Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jenny,
Sajnálom a görcit! Szép kor a 7 év. Nálunk Trinike, az első görényünk 5 évesen halt meg. Valószínűleg Hanna kicsit erősebben szorította meg a kelleténél. :S Nagyon sírtam. Most van egy kezesbárány cukipofa, elmondhatatlan görcink. :D Lop, mint a fene, de még lábra se csíp :D Helyette rágcsálja a kezemet... nem láttam még ilyen édeset. Mi rendszeresen fogadtunk be kidobott görciket. Ferdi is úgy került hozzánk, azt itt ragadt. :D
Alexnak mindene nagyobb, csak a pocija felel meg a korának :D:D:D hívtam a barátnőmet, hogy micsoda óriás van bennem, erre közölte, hogy dehát neki mind a kettő akkora volt... mondom, ja csak mind a kettő 4 kiló felett született :D:D:D

Rózsa!
Hát, te sem vagy épp túlsúlyos... én nem is emlékszem mikor voltam 42 kiló :D:D:D na jó, 146 centi is rég voltam, de most is csak 162 kettő vagyok.
Én nem fogadnék, hogy pici lesz a manód :D Majd meglátod! A genetika igen vicces dolgokat tud csinálni :D

bhdetti!
A 60 kiló is tökéletes. Egyrészt, ha lesz időd majd tornázni, tök jól le tud menni. És ha szerencsés vagy, akkor már szopi alatt lemegy. :D

Luna,
Hát igen. kinek mi az igénye kocsiból :D A tieid is annyira jók :D És baromi nehéz könnyű kocsit találni. Szerencsére most óóóriási a csomagtartója a kocsinknak, így a régi babakocsi is bele fog férni. Megtaláltam róla a képet. Mindjárt felrakom azt is :d

Én nem a terhességet nem bírtam volna (valszeg az se ment volna egyszerűen), hanem utána a 2 picivel... Nekem ahhoz nem lett volna idegrendszerem. Én azokat is nagyon csodálom, akik ezt bírják.
Bibócska!
Tök jó a 4 kiló... én a 12dik héten tartottam ott és olyan büszke voltam magamra :D:D:D
Detti!
Én 65-ről 92re mentem fel Hannával.... Túl lehet élni :D Ne aggódj a plusz miatt. Tényleg el lehet tüntetni. Mondjuk nem úgy, ahogy én csináltam... :D
hari!
Nagyon meg tudlak érteni. Nekem is fáj a szívem egy újért, de most nekünk akkor se férne bele, ha eladnám a másikat, mert tuti drágábbat néznék ki magamnak...
Azért jó vagy, nem szereted a cicákat, de volt már 4 :D:D:D:D Ezt nehéz felül múlni :D:D
Nálunk , mióta van Hanna meghalt jenny kutyus, Trini görény, apukám.. szóval ő már tisztában van ezekkel és sokat kérdez is róla. tudja, hogy egyszer mindenki meghal. Szerintem ez ne tartson vissza attól, hogy kutyutok legyen, ha akarsz :D És Lili már nagy lány. :D Hanna lazán nem bántja már Bigyót, vagy Ferdit és megérti, hogy a kutyának nem játék, ha a farkánál fogva próbálják irányítani a lakáson keresztül :D:D:D:D Szerencse, hogy Bigyónak végtelen türelme van Hannához :D Közben meg annyira jó látni, amikor reggelente Hanna Bigyónak ugyan úgy köszön, megsimizi... :D:D

Konkri!
Párom 2x rontotta el így és 2 hét múlva már küldték is neki a pénzt :D:D Nem várták ki a 30 napot. Mondjuk ő bement. Az szerintem is gyorsabb.

Eszter
Kép
Kép
vok

"Én nem a terhességet nem bírtam volna (valszeg az se ment volna egyszerűen), hanem utána a 2 picivel... Nekem ahhoz nem lett volna idegrendszerem. Én azokat is nagyon csodálom, akik ezt bírják. "

Teljesen egyetertek am :D Annyi a modositas, hogy en MAR a terhesseg fizikai reszet sem tudom elkepzelni, hogy hogy bornam :) Utana meg ket aprosag minimalis korkulonbseggel, hat engem tenyleg nem erre terveztek asszem, es en is csak amulok es szent borzalommal (pozitiv ertelemben) nezem, mikor valaki ezt onkent es dalolva. (azert tartok tole, hogy elore nincsenek teljesen tisztaban ok sem, hogy mibe cseppennek, persze ha mar benne van az ember lanya sok mindent kibir, amirol elkepzelni sem tudta azt)

Hat nalunk a 8,5 eves is elvileg tudja, hogy a macska nem plusszallat, de neha ketelkedem :) Oke, direktben fizikalisan nem bantja oket, de nyuuuuzzza idonkent :) Szerencsere Gezanknak arany termeszete van, es o turi meg turi es a vegen max elmenekul, de nem vedekezik es nem bant. A kismacskat siman lefujja, de minket meg sosem karmolt meg, inkabb bemegy az agy ala :D:D A kismacskank az viszont tenyleg egy gyurnivalo plussmacska latszatat kelti, ez az alca, o viszont egy valodi vaddiszno a lelke melyen, bar o sem verekedesbol hanem jatszasbol de o mar harapdal es karmol is, ot jobban 'tiszteletben tartja' a csajom :)

luna6

Picur, engem az szomorit el, ha kinyitom a hutoajtot :) Nem fotozom le, de olyat kepzeljetek, mikor mentek uj hutot venni es nyitogatjatok a boltban, milyen belul. Nos ez nem sokban kulonbozik, van benne nemi gyomber, egy fel doboz vaj, 3 tojas, egy felig szaraz citrom, egy dobozos sor :D:D:D Na jo, szerencsere krumpli meg hagyma is van benne, szoval ehen nem halok, de azert tragikus :) (na meg, hogy ugye ket napja ossevesztem az emberrel, hogy szo nelkul felette este - uresen!!!! - az utolso ket szelet szalamit ami a gyerek masnapi tizoraijaba kellett volna. Tegnapra meg volt egy darab kockasajt, az utolso kaja amit meg megeszik a csaj, az ment volna a mai tizoraiba. Szerintetek ott volt reggel a hutoben??? :):) de ma jobb onfegyelemmel keltem, es egy szot nem szoltam. De azert felmerult bennem, hogy hogy a fenebe eszebe sem jut az embernek, hogy ha o mindent kiesz a hutobol - oke, most tenyleg minuszon a huto, de akkor is kieszi ha tele van - akkor en mit eszem masnap?! :D mondjuk van vajaskenyerem, ugyhogy meg vagyok mentve, de tenyleg meg sem kerdezte, pedig napok ota kong a huto, hogy es en mit eszem :) neki mas, mert van ebedpneze)

luna6

Ez a fizikai rész Luna, hát igen. Én ezért nem veszek hordozókendőt, inkább bejárom a várost babakocsival, mint a nyakamban cipeljem a bébit.

