Új privát üzeneted érkezett!

Már megint laptető! Persze, a tiéd. A gyerek tehet róla, mostanában minden laptetőt bevonz. Bocsi érte.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, örülök, hogy jól vagytok. Éppen ma néztem át a másik topikba, és megnéztem Tigriske képeit. Hát azok a csajok valami tünemények. Annyira meghatódtam, csorgott a könnyem. Drukkolok a 34-36 héthez! Mondd nekik, hogy addig várjanak :D Kiváncsi vagyok tényleg csajszik-e mind.

Vicky megnéztem fülbevalós Barbuskát jaj nagyon csini :D Aztán majd dugdoshatod a fiúk elől :D :D

Nava szokásos ragacskák mennek.. Ne felejtsd, hogy 10-11 napig az égvilágon nem éreztem semmit, emlékszel, meg voltam győződve róla, hogy nem sikerült. De valakinek még utána sincsenek jelei. Látod Esztert is a hármakkal..

Csucsu részmunkaidőben dolgozom meg mellette maszekolok. Valószínűleg az előbbit elhagyom majd, mert messze van a melóhely és elég húzós a munka. De persze majd csak szívhang után meg ha kiír táppénzre a doki.

Férjemnek mondtam, hogy többen írtátok az ikergyanút kikerekedett a szeme rendesen :D De amúgy tudom, hogy ő is örülne a 2-nek is, ha úgy lenne, csak először mindig megijed a lelkem. Na de ne szaladjunk ennyire előre..

Vicky, nem ér a gyerekre fogni :lol:

Kép
vayacon

vayacon: Hát nem akartalak ijesztgetni az ikrekkel még én is, de az én tesztem sokkal halványabb volt és nekem az elején még ketten voltak. Szóval vagy nagyon stabil terhesség vagy ikrek. Nagyon kíváncsi leszek. És kérők már most is vannak, hiszen a békási kismamák már a pocakban összeadták a gyerekeket. :D Csak egy kislánnyal mínuszban vagyunk, úgyhogy valamelyikünknek megint szülni kell és lányt. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: jövő héten kell menned??? Ne már! Akkor még ilyen sokat kell várni, hogy kiderüljön, melyik eshetőség áll fenn?
Még én is nehezen bírom, hogy ilyen sokat kell várni, hát akkor gondolom, te milyen nehezen!

Rodina: igen, azt hiszem választ kaptam minden kérdésemre. :D
Köszi! De biztosan lesznek újak!
Az a baj, hogy tudom, h bizonyos dolgokat egyszer vagy többször is már leírtatok, csak képtelenség visszakeresni, hogy mondjuk hogy megy egy inszem... szóval várható lesz majd, hogy megkérdezem. :D
Úgy szurkolok neked!

Babe: azt hiszem, picit "érzékenyebbre" vagy állítva, mint az átlag. Jobban aggódsz, könnyebben megsértődsz, stb... ez nem baj, hiszen ilyen vagy, nem tehetsz róla. :D Így vagy egyedi és értékes!
Az én tapasztalatom szerint viszont ha az ember ennek tudatában van, lehet rajta tudatosan dolgozni. Például jó erősen tudatosítani magadban, hogy mindannyian jót akarunk neked, és ha valami picit rosszul esik is, csak engedd el! :-) Tapasztalatból beszélek! :-)

Lányok, köszönöm a sok tippet az ampulla kinyitásához! Okos férjem rájött, hogy van rajta egy kis bereszelés, na, attól elfelé kell letörni. Meg arra is rájött, hogy az ampulla kupakjában felgyülemlik a folyadék, és letörés előtt ki kell pöckölni onnan.

Olyan izgi, hogy már én is szurkálásokról meg gyógyszerekről tudok veletek beszélgetni. Eddig mindig olyan távol állt tőlem, amikor ezekről írtatok.

Megint lenne pár kérdésem :oops:
- a Merionalt váltogatva kell a hasam jobb és bal oldalába adni? Én kétszer egymás után a jobba nyomtam.
- Szűcs doktor többször is hangsúlyozta a mellek kézi átvizsgálását. Ezt gondolom a sok hormon miatt mondta. Ti szoktátok?

