Új privát üzeneted érkezett!

Betty! Szuper! Jajdejó!!!! :lol: :lol: :lol: Drukk!!! :D

Suzy! Köszi a hírt! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

na egy tető! :shock: :lol: most mit gondoljak? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Ez egy jó jel!!!!!Tető!!!!

Betty!
:lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

én a tetőt tartogatom a polcon , de nagy jelentőségét nem tartok, bocsi lányok, de nem nagyon tudok benne hinni, az első inszemnél folyamatos tető volt lapról lapra és itt vagyok baba nélkül :(

Lucuzs, azért szorytok, hozzon szerencsét.

suzy, gondoltam, hogy nem a mese, én azt írtam nekem csak a mese jut róla eszembe, de nektek mi?

Betty, örülök nagyon a suzy hozott hírnek, de jóóóóó!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu
Majd, ha lesz időm, akkor megírom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, oké várom ;)

Jó munkát neked.

Ancsu

ancsuka

Ranita! Hogy bírod a fekvést? :D Hanna engedi?
Na fogynak a filmek? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
bírom még :D . Bár ne tudd meg, hogy hányszor ugrálok fel, ettől a sok löttytől állandóan wc-re járok :? .
Hanna úgy tudja, hogy anyának fáj a pocakja, de nehezen tűri, hogy fekszek. Ilyenkor jó, mert oviban van, de ha megjön akkor tuti ide kell mellém feküdnie és együtt nézünk mesét.... Na gondolhatod :roll: :D .
Apa nehezebben tűri a dolgot, mert most mindent ő csinál itthon. Ő foglalkozik a gyerekkel, ő fürdet, ő etet + még engem is kiszogál, sőőőőt, képzeld még mosogat is :D :D :D . Na de nem is baj, most legalább megtudja :D :mrgreen: .

Kép

Kép
ranita1979

Betty,
szuperjó hírek, drukk, drukk, drukk :D .

Ancsu,
nincs még kép, majd csinálok, csak a másik gép kell, mert ezen nem tudom felrakni :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok :!:

ancsuka :!:

Gyönyörü a kiscica és már a halakat lesi :wink: :wink:
+++++++++++++++++++++++++++
Sztem sem a tetőn mulik, hogy sikerül-e vagy sem a baba :wink:

Bri :!:

Örülök a szép eredményednek, és a jó TSH-nak, most sikerülni fog a babó :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Örülök, hogy felébredtek a babáid :D
Nagyon szoritok a sikeres beültetésért++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ahogy tudsz majd jelentkezz, addig pihenj ezrrel, egyél-igyál, nézz vidám filmeket :!:

gyancsi :!:

Egyelőre elkerült piri, remélem, hogy igy is marad :wink:
Jó főzést, takaritást és balesetmentes utat kivánok Nektek :!:

Holnap nagy nap lesz nagyon szoritok Érted+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Hogy vagytok :?:
+++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Kevés melót :wink:
Drukk a sikeres spontán hónapért++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Ez jó, hogy ma már nem vérzel, remélem, hogy nem is fogsz majd csak kilenc hónap mulva :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili :?:

Zsu :?:

Ancsyka :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Csak nem birtam ki es jövök :D

Betty- Kép Ez szuper!!!!DRukk a sracoknak :D

Bri- Ez a TSH tökeletes pont babara vagyoknak :D :D :D Nagyon örülök!!

Lucuzs- Hat akkor meg mindig barmi lehet, ha ma nincs semmi verzes, nagyon szoritok erted :D

Ancsu- Köszi a szamodat, neked is irok akkor majd!!

Suzy- Ne dolgozz ezert tul sokat :wink:

Angyli, Ranita- Babaragacs++++++

Gabi- Puszillak es pihenj!!!

Mindenkinek tovabbi mega-giga drukkok!!!!

Puszi most mar tenyleg lepek..... :wink:

KépKép
gyancsi

Ranita, én nagyon remélem nem kerülök lombikra mert én nem tudnék csak feküdni, még délelőtt talán menne is, de én inkább a kanapén ülök.

Muszáj ez a fekvés csajok? dokik is ezt mondják?

