Új privát üzeneted érkezett!

regényt irtam és a kép lemaradt :oops: :lol:

Kép

Kép
freyja

freyja: ügyes vagy, h elkaptad :) jó korán látszik már kívülről! nagyon tetszik!!!!! :lol:

Kép
zsani78

jó éjt lányok, elteszem magam, holnap hosszú napom lesz! de ha minden igaz, akkor gazdagodunk egy babakocsival :lol:

Kép
zsani78

én is meglepődtem de jó volt :D

Kép
freyja

Hú Csajok, még nem végeztem a visszaolvasással - előre is elnézést, ha vkit kihagytam, ez azért van, mert még nem tartok ott, és most le kell feküdnöm.

Egy-két gondolat:

Meme: én is nyami meggybefőtt! Legutóbb ledaráltam mindet, és készítettem joghurtot. Hát eszméletlen milyen finom volt!!!

Zsani: tejes dolgok belőle is azonnal kijönnek, minthogy ahogy ma is. Pedig finom volt az az epres gyümijoghurt.:( Kénytelen vagyok savanyú káposztát és sajtot nyomni intravénásan is :) Plussz Calcium-tabi! A babakocsid szuper! Nagyon jó a színe is!

Cicinövekedés: nekem még nem kellett kosarat váltani, de már nem használok merevítőset.

Szívzubogás: nekem is van reggel és este is. Kicsit megijedtem, mert régebben voltak problémáim, de ez még normális azt mondták.

Pocikrémre: én is Milupázok és DM-es Babycare. Szerencsére nem viszketek még.

Védőnő nekem is a Femibiont mondta, de én nem szedtem nagyon semmit, csak folsavat, most C-vitamint és MagneB-t.

Bibar, Pocak: csini a pocitok!

Manorka: Zoé egy tündér már most, nem lesz ott semmiféle oda nem illő a fejecskéjében, nyugi!!!

Nos hát ma akkorát kaptam én is oldalba, hogy konkrétan felugrottam a székről. Lehet nem tetszett a Babónak a csőben sült karfiol és inkább husit evett volna? (egész hétvégén az volt).
Igen, és tegnap Apa is pacsizott már vele bezony! Rugizott neki is egyet este! Boldog-boldog!

Holnap este dokibá!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Hoztam egy pocakképet a minivízilóról! :lol:
Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss!!!Szegénykém, nagyon megértelek!!!!!! Fel a fejjel!!!Tudom, hogy borzalmas ez a tétlenségre utaltság, és még hozzá,ez a minimális női érzés is oda.Én tudom hülyén hangzik, de a fehérneműimen érzékelem ezt. Nekem ez Eriknél volt. Hordom azokat a szép kis csipkés, selyem cuccokat, de terhesen,mikor hízik az ember,nem hord ilyesmit, nem teszi tönkre, hogy kinyúljon, hanem telifenekű, pamut nagyibugyiban nyomulok. És lehet hülyén hangzik, de ez nagyon rossz érzés volt. Én is azt éreztem megszűntem teljesen nőnek lenni. Tudom nem ugyanaz a szitu, csak azért írtam le, mert megértelek!!!!!Tudsz még a házimunkából leadni?Én csak a mosást, vasalást(ülve), szemetes kivitelt, mosogatást és Erik ellátást csinálom. Szerintem Te is próbáld minimalizálni.Feküdni Neked sem kell, igaz???? Tarts ki!!!A minimális 26 héthez, már csak 5 heted van hátra. Utána már minden hét ajándék, és a babának viszont nem lesz baja!!!!!Fel a fejjel!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, még egy esti bekukk!

Pocak!
Apuék holnap délben indulnak haza.

freyja!
Jópofa ahogy eldeformálódott a hasad! :)

Niki!
Csini poci! Igazi csajos formájú!!

barbuss!
Sajnálom az ujabb gondokat...hogy ez a terhesség tényleg terhes már neked.

Hú, annnyi, de annyi finomságot hoztak apáékt, hogy az felsorolhatatlan. Mindenesetre vacsira töpörtyűt ettem, és fincsi magyar TV paprikát! :) Olyan jólesett. De hoztak még túrórudit, bocicsokit, házi tojást, szalonnát, kolbászt, diót.....és még rengeteg mindent!!