A hűtő most nálunk hál istennek nem üres, mert az én emberem meg mindig hoz valamit, hogy legyen kaja. :P Nálunk inkább én eszem ki. :lol: :lol:

Az előbb ment el a védőnő, mármint most a tanulója jött. Nagyon közvetlen és szimpatikus volt, hozott babakelengye listát, meg infót a szülésfelkészítő tanfolyamról. Heni, neked volna kedved jönni?

Bármelyik pillanatban jöhetnek az ablakosok... :twisted:
foltivspicur

Kép A kocsi :D

Ez majdnem kimaradt :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

foltivspicur
Én nagyon sokat kendőztem Hannával és IMÁDTAM! Ha jól kötöd fel, alig érzed a gyerek súlyát és sokkal könnyebb vele tömegközlekedni, mint egy babakocsival. Én is óckodtam tőle eleinte, de aztán 4 hetesen rám rakták a csajok a kendőt+a lányom és beleszerettem :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Picur, itt nem a hozassal van a problema, itt van a bolt szemben velem. Egy fillerem sincsen jelen pillanatban, ez a gond :D

A hordozokendoben meg sem erzed a gyerek sulyat!! Tapasztalat, sokkal konyebb abban vinni mint olben cipelni avagy babakocsival BKVra tornazni (persze nalam a BKV anno troli volt, triplan nehezitetten a regi troli is, nos azt egyedul nem lehet kivitelezni).

luna6

Eszter, igy jarok mindig, hogy elobb irok aztan olvasom vegig amit masok irtak, nekem mar az ismetles jut :D de lagalabb lathatjuk, hogy egymastol fuggetlenul is ugyanarra jutottunk :)
Hat ezert vettem en meg a kendomet (huuu de izgi, meg sosem lattam meg probaltam elasztikusat) es vagyok tok nyugi is, hogy a babakocsi raaaaaer majd a legvegen :) En a csajomat asszem 2 vagy 3 hetes koratol vittem kendoben, na de pesti berhaz masodik emeleten laktam lift nelkul, egyszeruen letszukseglet volt a dolog :) Engem pl vedonom beszelt ra, hogy milyen jokat hallott rola es hogy nekem tuti jol jonne a nehezitett palyan. Es de jol tette, hogy javasolta!! :)

luna6

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok :roll: . Nem is tudok mindenre reagálni. :oops:
Nem jövök pár napig és annyi minden történik itt :lol:

Lehet, hogy már nem aktuális de mikor olvastam szemet szúrt. Miért szeretnétek mindenáron EDA-val szűlni? Símán végig lehet csinálni nélküle. Bennem egy pillanatra se merült fel, hogy kérjek és bírtam a fájdalmat. A várandósághoz és szülés szépségéhez az a fájdalom is hozzátartozik. Nem magas ám az én fájdalomküszöböm se. Egy kis vágástól már ki tudod akadni de a szülés más volt. Radásul miután megláttam a kislányom el is felejtettem az fájdalmat. Csak a csodás érzés maradt :lol:

Babakocsi: én még nem néztem, nem is fogok, ha minden igaz kapunk egyet kölcsön. Sportkocsink meg van. Na meg úgyis inkább úgy fogunk közlekedni, hogy magamra kötöm Pötikét :lol: Csak én meitai-t használok ezen célra és nem hordozókendőt
:lol:

Állatok: én kutyapárti vagyok. Most is van 2 égedelem rossz kutyusunk. Egy tacskó és egy keverék. Grétike imádja Őket :lol: Mondjuk néha rá kell szólni, mert kipróbálja, hogy a farka vagy a füle levehető-e 8)

Bejelentkeztem 4D-re. Jövőhéten szombaton megyünk, már nagyon várom, hogy lássuk a drágámat :lol: Apa nem kevésbé :lol:
Nem tudom van-e közöttünk pesti, de itt: http://4dultrahang.com/index.php?option ... 1&Itemid=3 szombatonként 40% árengedmény van és sokak szerint nagyon jók :D

Kívánósság: én a csokis sütiket nem tudom kiiktatni az étrendemből :roll: Max 2-3 napig bírom ki, hogy nem eszek aztán ellenállhatatlan vágy tőr rám és irány a cukrászda dobostortáért vagy narancsos csokitortáért :oops:

csibi sírva hív, mennem kell

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még a végén én is nézek kendőt. :lol: Esetleg, mivel ti értetek hozzá, milyet javasoltok? Nektek milyen van?

Vok, ez a kocsi tök jól néz ki. Jó nagy kerekek, mi a neve?
foltivspicur

Na Moni, en ugy erzem a zsigereimben, hogy a mei tai sem fog elkerulni engem sem ebben a kanyarban, de eleinte marad meg a kendom :)

Picur, nekem a csajommal Nandu kendom volt. Na de azota mar felviragzott ez az agazat, a nom ugye 8,5 eves, szerintem akkor mas nem is lehetett kapni es az is reelative uj dolog volt :) (az ujakat meg elesben nem ismerem, csak ezt latom amit en vettem) En nagyon szerettem, de biztos, hogy annal elorehaladottab dolgok isleteznek, mar ha az arakat nezem is, neha vetekszenek egy babakocsi araval :)
En most elasztikus kendot vettem, az enyem sleepy wrap, ez nem volt olyan horror osszegu szerencsere :) Ennek pl egyfele kotesi modja van, ha azt az ember megtanulja (nem nehez) akkor mindent tud :) A nandut meg szerintem a tobbi fullextrasat is ezer fele keppen meg lehet kotni, kinek mi akenyelmesebb no meg hol akarja hordozni a gyereket, mar ugy ertem elol vagy hatul vagy oldalt :)

luna6

Nekem olyan kell, amit egyféleképpen lehet megkötni, nincs érzékem ilyen dolgokhoz.