Én nem gondoltam, hogy szó szerint csak fekszetek. :oops:

Lányok én ennyire nyugodt még soha nem voltam, szó szerint lesz ami lesz. Nem vigyázok túlzottan magamra, csinálok mindent mint eddig is. Nem stresszelem magam, nem keresek jeleket lesz ami lesz.
Jó, hogy valamivel lefoglalom magam. Ugye múlt héten a ciia kereséssel, most meg vele foglalkozok.

Ancsu

ancsuka

Ancsu,
múltkor nem feküdtem, csak úgy pihengettem. Gondoltam most kipróbálom ezt. De most a doki, aki csinálta a transzfert, ő azt mondta, hogy 3 nap ágy :roll: . És utána is sokat fogok feküdni.

Ja, nem is mondtam, meghúztam ám a gólyát, nem felejtettem el :D

Kép

Kép
ranita1979

Na itt vgyok a tegnapi progos nap utan 11ig aludtam :oops: 8)
Nekem dokim 3*2 utrot irt fel...nem minden mulik am az utron most nem am mindenki elkezdi nyomatni magaba 1000rel :roll:

Nekem 2szer volt atjarhatosagim az egyik meg az elso intezetben...az egyik oldal nem teljesen atjarhato volt...viszont a korai petefeszek kimerulesem miatt azonnal lombikra kuldtek.(kulfoldon fizetos) aztan elmentem egy magan klinikahoz masik dokihoz...aki megint megcsinalta mert hogy o szereti latni mi a helyzet nem ad mas doki szavara alapon(pedig ez japanban volt!!!)eredmeny ugyanaz lett...ott volt meg az elso lombikom. :roll:

Hiszteroskopiat(mehtukrozest) nem a atjarhatosagival csinalnak max laparral egyutt mert atjarhatosagihoz nincs kabitas viszont laparhoz es a hiszterohoz is kell nekem volt hiszterom is es kinoveseket tavolitottak el meg tavaly ngyon jo dolognak tartom!!!
Nekem nem volt laparom de volt hiszterom a hisztero huvelyen keresztul megy :roll:

Amugy nem tudom mennyire jo dolog(pozitivum) a felesleges inszemekrol beszelni mikozben pl Gyancsi alssan uton van epp elete elso inszemere :roll: Legyunk tapintatosak es azert mert valaki szerint ez hulyeseg azert ne vegye el a masik kedvet tole :? Nekem volt egy ismim a masik topikban Kuzsanna o elso inszemes volt...majdnem 3babaja lett :shock: most mar o is babazik ott van meg mindig a topikunkban a masikba ahova jarok.Csomo mindennek klappolni kell hogy sikeruljon a lombik se 100% drukk mindenkinek es hinni hinni hinni hit nelkul mit vartok sikert :roll:
Nekem 1% eselyt adtak ala is irattak velem es miegis itt vgyok az inszem tobb szazalekos tessek mindenkinek bizni benne amit csinal :wink:

Lucuzs
Na most jovok en...lehet mondani fejmosasnak vgy sem nekem sajna ez a stilusom nem bantaskepp irom de a barinomnek is igy magyarazom el ha nem ertek vele egyet Nem tudom szepen errol irni de semmit nem batnasbol teszek.Remelem erted mit akartam ezzel irni :wink:

