Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most van két óra szabad időm, mert apa elvitte a csemetét anyóshoz én meg önző módon nem mentem velük.KépKép Kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta, hogy egyedül elengedtem a kicsikémet, de most úgy éreztem kell ez a pici egyedüllét.Tegnap egyébként azt leszámítva, hogy Botond két óra alatt volt végleg nyugovóra térni, végig aludta az éjszakát, s csak fél hétkor kelt. Utána meg még aludt az apjával is a helyemen úgy fél tízig, úgyhogy fel tudtam tenni simán az ebédet.Kép

Orsi! Látom a helyzet még nem nagyon változott nálatok, de csak magam ismételhetem, nekünk nyolc hét kellett ahhoz, hogy beálljon előbb a napi hat, majd a napi öt kaja. Gergő még mindig picike, de azért már te is észrevetted, hogy vannak előrelépések és ez nagyon jó!Kép Egyébként már régen akartam írni, hogy én végül is azért is szerettem a hosszú szopikat, mert tök jókat olvastam közben, s ez a mai napig megmaradt. Egy csomó könyvet kiolvastam azóta, mert ezt az időt én is a pihenésre használom és olvasok.Kép Próbáld ki te is, hogy hallgass zenét közben, vagy olvass, lazulj el, próbálj közben pihenni.Bár lehet, hogy ezzel a vallomásommal megbotránkoztattam valakit....Kép

Erről jut eszembe, hogy szeretném szopi ügyben a véleményetek kérni. MOstanában Botond úgy eszik, hogy reggel, mikor felkel szépen kiüríti mindkét mellem, ez nála több-kevesebb szunyával kb. egy óra, úgyhogy eltart fél nyolc-nyolcig. Utána mire elkészülünk és nekiindulunk vásárolni, sétálni van már tíz is, így kb. délre érünk haza, amikor többnyire ő még alszik a kocsiban. Így mostanában olyan fél egy-egy órakor eszik másodjára. S így felborult az eddigi napirendünk, amikor tizenegykor evett. Utána a régi rendünk szerint kettőkor jönne a kaja -mert 11 után így van meg a három óra- de a mostani rend szerint meg négykor kéne ennie. Eddig úgy csináltam, hogy fél háromkor megkínáltam és evett is mindig, pedig nem kérte a cicit. Utána meg szintén etetem ötkor, hogy nyolctól be tudjon lakni éjszakára. Remélem tudtatok követni. A gond az, hogy a délutáni evések így összetorlódnak, s nem tudom, hogy jó-e ez a kis pocijának. Arra gondoltam, hogy a fél egy-egy órás kaja után csak négykor etetem, aztán meg nyolckor, de akkor meg csak négyszer enne egy nap és azt nem tudom elég-e. Félek, hogy akkor meg felébredne éjszaka. Így meg nem tudom jó-e az, ha cicire teszem anélkül, hogy kérné, másrészt, hogy meg tudja-e emészteni a dolgokat? Azt hozzáteszem, hogy ha cicire rakom mindig eszik, másrészt meg nem fáj a pocija, nem bukik. Arra is gondoltam, hogy megvárom, amíg ő kéri kaját, de akkor is attól félek, hogy az utolsó meg kitolódna az éjszakába. Vélemények???

A.Hajni! Ez a csípővizsgálatos doki nem semmi!Kép Nagyon szép súlya van Bálintnak!Kép

Maci-Hajni! Remélem javult a helyzet! Sok erőt és kitartást!!!!Írd meg azóta mi van!

Lino! Annyira örülük, hogy Katica nem lett beteg!Kép Egyrészt hogy ne legyen, másrészt önző módon az jutott eszembe, hogy akkor Botond is az lenneKépKépAzért remélem szép és igazi családi napjaitok vannak így együtt, még otthon is!Kép

Panó! Hogy csinálod, hogy még kézimunkázni is van időd???? Nagyon ügyi anyuci vagy!!!Kép Hogy áll a ház? Ugye azért a tető kész van? Cicák szaporodtak azóta?

Rita! Lili nagyon édes és hatalmas!Kép Én is a másik babát nézném kisebbnek! Ja és nagyon ügyesen használja a kezét, meg a száját.Kép

Bori! A meghívással nagyon aranyos vagy, de nem fogadhatom el.Kép Egyrészt annyi cuccot már tényleg nem tudnék magammal vinni, másrészt a párom így is nagyon aggódik, hogy fogunk boldogulni, hát még ha nem láthatná a csemetét egy napig!Kép Velünk meg nem jön, ő is olyan kis zárkózott fajta.KépDe majd csak megoldjuk a dolgot!Kép

Anikó! de jó, hogy bejelentkeztél!Kép Még ha nem is olyan vidáman.Kép Neked is erőt meg kitartást kívánok, meg jó, hogy hétvége van, s apa biztos jobban tud neked is segíteni.Kép

BNM! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baja a kicsinek! Mit mondott a doki?

Kisdió! Titeket is annyira sajnállak! De legalább a kórházban jó helyen lesztek, s biztos találnak valami megoldást a picúrnak! nagyon szorítok nektek!!!

Többieknek sok puszi!

További jó hétvégét!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Mi jól...
Ma végre a Zsófinak is vettünk tornacipőt, és Edina is sokat aludt! Mindig akkor teszi ezt, amikor itthon van az apja! CSak azt ne gondolja majd apa, hogy mindig ilyen jó a lánya! Kép

Swen: az én tanácsom nem az igény szerinti szoptatásról szól!
Én reggel nem hagynám egy órát enni azt a lurkót, csak max 20 percet! Akkor nem enné magát degeszre! És én minden reggel a kelés tükrében megtervezném a napot! Ha az estéhez rahaszkodsz ( én is), akkor ahhoz igazítva elosztanám a szopikat, és a napközbeni elmeneteleket, kirándulásokat ennek függvényében csinálnám, akár a 2. szopi után!
Nálam Edina pl. ma 1/2 8-kor kelt. 8-kor kapott kaját először! Mivel én este 1/2 10-kor fürdetek, és utána van szopi, így beosztottam. 1/2 12, 3/4 3 1/4 7 majd este. De ha pl 7-kor kezdünk, akkor 3/4 11, 1/2 3 1/4 7 és este. Én ezt tanácsolom neked. Ugyan ez tervszerinti, és nem spontán, de szegény Edinám így él, és ez nálunk megy, és éjjel is alvás van!
A másik megoldás az lenne, hogy kitolod az esti fektetést...
Gondold meg!
Edinának ma van alvós napja! Rúgja fel a terveimet... de nem hagyom magamat! Ne aggódj, nem keltem fel a kaja miatt! ZSófi elvégzi helyettem! Kép

Orsi: remélem pihentél ma Kép

BNM- Melinda: mit mondott az orvos? Ez nem hangzott valami jól! CSak ki nem száradjon a gyerek!

Chello: sokszor eszembe juttok minden nap...

szöszi: tali Kép Azért próbáld meg!
A METROban lesz Pampers akció! Még olcsóbb lesz itthon is. Ott, akkor...

Panó: most akciós is a Dadoo! Lehet, hogy gyorsabban fogy majd... Kép

Kisdió: kíváncsi leszek, mit tanácsolnak majd nektek! ÉS azt is nézik, te mit eszel?
Kontroll Kép Akkor a doki sem elégedett a remekművével? Kép

Bori: oké, várj csak ránk Kép
Délután: max. a ZSófi nem jön...

Kátolyi: a korod miatt, vagy az oldalra fektetésben? Kép
Amúgy tudod, miért kell a bal oldalra?

Linda merre van?

Nos, most el...
ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Hát én újra itt. A gyermek alszik, bár ma nem akart elaludni a kis gonosz. Nem volt éhes, semmi baja nem volt, csak nézelődött kedvesen, tágra nyílt szemekkel és esze ágában sem volt álmosnak lenniKép De csak meggyőztem róla, hogy jobban járnánk mindketten Kép

Zerko: bár a tanácsod az etetéssel kapcsolatban nem nekem szólt, mégis megpróbálom a módszered. Tudom, most az a "divat" (csúnya szóval), hogy igény szerint etessünk, de nekem valahogy szimpatikusabb, ha átlátom a napot. Negyed óra, fél óra miatt nem csinálok gondot, de ha össze-vissza esznek az szerintem az ő emésztésüknek se jó, nem? Arról nem beszélve, hogy lehetetlen kitalálni, hogy mondjuk mikor tudsz elindulni otthonról, stb.

BNM: mondtak valami okosságot? Nekünk egyszer volt ilyen, mikor próbáltuk rávenni a gyereket, hogy az előírt adagot egye. Aztán rájöttünk, hogy az neki egyszerűen nem elég. Egyre kevesebbet evett, egyre bágyadtabb lett, aztán úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom semmiféle előírással. Ha éhes, akkor egyen, akkor is ha a dupláját eszi a "megengedett"-nek.
Remélem hamar rendbe jöttök.

Chello-ról van már hír?

Jó éjt mindenkinek

Hajni
Amatőr

Amatőr-Hajni:
Én sem vagyok poroszos, és én is tologatok negyed órákat, de a 3 óra meg kell hogy legyen! A gyerek gyomra miatt! Meg persze hogy ne legyen hasfájás! Mivel ma csúszott nálunk a du., így még most sem fürdettem, mert 10 előtt nem etethetek! Bár szerintem nem is lesz még éhes, csak rátölt majd, és szunya... (remélem kop-kop-kop...)
Az igény szerinti etetést én is csináltam 7 hetes koráig. Nálunk kórház lett a vége túletetés miatt! Hányt a lánykám Kép Azóta ez van. Ha nagyon követel közben, akkor kap inni (teát), vagy megkínálom egy cumival, de kaja nincs! Ma pl. nem is kellett a tea! De van, hogy lecsúszik 1.3 dl is.
Sokszor én is "rossznak" érzem magam miatta, főleg ha sír, de az ő érdeke, és nem szeretnék megint a kórházban kikötni vele. Amúgy ha játszom, foglalkozom vele, akkor az idő is gyorsabban megy! Veszettül tud unatkozni a kiscsaj Kép
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra! Majd mesélj! (amúgy ha nagyon nem megy, ne erőltesd! Nálam is volt olyan nap, hogy be kellett lássam, kell a gyereknek a 6 kaja. Akkor annyit kapott, de az adagok csökkentek)

Jó éjt mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Mai napom rendben, igaz Mókuskám szinte egész délután nem aludt, csak piciket, állandóan felébredt és a sétánk is úgy végződött, ahogy a múltkor Swené, hogy Apukája ölében jött haza sírva-ríva.Kép Még jó, hogy ma együtt mentünk sétálni, mert egyedül nem tudom hogy hoztam volna a gyereket is és a babakocsit is!

