már nincs sok hátra. 8)

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Bocsi először magamról, aztán visszaolvasok, úgy látom lesz mit.

Megjártam a béemcéjt és most már hivatalosan is pozitív az eredmény. :lol: Dokinő jó fej volt, először azt kérdezte, hogy vagyok, akkor már láttam, hogy az lesz, amire számítottam. Fülig vigyorral közöltem, hogy jól, ő meg hogy "na akkor most lebukott.."

Mondta, hogy nekem volt igazam, és sikerült az inszemmel (merthogy nekünk lombikot mondott először a férjem eredménye miatt).

Többször is rákérdezett jól vagyok-e, nem vérzem-e. Elkezdtem agyalni hogy biztos azért mert túl erős a csík és az rosszat is jelenthet. De elhesegettem magamtól ezt a gondolatot..

Jövő hét szerda vagy csüti petezsáknézés.. Szerintem szerdán megyek. :D

Kép
vayacon

vaya: Gratulálok, már alig várom én is hogy lássam azt a petezsákocskát. Majd tegyél fel képet róla.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok csak ott mindent megpiszkálnak tehát lehet görcs meg ilyen mensiérzet szerintem!!De hogy nem mensi az tuti Navikám!!!!! :D
Nagyon jó az idő már néha engem is csábit de azért én nem vagyok szobafogságban még!! :D

Babe szerintem nem csak én gondolom igy, de most a többiek nincsenek itt!!! Itt mindenki szeret téged ez nem is kérdés. Aki el tudja fogadni a másikat olyannak amilyen! De én is a helyedbe már áigazoltam volna. De engem nem zavar hogy vagy sőt!

Vaya nagyon gratulálok nektek! Ügyesek voltatok!! :D :D
A túl erős csik csak annyit jelenthet hogy magasabb a hcg szint! De mit mondott mennyi vagy ilyenkor még nem tudni? És a petezsákocska láttad? Én tuti elbőgtem volna magam! :oops:
Pihizz sokat és vigyázz magatokra!!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Vaya,
Én is gratulálok. Semmi baj, hogy erős lett a teszted. Minden OK. Nekem tök halvány lett 206-os HCG-val, amire azt mondta SZ. Ügynök, hogy ikergyanús. :lol: :lol:

Hát Csajok, egyszerűen nem tudok elszakadni Tőletek, annyira jó itt. Veletek még vitázni is élvezet. :shock: :shock: :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Lujzici, én váltogatva adtam a Menopurt.

Vörösmacs, szuper, hogy ilyen jók az eredményeid, drukkocskák mennek.

Navared, az elmaradhatatlan babaragacsok +++++++++++++++++++ Nekem a hasfájásom kicsit hasonlít a mensis görcshöz. És az elején szúrkált a petefészkem is. SZerintem ez az elgyengülés teljesen természetes, nálam is volt, és mégis sikerült. Úgyhogy bízzál az uccsó pillanatig ;)

Woody jó lehetett ez a 4D. Nem baj előbb utóbb megmutatja a kis nunusát (vagy mást) :D

Rodina örülök, hogy minden okés volt. A 25 millás überszuper. Azt nem tudod, hogy tisztítás előtt vagy után? Bár gondolom, utána, ha ennyit kaptál vissza. Úgyhogy 5ször nagyobb az esély :D ÉN nem értettem pontosan tisztítás előtt mennyi volt, mert úgy értettem h 4 millió 35 % mozgás. De az nem lehet, szóval vagy 14 v 24 milka. Én az utóbbira tippelek ;) NÁlam is megrepedtek a tüszők.

De jó, hogy te is ismered Lucuzst :D Na majd átnézek abba a topikba.

Én ettem sok fehérjét, túrót, husit, tonhalat stb.. De ezt tényleg kombinálni kell zöldségekkel, gyümivel stb. Szóval egészségesen...

Eszter elképesztő ez a dinnyebelső :D nagyon cukorfalatkák

Sajt ZT örülök, hogy ilyen nyugiban vagy, ez most fontos. Lelked mélyén azért reménykedj csak, mert bármi lehet.. Nem akarlak hiú reményekbe ringatni, de azért nagyon szurkolok ám. Jaj már én is alig várom hogy leteljen ez az 5 nap.

Hajni én is külön-külön szereztem be a György teás cuccokat, felesleges kiadni annyit, nem tudom egyébként mi van benne. Lombik kapcsán nem tudok segíteni, majd a többiek fognak.

Kubu én nagyon sajnálnám ha elmennél, mivel ugye mi taliztunk is. Meg olyan jó volt mindig mikor reggel jöttem te már tuti írtál ;) Szóval én örülnék, ha maradnál. Majd lehet írok privit orvosválasztás kapcsán szeretnék kérdezni. Mert ugye valamikor majd azon is el kell gondolkodni. Bár már vannak tippeim, hova mehetnék, csak még nem biztos a dolog.