Kép
lujzici

Eszter, de jó, hogy jöttél! Annyira szuper, hogy ilyen jól vagytok! KépImádjuk a beszámolóidat, sugárzik belőle a boldog ság, a lendület!!!!! KépKép Milyen aranyosak vagytok Laccal!!!! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Navared!

semmit nem éreztem! semmit!
mikor mentem a vv-re, akkor UTÓLAG, mikor már tudtam a jó hírt, akkor jutott eszembe, hogy egyszer a kardiológusom azt mondta, hogy ha terhes leszek, majd alig fogok levegőt kapni gyaloglás közben :) és megállapítottam, hogy hát ide a BMChez sosem volt ilyen nehéz felgyalogolni :D
de semmi rosszul lét, semmi szurka, semmi!!!!!
csak a 3 (akkor még 4) pocakban lapuló baba :)

Vörösmacs!
uh????????? :)
Köszi, aranyos vagy :)

a védőnő mondta tegnap, hogy örül, hogy jól vagyunk...aztán helyesbített, hogy nem is gondolta hogy ennyi energia lesz bennem, és így sugárzunk majd :) le volt döbbenve a hasamon :D meg a félkész babaszobán, hogy milyen cuki :)
de mondtam neki, hogy ne izguljon, jön majd még nehezebb időszak amikor szerintem már annak is örülök, ha levegőt kapok... esténként már így se jut túl sok, úgyhogy a hidegben szoktunk sétálni 20-25 percet éjjel... :? a "C" baba a köldököm fölött kezdődik már, úgyhogy a belső szerveim mind a bordáim közt laknak egy ideje...)

eszter
eszter82
Budapest

Voltam Uh-n.
Minden ok :lol: :lol: , hasonlóak az eredményeim, mint decemberben, 5. stimus nap :D :D : mnyh 8,5 mm, B típusú, szép. Tüszök mindkét oldalon 5-6 db 11-14 mm-ig, nem tudom már megint, hogy pontosan mennyi, mert mire felöltözök mindent elfelejtek... lényeg, hogy rendben vagyok, megy tovább a 3 Menopur és a Cetrotide és pénteken újra tali K ügynökkel.

Maccs
vörösmacska

tüszök :lol: tüszők

Le volt állva az infromatikai rendszer, volt egy kis fennakadás a vérvételeseknél :( igazolást sem tudtak adni ma, de nem baj, pénteken is jó lesz :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok,

Vicky: a gyerkőcöd GYÖNYÖRŰ :D :D :D

Eszter: akkor ide is leírom,hogy örülök,hogy jól vagytok :D

Sajt: igaz,hogy tegnap is elmondtam amkor beszéltünk,de azért még1x: fekvés,víz,fehérje :D és bízzál benne,hogy ott marad és jó helyen is van ez a kis huncut lurkó :wink:

Vörösmacska:szuper minden értéked :!: :!: :!: mhny 8,5 :?: akkor biztos mondta K ügynök,hogy nagyon fincsi :D :D :D
Az mit jelent,hogy B tipusú :?: :oops: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok,

Vicky: a gyerkőcöd GYÖNYÖRŰ :D :D :D

Eszter: akkor ide is leírom,hogy örülök,hogy jól vagytok :D

Sajt: igaz,hogy tegnap is elmondtam amkor beszéltünk,de azért még1x: fekvés,víz,fehérje :D és bízzál benne,hogy ott marad és jó helyen is van ez a kis huncut lurkó :wink:

Vörösmacska:szuper minden értéked :!: :!: :!: mhny 8,5 :?: akkor biztos mondta K ügynök,hogy nagyon fincsi :D :D :D
Az mit jelent,hogy B tipusú :?: :oops: :?:

Kép

kiss angyal

Navared: megy a Babaragacs szállítmány :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Vaya, Eszter, pont ez az h. én sem akarok érezni semmit!!! De picit nehéz a pocim, vagy nem is tudom, h. mondjam és kicsit érzem a petefészeimet is, nem erős, de jobb lenne, ha inkább az égvilágon semmit se vennék észre :roll:
Amúgy meg mivel nekem igencsak elhúzódott a stimum és a 20. c.napon volt a leszívás, 22-en meg a beülti, nem csoda ha még esetleg éreznék egy kis mensis "görcsöt", hiszen a drágáim még csak most ágyazódnak :lol: Mert normál esetben a 14. c.napon már leszívás van. Nekem múlkor is így alakult és hát végül nem jól, mint tudjuk :(

Eszter, és miért éjjel sétálgattok? Rémlik, mintha korábban is írtál volna ilyet a beülti után... vagy tévedek? Tudom már, vámpírok vagytok :wink:

Lujzici, tök mindegy hova adod! Én áltva tenném, ha már van rá lehetőség! Sajnos én a végén oda szúrtam, ahol kevésbé fájt :lol: Ha egy oldalra megy, az sem baj!