Szerintetek ne aggódjak, hogy mi még mindig össze-vissza eszünk? Tudom Swen is írta, hogy még Gergő nagyon pici és lehet, hogy még 1 hónap kell majd Neki a rendszerhez, de a múltkori klassz napunk után, amikor majdnem minden kajcsija 3 órára jött ki és csak 6x szopcsizott most megint össze-vissza vagyunk, hol 3,5 óra, hol meg csak másfél!Kép És a napi 9-10 szopcsi mindig megvan. De nem tudok mit csinálni, ha cicit akar, akkor a cumi röpül jó messzire, hiába próbálkozom!Kép Ráadásul észrevettem, hogy a jobb cicimet valamiért jobban szereti cumizni a végén, van hogy abból 3/4 órát is eszeget és pont az a sebes!Kép Néha már csillagokat látok! És így meggyógulni sem nagyon tud.Kép

Különben elfelejtettem írni, hogy ma vagyunk 1 hónaposak!!! Annyira gyorsan megy az idő! Pont 4 hete jöttünk haza a kórházból és már 1 hónapos a kisfiam! És egy tünemény!Kép Ma is akkorákat mosolygott rám! Ráadásul volt egy olyan jó érzésem ma. Se Anyósom, se a párom nem bírták megnyugtatni. Én éppen ebédeltem, mondták hogy fejezzem csak be, ők elvannak, de csak sírt. amikor én bementem és felvettem rögtön elhallgatott, olyan nagyon jó érzés volt! Hogy én vagyok az Anyukája! Néha még mindig olyan hihetetlen!

Panó
Letöltögettem nagyon jó képeket!Kép Csak azt nem tudom, hol nézhetem meg, hogy mennyi virtuális pénzem van? Mert találtam egy szuper képet, nagyon-nagyon szeretném, de 300pénz kell hozzá!Kép Azt sem tudom, hogy tudok üzeneteket beírni, hogy azzal is pénzem legyen, ezeket írd már meg, ha tudod. Előre is köszi!Kép

Nalik
Találtál már jó mintákat?Kép

Most megyek, leváltom a páromat, Gergő megint csak nyekereg, nem akar elaludni, gondolom megint a szokásos lesz, majd 11-12 körül ájul csak ki velünk együtt!Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Zsuzsa! A reggeli kajának ilyennek kell maradnia, mert világ életében -ami már komoly 11 hetet és 3 napot jelentKép-így evett. De abban igazad van, hogy a következőt nem kéne elcsúsztatni annyira, hanem haza kell érnem 11-12 között, és el kell érnem, hogy egyen. Egyébként eszembe jutott, hogy te írtad, hogy volt olyan amikor Edina négyszer evett egy nap. Akkor nem kelt fel éjszaka? S visszatért az öt kajához? Az esti fürdetéshez meg kajához ragaszkodom, azt nem tolom el. Így is mostanában két óra kell, mire elalszik a drágám. Na jó, ma "csak 1 óra 40 perc".Kép Vagy inkábbKép Eddig olyan jó volt, hogy kilenckor már aludt. Remélem ez is csak valami átmeneti dolog... Egyébként érdekes, hogy az én fiam is az apja mellett olyan jókat tud aludni, bezzeg ha ketten vagyunk itthon semmi alvás.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Orsi!

Már megint csak magam ismétlem, de szerintem teljesen normális amit Gergő csinál, csak más kérdés, hogy a sűrű evés rossz neked is, a sebes melled miatt, meg rossz Gergőnek is a pocija miatt. Nekünk szerencsére ilyen gyakori pocifájás nem volt a dologból, hát hagytam. De nálatok ezek szerint csak nem jó a sűrű evés Gergőnek. Ha lehetek olyan nagyképű, hogy tanácsot adjak, én mindenképp növelném a kaják közötti időt legalább két-két és fél órára. Az elején biztos sírni fog, míg meg nem szokja, de mint írtad sír azért is, mert fáj a pocija. Viszont ha megszünteted ezzel a pocifájás okát, csak nyugodtabb baba lesz ő is. Mert így ez egy ördögi kör. De tudod én nem akarok okoskodni, csak leírtam a véleményem.Kép
Puszi!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,
Tényleg sokat pévas vissza az ember ha két napig nem jár erre.Kép

Trita,
Sajnálom a kolléganődet, hidd el ha valaki átérzi, hogy miken ment/megy keresztül az én vagyok. Velünk 21 hónappal ezelőtt szinte szó szerint uez megtörtént, akkor ott a férjem és én is azt hittük, hogy belehalunk. Aztán 4 hónappal később visszamentem dolgozni és két dolgot utáltam nagyon: az egyik amikor kerülték a témát és kínosan ügyeltek arra, hogy miről lehet velem beszélgetni, a másik amikor mindenki a részvétéről akart biztosítani.Szerintem jó megoldás nincs, hagyni kell szegényt addig amíg magától nem beszél róla. Nagy közhely de sajnos igaz, az idő majd segít neki is. A gyógyír pedig egy köv. terhesség és kisbaba, de soha nem felejthető el a múlt.... Mint ahogy mi sem felejthetjük el, hogy lehetne egy 21 hónapos kisfiúnk.....

Panó,
Táblázathoz az adat: 2900 gramm, 51 cm, Anna Emma

Zerko,
Bocsánat mea maxima culpa.Egész egyszerűen Anna a délutáni etetéstől a fürcsiig nyügös, este pedig mostanában hulla fáradt vagyok.
Ma extrán nyügi volt, szerintem valami front is lehetett, a kaja mennyiégnek néhol a felét sem ette meg, persze egy óra múlva reklamált.
Megkérdezhetem mi az a Dadoo??

Süncs,
Boldog névnapot!

Mi hétfőn megyünk csipőizület szűrésre a IV. ker. Jókai utcában, volt már ott valaki?Tapasztalat???

Amatőr,
Milyen tápszert használtok?

Most elköszönök mert a fejem mindjárt koppan a klaviatúrán.
Jó éjt sziasztok.
Kika
kika

Sziasztok

A megérzésem nem volt alaptalan, hogy valami nem oké a leányzóval.Kép
A kis belei kurutyolnak és kicsit piros a torkocskája is, szóval sikerült valami klassz kis vírust benyalnunkKép Eddig elég jól viseli a drágám, mondjuk van amikor keservesen felsír a pocija végett, de szerencsére abban a pillanatban jön is a puki kifelé.

Zsuzsa
Kiszáradás: az a szerencse a szerencsétlenségben, hogy bár a kaját nem fogadja el (azon az 50ml-n kívül), de a teát igen. Édeskömény teát adok neki, hogy jobb legyen a pocaknak.

Szerencsére aludni is tud, szinte egész nap - kétóránként - eszik és alszik. Kérdeztem a dokit, hogy nem gond-e ha kétóránként kéri a kaját, de mondta, hogy ez a mennyiség nem terheli le a gyomrát, adjak neki nyugodtan, ha kéri.
Egyenlőre nem írt fel semmit, próbáljuk magunk legyűrni a vírust, ha nem megy, akkor gyógyszer. Szerencsére nem lázas a drágám, úgyhogy talán nincs olyan nagy baj.Kép
Láthatatlan receptre felírt azért neki extra adag kényeztetést és anyai puszikat, mert az gyógyít (komolyan ezt mondta).KépKépKép

SwenKép
Irigyellek benneteket az éjszaka átalvásáért, remélem egyszer nekünk is lesz részünk benne.

RitaKép
KolléganődKép Nem tudom hogy tudnám túlélni.

OrsiKép
Gratula az 1 hónaphozKép

Mi ma vagyunk 7 hetesek!Kép

Na megyek zuhanyozni aztán alvás
Üdv:
Melinda
Bnm

Mi még mindig altatunk, úgyhogy benéztem.

Swen
Köszi a választ és tanácsot, végül is sokszor 2-2,5-3 óra is megvan, de azért van 1,5 óra is jó párszor.Kép Sajnos nem tudom kihúzni az időket, mert a cumit megit nagyon nem akarja, 10-ből 8-szor nem fogadja el!Kép De majd csak alakulunk, ma például (most az előbb) sikerült kiskanállal beleügyeskedni egy kis Mecsek teát, ugyanis éppen nem sírt és megpróbáltuk. Lehet, hogy a cumisüvegből is elfogadná, csak eddig mindig akkor próbáltuk, amikor sírt. Úgyhogy holnap újabb próbálkozás. Különben a pocija már közel sem olyan rossz, mint volt, igazándiból sokszor nem is tudom, hogy akkor a hasa fáj, vagy csak az álmosság miatt sír.

Melinda
VírusKép Dokitok "receptje"KépKépKép Tök jó fej!
Köszi a gratulát!Kép

Na, megyek mert úgy néz ki elaludt Mókuskánk!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Az éjjel itthon aludtam mert a kórházban nem tudok pihenni éjszaka, teljesen ki voltam már a nem alvástól. Sikerült 8 órát aludnom persze két megszakítással mert fejni kellett. Alig bírtam felkelni, estig tudnék aludni de megyek vissza a drágánkhoz.

Bori, Zita, köszi, hogy felhívtatok, nagyon jól esett. Kép

Biztos írták a lányok de nincs időm visszaolvasni. A lényeg, hogy javul a helyzet. Elsősorban nem sír már annyit, nagyokat alszik 3 napja kaja után, nem ismerek rá. Végre megnyugodott egy kicsit 10 hét szenvedés után. Jókedvű, vigyorog és mindenkit elbűvöl a mosolyával és nagy hajával. A bukás még van , valamennyit csökkent. Úgy néz ki a nyelőcsöve égett és nem annyira a pocija fájt bár néha az is mert tele volt gázokkal. Most két fajta gyógyszert kap, egyik a Coordinax, másikat nem tudom de az emésztést segítő, hogy gyorsabban tudjon emészteni.