Zsu örülök, hogy jöttél és hogy jobb a hangulatod. Hát nem lehetett könnyű neked, de annyira jó, hogy érzel magadban erőt a folytatáshoz. Tuti biztos, hogy össze fog jönni. És köszi a gratut. Neked meg még annyi erősítőt, amennyire szükséged van.

Mieza, most sem sírtam csak vigyorogtam mint a vadalma :) Hát nekem most így jön ki a boldogság.. De tök mindegy, vannak-e örömkönnyek, a lényeg, hogy nagyon-nagyon örülök.

Hát nem semmi sztorikat írtál le, ez a felújítás miatt abortusz ez extra durva. Én lehet meggondolnám, tartsam-e a kapcsolatot egy ilyen emberrel. Én annak idején amiatt szakítottam egy barátnőmmel, mert közölte velem, mikor elkezdtünk próbálkozni, hogy minek nekünk gyerek, ráérünk mi még arra. Már akkor kiakadtam, meg utána 1-2 évvel mikor még mindig nem volt baba és eszembe jutott miket mondtak.

Én is néztem ma a párokat a bmc-be. Ott ültem azzal a tudattal, hogy már van egy pici pötyi a pocakomban, és azt kívántam, hogy valaki varázsoljon minden nőnek a pocakjába egy ilyet.. (Na jó kivéve süket néninek :D)

Pancsi csak tesztet csináltak, vv-t nem így nem tudni mennyi a hcg. Petezsákot jövő héten láthatjuk majd.

Babe, hát remélem tényleg minden rendben lesz, én annyira úgy érzem. Csak pont most olvastam, mitől lehet magasabb a hcg - na jó leírom, nem vagyok babonás: a méhen kívülitől. De szerintem tuti nincs az mert akkor nagyon fájna a hasam meg véreznék meg barnáznék. Úgyhogy nincs miért parázni, és kész!

Navikám beírnád, hogy sikerült és március 3 petezsákkukucs?

Kép
vayacon

Babe te hogyhogy tudtad a hcg-szintet? Neked is inszem volt... Neked vv is volt? Ezt nem értem...

Kép
vayacon

Sziasztok, itt az egyik Zuglakó :D

Kb. képben vagyok, olvasgatlak Titeket.

Zsu

Együtt érzek Veled, így ismeretlenül is! Sajna így jártam én is, csak az én babám még kevesebb ideig bírta. Fel a fejjel, soha nem szabad feladni, bár tudom, hogy ezt sokszor hallod. Kitartást és lelkierőt küldök!

Navi

Nem feladni Csajszi!!!!!!!!! Tudom, hogy borzasztó ez a 2 hét várakozás, de mindig reménykedni kell!!!! Gondolat elterelést nem írom, mert sztem lehetetlen :oops: Inkább beszélj a babáidhoz, hogy betonozzák be magukat 9 hónapra :D
Nagyon drukkolok ám...

Sajti

Drukk, hogy lapuljon odabenn egy baba :D
Vérzésed elmúlt már?

Eszter

Csodásak a képek, remélem, hogy mihamarabb megtapasztalja mindenki a pocakosság varázsát.
Növesztd Őket jó nagyra :D

Rólam: változatlanul zugból követlek Titeket, várakozó üzemmmódban vagyunk. Szeretnék májusban menni a dokihoz, hogy milyen "protkó" lesz legközelebb.
Amúgy most tök beteg vagyok. Arcüreggyulladás és hörghurut, csak hogy halmozzam az élvezeteket :evil:

Most megyek és kérlek ne haragudjatok, hogy nem írtam mindenkinek személyeset. :oops:
Továbbra is Veletek vagyok, drukkolok, kezem-lábam csuriban :D

Puszi: Angi
angi81

Bocsi még eszembe jutott két kérdés: a petezsák meg a szívhangkukucsra bejöhetnek a pasik is?

Illetve Babe tőled kérdezném hogy téged szívhangra mikor rendeltek vissza?

Egyébként szerintem is tök érthető az aggódásod. Látod, már én is ilyen hülyeségeken gondolkodom. Csak szerintem ilyenkor győzködnünk kell magunkat, hogy ááá tuti nem lesz baj, és ez a te hsz-eidből nem jött le és szerintem ez zavart sok mindenkit. De lehet amúgy hogy életben tényleg nem ilyen vagy csak így jön le. Meg amúgy szerintem Kubu sem akart megbántani, úgyhogy tényleg nem kedvező ilyeneken megsértődni, mert csak a hangulatot rontja. Na de remélem most már elfelejtkezhetünk erről...

Kép
vayacon

Ja és mindenkinek köszönöm a gratulációt!

Angi sajnálom, hogy ez történt veled. Jobbulást, és sok sikert a folytatáshoz!

Kép
vayacon

Na ugye, hogy jó helyen van az a baba? :wink:

Kép
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?