Oooolyan éhes vagyok. Mindjárt megebédelek. Eddig ettem vajas-narancslekváros kenyeret, pár csokis mogyit, egy mogyorós nápolyit, egy joghurtot, egy narancsot. És még nem érzem, hogy bármit ettem volna. :roll:
foltivspicur

http://www.inutero.pt/pano_porta_bebe.html

ilyen a rugalmas, egyfele megkotesu kendo. Nekem most ilyenem van/lesz, bar nem moby wrap, de tok ugyanez a rendszer. mind a harom video jol mutatja hogy mukodik, szerintem nagyon egyszeru. (nekem a nandu kotesei sem voltak nehezek, bar ott volt akinek a csuszocsomoval voltak gondjai :D)

luna6

Megvan, megcsinálom jenny sport szeletét! Csak tortabevonó helyett tavalyi nyuszik és mikulások lesznek rajta. :lol:
foltivspicur

foltivspicur
Ez egy Hoco neveztű osztrák márka. Én naaaagyon megszerettem.
Használtan vettem osztrák ebayről. Házhoz szállítással együtt volt 35 euró :D:D
Kendőből nekem is nandu van, ugyan azok gyártják, mint a Monapeles pelusokat.
Én egyféle megkötést csináltam csak és azt variáltam. Csúszócsomónak hívják. És csak utána ráhajtogattam magamra. :D

Móni!
Eda is egyéni, szerintem. Én pl egy másodpercig se felejtettem el, hogy hogy fájt. Máig tudom. És én EDA mellett, úgy, hogy magából a szülésből nem éreztem a toló fájásokat, majdnem elájultam, amikor jött ki a feje Hannának... Szerintem ha nincsen bennem EDA, akkor tuti elájulok. Úgy meg nehéz nyomni :D:D:D:D:D

A mai tai is szupi, csak azt mondták a csajok, hogy hosszabb távon nem annyira kényelmes, mint a kendő. Meglátom majd, hogy állunk anyagilag, mert én is szemeztem vele :D:D

Luna :D:D
Legalább tényleg látszik, hogy jók a dolgok :D:D
Sajnálom a pénz hiányt... totál át tudom érezni!!! Nálunk párom munkanélküli 5 hónapja és van egy kb 100ezres hitelünk... Már egész jól megszoktam, hogy spórolunk és spórolunk és spórolunk... :?

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Vok, akkor a 7 év szép életkor ezekszerint egy görinél. Mondjuk azt tudtam, hogy kb.8 évig élnek csak. :(
Tesómnak is volt egy görije, őt meg tavaly január 2.-án kellett elaltatni, mert a veséjén volt daganat, és nem lehetett megműteni. Szegénykém csupa seb volt, genny, le volt fogyva,akkorra már a farkát is csonkolni kellett, mert ott is daganat volt. Nem akartuk, hogy tovább szenvedjen. Életemben először mondtam ki egy állatomra, hogy altassák el. Nagyon megviselt, mert én vittem el az orvoshoz, tesóm képtelen volt rá. Ferdinánd esetleg fent van a Blöki.hu-n? Nekem olyan ismerős ez a göri név, mintha már találkoztam volna vele. Én Zsebivel vagyok fent, akit most temettünk. Ő nem volt kezesbárány, tesómat és engem fogadott csak el, mindenki mást harapott. De azért imádnivaló volt! Nagyon hiányzik.

Konkri, én is kaptam az Apehtől levelet, ma megyek az értesítővel a postára, mert ajánlott, és nem voltam itthon, mikor hozták. Az agyam eldobom én is, ha nem írtam alá valamit!!!!!

Luna, sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet anyagi téren.

Az én védőnőm sem erőlteti meg magát, azért aranyos csaj, jó fiatal. Nekem is csak vérnyomás mérés, súlymérés, pisi vizsgálat van. Lefénymásolja az orvosi leleteket, megkérdezi, van-e kérdésem. Ha én nem mondom, eszébe sincs megkérdezni, rossz-e a szemem. Pedig -4-es, és kontaktlencsét viselek. Ez azért fontos, mert így szemészetre is el kell mennem szülés előtt, hogy milyen a szemnyomásom, szülhetek-e term. úton. Fura, hogy erre nem ő kérdez rá...

Hordozókendő: én szeretnék, de csak az első 3 hónapra, míg pici a baba, aztán mei-tai-t veszek. Nekem nagyon tetszenek!

Babakocsiból az Espiro (Konkri féle, csak az Air változat) vagy a Quinny Buzz jön be. A Quinny a Nr.1, csak újonnan drága, de ha lesz kedvező árban használtan tavaszig, akkor veszünk egyet.

Folti, nekem a mindennapi reggelim Nutellás kenyér, és még csodálkozom, hogy ég a gyomrom. :lol:
Tegnap egész délután tökmagot, házi Sport szeletet, gumimacit zabáltam, hajnalban meg kelhettem fel Salvus vizet inni, úgy égett a gyomrom.

Kép
jenny29
Mór

Fuuu, hat te is ertesz az olcson jo kocsik beszerzesehez, mint Gemini :)
Nalunk embr nem munkanelkuli, sot nem is olyan nagyon rossz a meloja (itteni atlagfizeteshez kepest nem is panaszkodhatok) en viszont ugye parkolopalyan vagyok (es leszek is, itt sem gyes, sem gyed, szal jobb nem lesz attol sem :D). Es eddig az emberem kezelte a penzt es iszonyuan el volt tevedve a tetelekben, na ez tunt fel nekem, hogy valami nem stimmel, csinaltam egy hazi 'uvegzseb' rendszert, hogy atlassam mi nem koser. Hat semmi :D:D:D De embert ez erosen meglepte, mert o ugy erezte nagy labon elhet, aztan kiderult, hogy a meglevo cipo is szorit :) Ugyhogy a sporolos idoszak meg csak most kezdidk igazan, bar nyaron jobb lesz ha nem kell mar futeni. (meg tavaly is 'jobb volt' meg 5 evig folyamaosan, mert nem futottunk, nem is volt futesunk, cserebe en annyit faztam itt az 5 tel alatt mint eletemben meg soha... futetlen keroban, ez itt nemzeti sport :D na most lett futes, csak ugye azt fizetni is kell) Es akkor meg bele sem gondolok, hogy hazamenni... pedig elvileg evi minimum egyszer nekem kotelezo, es mostmar 2 gyerekkel, hat lehet iden megy level a birosagra, hogy sorry, csak ha finansziroznak :D Illetve hat hiteblo megy ugyis minden evben a dolog, csakhogy a tavalyit nem sikerult meg lenullazni (szoval hitel nalunk is befigyel) arra meg ravenni masikat, haaaat. Pedig mehetnekem lene tuti :)
Kiszamoltam, hogy ebben a honapban heti 50 eurom lesz nagyjabol kajapenz. Nos van egy olyan halvan gyanum, hogy egy 3+2 fos csaladot meg odahaza sme tudnek ebbol ellatni, nemhogy itt, na de majd valami ugyis lesz, mert szokott lenni :D:D (hovegi minuszok :D:D)

luna6

Jenny, totál egy az ízlésünk, előző napokban én is nyomtam a nutellás kenyeret. :lol: Gumimaciiiii 8) Majd jövök hogy sikerült a sport szelet.
foltivspicur