A nővérek kiborítottak az első napokban, sokat sírtam és haza akartam jönni. Nagyon szigorú bent minden, csak 3 óránként és csak max. 30 percet szoptathattam. Nálunk viszont mindig is 35-40 perc volt a szopi. Elsdő nap nem is nagyon engedtek a ygerek közelébe, külön szobába vagyunk és ha felveszem rögtön rám szólnak, hogy tegyem vissza a kiságyba és különben is miért vettem ki. Csak azért mert már 1 órája sírt keservesen. Aztán voltak beszólások mert az első két nap az idegességtől délutánra kevesebb lett a tejem: Anyuka, van magának egyáltalán teje? Á, nincs, tescos tejet adok neki. Első nap kiborítottak azzal, hogy 130 ml. szopi után még teletömték tápszerrel, persze utána hányt, bukott. Állitólag az volt a doki üzenete, hogy tömjék a gyereket. Általában 90-110 között eszik, nekem meg van bőven tejem, néha 150-et is le tudok fejni. Van bent jó kis fejőgép. Tegnap sajna egész nap tápszerrel etették mert hogy az sűrübb mint az anyatej és kipróbáljuk akkor mennyit bukik. Hát bukogatott napközben és este 2x kellett átöltöztetnem. Remélem ma mehet a szopi mert akkor botrányt csapok. Ott áll a tegnapi termés 3 üvegben a hűtőben. A Nutriton sürítő nem vált be, nem hitték el, hogy hasmenése lett, hát lett is neki. Most rendes étkezési keményítőt kevernek a tápszerbe és azt kell odaadni. Ha szopi lesz akkor tejcsibe lesz keverve, ezt üvegből kell hogy megkapja és csak utána lehet szopizni. Kép

Bocsi de mennem kell, mert 8-ra be kell érnünk.

Mindenkit puszilok és mi is megyünk a talira, remélem addigra meggyógyulunk és meghízunk. Ja, egyébként hízott a 3 nap alatt 10 dekát, mi ennyit szoktunk hízni 1 hét alatt, vagy még kevesebbet.

chello
chello

SziasztokKép

Ugy latszik mi is ugy mukodunk, mint a tobbi baba! Ha itthon van Apa, akkor alszik. Gondolom, csodalkozik a ferjem, hogy hetkozben mi a fenet csinalok egesz nap...Kép
Bazso tegnap este 9 ota alszik, 2-kor, fel 8-kor szopott.De annyi. Durmol a mi agyunkban tovabb...Lassan kezdek megijedni...Kép 12 ora alvas???

BnmKép
Akkor nem is valtasz tapszert? Nem is az a gond? Gyerekdoki tanacsat megfogadni, bar az gondolom termeszetes...Kép Jobbulast Reka-babanak. EN is Reka is vagyok, mondtam mar...?

PanoKép es LinoKép
Akkor megbeszeltuk.Majd meg csorgok, ha ott vagyok.

OrsiKép
Igen, szerintem termeszetes.Marmint hogy meg ossze vissza eszik.Sot, hozzank kepest nalatok profi a helyzet.Mi ennyi idos korunkban meg ossze-visszabbak (van ilyen szo???ketlem...Kép )voltunk.Gratula az 1 honaphoz, talirol is beszelunk meg.

ZsuzsaKép
MEg probalkozom, mert meg nincs lefoglalva a szallas (a noveremek Kehidakustanyban probalnak helyet szerezni). Ha csak rajtam mulik, akkor ugy foglalom, hogy el tudjak menni.Megiscsak az volna az igazi!

chelloKép
Orulok, hogy haladtok! Ez a legfontosabb! DE a noverek fejet nyugodtan leordithatod!!! TE vagy az anyja, csak lehet valami beleszolasod...

KIsdioKép
Na? Kepek tetszettek??? Parod mit szolt?

BoriKép
Egesz hetvegen nem voltal...Rackeve?

Most el furdeni...Aztan setafika Apaval harmasban. De szeretem a hetvegeket!!!Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok,
egy nap után elvonási tüneteim voltak...Kép

Tegnap nagy családi életet éltünk (itthon), apunak ma van a szülinapja, de tegnap volt az ebéd, mert Karcsi ma versenyen van. Mindjárt indulunk mi is utána.
Ego: mi jól vagyunk, Dorka tündér, egész nap csak vigyorog és egyre hangosabban sikongat, ezzel mindenkit az ujja köré csavarKép Most szundi üzemmódra van állítvaKép
Dani-fiú is jól van, tegnap délután felfutottak apjával a Normafához, jó nagyot sétáltak, mi nők nem mentünk, mert anya (én)hulla fáradt volt. Már nagyon szeretnék átaludni egy-két éjszakátKép

Orsi,
szerintem is teljesen normális még az összevisszaság...De én is azt tanácsolnám, amit Zsuzsa képvisel, legyen meg valahogy az etetések között legalább 2,5 óra...
Már megint az örök téma, igény szerint vagy tervszerűen...Én Dorka születése után elhatároztam, no mérleg, csak heti egy mázsálás...Ezt bírtam is csinálni pár napig. De akkor nem tudtam biztosan, nem az éhség miatt sír-e...Anyu rábeszélt, mérjem csak meg...Onnantól kezdve tudtam, azért sír-nyűglődik, mert nem is evett eleget, hiába volt esetleg 30 perc a szopi-idő, vagy csak fáradt, esetleg a szelek bántják...Ez addig fontos, amíg az anya rá nem érez, milyen típusú a sírás, és ehhez szerintem kell 2-3 hónap. Sőt, ma már olyan szintre vittem a dolgot, hogy szinte mindig tudom már a mérlegelés előtt mennyit szopott, és alig tévedek! Így ha nyügi kaja után egy órával, tudom, nem az a baj, hogy üres a pocak, mert mondjuk 160-at evett, hanem inkább csak babusgatásra vágyik, stb. Így ennek megfelelően cselekszemKép Persze, volt már olyan, hogy 2-3 percre "felkínáltam magam", és ez elég is volt neki.
Bocs, ha hosszú voltam.

Szöszi,
mini tali: én is beleférek...? Már nagyon szeretnék veled megismerkedni személyesen is.
Réka is vagy?! Én meg GabriellaKép
Kehida...Mi úgy hívjuk,
KehidakutykuruttyKép Azért nem ajánlottam neked a múlkor, mert szerintem maga a kis falu nem olyan izgalmas, mint pl. Hévíz. mi eddig mindig télen mentünk oda, és Dani imádja!!!

Hű, megszakítom magam (elég nehéz), mert Dorka felébredt, és szopizni szeretneKép
Csók
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Orsi!
Bemész mondjuk az animals-be, ott bemész egy olyan sorba, ahol nincs lelakatolva a boríték a sor elején, ott lemész a lap aljára, ott van egy olyasmi ablak, mint itt a Babaneten. Oda beírod az üzeneted, elküldöd. Ezután, ha lemész az üzenetdhez, ott lesznek bal oldalt az adataid, a pénzed is! Máshol nem tudom hol lehet megnézni!
Milyen klassz képet találtál? Hol?

Bocs, de most mennem kell!

Panó
panó

SziasztokKép

Ma már jobb a helyzet, pocakunk már nem kurutyol, de az étvágyunk még nem a régi. Éjszaka volt amikor többet evett, mint 50ml, de csak egyszer. Reggel hami közben már mosolygott apára, aztán mikor elkezdtem beszélgetni vele én is kaptam egy hatalmas vigyort, most az előbb peluscserénél szintén, szóval már jobb a kedve, nagyon örülök nekiKépKépKép
Negyed tizes kajó után, 1h-kor kelt a leányzó és alakított egy nagyot. Mivel tegnap majdnem az egész napot átaludta, úgy gondolta, hogy neki most nincs kedve visszaaludni, játszunk vele. 4h-kor aludt el, addig hiába ringattam ki voltak pattanva a szemei és csak lesett, vigyorgott és beszélgetettKép

SzösziKép
Te is RékaKép
KehidaKép Bár én csak fényképet láttam róla, nagyon szupernek néz ki, bizti jól fogjátok érezni magatokat!Kép
Nem váltok tápszert, azt hittem először, hogy azért eszik csak ilyen keveset mert már nem ízlik neki.

ChelloKép
HízásKép Nagyon jó!
Hát a nővérek hozzáállása nem semmi, oké, hogy kórházban vagytok, de azért továbbra is a te gyereked Noémi, nehogy már megszabják mikor nyúlhatsz hozzá, ez felháborító!!!Kép Én lehet, hogy már kiosztottam volna a jónépet!

AnitaboriKép
SzundiüzemmodKép Ez nagyon aranyos megfogalmazás!Kép
Jó csavargást apa utánKép

Tápszeresek: Tényleg országos hiánycikka Beba HA start??? (Bár megeszi a Mildibé HA-t is a drágám, de állítólag a Beba finomabb).

Jerry, te "mondtad", hogy nálatok nem gond beszerezni, hol szoktad venni??? Vagy Bpesten bármelyik gyógyszertárban kapható??

Na megyek befejezem az ebéd főzését (amit a férjuram kezdett elKépKépKép Mi lenne velem nélküle?? Szerintem már éhen haltunk volna).

Melinda
Bnm

Sziasztok!

Botond baba ma megint felkelt hajnali fél ötkor, de biztos, hogy megint az elmaradt kaki miatt, vagy legalábbis azért mert fájt a pocija.Kép Odavettem magunk mellé, szopizott egy kevesett, majd aludt is fél nyolcig, de nagyon nyugtalanul. Össze-vissza tekergette magát, meg pukizott is néhányszor, úgyhogy biztos a pocija volt a ludas. S ezt azóta csinálja, amióta a délutáni kaják így összetorlódtak, úgyhogy megfogadtam Zsuzsa a tanácsod, s ma a fél nyolcas szopi után megetettem 11-kor. Igaz alig volt öt perc a kaja, de be is ájult közben, s azóta is alszik!Kép ITTHON!!!SÉTA NÉLKÜL!!!!KépBár ebbe biztos közrejátszik az is, hogy az éjszakája nem lehetett olyan pihentető.

Melinda! Jobbulást a picidnek, remélem hamar túl lesztek rajta! Bár ahogy írtad, már javulgat.KépMit főztetek?