Macsek, de jó!!! Nagyon örülök, h. jól alakulnak a dolgok odabent! :D Várhatóan mikor lesz a leszívás? Jövő hét elején??
Melóhelyen sikerült megbeszélni a táppénzt/szabit?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Angyalka!!!! Fogadom :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared:szerintem az is jó ha érzel valamit és az is jó ha nem érzel semmit :!: ami éppen van,ha mondjuk szúrkál itt-ott akkor örülj neki! nekem sehol nem szúrkált..épp úgy mint Eszternek...annyi különbséggel,hogy Eszernek bent lapul 3 gyerek nekem meg egy sem :!: Tudom,hogy nehéz nem figyelni a jeleket,mert mindenki ezt csinálja,csak valaki jobban le tudja kötni a figyelmét mondjuk egy könyvecskével...ami ha jól emlékszem karnyújtásnyira van melletted :lol: :wink: :lol: (én spec.semmivel nem tudtam a gondolataimat elterelni :D csak okoskodok :D )

Kép

kiss angyal

Angyalka, teljesen igazad van! Amúgy elfoglalom magam ügyesen, éppenséggel a könyvekkel, amik karnyújtásnyira vannak :D És most fogok nekiállni dvd-zni, meg főzöcskéztem ma, de közben azért a gondolatok cikáznak, bár baromira igyekszem kordában tartani őket :wink: Csak tudod, már van egy kicsi tapasztalatom és emiatt nehéz elvonatkoztatni, DE: most sokkal jobban vagyok lelkileg, bár fizikailag nem, de azt lekaka :lol: Most jobban bízom a sikerben és magamban is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, Dorkabab, Angi, Sztyopane, Sting!!! Merre csavarogtok?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...nem vagyunk vámpírok :D
csak éjjel hideg van kint, és valahogy sokkal jobban kapok levegőt a hidegben...a lakásban sincs túl meleg...21 fokon nyomjuk, de mostanában olyan légszomjam van :?
ennyi az oka... mondjuk már elégé nyomják a babák a tüdőmet is összefelé...

...de majd leállok vért szívni az utcán...hátha átigazolunk ehhez az éjszakai népséghez :D

eszter
eszter82
Budapest

Sajt, én azért drukkolok a 3. változatnak. Mivel vannak még csodák!

vörösmacska, nagyon jó eredmények. A mnyh tuti lesz a végén vagy 13-14. És a tüszők száma is fantasztikus!

navared, én a nyári lombiknál kiültem a teraszra és próbáltam sudokot fejteni. Nem is mondom, hogy 2+2-öt nem tudtam összeadni. Valahogy nem bírtam koncentrálni, könyvből olvastam pár oldalt, de nem is emlékeztem rá. Így maradt a DVD nálam is.
Nagyon-nagyon drukkolok neked!

Rodina, remélem tuti siker lesz ez az inszem!

Vayacon, tényleg lehet, hogy ikrek, mivel az enyém sem nem volt ilyen erős!

Kubu, remélem minden ok volt az AFP-n.

Vicky, megnéztem a másikban Barbus fülbevalóit és nagyon jó lett szerintem!

Muszi, kíváncsi vagyok mi volt ma az uh-n? Gyere!!!

Velünk is minden ok. Tegnap voltunk az ajándék 4D-n, nagyon szuper! Szerencsére a baba teljesen jól van. Korának megfelelő méretekkel, már 184 g. Viszont a drágánk nem akarta szétrakni most a lábát és így nem tudjuk tutira, hogy kislány-e. De nem is érdekel, mondtam is a dokinak, a legfontosabb, hogy minden ok vele.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Wooody nagyon nagy gratulációm! Örülök, hogy ilyen jól vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Angyal, méhnyálkahártya betű szerintem van A B C, amikor 3. napi UH-n voltam, akkor mindig A-t mond, ilyenkor B-t, C-t még nem hallottam, az biztos a beülti közeli állapot. Igen, most nem azt mondta, hogy fincsi, hanem annak valami szinonímáját, de már nem emlékszem.
vörösmacska

Halihó!
Most először magamról, aztán visszaolvasok. Reggel fél 8-kor már a BMC-ben is voltunk. Majd apát hamar hívták. A doktornő 10 órára hívott vissza, de végül is csak dél körül mentünk fel az emeleti kórterembe. Láttam, hogy nagyon sok lombikos volt ma, és a rendszer is összeomlott serverhiba miatt. Két nagyon aranyos lánnyal voltam, az egyik szintén a Káliból jött át, mindkettőjüknek a 2. inszeme volt. Majd 13 óra előtt szóltak fel, hogy mehetek le. Nagyon örültem, hogy előtte meguhuztak, és megállapította a doktornő, hogy megrepedtek a tüszők. Aztán a biológusnő hozta a fiúkat és bekerültek a jó, puha meleg helyre. Nálam a méhszáj kinyitása mindig probléma, sokat szenvednek velem. A doktornő is megharcolt vele, de én ebből most semmi nem éreztem. Aztán megdöntöttek és pihiztem. A fiukat, pont 13.05 perckor engedték útjukra. Aztán még pihentem egy órát, és utána meg kaptuk a zárójelentés. A papír alapján 16-án kell tesztelnem. Szóval ennyi. Most nemrég értünk haza, kicsit görcsölgetek, de ennek örülök, mert így érzem, hogy történt valami! Utrogesztanból 3x1-t kell holnap reggeltől dugdosnom!
Én nagyon meg vagyok elégedve a doktornővel.