Jenny, azert nem szep tolem, hogy itt sajnaltatom magam, csak most eppen akkut a huto uressege, mert azert van lakasunk (nem is kicsi, a fene vigye el, olcsobb volt ez a hodaly mint egy kis kero benn a varosban amiben el sem fernenk harman sem) meg mostmar futesunk is, es vegulis ehen sem maradtam meg sosem :) (a bankkartyank minuszba huzhato, szoval nem kell meg csak anyosektol sem kolcsonkerni pl, csakugye minden hovegen minuszba csuszni nekem lelki teher :) de ruhank is van, kajank is van, szoval tulkepp messze vagyok a vilag vegetol :))

luna6

Luna,
Ez nem sajnáltatás, szerintem. Én is nehezen viselem, ha minuszosak vagyunk. Mondjuk nálunk megelőzési célból én kezelem a pénzt. :D Az én párom se tudná, hogy meddig mehet el.
Én annak örülök, hogy itt vagyunk Hannával, mert azért csak kapunk valamennyit az államtól, amit máshol nem adnak meg. Én nem szoktam szídni az állambácsit emiatt :D
Miért kell évente 1x hazamenned? Jól értelmezem, hogy lányka édesapjához?
Mi se éheztünk eddig, meg van a házunk, a kocsink, de akkor is xar negyed annyi pénzből kihozni a hónapot, mint addig. És eddig se éltünk nagy lábon, mert amióta megszületett Hanna max neki meg Ádámnak vettünk új holmit, én átálltam Tesz-Veszre (mondván nem veszek a nagy hátsómra méregdrága cuccokat, mert úgy is lefogyok :D) Hannának nagyon sok cuccát ruhacsomagban veszem. És vannak benne iszonyatosan jó dolgok, amit nem is hordtak, szóval nem gáz, de pl összeszorul a szívem, amikor egy 2500as kardigánt meglátok és nem tudom neki megvenni... :?:?

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna, azért mégis szar érzés innen távolról is, hogy a pici lánynak nem maradt szalámi...
Pedig azt hittem, kint milyen jó élet van. Aztán ez is mindig másképp megy, egyiknek bejön, másiknak nem. Meg ez az évenkénti egyszeri kötelező hazautazás! Elképesztő!
Hát igen, itthon sem jobb, nekem is hiába van egyetemi végzettségem, amikor egy japán autógyárban nyomom. :lol:
Nem panaszkodom, mert a válság miatt itt baromi nagy leépítések voltak, és a fizikaiakhoz képest én még nem is keresek rosszul, de lazán az egyikünk fizuja rezsire meg hiteltörlesztésre megy el.
Én sem kérek soha anyámtól, mert neki sincs sok, most hogy nyugdíjas, az Apukám pedig már nem él, szal magunkra vagyunk utalva.

Folti, de irigyellek, nekünk márcsak 3-4 db Sport szeletünk maradt... :cry:

Kép
jenny29
Mór

Hat enyim gyerekek is second hand gyerekek :d csak nehezitett apalya, mert itt nincs, ez egy tipikusan fopgyasztoi tarsadalom... pedig messze nem gazdag nyugati orszag, de a sznoberia az a kobon van :)

Igen, a gyerek apja vegett kene mennem lathatasra, elvileg minimum egy hazamenetel kotelezo lenne evente. Amit en szivesen tartanek is illetve tartottam is eddig, na de ha nincs ra keret, akkor mi van? Ezt megkerdeztem a birosagon is, hogy mi van ha nem tudom kifizetni a repjegyet, azert nekunk atszalasos uttal a 4 repules (fapados nincsen) nem ket filler... hat ok megertik, szoval azt mondtak irjak errol egy levelet, lekonyvelik es le vagyok fedezve. Ami persze nem jelenti azt, hogy apuka nem fog ujabb jogi kanyart inditani evegett (de ha nem ezert akkor meg masert :D:D ezt mar megszokhattam) de a birosag, legalabbis az itteniek mellettem vannak. De ha lesz keret megyek, miert ne mennek, es nem evegett, hanem magam miatt is persze :) Egy csomo mindent tudunk ott csinalni amirol itt csak almodozunk :D:D

luna6

Jenny, nekem az emberem itteni mercevel nem keres am rosszul. Csakugye befigyelt, hogy azt mondtam 5 ev teli szetfagyas eleg volt, tobbet nem birok es lett a futesunk :) Valamint hat egy keresosok vagyunk, es hiaba jo az az egy, oszlik 3 emberre.
Szoval nem, nem rossz itt azert am, de meggazdagodni ne jojjon senki Portugaliaba (mas orszagba sem, mert jobban fog keresni, de tobbe kerul az elet is :D). Ha lenne melom hawaii lenne... de egyelore nincs, meg ugye most egy darabig meg nehezebben lesz, illetve kiszamoltuk, hogy akarmennyiert nem eri meg elmennem melozni, mert tobb lenne a koltsege mint ami bejonne. Mert itt ugye nincs allami ovi meg bolcsi, illetve van de ahoz kegyetlenul csoronak kell lenni, mi pedig a jelen jovedelem melett (es az ures huto mellett :D:D) az utolso elotti kategoriaban vagyunk, nalunk mar csak egy gazdagabb reteg letezik :D:D:D na ez tok vicces :D:D Mindenesetre allami intezmenyre bolcsi meg ovi szinten nincs eselyunk, tehat fizetos kell. Es mivel itt nincs napkozi es ha melozok a nagyot is kell tenni valahova, az is fizetos, es ugye el kell menni melohelyig es utana osseszedni a gyerekeket. Nos ez a harom koltseg, a 2 gyerekmegorzo es a kozlekedesem jelentosen tobbet visz el mint egy minimalber :D:D Az egesz total nonszensz, hogy szo szerint nem eri meg akarmit meloznom, mert rafizetunk :D