Jaj most olvasom :( Sajna ha nem a progihiany okozza a verzest akkor hiaba nyomjatok az utrot :roll: Minden piros szinu menzi mennyisegtol fuggetlenul 1.cn delutan 2elott :roll: Kerlek nyugodj meg!A lombik sem ugy van hogy pikk pakk kezdik foleg nem egy hormonkezelt honap utan :!: 3honap hormonmentesen kell es akkor van lombik :roll: es 2lombik kozott is 3honap van(hacsaknem fizetsz erte 600ezret :? vgy fagyis beultid van mert azt lehet utana minden honapban :roll: )amugy lombik vgy 3.cn vgy meg az elozo ciklusban ez attol fugg kinek milyen baja van!!!Ez osszetetted dolog annal...miert sietteted annyira az idot? :roll: Nem fogsz lecsuszni a kezdesrol...mert amugy sem kezdene a dokid most ez 100% :roll: Antagonista es a short teljesen maaaas :!: Ez nem inszem ez nem megy minden honapban :roll:
Na most olvasom,mit mondtak...most kapsz egy virtualis elfenekeles azert mert van verzes es te nem is azon vgy,hogy esetleg elmenni dokihoz van-e baj a babaval ami a pociban van hanem egybol mar a kovetkezon gondolkozol :roll: En inkabb ugyeletre mentem volna es egy vv-t kertem volna hogy eloszor is abban bizonyosodjak meg nincs baba a pociban :!: Na most meg megint semmi....mondhatni sok huho semmiert :? nem mennel egy egy vv-re az ugyeletre?Ilyenkor mindenki szalad ha esetleg babas lehet es verezget...vgy te nem igy gondolod? :roll: Az elso lombikra mindig varolista van!Na jovok tovabb mert kozben olvasok am...meg atjarhatosagid sem volt? :shock: Lombik az nem valasztasi lehetoseg...foleg,hogy mar van egy babad...nem fognak egybol lombikra kuldeni.Megvizsgaljak alaposan kinek JAR mert tenyleg mashogy nem lehet baba ez nem kivansagmusor :roll: Na latom te jol belelovagoltad magad mar a laparnal tartassz...talan ez a kapkodas nem tesz jot neked...lapar utan kovi ciklusban mehet a lombik :roll: En lapart ajanlanek abban minden benne van :!: Ha nem vgy atjarhato akkor hiaba inszemeztek :!: :!: :!: Nem tudom a dokid egyaltal;an,hogy csinalhatott inszemet minden fele atjarhatosagi nelkul?Elpazarolod ezeket a lehetosegeket is :? A te hibad is mert igy belementel...az egyik barinomnek elsore sikeres lett az inszem majdnem 3babaja lett :shock: o termeszetesen atjarhato volt :wink: ha elobb jon meg az meg hormon problema :roll: sem az inszem sem a lombik nem megoldas elobb gyogyszeresen kell kezelni es aztan johet a beavatkozas...A van egy gyerekem atjarhato vgyok meg mindenki tudja ez nem igaz...fel ev alatt elzarodhatsz siman...minden fel evente azt is kene ellenoriztetni foleg inszemeknel :roll: Lehet neked egy dokivaltas kene mert az,hogy te nem tudod mi meg hogy az egy dolog de hogy a dokid ilyen felelotleg az mar nem semmi.Ha elvgy zarodva es lesz egy mehenkivulid ez miatt esetleg mert fel meg felkusznak a katonak de a megtermekenyult zigota mar nem tud lejonni akkor kit fogsz hibaztatni?En sosem bocsajtanam meg magamnak ha ez velem tortenne meg :roll: Laparhoz jo dokit kell keresni!!!!!ngyon fontos mert nem mindenki jo benne :? Leleteket viheted magaddal bar fel evnel regebbi nem lehet!(ez tok normalis)En azt mondom hogy ahelyett hogy itt lovoldozol a kerdesekkel(mi ugysem tudunk arra valaszt adni miert barnazol tul koran) inkabb a dokidat kene felhivnod!Nincs meg a mobilszma?Menni dokikhoz es kivizsgalni mindent...csak igy lesz meg a megoldas...te csak babas akarsz lenne de azert tenni is kell kivizsgalas ngyon fontos foleg ha meg koran is verzel nem csak nyomatni kene az inszem meg lombikra menni...(hiaba cserepezek ujra a tetot ha a falak nem stabilok barmit tehetsz fel az lefog esni)szal a hazat is a falakkal kezdjuk nem a tetohuzassal :?
A rossz spermakep az mennyi?Mar akar az is ok lehet a lombikra de nalad akkor is ott a barnazas mondjuk :?

Ancsuka
Latom meg nem alkalmaztad a 2fulben megnyitott bnet a valszadasokra 8) :lol: Eszmeletlen mennyit irnak en is 4oldalt olvastam vissza de nem akartam kihagyni senkit sem :oops: Orulok ha van szisza :D Es meg ari is :P Mennyi volt? THS az a pajzsmirigy azzal nekem baj volt az elozo lombik utan 6.7 lett :shock: decemberben kezdtem ra gyogyit szedni es januarra 1.7 most meg 0.6 lett :D a baba beagyazodasahoz jo ha 1alatt van persze sikerult mar masnak is de a 6.7 az sooook volt :? Tuszok nana,hogy meg nonek 8) ma is szurtam magam meg tegnap is :D