rodina74

Eszter, jól van, értem én, nincs elég hideg kint napközben mi.... jó duma :lol: :lol: :lol:
Akkor megnyugodtam, huhh, ti is emberek vagytok :lol: pedig halhatatlanok lennétek :D :twisted:

Woody, köszike, akkor én még egész nyugodt vagyok! Tudom ám h. 2x2=4 :lol: Ez vagy azt jelenti, h. tudom, h. minden rendben és babám lesz, vagy h. kár a gőzért, mert nem lesz, VAGY: figyeltem matek órán :D
Örülök, h. veletek minden rendben, csak hát szégyellős a kis drága, de persze mindegy is a neme!!! Én is majd csak azért akarom tudni, h. ne Sanyikának szólítsam ha kislány és ne Terikének, ha kisfiú :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Woody nagyon örülök hogy ilyen szépen gyarapodtok. Olyan jó lehet ez a 4D uh. Láttatok azért valamit? És mikor ajánlják ezt csináltatni? Vagy többször is lehet? Tényleg nem a neme a fontos de azért jó tudni szerintem is. Nem baj majd legközelebb a kis szemérmes!!! :D

Nekem nem gond hogy ha irtok kismamák mert talán ez is hozzátartozik a meddöségi témahoz. Azért én is irigykedek egy kicsit!! De már nekem is van egy kis angyalom és én is szoktam róla írogatni azért remélem nem baj!! De nyugodtan mondjátok meg. :shock:

Babe nekem is mindig az jön le hogy túlságosan aggodsz. Vagy nem jól fejezed magad ki írásban. De azért ez nekem nem gond te ilyen vagy és kész. Attól még nagyon értékes ember vagy itt nekünk a fórumon ezért nem kell megsértödni, hogy neked már más az érdeklődésed mint nekünk per pillanap. :D
Én örülök hogy veled minden rendben van és a picivel is. Gyere azért néha!! :D

Vörösmacs nagyon jók az értékeid igy tovább!!
Pénteken én is megyek remélem össze futunk. :D
Tényleg mi az a b tipusú? Én sem tudom! :oops:

Lujzi tényleg ilyet mondott Sz ügynök a cicivizsgáról? Mert nekem senki nem mondta hogy nézzem ezt a dolgot. :(

Kép
Kép
pancsi76

Rodina! Szuper jó, csak a szerverhiba nem hiányzott!
Ez teccccik: Kennedy űrközpont, 13.05, fellövés megkezdődött :lol:

Janka, holnap szívhangkukucs!!! Jól vagytok? Norcsi?

BMC babaprojekt

Biztos kell vmit javítanom, módosítanom, szóljatok, légyszi!

Kép
Kép
navared
Szfvár

pillanap= pillanat

Kép
Kép
pancsi76

Navared hát tényleg nehéz lehet elterelni a figyelmedet a jelekről. De itt van neked is ez a fórum látom egész nap fent vagy. Én is beszerváltam egy pár könyvet meg csepegős nyálas filmeket. Remélem most már eljutunk odáig!!
Mondjuk én nem tudok majd sajna feküdni mert azért el kell látnom a családomat. De majd ovatosan!! :D
Írtad hogy a huszadik napon volt a leszívásod. Az mikortól számitva? A mensi 1 napjától? Nekem 20.án kellett az utolsó fogigyogyit bevennem. Nem tudom mikor jött meg mert egész gyogyó szedés alatt megvolt a mensim.Tehát szerintetek akkor pénteken leszek a 6. napon? Vagy ez hogy van?

Kép
Kép
pancsi76

Vaya!
Az 1. inszemre készülünk topikban a Fogamzás-ban. Ott együtt vagyunk Lucuzs-sal, és pont neki hoztalak fel jó példának! Aztán kiderült, hogy ti egy harmadik topikban vagytok együtt!

Köszöntem Misi bácsinak, és nagyon rendi volt. Csak a fejemhez állt meg. Lehet, hogy rám már nem is kíváncsi, én már öregecske vagyok neki!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!