luna6

Jenny,
Hát, igen, kicsi állat, rövidebb élet. :? A vesedaganat viszonylag sűrű betegség a görciknél, sajna. Elhiszem, hogy hiányzik!!!!
Nem, nem vagyok fent. Én csak a Magyar Vadászgörény Klubbot erősítem :D www.mvk.hu
trinit viszonlyag hamar megneveltem, sokat segített rajta az ivartalanítás is. :D De Ferdikéről már csak szuperlatívuszokban tudok beszélni :D:D
Mi, illetve én Jenny kutyust altattatam el. Méhgyulladása lett 14 évesen. Az egy kaukázusi juhásznál már öreget jelent. Nem akartam volna megműttetni, mert abba is belehalhatott volna. Így elaltattuk. Ott voltam vele végig. És persze rommá sírtam magam. Nagyon nehéz dolog...

Eszter
Kép
Kép
vok

Jenny! Nekem is jött pár éve ilyen ajánlott apeh levél- be is tojtam, hogy biztos gáz ha ajánlottan/átvevősen küldik (mert egyébként egy adókártyát meg simán bedobtak a postaládába) de kiderült, hogy az van csak benne, hogy az 1%-os izém szarul lett kitöltve... ezek után nem nagyon érdekelt az 1%-om- ossza be az állam, mert én nem fizetek még 5000 pénzt a helyesbítésért.

én beszéltem az apehhal, küldöm még egyszer az adóbev-t és ennyi (majd figyelek, hogy jól írjam alá). bemegyek én szívesen Luna, csak én is ilyen azonnal cselekvős vagyok és bemenni csak hétfőn tudnánk, ha férjem rábólint, mert ehhez kocsi is kell, mert fehérváron van mi meg ugye bicskén... így marad az azonnal levélben cselekvés. :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ha mar igy belefolytam az itteni helyzetbe meselek meg (hatha nem unjatok :D ha igen szoljatok)

Szoval ami itt pl tok jo, hogy csaladi adozas van. Szoval az, hogy en nem melozok es igy nincs jovedelmem reszben latszat dolog, ugyanis az adoivunkon en ugy szerepelek mint munkanelkuli csaladtag es ez jelentosen kedvezo am ado szempontjabol. Szoval valamennyi penz azert jon am be utanam is emiatt, csak ugye esz nem olyan mintha fizetesem lenne :) Pont ezert lesz nalunk a messias eljovetele az adovisszaterites (es akkor lesz mindene vegre az erkezo legenynek is, megfeleloen ahogy kell), mert egyreszt ezt a ram eso reszt ilyenkor egybenkerjuk/kapjuk vissza, valamint... es de jo lenne ha ilyen otthon is lenne, csokkento tenyezokent tudjuk szerepeltetni a kovetkezoket is mind egy szalig: orvosi koltsegek, patikai koltsegek egy jelentos resze, gyerek oktatasara forditott koltsegek (allami suliban, ahova enyim jar ilyen a tankonyv, meg a kotelezo szamitogep ara is ilyen, bar naggggyon olcso volt), a gyerek etkeztetesi koltsegei amit a suliban fizetunk, es ha maganoviba jarna (jart korabban) annak a dija is. Mind adocsokkentoek, ugyhogy nagyon buli ez a csaladi adozos tortenet.
Elelmiszer es a szolgaltatasok szerintem erzekelhetoen dragabbak mint otthon (bar nem vagyunk szerencsere mindenben nyugati szinvonalon, szoval van ami a tobbiekhez kepest olcso, de otthonhoz kepest nem mondanam egyertelmuen). Ruhazat viszont, most a boltokra gondolok... talan nem. Marmint az evi ket kotelezo nagy arleszallitasokhoz kepest, ahol 2 honapig is 50-70-90%-os kiarusitasok vannak, es nem csak egy-ket darab mutatoban ket napig. Na HMben pl nagyon jol lehet ilyenkor meg a csajomra is vasarolni, meg egyszeruen mindenhol. Ezek nagyon barati dolgok es jol kihasznalhatoak :) (turik meg ahogy irtamnincsenek, az itt a snassz kategoria :D:D)

luna6

Konkri... jaaaa, hogy nem rajtad mulik a bemenes, igy ertem am :) Nekem Vacon minden jarhato tavolsagban van, es mivel van is minden hivatal helyben, csak menni kellett es intezni, az ugy egeszen mas. (na meg nem is lett volna aki elvisz mashova, en ugye akkor egyedulanyu voltam... regi szep idok :D:D:D)

luna6

Na, ablakosok sehol, sport szelet a hűtőben. Remélem ehető lesz. Elég "olajosnak" tűnik, de majd biztos megszilárdul és nem lesz érezhető. Majdnem egy egész rumaromát elhasználtam (na jó egy része kiömlött mert ooooolyan ügyes vagyok :lol: ), de még így sem éreztem a rumos ízt. Na meg a nyuszik, mikulások, hát nem egy tortabevonó massza. De majd meglátjuk.
foltivspicur

Elmennék én egyedül is, de a kocsival ember jár dolgozni... de mivel úgy dolgozik, hogy kettő nappal, kettő éjjel, 4 itthon, így a nappalosában nincs autóm :( végülis két napot kibírok kocsi nélkül egy héten :) főleg hogy ha éjszakás volt és alszik, akkor gyakran megyek nagyobb csavargásra, mert hogy a gyerek ne akarjon játszani vele :)

remélem pár év múlva legalább nullásan ki tudunk szállni a kocsiból és akkor vennénk kettőt- nekem is a panda az álmom, imádtam, embernek meg jó lesz valami vacak szaladgálni.

azt hiszem mi megyünk most gyerekkel, babakocsival ügyet intézni... sztem ez lesz a délutáni alvása is, én meg akkor közben jobban tudok intézkedni. bár lekopogom, hogy a verekedését leszámítva én bátran megyek vele akár hová, mert nagyon jól viselkedik, nem hisztizik, meg lehet vele beszélni bármit...