Betty
Tablicsku ma jo lesz ha meglesz :roll: Neked nem 3.lombikod van :shock: a lombik az maga a stimus dolog...neked fagyis beulti van :lol: 1lombik +2fagyis beulti :lol: Nalam 1sikertelen es 1 beultire nem kerult sor :(

Melinda
Jol mondtad amit Lucuzsnal irtal....teljesen egyet ertek veled!Hat szep eredmeny nekem az biztos bar meg lassuk meg mennyi petem lesz mert multkor 7bol 3 az is kuka :? Varolista pesten is van foleg egy elso konzultaciora! :shock:

Gyancsi
Ne is mond eloszor 4-3ra tippeltem :lol: aztan felmentem 4-4re mert szurkal a jobb oldal is :lol: de vegul 4-2 a kicsikkel egyutt :roll: de nekem ez is eleg 8) Ti hogyhogy fizettek?Nem tb-s :shock: Jo utat es koszonom!

Suzy
Nem csinalsz egy ciklusos vonalzit?Csak,hogy ne kerdezzunk minden nap hol tartassz? :lol: Lh tesztezni szoktal? :roll: Meg nem transzfer lesz csak punkcio...nekem ok meg csak tuszik nem petek vgy embriok :oops:

Gabi
Gondolom mar tukon ulsz :lol: szoktal tesztelgetni? 8) Multkor 7tuszim volt most csak 6 szal nem igazan mondanam :roll: majd szombaton kiderul 8)

Angyal
En nem ertem a vonalzid :oops: 2nap ET ota 13nap :?: :?: :?: Ez azt jelenti tul vgy a 13.ET-n 2napja? :oops:

Zsu
Es akkor most neked megjott? :roll: Nem akarom elhinni....nem lehet,hogy csak nem latta a doki?vgy az intezetben voltal? :? :( Mennyi volt a hcg-d?Tesztek voltak?Ha nem akarsz nem kell valaszolni vgy johet priviben 8)

Ranita
Az ultra short is rovid nekem most az volt :roll: Azert kell a lombikhoz atjarhatosagi mert ha nincs minden papirod meg egyszeruen nem mehetsz lombikra...talan azert is van az atjarhatosagi,hogy ha elzarodott vagy maris mehetsz :!: Ha meg nem akkor is megvan a papirod...letni szeretnek,hogy atjarhato vgy-e ha igen mas bajt kell talalni miert indokolt a lombik :roll: ! Na jah 6inszem utan automatikusan mesz a lombikra azt hivjak ismeretlen eredetu meddosegnek :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.02.24 19:34-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hidd el én sem értem, ma vagyok ET+ 13 napon. nem tudom, miért igy irja kik, mingyá utánanézek :wink: :wink:
Vendég

Kijavitva :D :D
Vendég

Sziasztok!

Próbálok kicsit visszaolvasni, Bri módszerével! :wink:

Gyancsi,
köszi a dicsit!
Hát, igen, az se mindegy, hogy az ember hány centi!
És én 87kilóról indultam, de a mai mérlegelés alapján már csak 82 vagyok! :D :D :D :D :D :D
Olyan boldoggá tett, amit a mérlegen láttam, hogy ma még többet tornáztam, mert tele vagyok energiával! :D
Drukkolok az úthoz, meg az inszemhez is!!!!!!!!!

Betty,
kezem-lábam csuriban értetek!

Angyal,
ET+13, és piri még sehol! :wink: És nem is jön, 1évig tuti! :D :D :D

Bri,
ügyesek a kis tüszikéid!
És tudod, nem hasonlítgatjuk össze a lombikokat, mert mindegyik más, és más!
Most meglesz a transzfer, és meg is tapadnak majd a babók!
Mert így kell lennie, hidd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ranita,
pihizz sokat!
De azért nem szabad ám mindig feküdni, azt mondják, hogy a friss levegőn a séta jót tesz, mert serkenti a méh vérkeringését! :wink:

Ancsuka,
drukkok mennek nagyon!

Lucuzs,
örülök, hogy piri eltűnt! :wink:

Gabi,
hogy vagy?