Holnap majd valamikor jövök!
Jó éjt mindenkinek!!

d.dodó

Sziasztok Kismamik!

Nagynehezen ideértem az UH-ról :roll: :wink:
Kb. 1,5 órája értünk csak haza, a doki után egész nap apával jöttem-mentem (ő dolgozott), vártam rá a kocsiban, újságot olvastam, aztán a WestEnd-nél autózva kitaláltam, hogy amíg ő ügyintéz, én inkább bemegyek, és nézelődök. Next-ben és C&A-ban voltam :wink: .
De a lényeg:
Végül is minden rendben babucival, a méretei is tökéletesen megfelelnek a korának :D !
Viszont tök hülyén jött ki, mert ezt a genetikai UH-t egy dokinak is jóvá kellett hagynia, és hiába voltam már túl a szonográfus általi vizsgálaton, kb. fél órával az érkezésünk után (meglepően kevesen voltak, amikor odaértünk), utána kb. 45 percet vártunk egy dokinőre, aki először 2 osztályon fekvő kismamát vizsgált meg :oops: .
A szonográfus annyit kérdezett még a vizsgálat közben, hogy volt-e korábban kisebb vérezgetésem? Mondtam, igen... Erre ő azt mondta, hogy akkor a lepényt majd a doktornő megnézi :roll: . Szóval a dokinő kicsit időzve nézegette a babucit, de nem tudom, hogy a lepényt is tényleg nézte-e, aztán csak annyit mondott: rendben van! Fogalmam sincs, hogy a szonográfus mit láthatott, de kicsit beültette a darazsat a fülembe, úgyhogy elmegyünk egy fizetős UH-ra is, de nem csak emiatt :wink: !
Kivételesen rendes volt a szonogr. nőci, mert már az UH elején megkérdezte, hogyha látná esetleg babóka nemét, akkor kíváncsi vagyok-e rá? Örültem, hogy magától hozta fel a kérdést, és persze igent mondtam! Aztán egyszer csak felém fordította a monitort, és mutatta a két kis széttárt combocskát, és közte pedig azt, hogy nem látni golyókat és kukit sem, csak dudorodó vonalakat :D ! Szóval KISLÁNY :D !
Kérdeztem, mennyire tuti, azt mondta kb.90%...
Olyan furi, mert valahol a szívünk mélyén reménykedtünk, hogy kisfiú lesz, de amúgy meg már többször is beszéltük az elmúlt hetekben, hogy most tuti kislány lesz. Valahogy megéreztük. Persze nagyon boldogok vagyunk így is :D :D :D ! Csak tudjátok, már előrébb jár az agyam, és azon gondolkodtam, hogyha mi már idősebbek leszünk, és esetleg neki nem lesz tesója, akkor olyan kis védtelennek érzek egy kislányt/nőt ebben a nem egyszerű világban :roll: ...

Úgyhogy szeretnénk, ha még 1 szakember látná a méhlepényt is, és babuci nemét is, és akkor talán tényleg megnyugszunk a lepényt és babó nemét illetően is.
Szerintem hamarosan be is jelentkezem, talán a Praxis-ba, tudom, ti jópáran nagyon dícsértétek.

AFP: MoM korrigált= 0,64
Szerintem mondjuk kicsit korán vették le (16+3-on)....
A doki elkérte most végre -az AFP kapcsán- a kombi teszt eredményemet is, és átnézte...
Azt mondta, ilyenkor (a korom miatt) amnio-t szoktak javasolni (nem azt mondta, hogy ő javasolja...), de miután a kombi tesztem jó volt, így a 95%-os biztonságot lehet szembe állítani az 1-2%-os amnio miatti vetélés kockázattal :oops: .
Ezt pedig már így is tudtam/tudtuk. Úgyhogy ennyiben maradtunk... Nem merünk már ekkora kockázatot vállani, hiszen még nincs csemeténk, és hát nem vagyunk túl fiatalok sem :oops: . Nagyon-nagyon bízom benne, hogy tényleg minden okés a kis drágánkkal!

