Sziasztok!
Gratulalok minden uj babazonak!
Reni!
Neked kitartas es ne ess ketsegbe, mert attol jobb nem lesz. Meg teljesen idoben vagy! Ne izgasd fel tulsagosan a lelked szules elott, mert a java meg csak utana jon.
Minden rendben lesz veletek is!
Szoptatas nalunk: meg tart a projekt, ket hetet kap meg a tejem, hogy megszaporodjon. Egyenlore az a helyzet, hogy ha ehseg van, akkor szoptatok jo sokat mindket cicibol. Marmint idoben sokat. Mennyisegre ez nem lehet sok, mert befejezes utan meg nagyobb az ehseg, mint elotte volt es 60-70 ml tapszert meg siman rahuz Erik. Es errol nem mindig van el 3 orat, szoval megy vissza cicire es kezdunk elolrolrol. Plusz meg fejek is, ha van idom, ilyenkor szuz cicikbol jon le osszesen 20-30 ml. Szoval tejleadasra nem kell feliratkoznom.
Erik egyebkent eleg sokat eszik. Sokat is alszik. Masnal viszont nem nyugszik, csak nalam. Szurkolok, hogy ne legyen pocakfajos ettol az ossze-vissza evestol. Ejszaka meg mindig keson alszik (10-11, Kristof max 9), viszont csak 3 korul ebred, majd 7-8 korul.
A furdetest ugy oldjuk meg, hogy bemelergitjuk a furdoszobat, elokeszitek mindent, ami ket gyerekhez kell estere, ejszakara, reggelre (ez mertani pontossagot kivan, mert ha valami kimarad, akkor szaladhatunk erte, ugy viszont az egyik siro gyerek felebreszti a masikat). Feri furdik Kristoffal, en furdetem a picit, igy harom pucer pasival idozhetek egy legterben, akik meg meglepoen egyformak is.
A lelkibekem idonkent felborul, ugyanis Kristof tegnapig elegge nelkulozott. Konkretan nem tudtam megnyugtatni egy eses utan, sot, ahogy megoleltem meg jobban sirt es nyult az apja utan. En is bogtem. Szoval szegeny ferjem tandemban vigasztal.
Utana jatszottunk sokat, estere mar megint kozvetlen volt velem. Viszont Feri meglepibol levagta a hajat. Ez volt az elso hajvagas. Olyan nagyfius lett igy es ugy meglepodtem, hogy ismet bogtem. Pedig tok jo lett es nem csinalt Feri rosszat, mert mar reg le szerettuk volna vagni, vagatni, de most megis megdobbentem.
Szoval igy telnek nalunk a napok...
Nem mondom, hogy nem vagyok befosva attol, hogy mi lesz velem, ha egyedul maradok a ket babaval. Ellatni el tudom majd oket, de hogy fozni, takaritani, mosni, vasalni hogy fogok, az szamomra felfoghatatlan. Asszem a szules utani sulyommal nem lesz gond, mert enni biztos, hogy nem lesz idom...
Jah, egyebkent 8 kg ment le szulessel rolam, most mertem. Maradt 7 kg. Durvan hangzik, de ranezesre nem durva. A hasam szinte lapos, igaz, hogy nem feszes (de ez egyertelmu, hogy nem lehet feszes meg). Combomon is van valami, csipomon is, a cicim is nagyobb, meg a fejem is. Szoval szepen aranyosan el van osztva, de az a poen, hogy oldalrol ebbol semmi sem latszik, csak szembol.
Asszem, hogy ebbol 3-4 kilot nem is lenne rossz megtartani, a tobbit meg tornaval lenyomatni, hogy ismet feszes legyek. De ezek tavlati tervek. Egyenlore tuleljuk a kezdeteket.
Kattkat!
Domi mennyit eszik? Milyen mennyisegekkel potolsz?
Jah, es tegnap volt nalunk a vedono. Ugy talalja, hogy kicsit kotott Erik csipoje, tornaztatni kell es majd ket honaposan megyunk mi is szuresre, akkor kiderul, hogy mi is a helyzet pontosan. Viszont a korhazban errol nem szoltak egy szot sem. Kedden jon ki a gyerekdoki, kivancsi vagyok, hogy o lat-e majd valamit.
Keszultek mar fotok, de ido hianyaban szinte alig van egy par felmasolva a gepre es szerkesztve. De itt ez a kozos kep a sracokrol egyenlore: