Sziasztok Kismamik!
Nagynehezen ideértem az UH-ról
…
Kb. 1,5 órája értünk csak haza, a doki után egész nap apával jöttem-mentem (ő dolgozott), vártam rá a kocsiban, újságot olvastam, aztán a WestEnd-nél autózva kitaláltam, hogy amíg ő ügyintéz, én inkább bemegyek, és nézelődök. Next-ben és C&A-ban voltam
.
De a lényeg:
Végül is minden rendben babucival, a méretei is tökéletesen megfelelnek a korának
!
Viszont tök hülyén jött ki, mert ezt a genetikai UH-t egy dokinak is jóvá kellett hagynia, és hiába voltam már túl a szonográfus általi vizsgálaton, kb. fél órával az érkezésünk után (meglepően kevesen voltak, amikor odaértünk), utána kb. 45 percet vártunk egy dokinőre, aki először 2 osztályon fekvő kismamát vizsgált meg
.
A szonográfus annyit kérdezett még a vizsgálat közben, hogy volt-e korábban kisebb vérezgetésem? Mondtam, igen... Erre ő azt mondta, hogy akkor a lepényt majd a doktornő megnézi
. Szóval a dokinő kicsit időzve nézegette a babucit, de nem tudom, hogy a lepényt is tényleg nézte-e, aztán csak annyit mondott: rendben van! Fogalmam sincs, hogy a szonográfus mit láthatott, de kicsit beültette a darazsat a fülembe, úgyhogy elmegyünk egy fizetős UH-ra is, de nem csak emiatt
!
Kivételesen rendes volt a szonogr. nőci, mert már az UH elején megkérdezte, hogyha látná esetleg babóka nemét, akkor kíváncsi vagyok-e rá? Örültem, hogy magától hozta fel a kérdést, és persze igent mondtam! Aztán egyszer csak felém fordította a monitort, és mutatta a két kis széttárt combocskát, és közte pedig azt, hogy nem látni golyókat és kukit sem, csak dudorodó vonalakat
! Szóval KISLÁNY
!
Kérdeztem, mennyire tuti, azt mondta kb.90%...
Olyan furi, mert valahol a szívünk mélyén reménykedtünk, hogy kisfiú lesz, de amúgy meg már többször is beszéltük az elmúlt hetekben, hogy most tuti kislány lesz. Valahogy megéreztük. Persze nagyon boldogok vagyunk így is
! Csak tudjátok, már előrébb jár az agyam, és azon gondolkodtam, hogyha mi már idősebbek leszünk, és esetleg neki nem lesz tesója, akkor olyan kis védtelennek érzek egy kislányt/nőt ebben a nem egyszerű világban
...
Úgyhogy szeretnénk, ha még 1 szakember látná a méhlepényt is, és babuci nemét is, és akkor talán tényleg megnyugszunk a lepényt és babó nemét illetően is.
Szerintem hamarosan be is jelentkezem, talán a Praxis-ba, tudom, ti jópáran nagyon dícsértétek.
AFP: MoM korrigált= 0,64
Szerintem mondjuk kicsit korán vették le (16+3-on)....
A doki elkérte most végre -az AFP kapcsán- a kombi teszt eredményemet is, és átnézte...
Azt mondta, ilyenkor (a korom miatt) amnio-t szoktak javasolni (nem azt mondta, hogy ő javasolja...), de miután a kombi tesztem jó volt, így a 95%-os biztonságot lehet szembe állítani az 1-2%-os amnio miatti vetélés kockázattal
.
Ezt pedig már így is tudtam/tudtuk. Úgyhogy ennyiben maradtunk... Nem merünk már ekkora kockázatot vállani, hiszen még nincs csemeténk, és hát nem vagyunk túl fiatalok sem
. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy tényleg minden okés a kis drágánkkal!
Most jó fáradt vagyok, és megfájdult sajnos a pocakom is megint, pedig szombaton tök jól bírtam az egész napos mászkálást.
Megyek is pihenni, majd csak holnap olvasok vissza, látom, megint termeltetek, míg nem voltam
!
Jó éjt mindenkinek!
Pussz!