Kép
Kép
Kép
konkri

Na, milyen az új vonalzóm, csajok? 8)
foltivspicur

Haaat ez egy tok jo nap, enmondom :D
Elosszor is a sok eso kozepette tevedesbol kivigyorgott a nap :) Remenyeim nincsenek, masfel hetre elore esot mondanak, de mara van utoljara vihar igerve, ehez kepest halleluja! :)
Talaltam a hutoben egy mukodokepes hagymat, egy adag kajara eleg krumplit, es a fagyasztoban egy szal magyar kolbaszt :D Mar fo a paprikaskrumplim :) Igaz tejfol meg virsli nincs hozza, na de ez mar igy is kiralysag.
Es ezek utan jott a postas harom csomikaval is :D:D Es megjott a mellszivom is, ugyhogy szep nap ez a mai igenis :)

luna6

Szupi, csak az idozitese nem jo meg, mert azt mondja mar csak 9 hjonap mig megszuletik a bebi, ehez kepest a terhes csajszi a vegen all szinte :)
Varom a csokis beszamolodat :D Gondolatban en is megkostolom :D

luna6

Megjavult. :wink: Ok, majd küldök ha jól sikerült! Mindjárt rá is nézek. :P
foltivspicur

Folticsokis süti nekem is jöhet :lol:

Luna nálunk is van, hogy üres a hűtő :roll: én is sokszor alkotok ebédet itthon található dolgokból és aztán mégegyszer nem tudom újracsinálni. Most is spórolunk ezerrel, mert 3-4 héten belül cserélik a nyílászárókat és ugye az sok pénz :roll: ráadásul előleget is kérnek jövőhéten.
Olyan jó, hogy írsz a kinti életről. Jó olvasni, hogy mennyire támogatják a családokat nálatok a családi adózással. Itt ilyesmi sajnos nincs. Illetve támogatás van de csak a "nemzetiségieknek"
Szuper ez a napozó :lol:
nekem is hozzá kell szoknom a pasis cuccokhoz :D furcsa, hogy azok közt kell nézelődnöm.

Konkri én még nem csináltam meg az adóbevallásom, ahogy ismerem magam majd az utolsó percben fogom leadni :oops:

Mei tai szuper dolog. Én nagyon imádom. Nem nehéz benne a gyerek. Előre és hátra is fel lehet kötni. Van valahol vodeo. Majd megkeresem nektek.

rosz szem. Nekem is az volt. Műtötték. Gréti születése előtt el kellett mennem orvoshoz és megvizsgáltatnom, hogy szülhetek-e természetesen. Most kihagyom ezt a kört. Amúgy szerintem ez nem a védőnő dolga, hanem az orvosé, neki is elmondod úgyis az előményeket és amikor a szülésről beszéltek ezt is meg kell említeni. Szerintem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Picur,
ha tényleg kellenek (ruhák) akkor küldj egy címet priviben és jövő héten postázom. De kimosni neked kell, arra lusta vagyok :lol:

Luna,
akkor neked tényleg jó napod van. És még fizunap is!! Nálam holnap lesz, legalább is remélem. Többen várják már a vaterán, hogy utaljak. Olyan kellemetlen. Mikor leütöttem, még nem gondoltam, hogy elfogy a pénzem. Most már mindegy, egy napot már kibír mindenki.

Kajám viszont van, fini borsóleves és délután nekiállok a rakottkrumplinak is. És képzeljétek már egész jól fejlett ízlelőbimbóim vannak. Úgy látszik annyira nem forráztam le tegnap.

Lili kapott Anyukámtól egy plüss unikornist tegnap előtt. Tegnap bevitte az oviba. Reggel már közölte az egyik kislány amikor meglátta, hogy olyat ő is szeretne, úgyhogy vegyek neki. Mondtam, hogy jó, de előbb azért Anyukájának szólnék ha lehet. :lol: Na, délután mentem Liliért, már 5 fős rendelés volt unikornisilag. Mondtam Lilinek, hogy ne ígérgessen másoknak ilyen ajándékokat, mert Anyának azért erre nincs pénze. De olyan édes volt, ahogy leadta a rendelést, név szerint. Kíváncsi vagyok, mikor jönnek majd az anyukák számonkérni, hogy hol vannak az ajándékok :roll:

Talán mégsem volt rossz ötlet az óvónők részéről, hogy nem szabad bevinni semmit? :lol: Persze azóta már változott a helyzet, mert becsempészik a kis lurkók a játékaikat :lol:

Kép
Kép
hari

Moni, jo ez a tamogatas de messze nm jobb am mint otthon, csak ez meg jol jonne otthon a tobbi melle :)
Itt ugye se gyed se gyes. Anyukaknak (akinnek van munkahelyuk) lehet valogatni, hogy 4 honapot maradnak otthon fizetes 100%-a mellett vagy 5 honapot es akkor fizetes 80%-a. Ezt a melohely fizeti, es utana vissza kell menni dolgozni. Illetve vannak helyek (nagyon keves, ritka) ahol kulon keresre engedik egy eves korig a fizetes nelkuli szabadsagot, de hat ugye akkor nulla ellatas van.
Allami bolcsire nem nagyon lehet szamitani, de oda boven akkor kell emiatt jelentkezni eleve mikor meg a gyerek meg sem szuletett. De nalam pl ez nem jatszana. Maganbolcsi van, de hat nem keves penz ugye. (mondjuk a mienk, ahova a csajom jart oviba az nagyon fullos) Ugyhogy sokakat a nagymama nevel fel, amit en nem tartok tul jo dolognak. (persze azert nemmindenkinek van keznel nagyija, de itt Portugaliaban meg nagyon jo az arany otthonhoz kepest, ugyanis a lanyok iskolakotelezettsege csak 1966-ban kezdodott, akkor is csak 4 ev volt, igy hat lehet sejteni, hogy a mostani nagymama korosztaly - anyosom is - legjava vilag eleteben HTB volt, igy most is odahaza vannak. Ettol fuggetlenul eszembe nem jutna anyoshoz leadni a gyereket egesz napra, de sokan csinaljak).
A csaladi potlekot irtam a minap (nem tudom akkor mar olvastal e) hogy milyen 'vicces' sszeg, es csak csokken a gyerek eletkoraval :) Valamint jovedelefuggo is (szerintem tuti jo, hogy ez odahaza alanyi jogon jar minden egyes allampolgar gyereknek, fuggetlenul kik a szulei es hogy keresnek, ha fogy a magyar es szuletesszamot akarnak novelni, akkor legyen ez valoban alanyi, ahogy most van) es hat mi ugye 'gazdagnak' szamitunk, a felettunk levo kategoria nem kap semmit mar :)
Szoval jo nagyon ez a csaladi adozas, de azert en a magyar - sokat szidott - rendszert tamogatottabnnak talalom. (sot, az egeszsegugyet is sokkal jobbnak am!! :D:D kerem ide a vedonot es az orrhoni gyerekdokinkat!!! :D)