Eszter!
Egy pocakfotót nem tennél fel? Engem nagyon ösztönözne!
Tök arik lehetnek, ahogy a pocidban fekszenek egymás mellett, vagy keresztbe. Tényleg jó lenne látni a 4d-s képeket!

Lujzici!
Tudom, volt, hogy én is tudtam, hogy erről vagy arról már írtak, de hiába kerestem vissza nem találtam! Csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy sokan válaszoltak neked, így nem írtam le én is 101-szerre. De bármikor kérdezz nyugodtan!

Woody!
Úgy örülök, hogy minden rendben. ÉS végül is kb 6 hónap múlva úgyis kiderül, hogy kisfiú-e vagy kislány!

rodina74

Rodina hát nagyon örülök hogy minden simán ment a felszállásnál :D
Ott volt M ügynök is? A görcsöket bizti a mészáj feszegetése okozza. Nagyon jó rá a pempő mert van benne B vitamin minden féle formába és az izom lazitó hatása is van. 16. nagyon hamar el fog telni az idő. Mennek a babaragacsok! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nagyon örülök hogy meg voltál elégedve S ügynökkel. Hiszen az a lényeg hogy bizz az orvosodban hisz tényleg ő hozza el a csodát nekünk.Én is nagyon bízok az én dokkeremben, máshogy nem is mehetne!!!! Neked van hasonlitási alapod hisz az elözöket máshol csinálták szerinted ez jobb hely? Vigyázz magatokra! :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Navi!
Hát ezen az űrközpontosan konkrétan besz@rtam! Nagyon jót röhögtem! Nekem ilyen nem jut eszembe, sajnos!

Ja, még azt nem mondtam, hogy apából 25milliót kaptam. Szerintetek ez jó? A Kaáliban kicsit másképp van ez...

Igen, M ügynök is ott volt, és tök ari volt! Van itthon pempőm, majd iszom, mert löttyben van ginzenggel.
Szerintem ez sokkal jobb hely. Igaz a másik intézetben a felszereltség modernebb, de én a BMC-vel jobban meg vagyok elégedve!

Tényleg lányok, mit egyek, vagy igyak, hogy segíthessek a petének megtermékenyülni és beágyazódni?

rodina74

Eszter olyan jó téged olvasni. Most hanyadik hétben vagytok? Mind a három bébi egyformán fejlődik? Úgy külömböztetik meg öket hogy A,B,C magzat? Mi lehet ott bent tuti egy babaparty :D :D
Jó egészséget nektek és gyere amikor tudsz.

Kép
Kép
pancsi76

Eszter!

Csatlakozom Rodinához: nincs kedved feltenni képet a görögdinnyédről? Akár a másik topicba is jó :D :D :D Nagggyon pozitív vagy (szó szerint :) ) ez a hozzászólásaidból is nagyon átjön.

Rodina!
Drukkolok neked, tudod sok pihi ....blabla :D :D

Sajti!
Nahát, ez nem semmi :D :D Ilyenkor aztán baromi lassan mennek a napok, nem?

Navi!
Neked is mennek a drukkok, kitartás :)

Szöszi!
De kár hogy ezek a fránya anyagiak beleszólnak nálatok :cry: Akkor idén nem is valószínű, hogy folytatjátok? Lehet tényleg érdemes lenne ez ügyben vmi alapítványt megkeresni. Tudom elsőre ez risztóan hangzik (mondjuk nekem is ez lenne az utolsó, amerre lépnék) de hát ha tudnának segíteni, miért ne használnátok ki, hm? Persze nem akarlak rábeszélni, csak egy gondolatot megér, úgy voltam vele :oops:

Magamról csak azért nem írtam, mert nincs nagyon mit :lol: kövi hónapban elvileg kezdhetjük a szurizást a lombikhoz, de még olyan távolinak tűnik ez az egész. :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Mindent egyél mert a kiegyensúlyozott étrend nagyon fontos. Nem azon múllik hogy mit eszel ezt azért remélem tudod Rodina.
Sőt a túlzott fehérje bevitel károsithatja a veséket is. Hiszen a fehérjét lebontva a vesébe ammónium keletkezik. Ezért nem jó a sok túlzásba vitt hús fogyasztás sem!!!
De a terhesvitamin szerintem fontos! Na én itt okoskodom,de majd jönnek a többiek! :D

Kép
Kép
pancsi76

Rony nekem is igy volt olyan soká tünk a kezdés, de hamar elmegy ez az egy hónap. Küldöm neked az ídősürgetőt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Most te szedsz valamit? Volt már lombikod?Ne haragudj de nem nagyon tudom követni. Pedig látom hogy régóta vagy fent a fórumon. :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Jó lenne ha lenne valami részletfizetési cucc is és akkor szerintem többen mennének tovább. Mármint olvasom hogy elfogyott a keret és azért nem tud valaki indulni lombikon. Ez a h...e pénz. Pedig bárkit megkérdeznénk itt mindenki azt mondaná hogy a gyerek pénzbe nem mérhető.Azért nálunk is felmerült hogy meddig tudunk elmenni anyagilag. De még ott nem járunk.

