Sziasztok!
Koszonom a dicsereteket Zarus neveben is!
Tundi: Igen, Zarus imadja a furdest. Nekem mindig at kell utana oltoznom, mert annyira ossze vizez.
Orulok, hogy szerencsesen megoldodott az 5forintos ugy.
Itt is esik... Meg csunya szurke ido van. Mondjuk legalabb nincs nagyon hideg. Zarus is szerintem a fogai miatt nyugtalan es neki sincs meg egy sem. De elvileg ez normalis. Ha jol tudom 6-10 honapos kor kozott jon ki az elso nehany fog, ugyhogy meg idoben van Zsombi is.
Madaran: A bolti bebietelek 99%-aban nincs hozzaadott so es cukor, sem tartositoszer, vagy szinezek. En a Kecskemetiben csalodtam, mert azok kozul szinte mindegyikben van plusz cukor. De a tobbi marka szerintem teljesen okes. Hipp, Nestle, Univer, Babylove... Ezekben egyikben sem lattam hozzaadott dolgokat.
Zarus nem teazik, o inni anyatejet kap, fozelek utan is akar, bar altalaban olyankor nem kell neki semmi mar.
Ma ceklat evett cukkinivel. Azt hittem ez majd nem izlik neki annyira, mert nem olyan edes, de ebbol is szepen fogyasztott.
Bikmakk: En siman keverem a zoldsegeket a gyumolcsokkel. Pl almat repaval, almat krumplival meg ilyesmi. Szerintem ezzel nem lehet artani a babaknak.
Linacska: Nekem anno a terhessegem alatt csinaltak pajzsmirigyes vervetelt, es persze nem volt jo az ertek, de a szuleszorvosom es mas orvos ismerosom is azt mondta, hogy terhesseg alatt amugy is megorul az ember hormon haztartasa es ez siman lehet attol. No akkor anyu elkuldott az endokrinologusahoz, aki az alapjan az egyetlen vervetel alapjan felirt hormon tablettat... A receptet soha nem valtottam ki... Nekem ne adjon senki egyetlen vervetel eredmenye alapjan rogton hormont. Utana csinaltak ultrahangot es teljesen rendben van a pajzsmirigyem...
Anyu persze azota is mindent erre fog. A rossz kedvemet, azt, hogy meg nem tudtam teljesen visszafogyni stb. Ugyhogy most mar nem is mondom el neki, ha eppen nincs jo kedvem, mert csak azert mert neki van gondja a pajzsmirigyevel nem feltetlenul van nekem is...
Nekem amugy akkor azt mondta a doki, hogy a placentan nem megy at ez a hormon... Nehezen hiszem el, de mindegy.
Nehez dontes az biztos, de en szoptatas mellett biztos nem szednek hormont.
Raadasul az azert tenyleg furcsa, hogy a ket orvos teljesen mas oldalon all.
Ezt nagyon birom az orvosokban amugy, hogy kb ahanyan vannak annyifele velemenyen vannak... Hat nem ugyanazt tanitjak mindegyiknek? Bar en amugy is azt gondolom, hogy altalaban tunetet kezelnek es nem okot, mert hiszek abban, hogy minden betegseg mogott lelki dolog all.
No... inkabb be is fejezem az okoskodast es megyek fozni!
Udv,