Most jó fáradt vagyok, és megfájdult sajnos a pocakom is megint, pedig szombaton tök jól bírtam az egész napos mászkálást.
Megyek is pihenni, majd csak holnap olvasok vissza, látom, megint termeltetek, míg nem voltam :wink: !
Jó éjt mindenkinek!
Pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

sziasztok,
tyű..megint jó sokat írtatok, nem is győzöm visszaolvasni.. :)

nálunk minden rendben, bár az én lakóm sem vmi aktív, jó ha egyszer estefelé belémrúg jelezvén, h jóvanna..megvagyok..

a viszketés nálam is tetőfokra hágott..borzasztó..és annyira lusta vagyok kenegetni magam :( nem beszélve arról, h annnyira kemény nálunk a víz..

nem tudom melyikőtök álmodott zöldségeket..de a minap én is..pontosan azt, h a gyerek kinyomta a lábát az oldalamon, tök vicces volt és ijesztő egyben, Apa meg megfogta és ámuldozott, h ez most hogy? hát nem volt vmi jó érzés..

terhesruha: hálistennek nekem maradt egy pár, egész jók HandM-esek, csak kölcsönbe vannak. tegnap beszéltem a bnőmmel aki már megszült, ő is vett 2 gatyát, azt odaadja..sztem én ezzel kihúzom, csak egy szép nyári ruhára vágyom ;)
na elteszem magam holnapra, sztem a héten én is megcsinálom a kakaós csigát, istenien néz ki (nem beszélve arról, h hogy szeretem..nyami) a végén megtanulok internetről sütni :lol: :lol:

jóéjt!
M.
Vendég

Anyamaci: Hát én is szoktam "zöldeket álmodni".
A múltkor (gondolom a havazás hatására) azt álmodtam, hogy a már megszületett kisbabámmal nagyon-nagyot zuhantunk egy kb. 4-5 méter mély havas helyre...én kiástam magam, és csak sírtam-sírtam, és mondtam mindenkinek, hogy hívják a tűzoltókat, mert a picim ki fog hűlni. Senki nem akart jönni, hogy minek, már úgyis mind1. :(
Sajna szépeket nem álmodtam ezidáig!

Poci: Szót fogadtam neked...egész nap pihiztem! :)
Sajna nem úsztátok meg olcsón az autójavítást! :(

Manoka: Köszönöm...már jobban vagyok, és estére megint jó pár mérettel nagyobb lett a pocakom. Hihetetlen!!! :)

Bibar: Sajnálom a fogorvos miatti herpeszt! :(

Mercy: Én is szörnyűségeket álmodok...talán az aggodalom miatt!
19 hét és 6 nap múlva Boldog Szülinapot! :D
Ez vicces...

Zsani: Nagyon csábítók azok a kakaóscsigák! :D Nyam-nyam.

Na de ma kiakadtam rendesen...telefonáltam a nődokimnak, hogy milyen eredmények jöttek ki a leleteim kapcsán.
Mondta, hogy minden OK, a HBSAG negatív, és a terheléses cukor is rendben.
Rákérdeztem, hogy mekkora lett az inzulin...mire ő: "Azt nem kértem!"
Nem tudtam erre mit mondani, mert nem akartam felhúzni magam...hiszen tudja, hogy inzulin-problémáim vannak/voltak...és vagy 1000 kértem tőle ezt a vizsgálatot!
:evil:

Edi: Nem semmi ez a kismama-rucis történet! :) Akkor neki tényleg picurka pocija lehetett! :D :D :D

Bébike: Szupi hírek! :)

Meme: Sajnálom, hogy nem láthattad ma igazán babókád! :(
Azért nagyon örülök, hogy rendben van minden vele! :)

Bibar: De-de...én telefonáltam ma! :)
Rossz volt a vonalas telefon, aztán megkaptam Szonja mobilszámát, és ott csörögtem...aztán hívtam a doki mobilját...jól felmérgelt!
Örülök, hogy minden rendben Milláddal!
:)

Barbuss: Örülök, hogy minden rendben az UH alapján!!! :)
Sajnálom viszont, hogy csak úgy záporoznak a problémák...
:(

Freya: Ismerős látvány...nekem is csinál ilyet babóm! :)
Teljesen kifeszül a poci egyik oldalára. :D

Niki: Csini pocak! :) Nagyon csini...aranyos!