Chello! Tényleg felháborító ahogy a kórházban viselkednek!Elhiszem, hogy jót akarnak a kicsinek, meg ezek szerint javultok is szépen, de azért az anya lelkébe sem kellene beletiporni! S el tudom képzelni, hogy te meg azért nem olvashatsz be igazán nekik, hogy nehogy Noémi igya meg a levét! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!Kép

Szöszi!

Bazsó alvóbajnok lett?Kép Merre jártatok? Én már gondolatban átterveztem a jövő héttől a napjainkat az egyre hűvösebb és egyre korábban sötétedés miatt. Úgy gondoltam, hogy séta délelőtt, meg délután, öttől meg már itthon leszünk. Úgy hátha bébike is jobban kifárad és hamarabb elalszik!KépTe Réka is? Én meg Orsi is.Kép
Olyan jó lenne, ha tudnál jönni a talira!Kép

Orsi! Látod nekünk is rosszabb a poci, ha gyakrabban eszünk.KépHogy telt az éjszaka, s az eddigi nap?

Bori! Isten éltesse apudat! Mi jót főztél? Jó csavargást nektek! Hogy sikerült a verseny?

Na bébi felébredt, úgyhogy ennyi.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Megint gyorsnak kell lennem, mert cumival a szájában aludt el, a lába felpockolva egy pokróccal, szóval bármikor felébredhet.

Képzeljétek egész jó volt a tegnap este-éjjel, mert a fél 11-es szopcsi után éjfélkor már aludt Apukája vállán, fél 1-kor letettük és utána 5.41-kor ébredt, hogy éhes!Úgyhogy ez 7 óra!!! Én felébredtem 5.22-kor, hogy szétdurrannak a melleim, eléggé fájtak, úgyhogy kijöttem a konyhába és lecsorgattam a kettőből úgy 10 ml-t. Nem mertem fejni, mert fogalmam sem volt Gergő mikror kel fel, és mire visszamentem fel is ébredt. És az után a szopcsi után is megvolt a 3 óra, szóval jól kipihentem magam!KépKépKép Aztán délelőtt is aludt, de a kaki felébresztette és utána adnom kellett Neki cicit, de az is 2,5 óra volt, szóval eddig egész jó!
Ja, tegnap ugye beleügyeskedtünk egy kis teát, ma megint megpróbáltam, mert a legutóbbi szopi után nem akart elaludni és egy idő után a fáradtságára a cicit gondolja megoldásnak. És a cumisüvegből elkezdett nagyokat kortyolni!!! Vagy 3-4 korty lecsúszott, amikor rájött, hogy ez nem tejcsi, hát elég mérges lett.Kép Na, akkor mondom lehet, hogy éhes? Cicire vele!Kép Persze csak altatónak kellett, megint át lettem verve, de most gondoltam én leszek a szigorú és 9 perc után kivettem a szájából és beletömtem a cumit. Először jó mérges volt, de aztán 2 perc múlva már aludt is! Aztán kezdődtek a görcsöcskéi, de ha felemelem a lábát úgy jobb Neki, szóval jól néztem ki, egyik kezemmel a cumit tartottam a másikkal a lábát.Kép Mikor már gondoltam, hogy eléggé alszik, akkor felpockoltam a lábát és otthagytam, eddig nem esett ki a cumi! Remélem meg bírok ebédelni!Kép

Borikám, Szöszi
Köszi a biztatást, végül is már 2 hét alatt is sokat alakultunk, gondolom egyre jobb lesz a helyzet idővel.Kép

Panó
Most ebédelnem kell, de írok majd Neked a hímzéssel kapcsolatban.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok, alszanak a manók, gyorsan megpróbálok írni, mielőtt megint elnyel az örvény.
Megvagyunk, de vannak olyan napok, mint pl. pénteken, hogy Gergő hajnal 1.30-tól este 9-ig ordított és aludt vagy negyed órát. Majdnem összeestem. Nem is részletezem. Másnap meg elég sokat aludt. Ma is jó baba. Hát úgy tűnik rossz napja volt. Nem is részletezem, képzelhetitek nem könnyű szólózni Atomantival és Bivalybillel. Kép

Panó: megkaptad az sms-t? Itt is ezer köszönet! Kép

Swen: szégyenszemre még nem állok sehogy a levéllel, ne haragúdj!!!!!!!!!!

Süncsi: utólag is boldog névnapot!

Zsuzsa: Zsófikádnak is boldog névnapot!

Bori: tali: egyenlőre mindegy mikor, nem tudom Ádi melyik hétvégére lesz beosztva. Remélem eltudok menni, mert a fene megesz különben. Atomantit is viszem. Ja és Dani 2-től alszik,de gondolom a délután jobb mindenkinek.

Chello: rémes ahogy veled bánnak ott! Meddig kell még tűrni, mikor jöhettek haza? Tarts ki!!

Kisdió: nektek is jobbulást. sajna az én gátam is gázos..Nálad csinálnak vele valamit?

BNM: jobbulást a pindúrnak!!

Kika: szörnyű lehetett amin átmentetek. Kép Tényleg nem lehet mit mondani. Biztos nagyon erősek vagytok lélekben, hogy sikerült túljutni azon a nagyon szomorú időszakon. Remélem most már soha többé nem történik veletek semmi rossz!!

Rita: én a kolleganőd esetében azt hiszem nem csinálnék úgy mint aki nem tudja. Nem feszegetném a témát, de nem is kerülném.

Linó: puszik mennek!

Lányok, most ennyi, elnézést a táviríti stílusért, most csak így megy.
Azért felteszek 1 képet is, puszillak benneteket:
Linda

Kép
bellana

Panó
Ez az a kép!Kép És megesz érte a fene, nagyon szeretném! Ott lent én próbáltam üzenetet küldeni, de utána nem láttam az üzenetem sehol és pontokat sem láttam. Ennyire béna vagyok? Mit ronthatok el? Azért még próbálkozom, most is van egy kis időm, mert sikerült Gergőt letennem. Csak annyira elbénáztam, mert miután letettem aludni jöttem rá, hogy ma még nem levegőzött, de így már nem tudom kitenni, mert nincs rajta kardigán és azért már elég hűvös van. Aztán meg már szerintem késő lesz, mire felébred.Kép
Szerintetek nagy baj, ha egy nap nem levegőzik a Mókuska?

Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Panó
Képzeld én azóta sem tudok üzenetet elküldeni arra a lapra!Kép Csak az van ott, amit Te küldtél a nevemben, nekem nem sikerül, szerintem a gépünk miatt. Nekünk ugyanis portugál windows van a gépen és igaz, hogy magyar betűkkel, de lehet hogy az a gond. Úgyhogy sajnos az a kép nem lesz az enyém.Kép Keresek másikat.Kép

Köszi, hogy felhívtál, nagyon aranyos vagy!!!Kép

Puszika!

Orsi

avocado

Chello,
Minél hamarabbi hazatérést Nektek a kórházból.

Bnm,
Én nem tudok róla, hogy hiánycikk, igaz úgyani, hogy mi Humana HA-t eszünk, de a gyógyszertárban ahol beszereztem csütörtökön egy polcon van a Mildivel és a Bepával.

Mindenki,
Nálatok is ma nyügösek voltak a babák?
Kika
kika

Sziasztok!

Ma egész nap anyukáméknál voltunk, ezért csak most. A gyerek egész délelőtt nem aludt, kíváncsi leszek, hogy lesz ebből éjszakai alvás, mert fél kettő óta most ébredt fel.
Most panaszkodok egy kicsit ha lehetKép
Szóval anyuéknál voltunk, és egész egyszerűen bántott, hogy jóformán tudomást sem vett a gyerekről. Hozzáteszem, a tesómnak van már két fia, őket mindegyiket órákig ringatta, stb. Bálintot talán kétszer ha felvette 8 hét alatt. Tudom, hogy nem én vagyok nála a kedvenc, de azért iszonyú szarul esett. Persze a tesóm, meg a férjem vígasztaltak, hogy ne foglalkozzak vele, ha nagyobb lesz a gyerek biztos vele is törődik majd, de akkor is.
Szóval kicsit pityeregtem hazafelé.Kép

Na ennyit a panaszból.

Chello: a nővérek velem is ilyenek voltak szülés után. Én is nehezen viseltem, állandóan a sírás kerülgetett, tudom, milyen rossz ez. De kitartás, a babád meggyógyul, hazajöttök, és senki sem szólhat bele, hogy mit csinálsz!

A Humana Ha Start tényleg hiánycikk, mi ezért váltottunk, a dokinénink mikor felírta előtte mindig átszólt a patikába, hogy van-e. Aztán mivel nagyon sokszor nem volt, átálltunk Humana-ra. Szerintem ugyanolyan jó, és sokkal olcsóbb Kép

Puszi mindenkinek.

Hajni
Amatőr

Sziasztok,

Kika,
múltKépKépKép
Az én Dorkám nem nyűgösKép

Swen,
tali: mikor van az utolsó (legutolsóKép) vonat, ami még jó neked?
A tegnapi 2 óra szabadidőd nagyon jól hangzik, s ne legyen lelkifurdalásod: nem idegenre hagytad, hanem édesapávalKép És neked is nagyon kell 1-2 óra!!!
Olvasás: én azzal igencsak hadilábon állok, amióta anya vagyok...Teljesen ellaposodott a szint: Kismama, konyhaújságok, néha ShapeKépKépKép Szépirodalom: két kezem sok hozzá.Pedig mostanában is vettem egy-kettőt, de parkoló-állásban vannak a könyvespolcon.
Már nagyon várom, hogy találkozzunk személyesen! Meggyurmázhatom majd Botondot...?
Főzés: Apuka sztrapacskát rendeltKép
A verseny egy házi verseny volt, MTK-s ősleletek és fiatal generációk rangadója, nagy főzés, buli, stbKép

Melinda,
jó hír, hogy már jobban van a kicsi lányodKép Kamillateát nem adsz neki, az jó mindenféle gyulladásra, hurutra, de csak nagyon gyengén főzveKép
Tetszik a dokitok receptjeKép

Zsuzsa,
falfirkákKép
Zsófi nélkül?!?! Tiltakozom...

Panó,
gyönyörűek a képek, amiket felraktál, te ilyen bonyolult formákban utazol?!

