Sziasztok,
Kovmarti: Jajj, róla hallottam, elég sok "betege" van, ha minden igaz, bár azt hiszem, minden RK-s dokinak sok van, én pl még nem vártam egy óránál kevesebbet, pedig időpontra mentem.
1700 / óra még elég oké, bár ha azt veszem, hogy sokan vagytok gondolom, azért az így is húzós. Ezt csak onnan tudom, hogy tanítok és tuti, hogy nekem nem fizetnének ki mondjuk egy 10 fős
csoportban 1700 Ft-ot / fő... Várjuk a képet!!!
Csöpplány: Remélem jobb volt az éjszakád...
Az uh-t sajnálom, szerintem ha nagyon izgulsz, menj el valahová, max ne a 4d genesisbe. Hátha van kicsit olcsóbb is, ahol csak ránéznek, megállapítják, hogy jól van és kész. Ennyi kiadás mellett 6-7 ezer forint elveszik.
A szülésfelkészítő amúgy itt ingyenes nálunk, ezért is gondoltam, hogy megnézem, milyen.
Mayday: Húúú szegény, ismerősek a tüneteid, általában nálunk is ilyen húzós napok vannak.
Én cserélnék veled méreteket illetően, félek, simán 4 kg feletti lesz a gyermek, 24 hetesen volt 860 g...
A 3000 körüli súly tök jó. Persze én is örülök neki, hogy nő, de hát olyan kicsi vagyok belülről...
Csigaby: Köszi a toxémiás leírást. Elég gáz, ha pont ilyet nem vesznek észre a dokik, a sógornőm járt így, pedig volt orvosa és mégis, elmentek vhová a 8. hónapban és ott lett rosszul, haza sem engedték már, császár lett a vége. Nem akarlak persze riogatni, minden oké végül, csak hát nála pl a doki nem vette figyelembe a fehérjét a pisiben valami miatt...
Nadina: Én mindig is irtó sokat küzdöttem ezzel (meg is lett az eredménye
) és mindig is rettegtem, mi lesz terhesen... Nálam most a magnézium vált be
, amellett, hogy kell szedni alapból, meg is könnyíti a dolgokat.
Diétás lekvárt sem szabad enned? Mindig a falra másztam a "természetes" tanácsoktól, mert nálam sosem váltak be, csak a gyógyszer segített, de mostanság este egy kis lekvár (nálad diétás talán) és talán az is segít. Meg a cékla.
Máskor kb hetente használtam gluttalax-ot, most 27 hét alatt kb 3-4x kellett összesen, ha már nagyon zavart a dolog. Nem ajánlják terhesen kifejezetten, de nem is tiltott. A Laevolac-ot ugye nem mondom, mert az tömény cukker. Végső esetben a langyos víz is hatásos lehet azt olvastam, bár azt még nem próbáltam.
Amúgy több, mint egy éve vagyunk kinn és úgy tervezzük, hogy olyan július végén-augusztus elején jövünk vissza, bár még megkérdezünk pár gyerekorvost.
A 3 * a vérképben általában ugyanaz mindenkinél, nekem vasat kell szednem rá. Ajánlom a sorbifer durules-t, mert a többitől még kevésbé lehet wc-re menni...
Barbazso: Üdv.
Egyidősek vagyunk.
Az uh miatt ne izgulj, minden babának vannak kedvenc pózai, mozdulatai szerintem. A miénk pl folyton a köldökzsinórt húzta az arca elé egyik kézzel, a másik karját meg lazán a feje alá tette. 45 percből 40 percen át mindig ott tartotta, pedig közben minden más részével mocorgott.