Bocsi, ha valakit kihagytam, annak még plusz egy ölelés! :wink: :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri,
igazad van!Lehet én azért nem gondoltam a várólistára, mert nekem 3hetet kellett csak várni az első konzira!Épp volt üres időpont, valaki lemondta előttem! :shock: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! 2 kg egy hét alatt!!! :shock: :lol: Ügyes vagy! Hajrá tovább előre!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
igen, vagyis másfél kiló, csak a vonalzó nem ír ki fél kilókat!
Remélem áprilisig lemegyek 75kilóra!Nem is tudom, mikor voltam annyi! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bri! Húúú, hát most zsong az agyam rendesen. :roll: :lol: Kicsit sok volt ez most hirtelen, de próbálom kibogózni az értelmét. Sokmindenen átmentünk már a párommal, most nem részletezem.

Azt hiszem megint beleestem abba a hibába, hogy feltétel nélkül bíztam a dokimban. Remélem nem követtem el végzetes hibát. És ha lenyugszom megint fogok tudni lassítani. Én is érzem, hogy túlpörögtem a dolgokat.
Nehéz elfogadni, hogy az élet nem adja meg azt amire vágyunk, és hiába győzünk le millió akadályt, egyre csak újakat állít elénk.
Ha elkezdem márciusban a munkát, akkor már talán nem lesz rajtam akkora nyomás, és szépen megcsináltatom a lapart, meg néhány kontrollra is elmegyek.

Most, hogy a vérzés elmúlt, még bízok... bár a görbém elég gyatra...

Ja és bocs, hogy felzaklattam a kedélyeket! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli,
nagyon ügyi vagy a fogyással, így tovább :D .
Nem fogok végig feküdni, holnap még úgy tervezem, hogy igen, de aztán pénteken már felkelek és ki is megyek a levegőre :D.

Azt nem tudom, hogy a 3 nap az hogy van? Et-től számítva vagy az ET napja már beleszámít? Mert ha beleszámít, akkor ma már a 3.nap, akkor holnap már sétálnék egy picit :roll:

Lucuzs,
egyáltalán nem zaklattad fel a kedélyeket, mindenki próbál ott segíteni, ahol tud. De most akkor jutottál valamire? Mit mondasz majd Tapolcán, mit szeretnél tenni?

Hallottátok, hogy megjött az első gólya :shock: . Pont jókor :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Hogy mit fogok tenni? Még én sem tudom biztosan. De már kezd körvonalazódni a dolog. Feliratkozom a lombik listára. Majd keresek egy jó orovost, aki megcsinálja nekem a lapart, valószínű Pesten. Aztán csináltatok egy hormon és terheléses kontroll vv-t. És az eredmények függvényében megyünk tovább.

De ez még nem fix, mert lehet hétfőn zebrásodom, és akkor inkább babaruhavásárlások, névválasztás...! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: kitartás! Még semmit nem szabad feladni. Drukkolok a háttérből!!!!A szerencsebogyók segítenek!

babaimádó
Kép
babaimado

Bri!
Bocsi, kihagy az agyam :oops: Akkor a múltkor nem termékenyült meg annyi,ugye?És nem osztódott?
De most tuti jó lesz minden,nagyon drukkolok!
Nem csináltam tesztet csüt óta,de lehet ellövök egyet holnap.

Lucuzs!
Igaza van Brinek,kicsit nyugodj meg,nem biztos,h a hogyantovábbon kell gondolkodnod.
És semmilyen kedélyeket nem zaklattál fel. :wink:

Lányok!
Köszi,jól vagyok.Sokat alszom és pihenek.Néha egy kis rosszullét,de ennyi.És a mellem marhára feszül,néha éjjel is felébredek rá :shock:
De ezt mind nem bánom :lol:

Ranita!
Én az ET napját nem számoltam bele,az csak fél nap volt,mert 13 órakkor volt a beülti.
Azért pihenj még,ne erőltesd meg magad.

Meli!
Nagyon jól haladsz,bár én lettem volna ennyire elszánt.

Kép
cukigabi
Budapest

Melinda :!:

Ügyesen mennek lefelé a kilók, csak igy tovább :wink:
Áprilisra csini leszel :wink:

Az Isten szóljon belőled, de még legalább kilenc hónapig ne jöjjön meg, egy év az már sok lenne :D
Vendég

Gabi,
akkor holnap még a seggemen maradok :D . Jó lenne egy kis friss levegő, de kibírok akármit :D .
Nem fogok amúgy semmit csinálni, ahogy te mondtad, még a lapátot sem emelem meg :D .