Na, azt hiszem, összefoglalom nektek a talival kapcsolatos véleményeket:
23-án lesz, és kicsit a délután felé billen a mérleg nyelve - bár nagyon nehéz meghatározni, mikor kellene: az alvó kisdedek és a vidéki szekció miatt. Tippek? 3 óránk lesz, szerintetek hánytól hányig legyen, hogy azért 1-2 órát mindenki ott tudjon tölteni?

Most elmegyek a kád irányába, belebújok teljesenKép
Puszi mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Amatőr-Hajni
Nekem Gergő tegnap volt nyűgös és alig akart aludni.Kép Ma egész jó napunk volt, alukált is jó párszor 1-2 órákat, de úgy vettem észre, mintha ma kicsit jobban fájna a hasa. De ma sikerült megnyugtatni a cumival jó párszor, így 2,5 és 3,5 óránként kajcsiztunk.Kép

Bori
Tali nekem időpontban is tök mindegy, hiszen Gergő még elég össze-vissza, igaz ma legalább nem volt 1,5-2 órás szopcsi, 2,5 volt a legrövidebb, de volt egy 3,5-es is!Kép Még mindig nem biztos, hogy tudok menni, de minden erőmmel azon leszek!Kép
A kádba bújást nagyon irígylem Tőled! Nekem még várnom kell 2 hetet, hogy végre kipróbáljam a sarokkádunkat, amit a beköltözés óta nem tudtam, mert ugye akkor a pocak miatt, most meg a 6 hét. De ahogy a doki engedi fejest ugrok!Kép

Most megyek, Gergő elszundizott cumival a szájában, várjuk hogy felébredjen és akkor fürcsi. Sajnos hiába szeretnénk egy fix időpontot valahogy nincs szívem felkelteni.Kép de majd csak kialakul.

Puszi mindenkinek és szurkoljatok, hogy ma este sikerüljön kicsit hamarabb elaludnia!

Orsi

avocado

Sziasztok!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET! JOL ESETT!

Egy rövid: Tomi most vitte ki apost az allomasra, megy haza. Szegénykém szomoru, hogy megint itt kell hagynia bennünket. Aranyos az öreg, birom én is.
Föleg vele voltunk elfoglalva a hétvégén, ezért nem jöttem /engem senki nem hianyolt durc-durc-durc/, meg hat vennünk kellett BabyGymet.

Holnap megyünk utlevlet csinaltatni Andriskanak, egyelöre csak svajcit, a magyar hosszabb menet lesz. Csinalni kell Bucikamrol igazolvanyképetKép

Szöszi,
Bazsinak van mar utlevele?

Katolyi,
köszi a mailt.

Chello,
korhazKép
Gondolunk Ratok és kitartast kivanok Neked! Csodalatos anya vagy!

Holnap még megprobalok visszaolvasni és a többieknek is irni.

Kicsit durcas Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Most csak rövid leszek. Voltunk Lindáékkal sétálni, íme a bizonyítékok:

A két lurkó:

Kép

Csipkerózsika és Bivalybill:

Kép

Puszi mindenkinek
Hajni
nalika

SziasztokKép

Először is mindenkitől szeretnék bocsánatot kérni! Most az előbb, zuhanyozás közben jöttem rá, hogy én milyen egy tapló vagyok, minden nap jövök itt, hogy Gergő mennyit aludt, meg evett, meg a saját kis dolgaimmal és tuti az agyatokra megyek!Kép Ezer bocs, ígérem visszafogom magamat!

Nalika
Szuper jók a képek, a gyerkőcök mind tündériek! Klassz lehetett ez a közös séta!Kép

Süncsi
Igazán hiányoztál, és ne haragudj ránk, ha nem írtuk! De olyan sokan nem tudnak jönni, csak ritkán.Kép Ugye nem vagy már durcás?Kép

Képzeljétek ma muszáj voltam megint fejni, mert az éjszakai hosszú alvás a jobb mellemre megtette a hatását és délutánra már rendesen fájt.Kép Úgyhogy szopcsi után lefejtem, amennyire lehetett, de már most megint telinek érzem és fogalmam sincs Gergő mikor fog megint kajcsizni, ugyanis most már alszik! Apucija mellkasán, ott szeret a legjobban.Kép
Na, látjátok már megint kezdem.Kép De hát ha állandóan körülötte forog minden gondolatom, meg az egész életünk.Kép Ugye nem utáltok nagyon?
egy kicsit tartok az éjszakától, mert most 9-kor kajált utoljára és most alszik, nehogy felboruljon a dolog és éjszaka keljen fel sokszor, vagy esetleg ne akarjon aludni! Hátha még megéhezik éjfél körül!

Na, addig megyek pihizni!

Jó éjt mindenkinek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szep jo reggelt! En avgyok az arany? Kép En mar fenn vagyok de Lili meg alszik. Kép Hetvegen nem volt idom olvasni benneteket, mert a hetvegeink mindig programokkal teli vannak, igy elmegy veluk a nap. Jol vagyunk minden rendben. Lili jo kislany. Kép
Most mar attertunk egy uj furdetokadra, mert kinotte azt a kadat ami egy pelenkazoasztallal egyutt van egy allvanyon. Az uj kad, talan sokan ismeritek a Baby OK markaja, es direkt ugy van megcsinalva, hogy ha a babat beleteszed, akar 3 honaposan, nem kell tartanod. Csak legy mellette. Szoval a kad egyik fele, olyan alakzatu mint a hordozo ez kb. 0-6 honapos korig jo, amig meg nem ul a baba. Majd ha ul, a babat meg kell forditani a kadban es akkor egy ulo mod van. Tenyleg nem kellett tartani Lilit. Kép Es Lili nagyon de nagyon elvezte. Oriasikat rugott a vizben es a kezevel hadonaszott. Kép Csak ugy repultek a vizcseppek. Majd lesz kep is.

Akkora a leveltermes, hogy talan nem tudok mindent visszaolvasni. Kép

Amator Hajni: Eleg furcsa, hogy adhatsz citromot a babanak. Az en gyerekdokim kifejezetten megtiltotta fel eves korig a citrusfeleket. Bar nem kerdeztem, hogy miert.

Swen: nagyon jol tetted, hogy otthon maradtal 2 orat egyedul. Kép Velunk is van, amikor apa viszi el a Lilit setalni jo hosszu idore. Ilyenkor hajat mosok, pihenek, elvagyok itthon. Kép

Ami a szopit illeti en 11-kor ugyanugy megszoptatnam akar a kocsiban is. Bar Lilivel rendkivul sokszor csinbaltam azt, amit leirtal, hogy pl. a fel egyes szopi utan fel haromkor kap ujra, hogy a delutani szopik ne valtozzanak meg es sose volt gondja a pocijaval. En nem tolnam ki az esti lefektetest, mert Lili megszokta mar, hogy minden nap este 8 es 9 kozott alvas van. es alszik is.

zsuzsa: nagyon jol csinalod ezt a rendszert, es igazad van. Az elejen en is igeny szerint szoptattam, de mar nekunk is van rendszerunk es nagyon jol mukodik. Kép Neha van kivetel, hiszen azert a baba is megszomjazhat, de szerencsere nem sokszor.

Orsi: A rendszeretek kialakitasaval szerintem varj meg 2-3 hetet. Meg tenyleg pici a baba. Es egyaltalan nem zavar senkit, hogy olyan sokat irsz. Kép Ez a fontos! Es nem megy az agyunkra. Hogy is juthatott ez eszedbe? Kép Barcsak en is tudnek annyit irni mint te. Kép Termeszetes, hogy az eleted a kis Gergo korul forog.

Kika: Nagyon rendes vagy, hogy leirtad. Nagyon sajnalom ami tortent. Csodallak, hogy igy tultetted magad rajta, meg ha nehez is volt. Azert orulok a kislanyotoknak. Kép Azota se irtam neki es nem is merek. Jovo heten megyek be a munkahelyemre a Lilivel latogatoba, de nem merek bemenni hozza.

Chello: Borzaszto ahogy bannak az emberrel a korhazban. Nekem eleve fobiam van minden korhazban. Kép De jo hir nagyon Noemi gyogyulasa. Kép

Anita: Tali idopont jo. Szerintem a Swen-t kene megkerdezni, hogy mikor tud feljonni. Hanykor er Pestre es akkor azt az idopontot kene lefoglalnia. Nekem teljesen mindegy mikor. Kép

Hajni: Nagyon jok a kepek. Bivalybill ugy tunik megehezett. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Szuper volt az éjszakánk, Bence 5 órát aludt egyhuzamban!
Talán használ a Mecsek tea + Infacol.

Zsuzsám- biztos igazad van az etetéssel kapcsolatban. Megpróbálom betartani a tanácsodat, de sajnos sokszor csak 1,5 óra van a kajcsi között. A teát nem akarja, viszont rágja az öklét.
+ most még a torka is fáj.

Tali- nekem bármikor jó lenne, csak tudassátok.

Pusza nektek:

Maci + a sírós Benőke
maci2

Sziasztok!

Látom az én általam feltett képet és írásomat senki sem látta. Kép
Egyáltalán megjelent a hozzászólásom?
Ha nem akkor nem is strapálom magam ezután. Kép

Nalika-Hajni: szuperek a képek, el is mentettem őket. Kép Kép

Rita:
Bivalybill kaja után látható...

A láthatatlan
bellana

Jó reggelt,

Linda,
én igenis megcsodáltam a te fotóidat, nagyon örültem, hogy téged is láthattalak!!! Csak egyszerűen nem válaszoltam mindenkinekKép Ne légy morci miattaKép
Ha Ádi be lesz osztva akkor hétvégén ( úgy tűnik, 23-án szombaton), akkor nem tudsz feljönni, igaz?KépKépKép Add meg kérlek a munkahelyi telefonszámát...
Hol tologattatok Nalikával, a parton?

Orsi,
ne bomolj, nem mész az agyunkraKép
SarokkádKép Már nem kell sokat várnod.
Tali: miért nem biztos, szoptatni-altatni ott is lehetKép Besegítünk...És legfeljebb bármikor otthagysz minket, ha "nagy" a gond. Autóban majd tutti elalszik.

Süncsi,
dehogynem hiányoltunk, csak nem írtuk le!!! De gondolatban...EsküszömKép
Kapunk BabyGym-es fotót...?

Nalika,
nagyon édesek a páros-fotókKép
Már nagyon készülök a Folt-boltba...

Rita,
szuper lehet az új kádatokKép
A citromot már én is akartam írni A.Hajninak: nem ajánlják még 1 éves korig sem, mert erősen allergénKép Erre én is fényes bizonyíték vagyok, 30 évig rettentő allergiás voltam a citrusokra, pedig imádtam a narancsot, citromot. Ekcéma ezerrelKép de elmúlt 3-4 éve, nyomtalanulKép

Hajnimaci,
örülök a hosszú alvásotoknak. Mi ma keltünk 1-kor, 4 után aztán 7-kor.

Képzeljétek, nálunk megint van egy kis változás: Dorka felhagyott a nagy evészettel, és max. 120-130-at eszik, de nem ritka a 80-90. És van, hogy 3-4 órát kibír vele, nem kér cicit. A heti hízása 11 dkg volt, bár amikor 180 felett evett, akkor is 15 alatt volt. És a mellem olyan puha (ZsuzsaKép), hogy tényleg nehéz elhinni, hogy ez csak élettani folyamat...
Zita, mit tanácsolsz? Próbáltam mellretenni gyakrabban, de nem kéri! Kiegyensúlyozott, vidám, pisil eleget, kaki is van azért 2 naponta...És persze azért ébred éjjel többször is, mert éhes, hiszen tegnap is 80 gr körül befejezte az esti szopit, és édesen nézelődött, majd elaludtKép
Tanácsok? vagy ha így jó neki, ne aggódjak a kis súlygyarapodás miatt?

Zsuzsa,
lemaradtam a szülinapi köszöntésedről, asszem...nem írtam fel a dátumotKép Boldog szülinapot, akármikor is voltKépKépKép

Most csók, takarítok egy sort.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Csak gyorsan, hogy ne legyek a tali szerveződés akadálya. Nekem legkésőbb a 17 órás vonattal kell eljönnöm, addig minden időpont jó! Később majd jövök! Ja és a Nyugatiból indul, tehát közel van a talihelyhez.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Linduskám
Ne haragudj, hogy nem reagáltam le a fotótokat, pedig én is láttam és nagyon édesek vagytok rajta! Ki csinálta a fotót, Ádi? Még utazás előtt?
A másik kép is jó, látszi hogy Bivalybill erős egyéniség.Kép

Rita
Köszi, aranyos vagy!Kép Azt mondod, hogy ráér akkor elkezdeni a rendszerhez szoktatást? És akkor majd hogyan csináljam? Mert mondjuk apró dolgokban felfedezek ismétlődéseket, pl.éjjel a hosszabb idő két kaja között, mondjuk ennek a hossza mindig változó, aztán ez után 3,5 óra, ez már jó pár napja ugyanannyi és aztán csak 2,5 óra ez is jó pár napja egyezik. Szóval majd hogyan kezdjek hozzá?

Bori
Nem is azzal van baj, hanem nem tudom, hogy Karcsi tud-e jönni, én meg egyedül nem merek még elindulni Mókuskámmal. De most már tényleg adok választ és megtudjátok, hogy megyek-e, ok?Kép
Különben a tanácsodat akarom kérni, mert mértem Gergő evését és az egyik 130 lett, aztán másnap egy másik 80, még adtam neki és utána is ugyanannyi volt! Ez hogy lehet? Pedig nyelt, tehát nem csak cumizás volt. Akkor a mérleg hülye? És 80 az jó mennyiség, ugye? Mert aztán elég volt Neki, csak én bizonytalankodtam, hogy nem kevés-e?

Most megyek.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Panó
Ilyeneket találtam.Kép

Kép
Kép
Kép

Ezt az utolsót Gergőnek szeretném és ezért lett volna jó az a másik cicás kép, amin zenélnek, ugye az meg külön poén, főleg a fuvolás macsek miatt. De valószínűleg az nem jön össze.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Haliho!

Linduskam,
én is lattam a képet, csak tegnap mar nem volt eröm irni. Megértelek, mert tegnap én is durcaztam. Olyan szépek vagytok, mint mindig és a Nalika-féle fotok is szuperek!!!

Orsi,
köszi, a mar nem durcizok. Tegnap elment az apos és amiota itt élek messzeföldön, mindig nagyon megvisel a bucsuzkodas. Gondolom, Te tudod miröl beszélek, Te is sokat éltél tavol a szeretteidtöl.
TaploKép Lökött vagy inkabb. Azért vagyunk itt, hogy megirjuk egymasnak a cici- kaki- és alvasdolgainkat!Kép
Szopitok pedig lassan magatol fog beallni, emiatt ne aggodj, nalunk is igy volt és a topikban is minden babanal! Szerintem mindent jol csinalsz!

Zsuzsa,
az anyatej taplalossagaval kapcsoltban mar akartam irni Neked, hogy a Te tejed tényleg nagyon taplalo lehet, hogy Edina ilyen kevés etetéstöl igy hizik. Mi nap közben 6szor eszünk és kétszer éjszaka. Es 100%, hogy éhes mindig, ismerem mar, milyen, ha csak ugy cicizik.
Mar akartam is irni, hogy mi a fene van Magyarorszagon, hogy olyan jo alvok a babaitok és hogy ritkabban esznek. Itt nagyon sok anya még engem irigyel, hogy Andriska csak 2szer eszik éjszaka és rögtön visszaalszik. Kapasbol 3 anyat ismerek, aki két oranként etetett éjszaka több, mint 6 honapig.

Bori,
naszuramnak boldog szülinapot!
Ezt jol megkaptam: gondolatban hianyoltal?KépKépKép
En vszinü apaval jövök a talira, én vele vagyok mobilKép
En meg öszibarackkrémlevest föztem tegnap Tomi és Maszkulin (aposomat igy hivjukKép) kedvencét.
Baby-Gym-foto lesz, persze. A miénk kicsit dragabbra sikerült, fabol van, gurulni is tud késöbb, mikor mar jarni tud. Es vettünk egy jatszoszönyeget is, puha, meleg bélelt, én ebben a hüvös hazban nem merem csak egy pokrocra letenni.

Lino!
Merre jarsz? A cipö biztos jot tett a lelkednek! En Ausztriaban kaptam egy klassz felsöt és szoknyat, végre volt idönk vasarolgatni, bevallom a lelkemnek nagyon jot tett. Tomi kivételes pasi ruhavasar terén, szeret velem ruhat venni, sokat segit, ö a tanacsadom.

Bnm-Melinda!
Te jössz a talira? Ha végképp nem talalsz, tudok Neked par doboz Beba-t hozni, itt a boltban is aruljak. Sokat sajna nem, mert repülünk, de talan athidalo-megoldasnak.

Maci,
örülök, hogy jobban vagytok!

Pano,
Te tényleg kézimunkazol mostansag is?

Rita,
kolléganöKép Nagyon szomoru.
KadKép Nalunk is nagy a pancsi mostansag, fürdés utan uszik az egész fürdöszoba.Kép
A kép a kis baratjaval olyan aranyos! Lili milyen vidam kislany! Olyan fejlett, és itt most nem a méreteire gondolok, hanem a viselkedésére, az arckifejezésére!

Nalika,
nekünk a Pampers jött be, de ezen kivül csak Fixies van a boltban, ahova jarunk. Köszi a képet, nagyon aranyosak!

Kisdio,
remélem minden rendben lesz ma veletek és kiderül, hogy mi a hasfajas oka! Varom a beszamolodat!
CumiodaragasztasKép

Szöszi,
nevekKép
Nalunk mostansag a Bumbuci és a Bucifant (hosszu a-val) a menö. En gyakran hasznalom az Andriskat is.

Kika,
nagyon sajnalomKép En meg azt hittem, hogy rosszul emlékszem, régebben hallottam K. Evitöl, hogy terhes vagy. Annacska olyan szép és aranyos, biztosan sokmindenért karpotol!

Amatör-Hajni
a munkamegosztas tényleg nagyon jo nalatok!Kép

Swen,
rövid visszaalvasok: nalunk az a ritka, ha nem ilyen a hajnalunk, a hasfajas miatt. Mar nagyon hianyzik nekem egy jo ALVAS.
Délutani evéstorlodas: Andriska este altalaban gyakrabban eszik, ugy tudom, hogy estefelé mar a tej kevésbé taplalo, ettöl is lehet. Azért remélem, hogy neked sikerül visszallitani a régi rendet.
En is sokat olvasok szopi közben, bar Andriska gyorsan eszik, atalltam az ujsagokra, néha egy-egy könyv is becsuszik. Nekem a német nyelv miatt is fontos az olvasas, nem akarom elfelejteni azért, mert sokat vagyok itthon.

Rolunk:
nem is irtam, hogy szombaton voltunk hazibuliban, Andriskat is vittük. Elöször aludt a mozesban, aztan végignézte az embereket, majd a szokasos elalvas elötti idöpontban szopizott és aludt.
A szülei meg fél egyig buliztak...

Mult héten Andriska két napig 2, söt 1,5 oranként evett, ha nem kapott, borzasztoan üvöltött. Mar tényleg attol féltem, hogy nem elég a tejem, aztan visszaallt a régi rend. Biztos vagyok benne, hogy mennyiséget növelt a kisfiam. Ezt csak azért irtam le, mert nalunk 3 honaposan is megdöl a rendszer néha és szerintem szükség is van ra.

Puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Sziasztok újra!

Mégis tudok írni hosszabban -kopp-kopp- ugyanis mire beértem gyermekem nyöszijére, már elaltatta magát ujjszopi közben.KépKép Most azért meg vagyok egy kicsit ijedve, amióta írtátok ezt a fogsor deformálódást, amit az ujjszopi okozhat, de remélem nem lesz semmi baj. Botondnak a cumi már egyáltalán nem kell, a kis ökle meg az ujjacskái azonban igen, főleg így elalváshoz. Ez nagy baj szerintetek? S hiába veszem ki a szájából, újra megtalálja.Kép Nem tudom mit csináljak. Tegnap egyébként ismét magára talált, már kilenckor aludt!!!Kép Viszont én meg csak az egyik cicimet adtam oda neki, mert a két órás szopis-elalvásra számítottam, így reggelre az egyik mellem nekem is becsomósodott sőt be is pirosodott. Fejtem belőle, meg bekentem, de annyira viszket!Kép Remélem nem gyullad be. Van valakinek tanácsa mellgyuszi megelőzésére?

