Szióka!
Navi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó sportos bébik lesznek, ha ennyit lépcsőzöl velük. Azért vigyázz, csak óvatosan! Borítékosdit te is megtetted volna, ez pont egy adandó alkalom volt rá, hátha segít, mert szívből jött.
A Misibás köszönés és a Kennedy űrközpont oltári!!!
Pancsi:
Meglátjuk... Nem merek bizakodni, csak valahol legbelül a lelkem utolsó kis bugyrában.
Ma hajnalban én is madárcsicsergést hallottam, elmentem a Zurammal a ligetbe kutyázni, már a mókusok is felébredtek. Ilyenkor végtelen nyugalom van még.
Macs:
Nem akartalak megbántani - bocsánat
, de annyira édes volt a pizsis kérdésed...
Úgyis az a lényeg, hogy TE miben és hogyan érzed majd jól magad otthon.
Húú, szuperjók az eredményeid, hajrá!!!
Rodina:
Nyugodtan nevethetsz M láttán, a múltkor ő simán áriázott a folyosón beülti előtt.
Rettenetes volt!!!
Szépen lezajlott az inszemed, mostmár pihenj, a 25 milla az nagyon jó eredmény! Ne felejtsd el a sok folyadékot, nyers túrót, husit, tonhalat, pempőt és desszertként napi 3 x 1 p.nagolyót (tölcsér nélkül!
).
Muzsi:
Semmit, mert Sz ügynök azt mondta, hogy nem támogathatjuk az 1. és 2. verzió egyikét sem, nincs értelme.
Kispatak:
Köszike.
Úgy tűnik hosszas lesz a gyógyulásod, de nagyon drukkolok, kitartás!
VayaZT:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Micsoda álmok! A lényeg, hogy most bejött, ez olyan csodás!
Tényleg, apa mit szólt?
KPN:
Értem mit akarsz mondani. Nagyon furi ez a szitu számomra is, kíváncsian várom a végét...
Persze, számolom még a pozi teszteket, majd kedden este frissítek - köszi az infót!
Kubuspace:
No Utro!
Francos VUK, de kitartó!
Eszter:
Köszi a drukkokat!
A szépséges görögdinnyédet én is meglesném szívesen, vigyázz rá, lesz az még nagyobb is!
Örülök, hogy rendben vannak a szégyenlősök. Tündériek lehetnek, ahogy visszakopognak/rugiznak!
Lujzici:
Őszinte lesze, most egyáltalán nem zavar a várakozás. Szerintem kedd reggel leszek megint zizi, amíg megtudom az eredményt.
Én ált. a jobb oldalamba kértem a bökőt, mert az érzéketlenebb volt, de szerintem mindegy. Cickót nem szoktam vizslatni, pedig illene, mert fontos a megelőzés. Mondjuk én már voltam mammográfián, oda is Sz ügynök küldött el.
Kiss Angyal:
Mindent köszönök, a fagyisokról kapott infók is nagyon jól estek. Rászolgáltál a nevedre...
Woody:
Köszönöm!
Milyen szégyenlős a picikéd, de a lényeg, h. egészséges!
Rony:
Nem izgulok, ráérek kedden összef@sni magam, amíg megkapom az eredményt.
Jövő hónapban kb. mikor kezdtek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.02.24 19:02-kor.