Maki: Örülök a jó híreknek! Újabb Pinky Lady! :D
Annyira jó! Nőuralom lesz?
Nem lesz elveszett kislány...még ha egyke is lesz!
Mi eleve úgy vagyunk most, hogy egyke lesz a kislányunk, de nem aggódom amiatt, hogy elveszne!

Ma beszéltem anyumékkal telefonon, és zaklatottan mesélte, hogy majdnem meghaltak, mert egy kamion szabálytalanul, nagy sebességgel száguldott velük szemben, és csak cm-ken múlt az ütközés. :(
Apum ügyes volt, átment a szemben lévő sávba...akik lassítottak...totál gáááááz!
:shock:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Bibar: örülök, hogy jól vagytok és minden okés! Szupi!

Barbuss: Neked is örülök, hogy minden rendben Zalánnal. Hematóma pedig szépen szívódik fel, köv. UH-ra, remélem, már nem lesz ott.
Ez a visszér téma kemény dolog. De a harisnya most jó célt fog szolgálni, majd meglátod. Tudom, nehéz, hogy ennyi minden összejön. Sajnálom :( De meglesz az eredménye a sok küzdelemnek, ott lesz júliusban a pici fiad a karjaidban. És mellette pedig az okos, szép "nagy" nővérkéje. Fel a fejjel!!
Holnapra pedig jó ringatózást, mesélj majd!

Frejya: hihetetlen micsoda felelőtlen szülők... nem tudom, hogy hogy fogják kifizetni a tartozást. De így hogy fog menni az átírás? Mintha úgy rémlene, hogy 0-ás számla kell hozzá.

Csipet: jupppiii, éljenek a kis pacsik és a rugik :D

Niki: nagyon csinos pocód van!

Dodó: Egészségedre!!! :) Akkor most jó kis hazait fogsz enni egy darabig :)

Maki: Hatalmas gratula a kislányhoz!!! Azért a sok várakozás ellenére, jó, hogy megnézett egy doki is. Több szem, többet lát.
Amiatt pedig ne aggódj, hogy mi lesz a kicsi lánnyal, ha majd Ti idősek lesztek... ott lesz majd a férje, gyerekei, hidd el nagyon igyáznak majd rá. Persze örökre a Ti pici lányotok marad, de szerintem akár fiú, akár lány, egy anyai szívnek mindig az ő kicsi kincse lesz. :D
Igen, a Praxis szuper. De ott is több doki rendel. Dr.Hajdú Krisztinához próbálj időpontot kérni.
Minden okés lesz, ne aggódj!! Nem is lehet másként!

Emi: örülök, hogy jobban vagy!
Óh, ezek az orvosok és akkor most mi lesz, megint mehetsz vizsgálatra, hogy megnézzék? Hiszen fontos az inzulin.
Apudnak jó reflexe van, örülök, hogy nem lett baj!

Jó éjt csajok, bár már biztos mindenki szundít ezerrel!

Dobok még pocó képet, ami vasárnap készült, a 20.hetet betöltve.

Kép 20+0 Félidős poci fotó

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt! Hol a korai műszak????? Megyek elolvasom az esti termelést, már a reggeli kakaóscsigán túl... :lol: :lol:

Kép
zsani78

Jó reggelt!!
Gratulálok Maki a kislányhoz!!!! Az a lényeg, hogy minden rendben vele!!!Hidd el egy fiúval is legalább annyi dolog történhet!Ne aggódj előre ezen!!!
Manorka nagyon csini a pocakod!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

maki: gratula a kislányhoz!!!!!!!

csipetnyusza: sajnálom, h te is így vagy a tejes dolgokkal :( azért is szenvedem a dolgot, mert mindíg is szerettem őket és nayon rossz nélküle. jó, h apa is érzi már! kicsit nekik is kézzel foghatóbb :lol:

Niki: nagyon csini kismami vagy! ezt a vizilovat nem értem :shock:

dodó: akkor most kánaán, egészségetekre :lol: :lol:

mia: ne legyél lusti kenegetni magad, főleg ha a víz is szárít! ha füri után törölközés helyett bekened magad olajjal, remekül felszívódik és időt is spórolsz :wink:

emi: az orvos no comment... biztos elfeledte :twisted: akkor most megint vissza kell menned, h azt is megnézzék? sajnálom anyudékat, biztos nagyon megijedt. de a fő, h apud ügyes volt!

manorka: csudicsinos pocika! :D

poci: hova tűntél???? apa megérkezett már a célállomásra?

Kép
zsani78

Jo reggelt Lanyok!

Este volt azer meg itt elet boven...
Niki, Manorka: igazan csini a pocitok, mind a ketto tenyleg kislanyos.

Maki: grtaula a pici lanyhoz, ne hidd, hogy elveszett kislany lesz. Nekem sem lett testverem es lany vagyok, 25 eves voltam amikor egyedul maradtam teljesen, szulok nelkul. Ugyhogy fel a fejjel, ne aggodj, nagyon kis eletrevalo csemete lesz. Sokszor a lanyok jobban helyt allnak, mint a fiuk.

Tegnap a parocskam megerkezett Pestre szerencsesen, hulla faradt volt, de az autonak a tovabbiakban mar nem volt baja, remeljuk nem is lesz. Kopp-kopp.

Dodo: nyami sok magyar finomsag....

Bibar: jo reggelt, ebreszto :D
pocaklako

Haho Zsani!
Igen megerkezett, minden okes. :D
pocaklako

poci: :lol:

Kép
zsani78

Poci, de jó!!!!!Mikor indul vissza?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

lányok mára elköszönök, megyek dolgozóba :( este valszeg csak későn érek haza.
szép napot mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Sziasztok

Meme
sajnálom, ez a "csalódottság" érzés nem a legkellemesebb... de legalább 4D látni fogod, ott arról fog szólni az egész, ez legalább nyugtathat... Örülök, hogy minden oké veletek :)

Freya
uh, hááát nem semmi a család, de a tulaj eddíg nem tudta, hogy 600ft elmaradás van???? Egészen türelmes volt a szolgáltató akkor eddíg.... Remélem hamar túl leszel ezen a szitun...:S

Maki
Örülök, hogy minden rendben van babókával :)
Azért a kislánynak is örültök gondolom legalább annyira. Nálunk is én vagyok az idősebb, 10évre rám jött az öcsém csak, és pont ugyan úgy megvéd Ő engem, mintha idősebb lenne :)
Ilyen korban már nem nagyon tudnak tévedni, mert a zacsit nem tudják eldugni csak a fütyit. Boti is azért látszott már a 2D sztk-ban is fiúnak, mert nem tudta eldugni a zacsit már, szépen lebegett... a fütyit az dugdosta egy ideig, aztán elengedte....
AFP-t nekem a 16+2 vették le, a legjobb idő állítólag a betöltött 16. hét után 1-5 nappal. Nekem 1,11MoM lett. Szerintem sokmindentől függhet az eredmény, nem gondolom, hogy baj lenne....
4D-ben még tudom ajánlani a 4D Genesist, nagyon nagyon jóóóók!!!! kukk meg: www.4dgenesis.hu Nekem fókamóka ajánlotta, isteni hely:)
Azért vérezgethettél, mert lehet a lepény kicsit lenn van, de emiatt nem kell aggódni :)

Emi :shock: :shock: hála az égnek, hogy semmi baj nem lett.... :S

Manorka
széééép pocak, nagyon szép :P
Ahogy nézem a pocakokat, Niki, Manorka mindkettő tényleg kiscsajos....
Vendég

Edi, Te jártál a Prayisban is ugye?Ott mennyi a 4D-s vizsálat?Mert én itt helyben még egyszer nem megyek. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Praxisban még Bálinttal voltam utóljára 2004-ben, akkor 11e volt. Most megyek Botival szombaton, de Manorka volt és azt mondta 11e ft.
Mi volt a baj a helyivel????
Vendég

Sziasztok :) !

Köszi mindenkinek a gratukat, aranyosak vagytok :) !
Igazatok van, megpróbálom nem félteni őt a jövőtől, és nagyon remélem, jó kis talpraesett csajszi lesz :wink: !