Kép
Kép
pancsi76

Most akkor mindenki eltünt? :cry:
Akkor én is megyek vacsizni!!!

Kép
Kép
pancsi76

Rodina pénzt vagy spermát kaptál 25milliót? :lol: :lol: :lol:

Ezt így meg tudják számolni? Megáll az ész!!!

Kép
Kép
pancsi76

dinnyebelső "B+ baba :) 17 hetesen... a mi kis buddhánk :)

Kép [/img]
eszter82
Budapest

dinnyebelső "A" baba :)
róla nagyon nehéz jó képet csinálni, mert az összes köldökzsinór az arca előtt megy el :? de igyekeztek...csak nem tudták teljesen kiszedni, így az egész teste itt-ott kicsit értelmezhetetlen, és az orrocskája előtt is maradt egy jó adag zsinór :(
...de jelentem, megvan mindene, és szép kis nózija van, csak ezen a képen ez nem látszik :oops:

kisoroszlánunk :D

Kép
eszter82
Budapest

és íme dinnyebelső "C" baba :)
róla 2 képet kaptunk ...egyet az arcocskájáról, egyet a testéről, mert az egész alakoson az arcát eltakarja "B" baba feje búbja :)

Kép

Kép
eszter82
Budapest

Eszter hát ez gyönyörű nagyon jó képek!!

Kép
Kép
pancsi76

Szióka!

Navi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó sportos bébik lesznek, ha ennyit lépcsőzöl velük. Azért vigyázz, csak óvatosan! Borítékosdit te is megtetted volna, ez pont egy adandó alkalom volt rá, hátha segít, mert szívből jött.
A Misibás köszönés és a Kennedy űrközpont oltári!!! :lol:

Pancsi:
Meglátjuk... Nem merek bizakodni, csak valahol legbelül a lelkem utolsó kis bugyrában.
Ma hajnalban én is madárcsicsergést hallottam, elmentem a Zurammal a ligetbe kutyázni, már a mókusok is felébredtek. Ilyenkor végtelen nyugalom van még.

Macs:
Nem akartalak megbántani - bocsánat :oops: , de annyira édes volt a pizsis kérdésed...
Úgyis az a lényeg, hogy TE miben és hogyan érzed majd jól magad otthon. :)
Húú, szuperjók az eredményeid, hajrá!!! :)

Rodina:
Nyugodtan nevethetsz M láttán, a múltkor ő simán áriázott a folyosón beülti előtt. :lol: Rettenetes volt!!! :lol:
Szépen lezajlott az inszemed, mostmár pihenj, a 25 milla az nagyon jó eredmény! Ne felejtsd el a sok folyadékot, nyers túrót, husit, tonhalat, pempőt és desszertként napi 3 x 1 p.nagolyót (tölcsér nélkül! :wink: ). :lol:

Muzsi:
Semmit, mert Sz ügynök azt mondta, hogy nem támogathatjuk az 1. és 2. verzió egyikét sem, nincs értelme.

Kispatak:
Köszike.
Úgy tűnik hosszas lesz a gyógyulásod, de nagyon drukkolok, kitartás! :)

VayaZT:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Micsoda álmok! A lényeg, hogy most bejött, ez olyan csodás! :)
Tényleg, apa mit szólt?

KPN:
Értem mit akarsz mondani. Nagyon furi ez a szitu számomra is, kíváncsian várom a végét... :roll:
Persze, számolom még a pozi teszteket, majd kedden este frissítek - köszi az infót! :)

Kubuspace:
No Utro!
Francos VUK, de kitartó! :?

Eszter:
Köszi a drukkokat!
A szépséges görögdinnyédet én is meglesném szívesen, vigyázz rá, lesz az még nagyobb is! :) Örülök, hogy rendben vannak a szégyenlősök. Tündériek lehetnek, ahogy visszakopognak/rugiznak! :)

Lujzici:
Őszinte lesze, most egyáltalán nem zavar a várakozás. Szerintem kedd reggel leszek megint zizi, amíg megtudom az eredményt.
Én ált. a jobb oldalamba kértem a bökőt, mert az érzéketlenebb volt, de szerintem mindegy. Cickót nem szoktam vizslatni, pedig illene, mert fontos a megelőzés. Mondjuk én már voltam mammográfián, oda is Sz ügynök küldött el.

