Haliho!
Linduskam,
én is lattam a képet, csak tegnap mar nem volt eröm irni. Megértelek, mert tegnap én is durcaztam. Olyan szépek vagytok, mint mindig és a Nalika-féle fotok is szuperek!!!
Orsi,
köszi, a mar nem durcizok. Tegnap elment az apos és amiota itt élek messzeföldön, mindig nagyon megvisel a bucsuzkodas. Gondolom, Te tudod miröl beszélek, Te is sokat éltél tavol a szeretteidtöl.
Taplo
Lökött vagy inkabb. Azért vagyunk itt, hogy megirjuk egymasnak a cici- kaki- és alvasdolgainkat!
Szopitok pedig lassan magatol fog beallni, emiatt ne aggodj, nalunk is igy volt és a topikban is minden babanal! Szerintem mindent jol csinalsz!
Zsuzsa,
az anyatej taplalossagaval kapcsoltban mar akartam irni Neked, hogy a Te tejed tényleg nagyon taplalo lehet, hogy Edina ilyen kevés etetéstöl igy hizik. Mi nap közben 6szor eszünk és kétszer éjszaka. Es 100%, hogy éhes mindig, ismerem mar, milyen, ha csak ugy cicizik.
Mar akartam is irni, hogy mi a fene van Magyarorszagon, hogy olyan jo alvok a babaitok és hogy ritkabban esznek. Itt nagyon sok anya még engem irigyel, hogy Andriska csak 2szer eszik éjszaka és rögtön visszaalszik. Kapasbol 3 anyat ismerek, aki két oranként etetett éjszaka több, mint 6 honapig.
Bori,
naszuramnak boldog szülinapot!
Ezt jol megkaptam: gondolatban hianyoltal?
En vszinü apaval jövök a talira, én vele vagyok mobil
En meg öszibarackkrémlevest föztem tegnap Tomi és Maszkulin (aposomat igy hivjuk
) kedvencét.
Baby-Gym-foto lesz, persze. A miénk kicsit dragabbra sikerült, fabol van, gurulni is tud késöbb, mikor mar jarni tud. Es vettünk egy jatszoszönyeget is, puha, meleg bélelt, én ebben a hüvös hazban nem merem csak egy pokrocra letenni.
Lino!
Merre jarsz? A cipö biztos jot tett a lelkednek! En Ausztriaban kaptam egy klassz felsöt és szoknyat, végre volt idönk vasarolgatni, bevallom a lelkemnek nagyon jot tett. Tomi kivételes pasi ruhavasar terén, szeret velem ruhat venni, sokat segit, ö a tanacsadom.
Bnm-Melinda!
Te jössz a talira? Ha végképp nem talalsz, tudok Neked par doboz Beba-t hozni, itt a boltban is aruljak. Sokat sajna nem, mert repülünk, de talan athidalo-megoldasnak.
Maci,
örülök, hogy jobban vagytok!
Pano,
Te tényleg kézimunkazol mostansag is?
Rita,
kolléganö
Nagyon szomoru.
Kad
Nalunk is nagy a pancsi mostansag, fürdés utan uszik az egész fürdöszoba.
A kép a kis baratjaval olyan aranyos! Lili milyen vidam kislany! Olyan fejlett, és itt most nem a méreteire gondolok, hanem a viselkedésére, az arckifejezésére!
Nalika,
nekünk a Pampers jött be, de ezen kivül csak Fixies van a boltban, ahova jarunk. Köszi a képet, nagyon aranyosak!
Kisdio,
remélem minden rendben lesz ma veletek és kiderül, hogy mi a hasfajas oka! Varom a beszamolodat!
Cumiodaragasztas
Szöszi,
nevek
Nalunk mostansag a Bumbuci és a Bucifant (hosszu a-val) a menö. En gyakran hasznalom az Andriskat is.
Kika,
nagyon sajnalom
En meg azt hittem, hogy rosszul emlékszem, régebben hallottam K. Evitöl, hogy terhes vagy. Annacska olyan szép és aranyos, biztosan sokmindenért karpotol!
Amatör-Hajni
a munkamegosztas tényleg nagyon jo nalatok!
Swen,
rövid visszaalvasok: nalunk az a ritka, ha nem ilyen a hajnalunk, a hasfajas miatt. Mar nagyon hianyzik nekem egy jo ALVAS.
Délutani evéstorlodas: Andriska este altalaban gyakrabban eszik, ugy tudom, hogy estefelé mar a tej kevésbé taplalo, ettöl is lehet. Azért remélem, hogy neked sikerül visszallitani a régi rendet.
En is sokat olvasok szopi közben, bar Andriska gyorsan eszik, atalltam az ujsagokra, néha egy-egy könyv is becsuszik. Nekem a német nyelv miatt is fontos az olvasas, nem akarom elfelejteni azért, mert sokat vagyok itthon.
Rolunk:
nem is irtam, hogy szombaton voltunk hazibuliban, Andriskat is vittük. Elöször aludt a mozesban, aztan végignézte az embereket, majd a szokasos elalvas elötti idöpontban szopizott és aludt.
A szülei meg fél egyig buliztak...
Mult héten Andriska két napig 2, söt 1,5 oranként evett, ha nem kapott, borzasztoan üvöltött. Mar tényleg attol féltem, hogy nem elég a tejem, aztan visszaallt a régi rend. Biztos vagyok benne, hogy mennyiséget növelt a kisfiam. Ezt csak azért irtam le, mert nalunk 3 honaposan is megdöl a rendszer néha és szerintem szükség is van ra.
Puszi mindenkinek
Süncsi