Elkeszult a paprikaskrumpli, fu de jot fogok enni :) (es faaaj a hatam)

luna6

Fú csajok én úgy szégyellem magam, muszáj kibeszélnem magamból. Szemben a szomszédéknál, akkora veszekedés van, én meg egyedül vagyok itthon. Lehalkítottam a TV-t, hogy halljam, meg átnézvén az ablakból azt látom, hogy repkednek dolgok a levegőben, csapkodást is hallok, mintha verekedés lenne. Nem tudom ki kivel, gondolkoztam, hogy átmegyek becsöngetek, hogy minden rendben van-e, de nem merek. Félre ne értsetek, semmi bajom a romákkal, de egész más vehemenciájuk van, félek, hogy még én kapnék amiért beleütöm az orrom. Így inkább becsuktam az ablakot és felhangosítottam a TV-t, hogy ne halljam. De ez alatt a pár perc alatt olyan szívdobogást kaptam, hogy csak na. Úgy érzem tennem kéne valamit, másrészt azt gondolom semmi közöm hozzá. Én sem örülnék, ha hozzánk becsöngetnének, ha ordítozunk egymással. De aztán meg arra gondoltam, ha valami komoly, akkor meg milyen dolog, hogy tudomást sem veszek róla. Na mindegy, úgysem merek átmenni, de olyan rossz érzés.

Hol van amúgy mindenki már megint???

Kép
Kép
hari

Na, már aludtam is egy kicsit. És kész lett a sport szelet. Egész finom lett. Már csak egy kérdés: Jenny, a teteje nem baj, ha törik, ahogy vágom, vagy erre van vmi technika?

Luna, édes a napozó.

Ablakosok még sehol :twisted: :twisted: :twisted: ezért szobroztam itthon egész de., viszont a zenélő forgóm megérkezett 8) Ember mindjárt hazaér, aztán koccolok a többi cuccért.

Kicsit kezd aggasztani ez a szurkálás dolog a pocakomban, remélem, csak tágul a tér a baba számára. :roll:
foltivspicur

Hat hol lenne? :D Itt ulok a konyhaban es eszem a kajamat... kisse (nekem mar kisse tul) csipos lett, hat a kolbasz ilyen, de meg belul van az eheton, es finom is :)

Hat ha valamit tennel de csengetni nem mersz (siman benne van a pakliban, hogya vegen neked is jutna) kihivhatod a rendoroket... bar ok nem jonnek amig ver nem folyik, de ha kicsit tulzol lehet kikuldenek valamijarirt, hogy meglesse oket. Este egyszerubb, ekkor lehet mondani, hogy nem lehet toluk pihenni... de azert lehet improvizalni.
Errol jut eszembe, a baratnom szerintem megbekelt a ferjevel... vagy hat nem is tudom, minden jel arra mutat, hogy nem koltozik el egyelore, en ezt nem ertem, de nem is akarom erteni igazabol. Azota ketszer futottam ossze a pasival, de hat mivel nem akarom erteni igy velemenyt sem akarok alkotni, de azt meg csak akkor lehet ha nem latom es nem jut eszembe mekkora allat... mar elnezest.
Jah, es emlekeztek a decemberi szuletesu korababara itt felenk? Nos allitolag holnap mehet haza :) 2 honap a korhazban, hat nem egyszeru.

luna6

Hari, majd küldöm a címet. :wink:
Nálunk a párom a környék "rendőre". :lol: Múltkor totál úgy nézett ki, mintha egy csajt meg akartak volna erőszakolni lent. Ordítoztak, a csajt odavágta a kerítéshez a csóka, mondanom sem kell, romák voltak. Mindenki kint mozizott az erkélyem, hát párom nem ilyen, megkérdezte, kell-e segítség. Aztán lement. Hát én fönt maradtam, kezemben a telefon, már be volt ütve a 107, nehogy leszúrják a gyerekem apját. Hát még őt ugatták le, tovább folytatták. Aztán kihívtuk rájuk a zsarukat. Ne itt toporzékoljanak vagy akkor tényleg csinálják ki egymást. :twisted:
Ami még külön sztori, az a szomszéd nő a gyerekével. Amikor a gyerek hazaér, rögtön torkaszakadtából ordítozik vele a nő. Nem normális, esküszöm. Nem magától lett a gyerek hülye, hanem az idióta anyjától, nem fogja fel. Nagyobb lesz, tuti megveri az anyját, mert ez már nem normális így. Szóval vannak felénk is ilyenek, de amikor segíteni akarsz, akkor meg te vagy a hülye, aki beleavatkozik... Öljék egymást az ilyenek, én azt mondom. :twisted:
foltivspicur

Na megjöttem, adó elintézve (remélem már jó lesz így), voltunk presszózni is, gyerek csajozott :) ja és a játék gépre azt mondta hogy számológép :) hívta a kislányt nyomogatni :)
persze nem aludt el, csak hazafele...
tena szettem csak holnap jön meg...
én hasam mikor keményedjen, hát felfele tolva a dombon a babakocsit...

és Luna! ezért a napozóért irigy vagyok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

viszont ma én is nézegettem és lehet hogy még elcsábulok erre-arra, de ha még se, akkor ajánlom mindenkinek a
http://ruhafalva.hu/
oldalt... nagyon jó kis webshop, gyönyörűek a ruhák, márkásak is, és van bőven használt és új is... és így egy helyről véve a posta is olcsóbb, mint több helyről teszveszezni...
hogy mit ne mondjak 7db-os mothercare vadzsi új body csomag 3000.- (felfele kerekítve), de csomó új next cucc is van jó áron és a használtak is szuperek. ráadásul a lány ruhák...

Kép
Kép
Kép
konkri

volt már valaki a 4d genesis-ben?
infót tudtok róla?

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Nálunk eddig nem volt net, egyik pillanatról a másikra elment, most meg ugyanígy visszajött...

Luna,
mi még tegnap is tonhalas tésztát ettünk, csak a 2doboz tejszín mellé 3tonhalat raktunk, most ez a sláger :lol:
nálam picit felváltotta a tejbegrízt, viszont ma már hiányolom, úgyhogy asszem elufro a boltba tejért, meg amúgy is megígértem Andrásnak hogy ma palacsinta lesz a vacsi.. ehhez még mexikói Bonduelle-t is kell vennem..

