Sziasztok! A héten nem tudtam még olvasni, futkostam ide-oda… És most csak döbbenve nézegetem, hogy milyen írások születtek… Ja, meg az elmúlt 3 napban azt mutatta a hőmérő és a testem, hogy ovuláció közeli állapotban vagyok. Minden nap. Szóval 3 napja ilyesmikkel vagyunk esténként elfoglalva…
Jaj, milyen isteni lenne, ha összejönne!!!
Popey és Vaya, ezekért érdemes olvasni! Majd pityeregsz vidáman holnap a bmc után
A többiek, nem is tudom mit szóljak… Makó, annyira szurkoltam nektek… ne adjátok fel. 1975 nagy ölelést küldök!
Sajti, ezek aztán a hírek, hát ez meglepő! a 3-asra szavazunk és remélem szerdán kell visszamenned, mert az triplahármas
Zsu, egy nagyon szeretethullámot küldök, ami remélem, hogy erőt ad. El sem hiszem, ez a legszörnyűbb… Hanyadik hétben voltál? Ez annyira gonosz dolog, nem is értem, hogy miért játsza velünk a sors. Nagyon sok lelkierőt küldök! Nekem is azt mondta ma SZ, hogy április végén mehetek!
Ma reggel találkoztam egy régi barátnőmmel, aki előadta, hogy terhes, de a lakásukat még szeretnék felújítani, mert nem annyira cool, úgyhogy ezt a babát most elveteti, hogy a következő majd szép gyerekszobába érkezhessen… Nem tudtam neki mit mondani… (pl., hogy minden álmom egy baba és épp a lombik miatt kidobtak a munkahelyemről?). Amikor elváltunk, annyira sírtam… Annyira igazságtalannak éreztem az életet…
Nem ítélkezem, de kicsit mégis…
Aztán egy barátnőmet költöztettem el a férjétől, akiről kiderült, hogy veri a barátnőmet. Ott bukott ki, hogy tegnap a gyereket is megverte… a 2 éves kisfiát… Titokban szöktettük el…
Ma voltam bent utána a bmc-ben, és hát néztem ott azt a sok lányt/ nőt (beleértve magamat is), akik akkora reménnyel jönnek be minden egyes alkalommal és sokkal több szomorúarc távozik, mint amennyi boldog. És a boldog sem meri elhinni, mer fél, félti… És közben meg kint az utcákon annyi olyan ember rohangál, akik semmire sem értékelik azt a csodát, amit egy kisgyerek adhat…
Fura ez a világ!
Navi, 03.03. nagyon jó dátum! A szülinapom
Most már nekem is mindig ez fog eszembe jutni M bácsiról… hihihihi
Vörösmacs: én melegítőben voltam egész nap, beágyaztam és az ágytakarón feküdtem egy pléddel. Ami ugyanaz, csak ez volt a nappali megoldás
MI lett a munkahelyi dologgal?
Pancsi, nyugodtan szólj a recin, hogy nem lehetne mást, mint S-t? (ha nem akarsz hozzá menni), engem Zekéhez osztottak ugyanilyen indokkal.
Rodina, no para, minden szupper rendben lesz! Nagyon szurkolok!
Eszter, ez egy csoda ami most veletek történik!!! Annyira jó, hogy látjuk a példádat. És azért külön köszönet, hogy olyan pozitivan fogod fel a dolgokat!!! Ez átsugárzik ám.
Kissangyal, fenn vagyok, mert nézni kell a meccseket, szóval, nem hagyott a párom elaludni. De most szerintetek ki nézi most nagy szuszik közepette, csukott szemmel a tv-t?
Képzeljétek, ma írtak a cégtől, már 2 havi fizut ajánlottak fel, amit nem kell ledolgoznom és egy havi végkielégítést…
Haladunk
A BMC-ben azt mondták, hogy iszonyú sok nő jár így és sorra nyerik a pereket.
Voltam közben állásmegbeszélésen is, és már el is vállaltam egy projectmegbízás alapú munkát. Jó nagy mélyvíz, de izgi lesz. És nem olyan hatalmas munka, két hét múlva kell leadni, szóval nem is fogjuk sokáig nyújtani.