Kép

Kép
ranita1979

Babaimado!

Nagyon köszi, hogy szorítassz! Én is így teszek! :lol:
Ja, és köszi, megjöttek a bogyók! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Angyal
Asszem ez a vonalzi csak leszamolni tud de utana mar nem mozdul a jelzo csak a szamolas megy tovabb :roll: De a felirat igy mar jo azt hittem en vgyok luke :oops: :lol:

Meli
En nem hasonlitgatom csak gabi azt mondta most sokkal jobban allunk :oops: hat egyenlore nem de en majd megmutizom,bar multkor nem jutottunk el a beultiig 7tuszovel most a 6tal eljutunk 8) sot na de majd ezt kesobb :lol: Mar 5kilonal tartassz? :shock:

Lucus
Azert lett kicsit bonyolult mert ahogy olvastam ugy irtam aztan egyik mondat ment a masikba :oops: :lol: :oops: Nem kovettel el vegzetes hibat hisz baj nem lett!De lehetett volna amiket leirtam az mind ugy van...nem ijesztegetesbol irtam hanem,hogy megkimeljelek egy esetleges csalodastol. :roll: Es ha en nem mondom vgy nem szolok akkor honnan is tudnad...engem meg erdekelsz annyira,hogy igenis megirom...aztan persze a te dolgod a folytatas meg,hogy hogy reagalod le az altalam irtakat(altalaban nem szeretik ha megmondja az ember a velemenyet de egy probat mindig teszek!)Sokszor megeri ha meg valaki nemker belole nem firtatom.Orulok,hogy "meghallgattal" :wink:
A gorbet most ne nezegesd hormonbogyoktol nem is mutat normalisan :wink: bizz a babadban...hany tuszid volt neked emlexel meg ra? :roll: Nem zaklattad fel a kedelyeket...lehet csak nekem szurt szemet...na de nem is ez a lenyeg...most drukkolunk otvabb a mostani inszemedhez hisz sikerulhet!!!! 8) Addig ne is gondolkodjuk a folytatason...na jo en is szoktam de mikor megy a project bizom 1000rel 8) megy a buksisimi Kép

Gabi
Semmi gond en sem szoktam emlekezni mindenkire :oops: multkor 7bol 3 peti lett de nem a legjobb minoseguek ezert nem is ICSI-ztek meg merthogy tobbet artottak volna vele :? osszeengedtek apacska katonaival...1 vgy 2megtermekenyul(hala apacska ficankainak :lol: )de nem osztodtak :roll: penteken volt a punkciom...csorogtem szombaton semmi,csorogtem vasarnap semmi :roll: es meg hetfon is semmi :roll: igy azokat meg is semmisitettek :? Bizok a mostaniban mert bizni kell!!! :wink:
Milyen kis nyugodtan viseled a kismamisag elso heteit :P mas ilyenkor nem fer a borebe,mint a sajtkukac :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok babaragik,es tuszonovelok...tenyleg van valaki aki meg beulti elott all? :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, mennyi ész tényleg 2 lap! köszi :wink:
Én nem vérezgetek, miért is mennyek vérvételre?

Ranita, nem baj az ha fekszel még egy darabig ha birod.

Én is gondoltam már rá felíratkozok lombikra, de igazából nem akarok mert nem tudok semmit hogy mennek itt a dolgok...., mi mennyi, fagyi felengedésért kell-e fizetni, mennyi a várási idő, meg ilyenek, és gőzöm nincs ezeket hogy lehet megtudni. Mert ha minden horror akkor megyek oda ahova Betty jár, ott legalább a fagyisok ingyé vannak.

Ancsu

ancsuka

Drukk csajok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.02.24 19:16-kor.