Edi, nagyon köszi a 4D Genesis-t, látom, ők is igényesek, de vajon vannak olyan jó szakemberek, mint a Praxis-ban dolgozók? Látom, jó áron is van!
Tudod, én most elsősorban a lepény miatt aggódom kicsit, mert olyan bizonytalanok voltak vele kapcsolatban :oops: . A vérezgetésem pedig szerencsére már nem most volt (karácsonykor utoljára), így nem is értem, hogy most mit láthatott, amiből ez a kérdése felmerült a szonográfusnak. Remélem, nem valami elöregedés szerű... Hülye voltam, hogy nem kérdeztem meg, de persze megint pörgős volt ott a dolog :roll: . Abban bízom, hogyha komoly dolgot láttak volna, akkor nem legyintenek a végén rá, de azért szeretnék teljesen megnyugodni, és persze jó lenne végre látni is babót, mert itt csak a combikáit mutatták, utána már vissza is fordította a monitort a nőci :( .

Igyekszem ma visszaolvasni :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, a teljes hiánya hozzáértésnek, más semmi. Szóval vagy Istenhegyi vagy Praxis. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maki
Nézd, ha baj lenne a lepénynel akkor már szólt volna az orvos. Nekem a 4d genesisben mondták elsőnek, hogy mélyen van a lepényem, ne aggódjak, csak mondják, ha vérezgetés lenne vagy stb....
Utána kérdeztem rá az sztk-ban a dokinál, erre mondta, hogy jaaa hát igen.... :twisted: :evil: HA elöregedést láttak volna, azonnal szólnak. Nekem Bálinttal a 25.héttől öreg volt a lepény, halálra paráztattak, hogy nem táplája a gyereket, és max. 2400g lesz.... Minden nap nst-re jártunk, meg ctg-re. Bálint 3700g volt :D
De akkor inkább Praxis és Hajdú Krisztina ott is....

Niki
jaaaa így már értem, akkor Praxis inkább, ha itt regisztrálsz a Babaneten, akkor -1000ft kedvezmény, így 11e lesz. (ezt is Manorka mondta ) :D:D:D:D
Vendég

Manorka,
szép, csini pocid van! Tényleg kislányos :wink: ! Már amennyire tényleg van ilyen :wink: ...
Olyan szépen írtad:
"Persze örökre a Ti pici lányotok marad, de szerintem akár fiú, akár lány, egy anyai szívnek mindig az ő kicsi kincse lesz. "
Tökre meghatódtam ezen, mert tényleg, én már most is így gondolom!

Majd talán holnap már én is csatolok egy pocifotót, vasárnap akartam csinálni, pontosan a betöltött 18.héten, de arról már lecsúsztam :( .

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
nagyon várjuk a pocifotót :) Én is teszek fel valamelyik nap, de szerintem szombaton, aznap lesz 19. hét kereken :D
és, hogy fogják hívni a picilányt?
Vendég

Köszi Edi, akkor azt hiszem Praxis lesz nálam is, akkor én is megpróbálok itt a babaneten regisztrálni :wink: !
Kíváncsi leszek a te szombatidra :wink: ! Majd várjuk a beszámolót :) !

Hú, a névválasztással még elég kutyául állunk :D !
Valami kis különlegeset, de nem túl hosszút szeretnénk, csak nehezen találunk olyat, ami mindkettőnknek nagyon bejönne :oops: ...
Szóba jött: Zorka, Dana, Petra, Vanda....
De még fogalmam sincs, mi lesz a végső :wink: ! Jól megrágjuk.

Anikó

Kép
mamaki73

Manoka: Igazi gömbölyű poci! :D
Hááááát valószínű, hogy újra kell majd csináltatni a terhelésest...12-én rákérdezek!
Tegnap délután emiatt teljesen elment a kedvem. :(

Poci: Örülök, hogy rendben megérkezett a párod Pestre. :)

Várom kíváncsian az új pocifotókat. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt!

Manorka a 0ást megkapom. Leirtuk az óra állásokat és az eddigi a régi tulajt terheli az ujjak engem. :)
Csini a pocid :lol:

Maki: gratulálok a kislányhoz. bevallom irigykedem, már mindenki tudja szinte kicsoda micsoda :roll: én is kislány szeretnéééék:oops:

Edi: sajnos itt türelmesek a szolgáltatók. perre viszik és az húzodik rendesen. :?