Zsuzsa! Nekem is nagyon tetszettek a falfirkák!Kép

Kika! Annyira sajnálom, ami veletek történt!Kép Ezért el tudom képzelni milyen nagy öröm most a kislányod!!!KépS abban igazad van, hogy a legrosszabb, ha a többi ember úgy tesz, mintha nem tudna semmíit, pedig nagyon is tudnak a dologról.

Kátolyi! Neked is gratulálok még egyzsre a picihez!!! A sok hülye emberrel meg ne foglalkozz!!!KépSzerintem csodálatos, hogy ennyit küzdöttetek a babáért, s itt van nektek!!!Kép

Orsi! Én is csak azt mondhatom, amit a többiek! Írj csak magatokról minél többet, mi sem csinálunk mást!Kép S persze, hogy érdekel minden veletek (is) kapcsolatban.KépEgyáltalán nem gond ha kimarad egy nap levegőzés, szerintem erre sincs szentírás!Kép

Linda! A levél miatt ne legyen lelkifurdi, csodálatos, hogy egyáltalán bejelentkezni van időd, meg erőd! Annyira szeretném, ha el tudnátok jönni a talira! Úgy szeretnélek élőben is látni titeket!!! Próbáld meg, jó???Kép
Gyönyörűek vagytok!!!Kép

Na közben megvolt a 11 órás szopi...Kép

Süncsi! Én már megfogadtam, hogy név szerint inkább nem hiányolok senkit, mert szerencsére annyian vagyunk, hogy biztos kifelejtenék valakit, s ezzel bántanám meg. De mindenki, így te is hiányzol, ha nem jössz!KépUgye nincs harag?Kép

Hajni! Tök arik a képen a gyerkők! Klassz lehetett a séta!Kép

Bori! Persze hogy gyurmázhatod Botondot! Én meg Dorcit, jó?Kép A menü jól hangzik.KépA két óra alatt végre borotválkozhattam, meg beülhettem a kádba és hajat moshattam, úgy, na és áztam egy fél órát!Kép Olyan klassz vol! Amúgy a fiúk csak másfél órát bírtak nélkülem.Kép És reggel én is kitakarítottam!KépNekünk meg már a harmadik nap kaki nélkülKépHiába adom neki a Mecsek teát. De nem látom rajta, hogy bántaná a dolog ugyanúgy eszik, mint eddig, s nem is fájlalja a pociját. De szerintem ez már akkor is sok. Ötletek? Mézet egyébként lehet adni a babának a teába?

Most indulunk sétálni!

Puszi mindenkinek!

Swen

Rita! Gratula az aranyhoz!Kép A kocsi, amiben 11-kor van a drágám, az a babakocsi, én meg utcán nem nagyon akarok szoptatni! De most már úgy szervezem a napunkat, hogy 11-kor is meg tudjam etetni, s így nincs torlódás. KépAz esti lefekvéshez én is ragszkodom! KádKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Süncsi
KösziKép
Irígyellek a vásárlásért, én is úgy elmennék már venni magamnak valamit, de még várok, hogy rámjöjjenek a régi cuccaim és majd csak akkor.
Búcsúzkodás: igen nagyon is tudom miről beszélsz! Az engem is mindig nagyon megviselt!Kép De nemsokára jöttök haza!Kép

Swen
Melleddel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy mikróban melegíts fel valami rongyot, ruhadarabot és amilyen forrón el bírod viselni tedd rá. Ezt jó párszor egymás után és közben masszírozd, de rendesen, brutál módra, akkor jó ha fáj közben, mert akkor jól elmasszírozod. És ez után fejhetsz is. Nekem tegnap ez teljesen helyretette a mellem, pedig elég sz...ul volt.Kép Én nagyon forró ruhával csináltam! Remélem rendbejössz!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Különben azért tudok most ilyen sokat írni, mert Gergő már lassan 2 órája alszik és már lassan 3,5 órájaa hogy evett!Kép
Különben mostanában úgy alszik hason, hogy a jobb kezét hátrarakja, maga mellé, így a bal keze fent a jobb a teste mellett, tisztára Superman-pózban.Kép
Kár, hogy nem jó a fényképezőnk, úgy csinálnék róla képet!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Linda: En is lattam a kepet! Kép Gyerkocok gyonyoruek, csak te vagy egy kicsit karikas szemu. Kép

Anita: Citrommal egyetertek. Kép Kepzeld Lili is hajszalpontosan ugy es annyit eszik, hizik mint Dorka. Kép Most ebben a honapban mar kevesebbet hizik mint eddig, de ez termeszetes. Mellette eszik, alszik, kakil rendesen. Kép Lili se keri a cicit 2 szopi kozott. Szabalyszeruen elforditja a fejet ha felkinalom neki. Kép Ez termeszetes. Jol laknak. Nagyon sok kozos van bennuk. Kép
Szerintem legyen a tali 13 oratol 16 oraig, igy Swen is eleri kenyelmesen a 17 oras vonatot. Kép

Orsi: A rendszerhez sehogy se kezdj hozza. Ki fog alakulni magatol. De eloszor is el kell dontened, hogy hany orakkor szeretned utoljara szoptatni lefekves elott es furdetes utan. Ha ez megvan, mint nalunk az esti 8 ora, akkor visszafele szamolsz 3 orankent, is ugy szoptatod. Persze ez sokmindentol fugg, hogy mikor kel a baba vagy nem szomjas-e napkozben. Mert ettol fuggoen vannak 4, 3.5, 3, 2.5 oras idokozok is. A lenyeg, hogy az esti szopizas idopontjahoz ragaszkodjatok. Lili mar reflexszeruen tudja, hogy 8-kor alvas elotti szopi van es rendesen el is alszik.
A ket szopi kozotti idot ugy toltsd el ahogy neked jol esik. En rengeteget setalok, beszelgetek a Lilivel. Verseket mondok neki es a plussmaciaival babmeset tartok. Kép Szinte egesz nap levegon vagyunk. En idojarastol es sotetedestol fuggetlenul is fogom mindig vinni. Persze szakado esoben nem. De az esti lefekves elotti setat mindig betartom, meg ha telen sotet es minusz tiz fok lesz. Maximum a seta idejet fogom joval lecsokkenteni.

Suncsi: orulok, hogy jobb a kedved. Kép
hazibuli Kép A rendszer megdolese mindenhol van idonkent. nalunk is. Kép

Swen: Ujjszopi. Hat megmondom oszinten nem tudom mit lehetne tenni. En ezert adtam neki cumit, igaz kisebb igy az eselye, hogy az ujjat fogja szopni, de nincs ra semmi garancia, mert mellette is szophatja. Hat majd meglatjuk. Nem tudom sajnos, hogy lehet-e mezet adni a teaba. nem irt fel a doki valamifele kupot, hogy egy kicsit meginditsa a kakilast? Vagy kivarjatok mi lesz a vege? Babakocsi = Kocsi. Kép nem tudtam. Kép

Tanacsotokat kernem. Szombat estere meg vagyunk hivva egy eskuvore. Polgari 15 orakkor, Templomi 16 orakkor, vacsora utana. Szerintitek mit csinaljak? Lili meg ugy alszik el estenkent, hogy szopizas utan a cicimen elalszik. Valahogy nem merem a mamamra bizni, hogy cumisuvegbol adjon lefejt tejet. Es mi van ha nem fogadja el? 2,5 honapja nem hasznalt cumisuveget. Szoval szivesen elmennenk a vacsorara es tancra, de nem tudom mit csinaljak. Annak nincs ertelme, hogy az esti szopi es lefekves utan menjunk el, mert az mar nagyon keso. Akkor marad csak a polgari es templomi es hazajovunk. Ti mit csinalnatok?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Ma korán kelt Edinám. 7 előtt volt ébresztő, és kajcsi. Most 2 napja nem böfizik akkorákat, és szerintem kevesebb is jön vissza, Remélem így marad Kép
MA volt a védőnéni, és barackot javallt az Edina ritka székletére. Majd elválik...
Zsófi meg oviban. A hétfőktől mindig tartok egy kicsit, de szerencsére nincs baj...

Swen: hogy működik a módszer?
A kakik okozta kelésekre nem vonatkozik a módszer! Tudod, csak rugalmasan. Nekünk ma egy 7-es keléssel induló napunk van, így ez nehezebb! De a 2. kaja csak 11-kor kellett neki. Így jól haladunk!

Bellana: szépek vagytok Kép
Köszi ZSófi nevében, neki 2-szer húzzák a fülét egy évben Kép

Kika: Dadoo: játék, olyan, mint a baby gym. A gyerek őlé lehet tenni, és figurák lógnak le róla Kép

Süncsi: utólag ugyan, de boldog névnapot! Kép
Ennek a sok etetésnek az oka tuti az Alpesi levegő lehet! Kép
Én sem tudom, hogy üzemel Edina, de ez van Kép

BNM: hogy van a babátok? Javulgat? Elég hamar beszedte ezt a torokgyuszit Kép

Szöszi: nagyon jó lenne, ha sikerülne jönnöd!

Bori: isten éltesse a szűz Apucidat! Neked nem most van valamikor???
Mellek Kép Akkor téged is utólért???
Nem maradtál le! CSak a 7en lesz! Kép

Orsi: fuvolás kép Kép
Írjál csak nyugodtan, engem nem untat Kép
Fejés Kép Akkor van ott kaja bőven Kép

Amatőr Hajni: milyen volt az éjszaka? Amúgy szerintem nem függ a nappali alvástól általában!

Nalika - Linda: minitali? Kép

Maci: majd nektek is menni fog! És amíg beteg a fiatok, az más!!! Jobbulást neki, és hasfájás mentes napokat nektek!

Puszi mindenkinek! Vali vajon merre csavarog? Vajon Anikóval van? Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Anita,
most olvastam, hogy jövőre nyílik Mo-n a H&M Kép
Nekem is jó a 13 és 16 óra közötti időpont, így csak a végéről kell eljönnöm Kép
Jó vásárlást, úgy mennék veled Kép
Ja és az a ligeti tó a háttérben, de ha rámész a képre ki is írja, nekem ilyen programom van.