Ancsu

ancsuka

Bri! Próbálok még hinni, de ez a vérzés nagyon elvette a hitemet. :cry: Pedig előtte én voltam a megtestesült hit. És így iszonyat nehéz kivárni a tesztet. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsuka! Én lehet, hogy írtam ilyet, ha igen, akkor sem általánosságban értettem. Csak és kizárólag magunkra gondoltam. Bocs ha ezzel bárkit is megbántottam! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs, dehogy nem bántottál meg senkit, sőt ki is töröltem a bejedzést, lehet csak én értettem félre amit írt.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Tudod mikor irok osszevissza ugrik a kuzor :x es hozzad kerult be ami nem neked ment :oops: bocsiiiiii :lol: minnya javitok :oops:
Inszemeid melyik intezetben vannak?Sziszarol nem irtad mennyi 8)

Lucuzs
En is tuti kilennek es panikolnek!De majd itt lesztek ti es akkor majd ti nyugtattok :wink: Tudom nehez varni...nehez varni az inszemig aztan a tesztig...nekem meg nehez volt varni az uhuig...aztan nehez varni leszivasig,aztan hogy osztodnak e aztan beultiig aztan jaaaj mar most latom en is milyen turelmetlen leszek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri! Asszem te kérdezted, hogy hány tüszőm lett: 1. De én ennek az egynek is megadtam minden hitet!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok!Rég voltam mert sokat melóztam de most elolvastam titeket és drukk mindenkinek még mindíg!
Gabim!Vigyázz magadra majd hívlak drága!
Mindenki vigyázzon magára!
Bocsi lányok de sajna mennem kell mert hisztit hallok a fürdőből!:)Apa+Zotya boksz!:) :D
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
zbinyek

Bri,
hidd el, talán itt én tudom a legjobban, milyen érzés volt neked, mikor nem volt beülti.
Én már előre félek tőle, hogy ha elkezdem a programot áprilisban, akkor végig gyomoridegem lesz majd, félni fogok, nehogy úgy járjak, mint a múltkor!
Mégegyszer nem biztos, hogy átvészelném!
De Nálad most minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyal,
azért írtam 1évet, mert a szopi alatt később jön meg! :wink:

Lucuzs,
én hiszek benned, hogy jó döntést hozol!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bri, jaaa így már minden világos :wink:
A szisza 15EFT volt, tudom lehet sok, de nagyon bízom benne olyan lesz mint a szülei mert azok nagyon szépek. Hozzáteszem 15Eft-ért sziámit tudtunk volna venni, de arrol nem olvastam túl sok jót, nagyon övfejű állítólag, meg mondták is, hogy nem gyerek mellé való, hát ki tudja :? De nem bántam meg mert egyre aranyosabb és ilyen cica még nem volt, hogy Vivihez is simán odamegy, szó szerint imádja Vivit nem karmol, édes nagyon. Holnap amjd teszek fel képet hogy aludt este

Nekem az inszem simán női klinikán, ingyenes volt, a nőgyógyászom csinálta. Szintén ahova járok csak oldalt az épület oldalán van a káli egy teljesen külön bejáraton.

Ancsu

ancsuka

nem bírtam ki hogy ne mutassam meg...
Kép

Kép

Hát nem imádni való?
Kép

Ancsu

ancsuka

Lassan laptető, na kié lesz? :lol: :lol:
Sziasztok én mentem
:wink:

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

EGy kicsit összekapartam magam... :D

Most már próbálok visszakapcsolódni...

Betty, örülök, a jó hírnek, drukklok nagyon!

Gabi, remélem jól érzed magad!

Melinda, látom áprilisban kezditek a programot, előreláthatólag mi is a 2.-at.

Ranita, drukklok nagyn, hogy minden jól menjen!Pihenj sokat!

Lucuzs, igazad van, teljes erővel kell hinni, bennem sok kétely volt, lehet, hogy azért történt velem mindez! :?

Még akartam írni valamit.. olyan üres még a fejem... :D

Mindenkinek drukkulok!