Maki: a Dana gyönyörű :D

Kép
freyja

Maki
A Zorka és a Dana nekem nagyon tetszik :D

Freya
na, legalább a 0-ást megkapod.... az azért már segítség.
Vendég

Emi, szegénykém! Jól megszivattak ezzel a vérvétellel :evil: !

Freyja, örülök, hogy a lakásügyetek alakulgat! Még ha nem is zökkenőmentesen... Ügyesek vagytok!
Hidd el együttérzek veled! Már én is így voltam vele, olyan nagyon szerettem volna már tudni babóka nemét :wink: !
Így, hogy én megtörtem kicsit a kívánság-topik "elméletét" :oops: , szívből kívánom neked, hogy teljesüljön a te vágyad :D !!! Inkább maradnék ezzel egyedüli "kakukktojás" :D !
Örülök, hogy neked is tetszik Dana :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Húúú, csajok, olyan aranyosak vagytok! Tök jó kedvet tudtok adni a "szavazataitokkal" a névválasztáshoz :D !
Még a végén "keresztanyák" lesztek :lol: !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
a második még lehet ám kisfiú :) Tudom, hogy egy picit csalódás, és meg is értem, mert Bálint után én annyira fiút szerettem volna, hogy amikor elsőnek mondták, hogy kislány, kicsit csalódott voltam, de megbarátkoztam vele, hisz egyből bevillant, hogy szegény gyerek érzi, hogy nem örülök neki, és rettegtem nehogy meggondolja magát és elmenjen... Persze ez még az elején volt a 12.hét körül. Azt gondolom, hogy egy perc alatt lefog venni a lábadról így is :) Olvadozni fogsz még neki nagyon is :)
Végülis csak azt akartam írni, hogy megértelek ám... :roll: :oops:
Vendég

Maki: Nálam is Dana a befutó! Mondjuk a keresztnévválasztás nagyban függ a vezetéknévtől is...gondolok itt pl. arra, hogy Vámos Vilmos, Vámos Álmos, Görhöny Ödön... :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi

folyik a könnyem úgy nevetek.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én egyébként egyre inkább a Liza Emília név felé hajlok (Emília Rebeka helyett)...a párom is ezt szeretné inkább.
Még nem 100%-os a döntés azért! :wink:
Aztán meg kíváncsiságból megnéztem a névszámmisztikát is, hogy milyen jellemzést ad teljes név alapján.

Emi

Emi

email4
Budapest

Edi: :lol: :lol: :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
szép a Liza Emíilia :D :wink:
Vendég

Emi: én is Emilia vagyok, anyám után :) ez az első nevem, de én a másodikat használom.

M.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Freyja: köszi, hogy leírtad mégegyszer a lakásmizériát, nem semmi. De a tulaj is buta volt, amikor mi anno kiadtuk a lakást minden hónapban mentünk és a csekkek alapján fizették a rezsit is. Senkiben nem szabad megbízni.

maki: nagyon örülök, hogy most már te is tudod ki lakik a pociban! Én az elsőnél szerettem volna nagyon kislányt és mikor megtudtam hogy fiú kicsit csalódott voltam. Aztán amikor megszületett már el sem tudtam volna képzelni lányt. Most meg már mindegy volt, hogy kisfiú vagy kislány :)

niki, manorka: nagyon csini pocik! Én olyan debellának érzem magam :(

zsani: a rögögő-sírógörcsös megjegyzésed nagyon tetszett!

poci: sajnálom az autót, nagyon bosszantó!

Nem tudom nektek milyen a pocifájás, de nekem folyamatosan húz lefelé és olyan zsibbadós ott lent. Ha ülök nem, de egy 2 perces séta után már alig várom hogy leüljek. Olyan kellemetlen, hogy ilyen nyomi vagyok :(

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

mia: de szép kisfiú Martin! az iwiw-en nem vagy fent? olyan jó archoz kötni a hozzászólásokat.

meme: neked akartam még: ne szomorkodj! a lényeg hogy minden rendben, persze nagyon jó tudni, hogy kisfiú-e vagy kislány. a 4D uh után én is kicsit csalódott voltam, mert ugyan azt mondta a doki, hogy kisfiú, én nem láttam és 20 percig azt néztük ahogy alukált, meg se moccant.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Emi, nekem is tetszik Liza Emília, sokkal jobban mint a Rebekás változat :wink: !!!
Amúgy a felsorolt férfinév párosításokkal mi a gondod :lol: :lol: :lol: ???
Tök jól rímelnek :wink: :wink: :wink: !