Swen,
az én kisebbik fiam is szopta az ujját és most 2 és fél évesen még nem látok deformálódást.

Süncsi,
házibuli Kép irigykedtem ám nagyon.

Melinda,
utánaérdeklődöm a Bebának, ha kapható Újpesten, nyugodtan küldd el a receptet, és meg elküldöm neked postán (a csomag nekünk ingyen van)

Rita,
nem tudok tanácsot adni Kép a mi családunkban nem szokott mostanában esküvő lenni. Ha nagyon messze van otthonról nem kockáztatnám meg az estét, de ha nincs és hamar haza tudsz érni (gond esetén), akkor igen.

Linda,
este láttam csak a képet, de én szerencsés ezt élőben is megtehettemKép Ismétlés is várható?

Panó, Orsi, Anita és akit érdekel:
Ez az utolsó hímzésem, amit a szülés miatt csak most tudtam befejezni. Tomikám nagyon örült, és a 2 és fél évével olyan komolyan mondta: "köszönöm a tigrist!" Sajna kicsit homályos a kép, nem tudom miért.
Kép

Puszi mindenkinek Kép, annak is akinek nem írtam Kép
Hajni
nalika

Aztán rájöttem, hogy lehet élesíteni a képet Kép
Kép
nalika

Sziasztok!

Örülök, hogy nem vagyok láthatatlan. Kép

Most kaptam egy marhaságot, felteszem ide, aztán majd jövök válaszolgatni ha a főnökeim engedik. Kép

Tárgy: Szoftver reklamáció

Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és
Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer.
Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.
Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a
Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be
a következő parancssort: C:Azt hittem, szeretsz [Enter] Ezután töltse le a Könnyek 6.7-est, amellyel telepítheti a Büntudat 3.0-át! Ha
minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat.
Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű> futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz
téve a Sör 6.1 támadásainak.
A Sör 6.1 kártékony program,mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén
lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen
új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek.
A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb
alkalmazással (ilyen például a Vegetariánus Étel 4.3) Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7- et ajánlom.
A legjobbakat:

Technikai Segítség
bellana

Bellana: ismertem, de most is jó! Kép

Mindenkinek:

Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Az éjszaka ugyanolyan volt mint mindig, kaja 3-kor, aztán alvás 1/2 7-ig. Utánna viszont nagyon nyügi lett, nem tudom miért.
A rendszerünk most úgy működik, hogy 1/2 7, 9, 1/2 1, 4, 7, 3. Szerintetek ez jó? Most a 1/2 1-es etetésnél aludt, de bevallom, hogy én bizony felébresztettem. Gondoltam, ha álmos, úgyis visszaalszik egy-kettőre, de így nem csúszik el minden. Nálunk 7-kor van fürdés és utánna az utolsó kaja. Egy idő után rájöttem, hogyha valami miatt pl. 6-kor evett, akkor is felébredt a 7-órás fürdésre, szóval ez nálunk már fix, ehhez alkalmazkodunk. Csak azt nem értem, hogy délelőtt miért éhesebb hamarabb??? A nagy éjszakai alvásba éhezik meg így?

A citromot nekünk a gyerekorvos mondta, most aztán jól megijesztettetek, hogy nem is lehetne.

Még egy kérdés: holnap kapunk oltást. Lázcsillapítónk van, de ezen kívül ilyenkor mire kell számítani, vagy vannak bevált praktikáitok?

Előre is köszi.

Hajni
Amatőr

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet rendszert vinni az etetésbe, ha mindenki az igény szerinti etetést javasolja? Kisfiam 6 hetes, és hol 2,5, hol 4,5 óránként eszik. És ha mondjuk egyszer nincs kedve csak 40gr-ot szopni, akkor természetesen egy óra múlva már enne. ezek után hogyan lehet fix időpontra beállítani az etetéseket? Ne adjak neki enni, csak mikor eljött az ideje?
csipcsiripp

Swen!
Olvasás szopi közben! Kép Én is szoktam!
Tető szerencsére van a fejünk felett, de attól még messze vagyunk, hogy kész legyünk. És sajnos mostanában nem is haladunk semmivel. Talán karácsonyra elkészülünk.
Rita is elkezdte szopni annak idején az ujját kb. 3 hónapos korában, el is voltam keseredve, de kb. egy hónap múlva magától abbahagyta! Kép
Remélem sikerült elkerülnöd a mellgyulladást!

Láthatatlan Linda!
Szépek vagytok! Ki csinálta a képet? Csak nem anyós? Séta Nalikával Kép
Hogy telnek az estéitek és éjszakáitok mostanság?

Kátolyi, A.Hajni, Kika!
Majd rakok fel egy táblázatot, amiben már ti is benne vagytok, amint lesz egy kis időm!
Kika, ugye te aug.3.-án szültél?

Chello!
Meddig kell még a kórházban maradnotok?
Remélem mielőbb hazajöhettek egy jókedvű Noémivel!

Bori!
Ezeket a képeket csak letöltögettem, lehet, hogy csak nagymama koromban csinálom meg az unokáimnak!

Nalika!
Nagyon klassz a Tigris! A kék háttér az ugye nem hímezve van? De akkor milyen?
Én is csinálok egy Micimackós képet, de mostanában nem nagyon haladok vele!

Orsi!
Klassz mintákat találtál!
Esetleg más gépen majd gyűjtögethetsz virtuális pénzt, ha a tiétekről nem megy! Esetleg az iskolában?

Süncsi!
Szóval Andriska ilyen jól bírja a bulizást!
Irigy vagyok!

Mennem kell, úgy hallom Beni ébredezik.
Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Amatőr: ez nem egy rossz rendszer, ha ez nektek jó! És valóban, ha reggel éhesek, akkor éhesek! Amúhgy a te rendszeredben 9 után egy hosszabb időszakokat felölelő dolog jön! És mi lenne, ha reggel 20 ml-rel többet adnál neki, és ezt levennéd az utána 2 kajájából???
Amúgy az én bioritmusomban ez így nézne ki: 3 óra helyett reggel 6-tal: 6 9 12.15 15.30 18.45 fürdés és 22. De ez én vagyok!!!
Citrom: Edina is kapott, de allergizálhat!
Oltás: ha fáj neki, vagy bepirosodik, akkor hűteni kell majd! Borogatni! ÉS figyelni a lázát!
Kúp van otthon?

Csipcsiripp: én még várnék a helyedben pár hetet! Majd ha elmúlik 2 hónapos, akkor finoman kell próbálkozni. Ki kell deríteni, hogy mindig éhes az a gyerek, ha annak gondolod, vagy csak szomjas, esetleg csak unatkozik! Addig türelem. Amúgy 6 hetesen sok baba eleve visz rendszert az életébe! ÉS 3 hónaposan meg még több!
Figyeld meg, vannak-e a napnak olyan szakaszai, eseményei, amit mindig ua. csinál! Azokat majd lehetőleg meg kell tartani akkor is, ha rendszerezni szeretnéd!
Amúgy én avval kezdeném, hogy választok egy esti fektetési időpontot, persze előtte fürdéssel, és azt próbálom rögzíttetni vele. Mert az éjszakai nyugalom a legfontosabb! Majd utána próbálom rendszerezni a napját is!
Sok sikert hozzá!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Ismét örvendek, hogy látható vagyok mégis. Kép

Anitabori: morci vagyok az igaz,eléggé vacak a lelkivilágom befordulok,míg Ádi hazaér.
Nalikával a ligetben voltunk, a tónál. Kép
Ha Ádit beosztják akkor én nem vállalkozom egyedül a babával és Danival a vonatozásra.

Swen: remélem sikerül elmennünk, nem akkor kell Ádinak dolgoznia. Kép Én is kiváncsi vagyok. Kép

Orsi: a képet a barátnőm csinálta, akkoriban mikor feltettem. Bivalybill tényleg erős egyéniség, meg hát el is kapatom. Kép

Süncsi: akkor a talira ti is jöttök ugye??? Kép
A durci stafétabotot jól átvettem. Kép

Rita: karikásszemű vagyok az tuti. Kép Fárasztó ha az ember lánya magát Atomantit és Bivalybillt neveli. Kép

Zsuzsa: Kép

Nalika-Hajni : ismétlés jöhet, ha bírjátok a bömbit. Kép A Tigris nagyon tetszik. Kép

Panó: mostanában tűrhetőek a nappalok és az éjszakák is. A délutánok és az esték viszont hosszúak és zűrösek.

Most mennem kell Bivalybill szólít:

Linda
bellana

Hello, mi is elunk...

Lanyok, pont ma egy hete volt, hogy Balazs nem kel fel ejjel csak 1X (4 korul) enni. Erre ma csak reggel 6-kor kelt...Kép Ez ilyen rohamleptekkel halad, ha egyszer beindul???Kép Utana visszaaludt 8-ig, es onnantol indult a nap, mint maskor, normalisan.
6-szor eszunk egy nap, szerintetek huzni kellene az idot es csak 4 orankent adni neki nappal? Valaki azt mondta, hogy egy 6 kg-os gyereknek mar nem kell 3 orankent enni, de szerintem 2 honaposan 6 kaja nem sok...Vagy igen?

swenKép
Kb egy hete tortenik velunk az ami veletek.Balazs megtalalta a kezet...Ez nem is zavart mindaddig, mig csak az oklet ragta, de par napja olyan szabalyosan cumizza a huvelykujjat, hogy neha vorosre szivja. Es hiaba veszem ki, visszacuppan ra...Kép Probalgatom a cumit, mert a deformalodott huvelykujjnal az is jobb lenne es konnyebb is leszokni rola, de nem kell.
LanyokKépTanacs? Ilyedjek meg? Ez azt jelenti, hogy raszokott???

Bellana miaKép
Te tuti kapsz egy erdemrendet!!! Ezek utan nem akkor kap Adi szabad hetveget, mikor akar(od)???

SuncsiKép
Beadtuk az utlevelkerelmet mar, nagyon komoly igazolvanykepe van. Meg ducibb a fiam, mint gondoltam!Kép

BoriKép
Hat persze, hogy csatlakozhatsz, meg egyeztetunk reszleteket,jo? Lasam mar en is mikorra foglalunk helyet.Ma vagy holnap eldol vegre...

Most el...elarulom miert: egyszeruen besz..t a gyerekem Kép
szoszi
szoszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?