Na itt vgyok a tegnapi progos nap utan 11ig aludtam
Nekem dokim 3*2 utrot irt fel...nem minden mulik am az utron most nem am mindenki elkezdi nyomatni magaba 1000rel
Nekem 2szer volt atjarhatosagim az egyik meg az elso intezetben...az egyik oldal nem teljesen atjarhato volt...viszont a korai petefeszek kimerulesem miatt azonnal lombikra kuldtek.(kulfoldon fizetos) aztan elmentem egy magan klinikahoz masik dokihoz...aki megint megcsinalta mert hogy o szereti latni mi a helyzet nem ad mas doki szavara alapon(pedig ez japanban volt!!!)eredmeny ugyanaz lett...ott volt meg az elso lombikom.
Hiszteroskopiat(mehtukrozest) nem a atjarhatosagival csinalnak max laparral egyutt mert atjarhatosagihoz nincs kabitas viszont laparhoz es a hiszterohoz is kell nekem volt hiszterom is es kinoveseket tavolitottak el meg tavaly ngyon jo dolognak tartom!!!
Nekem nem volt laparom de volt hiszterom a hisztero huvelyen keresztul megy
Amugy nem tudom mennyire jo dolog(pozitivum) a felesleges inszemekrol beszelni mikozben pl Gyancsi alssan uton van epp elete elso inszemere
Legyunk tapintatosak es azert mert valaki szerint ez hulyeseg azert ne vegye el a masik kedvet tole
Nekem volt egy ismim a masik topikban Kuzsanna o elso inszemes volt...majdnem 3babaja lett
most mar o is babazik ott van meg mindig a topikunkban a masikba ahova jarok.Csomo mindennek klappolni kell hogy sikeruljon a lombik se 100% drukk mindenkinek es hinni hinni hinni hit nelkul mit vartok sikert
Nekem 1% eselyt adtak ala is irattak velem es miegis itt vgyok az inszem tobb szazalekos tessek mindenkinek bizni benne amit csinal
Lucuzs
Na most jovok en...lehet mondani fejmosasnak vgy sem nekem sajna ez a stilusom nem bantaskepp irom de a barinomnek is igy magyarazom el ha nem ertek vele egyet Nem tudom szepen errol irni de semmit nem batnasbol teszek.Remelem erted mit akartam ezzel irni
Jaj most olvasom
Sajna ha nem a progihiany okozza a verzest akkor hiaba nyomjatok az utrot
Minden piros szinu menzi mennyisegtol fuggetlenul 1.cn delutan 2elott
Kerlek nyugodj meg!A lombik sem ugy van hogy pikk pakk kezdik foleg nem egy hormonkezelt honap utan
3honap hormonmentesen kell es akkor van lombik
es 2lombik kozott is 3honap van(hacsaknem fizetsz erte 600ezret
vgy fagyis beultid van mert azt lehet utana minden honapban
)amugy lombik vgy 3.cn vgy meg az elozo ciklusban ez attol fugg kinek milyen baja van!!!Ez osszetetted dolog annal...miert sietteted annyira az idot?
Nem fogsz lecsuszni a kezdesrol...mert amugy sem kezdene a dokid most ez 100%
Antagonista es a short teljesen maaaas
Ez nem inszem ez nem megy minden honapban
Na most olvasom,mit mondtak...most kapsz egy virtualis elfenekeles azert mert van verzes es te nem is azon vgy,hogy esetleg elmenni dokihoz van-e baj a babaval ami a pociban van hanem egybol mar a kovetkezon gondolkozol
En inkabb ugyeletre mentem volna es egy vv-t kertem volna hogy eloszor is abban bizonyosodjak meg nincs baba a pociban
Na most meg megint semmi....mondhatni sok huho semmiert
nem mennel egy egy vv-re az ugyeletre?Ilyenkor mindenki szalad ha esetleg babas lehet es verezget...vgy te nem igy gondolod?
Az elso lombikra mindig varolista van!Na jovok tovabb mert kozben olvasok am...meg atjarhatosagid sem volt?