Amúgy a mi vezetéknevünk ...mák-ra végződik. Ezért nem lett volna esetleg a fiunk Márk :wink: ! Kicsit nyelvtörő lenne.

Edi, tudod, sajna a korom miatt már nem biztos, hogy belefér még egy kistesó :oops: , és ráadásul nagyon nehezen jött nekünk a kis puncis is... Persze, majd meglátjuk. De azt sem szeretném, ha vén anyja lenne már a tesókának :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Lányok, ez a terheléses nincs időponthoz kötve? Nekem csak két hét múlva kell mennem, de látom emi már túl is van rajta.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Hello Csajok,
kicsit visszaolvastam,

Barbuss,
a parkolás gyakorlás kérdése, irány le este, minden nap 25x így-úgy beállsz, előbb-utóbb menni fog :)
Grat Zalánhoz :)

Niki,
én BP, Lotz Károly u.-ba járok 4D Genesis-ben, nagyon alaposak. Ha csak bekukkantani akarsz, kb. 6000 Ft - megmérik, megnézik a szívét, vagy ha valamit speckón szeretnél ...
A nagy uh itt is 12.000 Ft.

Mamaki,
barátnőm veszélyeztetett korban 0,41-es MoM-mal makk egészséges kislánynak adott életet. Végig paráztatták, nem volt aminoja, mert mire az eredmény a kezébe kerül, már minden beavatkozás későn lett volna.

Írtátok, hogy milyen finom a "csiga", ilyen finomat még nem ettetek ... nagyon elkerekedett a szemem, aztán a fotó láttán megnyugodtam, hogy nem az igazi csiga-bigáról beszéltetek ...

Meme,
uh előtt fél órával egyél egy kis csokit legközelebb!
Egy barátnőmnek annyira nem tudták soha megnézni a babáját, hogy végül kiküldték a folyosóra, négykézláb ringatta magát egy fél órát, visszament és minden a "helyére" került :) Persze rém kínos volt, de mindent a cél érdekében :)
Telefonálj oda valamelyik uh-ra, kérdezd meg, ha csak bekukkantanál, az is olyan drága lenne? Itt Bp-en, ahova én járok, megoldható. Drukk!

Lányok, szerintem itt a tavasz :) :) :)
Vendég

Gabi,
ez a terheléses vérvétel kb. 24 hetesen kell,
de ahogy olvastam, ahány ház, annyi féle.
Vendég

Anya maci köszi Neked is az infot!!!Az korrekt ár.Itt 14e és a szakértelem.........
Ki mit evett ma? Én az egyik kedvencem:raviolit brokkolis sajtmártásban.Poci szoktál ilyet csinálni?Ez vega kaja és valami menyei!!!!! Anyum csinálta. :lol: De meghalok néhány mignonért és nem tudok hozzájutni.Ááááááá!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

maki: az én kisfiam úgy jött össze, hogy azt mondta több doki is, hogy természetes úton nem lehet gyermekem, mert nem volt peteérésem. Aztán egyszer csak gyanús jeleket vettem észre magamon és kiderült, hogy terhes vagyok. A szülés után teljesen helyreállt a menzeszem, és a mostani baba úgy jött össze, hogy még 2-3 hónapot akartunk várni, de ő már sietett :) úgyhogy még simán lehet kistesótok, főleg ha belehúztok mint Nikiék!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Emi, még azt akartam mondani, hogy ez a névszámmisztika tök jó :D ! Én nem nagyon hiszek az ilyenekben, de amikor küldted, akkor megnéztem a páromét és az enyémet is, és tökre azok a dolgok igazak ránk jellemvonásban, amiket írtak :D ! Úgyhogy én is megkukkantom majd az esetleges neveket.

Gabi, aranyos vagy! Én is erre gondolok, hogy amikor a kezünkben lesz, akkor úgysem érdekel már semmi más, főleg hogy mi volt az eredeti "vágyunk" :wink: ! Így is egy hatalmas vágyunk teljesül: szülők és család leszünk :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?