Sziasztok!
Jenny,
Sajnálom a görcit! Szép kor a 7 év. Nálunk Trinike, az első görényünk 5 évesen halt meg. Valószínűleg Hanna kicsit erősebben szorította meg a kelleténél. :S Nagyon sírtam. Most van egy kezesbárány cukipofa, elmondhatatlan görcink.
Lop, mint a fene, de még lábra se csíp
Helyette rágcsálja a kezemet... nem láttam még ilyen édeset. Mi rendszeresen fogadtunk be kidobott görciket. Ferdi is úgy került hozzánk, azt itt ragadt.
Alexnak mindene nagyobb, csak a pocija felel meg a korának
:D:D hívtam a barátnőmet, hogy micsoda óriás van bennem, erre közölte, hogy dehát neki mind a kettő akkora volt... mondom, ja csak mind a kettő 4 kiló felett született
:D:D
Rózsa!
Hát, te sem vagy épp túlsúlyos... én nem is emlékszem mikor voltam 42 kiló
:D:D na jó, 146 centi is rég voltam, de most is csak 162 kettő vagyok.
Én nem fogadnék, hogy pici lesz a manód
Majd meglátod! A genetika igen vicces dolgokat tud csinálni
bhdetti!
A 60 kiló is tökéletes. Egyrészt, ha lesz időd majd tornázni, tök jól le tud menni. És ha szerencsés vagy, akkor már szopi alatt lemegy.
Luna,
Hát igen. kinek mi az igénye kocsiból
A tieid is annyira jók
És baromi nehéz könnyű kocsit találni. Szerencsére most óóóriási a csomagtartója a kocsinknak, így a régi babakocsi is bele fog férni. Megtaláltam róla a képet. Mindjárt felrakom azt is :d
Én nem a terhességet nem bírtam volna (valszeg az se ment volna egyszerűen), hanem utána a 2 picivel... Nekem ahhoz nem lett volna idegrendszerem. Én azokat is nagyon csodálom, akik ezt bírják.
Bibócska!
Tök jó a 4 kiló... én a 12dik héten tartottam ott és olyan büszke voltam magamra
:D:D
Detti!
Én 65-ről 92re mentem fel Hannával.... Túl lehet élni
Ne aggódj a plusz miatt. Tényleg el lehet tüntetni. Mondjuk nem úgy, ahogy én csináltam...
hari!
Nagyon meg tudlak érteni. Nekem is fáj a szívem egy újért, de most nekünk akkor se férne bele, ha eladnám a másikat, mert tuti drágábbat néznék ki magamnak...
Azért jó vagy, nem szereted a cicákat, de volt már 4
:D:D:D Ezt nehéz felül múlni
:D
Nálunk , mióta van Hanna meghalt jenny kutyus, Trini görény, apukám.. szóval ő már tisztában van ezekkel és sokat kérdez is róla. tudja, hogy egyszer mindenki meghal. Szerintem ez ne tartson vissza attól, hogy kutyutok legyen, ha akarsz
És Lili már nagy lány.
Hanna lazán nem bántja már Bigyót, vagy Ferdit és megérti, hogy a kutyának nem játék, ha a farkánál fogva próbálják irányítani a lakáson keresztül
:D:D:D Szerencse, hogy Bigyónak végtelen türelme van Hannához
Közben meg annyira jó látni, amikor reggelente Hanna Bigyónak ugyan úgy köszön, megsimizi...
:D
Konkri!
Párom 2x rontotta el így és 2 hét múlva már küldték is neki a pénzt
:D Nem várták ki a 30 napot. Mondjuk ő bement. Az szerintem is gyorsabb.