Kiss Angyal:
Mindent köszönök, a fagyisokról kapott infók is nagyon jól estek. Rászolgáltál a nevedre... :)

Woody:
Köszönöm!
Milyen szégyenlős a picikéd, de a lényeg, h. egészséges! :)

Rony:
Nem izgulok, ráérek kedden összef@sni magam, amíg megkapom az eredményt.
Jövő hónapban kb. mikor kezdtek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.02.24 19:02-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

és akkor most jövök szóban :)

az én uram ügyes, így megoldotta ezt a kép lekicsizős kérdést :) :) :)

Jajj, köszi Lányok...rendesek vagytok :D mindjárt el :oops: :oops: :oops: ok :)

Woody!
örülök :D
remélhetőleg te fel tudod tenni a képeteket, mert nem hiszem hogy olyan pancser vagy a géphez mint én :shock:

Rodina!
pihizz és legyetek nagyon pozitívak és boldogok :)
drukkolunk, és örülök, hogy pozitív élmény volt, nem pedig kínszenvedés... :)

képeket fent látod :)

Navared!
tudod, csak a napfényre nem mehetünk...csillog a bőrünk...de sajnos nem az erdőben lakunk abban a nagyon király kégliben mint a vámpír haverjaink :D :D :D

Pancsi!
holnap töltjük a 18. hetet :)
igen, "A", "B", "C" baba van. A méhszájhoz legközelebbi az "A", és ahogy távolodunk, úgy mennek a betűk... :D
egyelőre így szerepelnek minden leleten :)
minden doki megállapítja, hogy aztaaa, mennyi gyerek van itt...
egyik baba farfekvésű, másik fejvégű, a harmadik pedig haránt fekvésű... még ebben sem egyeztek meg... össze-vissza nyomják...had kínlódjon az anyjuk, hogy nincs levegőnek hely a tüdejében :D
...de imádom őket :)

Rony!
És Mindenki aki kérte!
holnap csinálunk újabb poci fotót...mindig csütörtökön szoktunk, hogy a hét fordulóról legyen kép... majd felteszem a görögdinnye héjjáról is a képet! :)

Puszi...remélem senkit nem törtem le a képekkel, max. pozitív energiát adnak! egyébként nagyon empatikus pöttömkék :) úgyhogy mindig mondom nekik, hogy drukkoljanak értetek is...pláne, hogy ők még ott ülnek a felhők szélén a TI babáitokkal együtt...így csak van valami beleszólásuk a dolgokba!!! majd noszogatják a Ti babáitokat, hogy jöjjenek már végre a pocikba költözni :)

eszter
eszter82
Budapest

Eszter:
Csodaszépek!!! Csöp- csöp- csöp...

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter!
Tündériek!
Na, majd ha igazán helyezkedni kezdnek, akkor lesz igazán dzsembori a hasadban!
Az A és B baba az egypetéjű?

Pancsi!
Tudom, hogy mindent kell enni, és ne egyek túl sok húst! A vesében lévő sok ammónia okozza a köszvényt, ezt is tudom. Csak itt néha annyi jó tippet kap az ember!Azt hiszem ezeken a napokon kicsit több zöldséget fogok enni!

rodina74

Eszter! Jaj de cukiiii! Istenem, milyen hihetetlen!

Hát Pancsi, most h. pihennem kell, nem megyek sehova és itt élem ki magam... ahogy láthatjátok is, poénkodom ezerrel :lol: Azért a mai napon egy-két dolog megadta az alaphangulatot: kaptam egy olyan e-mailt, amin sikítva röhögtem, aztán megnéztem egy vígjátékot, amin meg konkrétan bőgtem a röhögéstől, nem tudom mit szólnak ehhez bent a bébik, de a sok orrfújás és tüsszentés mellett szerintem már észre sem veszik :D

Mi long protokollal az előző ciklus 21. napján kezdtünk, aztán normálisan megjött és onnan számított 20. napon volt a punkció. Én nem szedtem fogigátlót, tehát lehetett a ciklusomat normálisan követni úgymond...
Sszerintem ha így számolsz, péntek lesz a 6. napod... de nem tudom ilyenkor hogy vagy :oops:

Rodina, hát néha ömlik belőlem a hülyeség, aki ismer az tudja, h. velem vidám az élet :lol:
25 millió az jó, főleg, ha ügyesen mozognak!
Én sok fehérjét eszem, de természetesen nem csak húst! Nekem a joghurt (natúr élőflórás) a favorit, tojás (ebben van a legtöbb fehérje), túró (túrórudi :D ), lencse, pipi-/pulykahusi, sajt. Ha ezeket kombinálod zöldségekkel, gyümölcsökkel, gabonafélékkel, akkor nem lehet baj és kiegyensúlyozottan is eszel! Jó még a mogyoró, dió, mandula! Sok folyadék és meg is tettél mindent :wink:

Rony, hát akkor az mindjárt itt is van!!!
Köszi a drukkot!