Tegnap sem mentem suliba :oops: a lányokkal találkoztam, és ebédre dupla adag joghurtos padlizsánsalit vágtam be 8)

utána elmentem teázni egy másik barátnőmmel, aki hozta is a kiskutyáját megmutatni. Törpetacsi. nekem nem az esetem, de nagyon kis ari volt :P

ma reggelről meg lementünk Pásztóra, mert volt egy betétkönyvem, amit most megszüntettünk, és elhoztuk a pénzt, mert ebből fizetjük a csempéket, meg pár dolgot, szóval megy bele a lakásfelújításra.. nekem ez tök szar érzés, mert mindig azt hittem, hogy ebből a pénzből majd valami "maradandő" lesz, így meg nem, mert ugye a Csengeryt majd el fogjuk adni, amint lehet...
vagy babakocsit szerettem volna belőle, meg dioptriás napszemüveget, a többi meg mehetne bele a felújításba, csak valami úgymond kézzel fogható jobban esne... na mindegy ez van

anya viszont azt mondta, hogy kapott most két új munkát, ami azt jelenti, hogy a 200at is meg tudja adni nekünk, meg a babakocsiba is belead egy 100ast, úgyhogy legalább van vmi jó hír :)

nemrég értünk haza Pásztóról, viszont tök jó volt lent lenni. :lol:
olyan, mintha még mindig a gimis idők lennének, mert legutoljára akkor voltam hétköznap délelőtt szülővároskámban.. benyomtunk egy olasz hotdogot a kedvenc gyorskajáldámban, akkor derült ki, hogy andrás még nem is hallotta ezt a kifejezést "olasz hot dog" :P

nagyon szép idő van, TAVASZODIIIK!! :D :D

most megyek, eszem valamit, és visszaolvaslak titeket 8)
Vendég

hahó!
konkri várom a mai szó szösszenetedet! :-)
én ma összevesztem a férjemmel egy faszságon! azt hittem van mosógépre pénzünk de azt mondta nincs! a szekrénybe pedig van pénz :-) és mondta hogy márpedig minek új ha jó a régi! a régi jó (még) de szarakszik és ha elromlik közölte a szerelő hogy kuka mert az új alkatrész 35 rugó bele azért kapni újat! na szóval szeretnék újat venni most mert ha baba lesz nem akarok ez után kajtatni ... mire hazaérek a párom mosolyogni fog és pocakot simogatni és ezzel el lesz intézve minden! :-( pedig szeretnék venni mosógépet! :-) kinéztem 28 ezerrel olcsóbb lenne mert az ismerősé a bolt és hát odaadja beszer áron! az egész konyhánk onnan van több százezret spóroltam az uramnak :-) és most közli amig mosógépünk él nincs új! fenébe :-( pedig az tud olyat hogy kimos mikor beprogrizod és az tök jó lenne hogy felkelnék és csak ki kéne venni teregetni! ahhhhh :-) álmodozom!

a Roma helyzetbe jobb bele nem szólni! lerendezik egymás közt! vagy egymást :-) én nem szeretem őket! valószínű mert 2x raboltak ki csontra! ráadásul a szomszédot megölték! egy zsák krumpliért! és persze tavaly is benne voltunk az újságba! akkor pedig egy nőt ütöttek le! ... mind cigányok! nem akarom azt mondani hogy fehér ember ilyet nem tesz de azt kell mondani a faluba ahol lakom BIZONY NEM!!!!!!! sajnos ezeket meg már nem lehet innen kiirtani sem! és én bizony gyalog a faluban nem is megyek SOHA! de erről már irtam itt! szóval jobb nem beleártani magunkat a dolgaikba :-)

most megyek haza! vettem övterelőt a kocsiba! reggel emberem beszereli! mire mondom és hogy kell használni?
mondja:
ülj be - aztán azt a nyelvet a lábad közt húzd fel a puncidhoz :-) és mehetsz! ahhhhh akkorát röhögtem :-) :-) :-)
nagyon kényelmes isteni jó ! ajánlom mindenkinek
Vendég

Geoo, en sem tudom mi az az olasz hotdog, most hallom toled eloszor :)
Tejbegriz hmmmm.... ez egy jo otlet, talan meg grizem is van hozza itthon :)
Na es akkor egy javallat meg a tonhalas szoszhoz, ha kihult es maradt meg szosz de teszta nem, akkor ez a kence kenyerre kenve is iiisteni finom am :)

luna6

Geo bébi hol van?
No meg Hencsi lencsi? :)

Luna én is papkrumplit főztem a hőn áhított ubi salival- ez utóbbit azért mégis kétkedve eszem, mert a két rúd ubimat jól szét le kellett faragnom, mert alig volt jó része... nem beszélve a krumpliról- nesze neked magyar termék...

na banyek most jutott eszembe hogy póréhagymát meg elfelejtettem venni :( hogy eszek így leveskét? :(
hál istennek a bazsalikomot megvettem, mert nagyon rá vagyok kattanva a paradicsomos bazsalikomos sajtos tésztára- no ez is egy roppant bonyolult és sok időt igénylő kaja :) és milyen finom :)

jó lenne a kövi 6 napba eljutni 4d-re... apa itthon lesz .
kértem vegyen ki két nap szabit február végén, így le tudott passzolni két éjszakát- ez a legjobb- hogy megcsinálhassuk a gyerekszobát... de azt ugye már megcsináltam, így 6 napba csak szuper programok lehetnek... őőőőő mondjuk ássa ki a kaputelefon és kandeláber kábel helyét :) röpke 30 m :) - ha szerencséje van még ragadni fog a föld... de mondjuk füvet nyírhatunk... :)
én amúgy nagyon jó munkafelügyelő és hajcsár lennék :) mellesleg szerénytelenül állíthatom, hogy tudom is úgy leosztani a munkát hogy az minél ésszerűbb legyen... talán ezért se úszom én se sose a munkában. a legfurcsább, hogy magam számára jól osztom ki a határidőket, sőt még be is előzöm magam, de mások sose tudják tartani az időbeosztásom :) nem értem :)

Kép
Kép
Kép
konkri

na látom előkerültél Geokám... :)

és én se tudom mi az az olasz hot dog...

viszont hú de főzhetnékem támadt... lehet megcsinálom a szombatra tartogatott paradicsomos tésztám, hogy vmi olaszos legyen... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?