Ma voltunk a kh-ban, uh-n ugyanazt látta a drnő, mint az ügyletes vasárnap: a nagy semmit!Vettek vért, de a drnő mondta, hogy ne várjuk meg szerinte az eredményt, mert ugysem lesz jó, így megbeszéltük hogy április végén vár minket.
Vendég

Bri!
Lehet furcsán hangzik,de nem akarom még beleélni magam nagyon :oops: .Tökre örülünk,de nem vagyok még nyugodt.
Ha majd meglátom ahogy dobog a kis szíve :lol: valószínű megváltozik.És most még csak a petezsákot látjuk majd.
Jaj mindíg az idő :twisted:

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Zsu!
Örülök,h kicsit jobban vagy!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka! Nagyon helyes cicátok van! Kislánykoromban nekünk is voltak. Én miádtam őket. Aztán mióta elköltöztünk a párommal, megbeszéltük, hogy nem lesz. De most hagy látom a tiédet, hát előjöttek az emlékek. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zsu! Ne hibáztasd magad! Biztos hogy nem ezen múlik!!! Nem te okoztad ezt!
Én csak azt gondolom, hogy amíg az ember a teszt napjára vár, addig sokkal jobb ha hinni tud, mert úgy könnyebb elviselni. Én tudtam hinni, de aztán jött a vérzés, és elszakadt bennem valami.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, volt görcsöd is? vagy csak egy kis pecsételő vérzés?
Vendég

Zsu!
Nem a te kételyeid miatt történt.Ne is gondold ezt!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu! Görcs nem volt. Hamen valami fura nagyon enyhe folyamatos izomláz szerű érzés pár napig. De mára az is elmúlt.
Amúgy vasárnap volt egy kis barna délelőtt, aztán délután egy kis rózsaszín. Ekkor felemeltem az utrót duplájára. Másnap semmi. Kedden meg hirtelen jelentősebb mennyiségű (nem csak maszatolás, hanem "kétujjnyi":oops:) vér. Ekkor megint emeltem egy utrót, azóta megint semmi.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Melinda
Na hat igen...akkor gondolhatod hiaba is pozitiv az ember lanya de sajnos ilyen tapasztalatokkal nehezebb bizni....es kicsit gorcsosebb is.Nade nehogy ezen gorcsolj majd!!!Mert ugy belefogsz bolondulni...en sem tudnam ep esszel felfogni ha arra gondolnek mindig :roll: Apacska is mondja pozitivan gondolkodjak...konnyu neki ezt mondani nem is erti a dolgok torteneset... :roll: na de en pozitiv vgyok most eljutunk mi a vegeig ha torik ha szakad...legalabbis rajtam ez ne muljon :wink:

Lucuzs
Nekem az elso lombiknal az egyetlen ero tuszimre akartak ramenni mert a hormoneredmenyeim nem engedtek a szurikat :? erre en kertem clostit...es sikeralt 2tuszit csinalnom...lett leszivas ebbol persze csak egy volt hasznalhato...egykenk meg ICSI-ztek es 2naposan visszakaptam....semminel jobban nem biztam eletemben mint az en egykemben :wink: Ugyhogy csak higgyel benne tovabbra is 8) Te tesztelsz majd? :roll:

Ancsuka
Szisza szep ngyon nekem jobban tecc mint a perzsa 8) a perzsa is szep de azt inkabb nagyszuloknek vennem :roll: Kepet varjuk 8) Es Vivinek is tetszik szisza vgy csak sziszanak Vivi :?: :lol:
Ott ahol volt az inszemed ott nem csinalnak lombikot? :roll: Hat remeljuk sikerrel jartok...addig nem kell beszelni a hogyan tovabbrol :wink: de akkor majd visszaterunk ra...segitek en neked utana hogy s mint mennek ezek a dolgok meg merre indulj el bar a okid megkerded es ha olyan o tuti segit hisz erted van :wink: Miota probalkoztok?

Gabi
Teljesen megertem es valahogy en is lehet igy raagalnam le...latod en is szotlanka vgyok a 6tuszivel pont ugyanezek miatt :wink: halk drukk nemsokara uhu :!:

ZSu
Mikor kezdhettek megint?Nektek most nem is kell 3honapot varni nem? :roll: A terhesseg a 12.hetig meg nem is elkonyvelheto...mivel addig meg barmi tortenhet!!!Foleg nalunk akiknel nem spontan modon jott a baba :? Ez a baba nem azert ment el mert nem hittel benne!!!Ha ilyen eros lenne a te hited (azaz ennyire iranyithanad)akkor mar reg babas lennel!!!Meg milliomos meg sokminden mas...sajnos neha nem a hit nem eleg...amelle sok masnak is kell egyezni... :roll: De en meg mindig erthetetlenul allok a dolgok elott :? Ja

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?