Pancsi, teszek fel táblit megint, mert az előbb elrontottam Rodina eredmény időpontját és abban benne van Rony is!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajt!

köszi :) :) :)

Rodina!

Igen, "A" és "B" egypetéjűek :)
de annyira egymásban vannak már, hogy a "C" is ugyanolyan közel van...folyton bevonják őt is a csíntalankodásba :D

Woody!
a privire holnap vállalom a választ, mert most kezdek kidőlni, de a képek itt vannak néhány hozzászólással feljebb...Laci lekicsinyítette őket! :D

eszter
eszter82
Budapest

sziasztok csajok! Örülök mindenkinek aki már babákról ill. babáról tud "beszélni"! Nagyon irigy vagyok ám!!!beleolvastam a György féle teák kínálatába, meg a Babaváró csomagba.Hát, mit mondjak elég húzós az ára ahhoz képest , hogy itt náluk egy-egy csomag tea 200ft körül van, a fagyöngytinktúra 1800, szóval nem értem mi kerül a csomagban 11 ezer ft-ba?! Benne van több havi adag, vagy mi?a lényeg, hogy mindent megkapok itt a helyi gyógynövényben , szinte fillérekért! Légyszi írjátok meg nekem, hogy ha eljutunk a lombikig , mi a dolgok menet!!!Semmit nem tudunk, mert SZ ügynök a myoma miatt mindent leállított!Szóval érdekelne, mi, hogy , merre??Ja és, hogy mibe fog ez nekünk kerülni?Előre is köszi! Üdv mindenkinek!! Hajni
hajni67

Sajti!

Kösz a tippeket!
Akkor nem rohantak M ügynököt leszerződtetni a milánói scalából?!
Én vizuális alkat vagyok, úgyhogy el tudom képzeni, milyen lehetett, még látványra is!

Nagyon vigyázz magadra! És tudod, hogy miben jók a titkos ügynökök? Mindent túlélnek!
Szóval, nagyon szurkolok, és csak pozitív gondolatok járjanak fejedbe!

rodina74

Eszter!
Látod, már most látszik, hogy milyen jó tesók lesznek!
Olyan édik lehetnek ott a pocakodba! Olyan irigy vagyok! :oops: :wink: :wink:

rodina74

Sziasztok,

Babe,
Nem hiszem h azt írtam volna h idegbeteg vagy, javíts ki ha rosszul gondolom.
Látod akkor én a car anya kategóriába tartozom MERT NEM AGGÓDOM. Miért ?
Minden nap mosolygósan kel az én kisfiam, egészséges, minden rendben van vele, miért aggódjak ? Hálát adok minden napért és ennyi. Valószínűleg velem van a baj akkor.
Nem bántani akartalak egyszerűen csak leírtam, hogy lehet h lehetne egy kicsit könnyedebben is, egyik legszebb időszaknak kell lennie ennek most az életedben.
Tudod 10 év van mögöttem ami babamentesen éltem, rengeteg fájdalommal, bánattal, talán ezért az átértékelődés nálam és az „always look at the bright side of life” fíling.
És nem bántásnak írom, de ne feledd néha a hangnem megválasztásán nagyon sok múlik, elég csak a fórum nevére gondolni.

Eszter,
Sajna igen, mindennaposak a hányingerek, pont reggel eszembe jutottál, éppen a konyhapultnak dőltem a hasammal, persze nem szándékosan, és rájöttem hogy ajaj már nem tudok olyan közel állni a pulthoz mint korábban, és nálam csak egy babuci van 8)
Nagyon örülök, hogy jól vagytok, csuda egy látvány lehet a sok kis kéz, láb és persze minden más.
Csodálatosak a képek, kis tündérkék.

Kpn,
Igazad van, fogtam az adást.

Nava,
:lol:
Remélem jól vagytok. Nagyon drukkolok Nektek.
Aranyos az álmod :lol:

Vicky,
Barbus tüneményesen szép.

Macs,
Hurrá. Remek hírek, ujjaim csuriban.

Woody,
Igen minden oké volt, a rendszer tényleg leállt az egész kórházban, mire én odaértem addigra már oké volt minden, de Adrienn megkért h vigyem már le a laborba az összes többi mintát is, vittem vagy 40 fiolát 8) )))
Örülök h jól vagytok. Jó lehetett nagyon a 4D.

Rodina,
Drukkok ezerrel mennek. Babaragacsokat küldtem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?