Lombik az nem valasztasi lehetoseg...foleg,hogy mar van egy babad...nem fognak egybol lombikra kuldeni.Megvizsgaljak alaposan kinek JAR mert tenyleg mashogy nem lehet baba ez nem kivansagmusor
Na latom te jol belelovagoltad magad mar a laparnal tartassz...talan ez a kapkodas nem tesz jot neked...lapar utan kovi ciklusban mehet a lombik
En lapart ajanlanek abban minden benne van
Ha nem vgy atjarhato akkor hiaba inszemeztek
Nem tudom a dokid egyaltal;an,hogy csinalhatott inszemet minden fele atjarhatosagi nelkul?Elpazarolod ezeket a lehetosegeket is
A te hibad is mert igy belementel...az egyik barinomnek elsore sikeres lett az inszem majdnem 3babaja lett
o termeszetesen atjarhato volt
ha elobb jon meg az meg hormon problema
sem az inszem sem a lombik nem megoldas elobb gyogyszeresen kell kezelni es aztan johet a beavatkozas...A van egy gyerekem atjarhato vgyok meg mindenki tudja ez nem igaz...fel ev alatt elzarodhatsz siman...minden fel evente azt is kene ellenoriztetni foleg inszemeknel
Lehet neked egy dokivaltas kene mert az,hogy te nem tudod mi meg hogy az egy dolog de hogy a dokid ilyen felelotleg az mar nem semmi.Ha elvgy zarodva es lesz egy mehenkivulid ez miatt esetleg mert fel meg felkusznak a katonak de a megtermekenyult zigota mar nem tud lejonni akkor kit fogsz hibaztatni?En sosem bocsajtanam meg magamnak ha ez velem tortenne meg
Laparhoz jo dokit kell keresni!!!!!ngyon fontos mert nem mindenki jo benne
Leleteket viheted magaddal bar fel evnel regebbi nem lehet!(ez tok normalis)En azt mondom hogy ahelyett hogy itt lovoldozol a kerdesekkel(mi ugysem tudunk arra valaszt adni miert barnazol tul koran) inkabb a dokidat kene felhivnod!Nincs meg a mobilszma?Menni dokikhoz es kivizsgalni mindent...csak igy lesz meg a megoldas...te csak babas akarsz lenne de azert tenni is kell kivizsgalas ngyon fontos foleg ha meg koran is verzel nem csak nyomatni kene az inszem meg lombikra menni...(hiaba cserepezek ujra a tetot ha a falak nem stabilok barmit tehetsz fel az lefog esni)szal a hazat is a falakkal kezdjuk nem a tetohuzassal
A rossz spermakep az mennyi?Mar akar az is ok lehet a lombikra de nalad akkor is ott a barnazas mondjuk
Ancsuka
Latom meg nem alkalmaztad a 2fulben megnyitott bnet a valszadasokra
Eszmeletlen mennyit irnak en is 4oldalt olvastam vissza de nem akartam kihagyni senkit sem
Orulok ha van szisza
Es meg ari is
Mennyi volt? THS az a pajzsmirigy azzal nekem baj volt az elozo lombik utan 6.7 lett
decemberben kezdtem ra gyogyit szedni es januarra 1.7 most meg 0.6 lett
a baba beagyazodasahoz jo ha 1alatt van persze sikerult mar masnak is de a 6.7 az sooook volt
Tuszok nana,hogy meg nonek
ma is szurtam magam meg tegnap is
Betty
Tablicsku ma jo lesz ha meglesz
Neked nem 3.lombikod van
a lombik az maga a stimus dolog...neked fagyis beulti van
1lombik +2fagyis beulti
Nalam 1sikertelen es 1 beultire nem kerult sor
Melinda
Jol mondtad amit Lucuzsnal irtal....teljesen egyet ertek veled!Hat szep eredmeny nekem az biztos bar meg lassuk meg mennyi petem lesz mert multkor 7bol 3 az is kuka
Varolista pesten is van foleg egy elso konzultaciora!
Gyancsi
Ne is mond eloszor 4-3ra tippeltem
aztan felmentem 4-4re mert szurkal a jobb oldal is
de vegul 4-2 a kicsikkel egyutt
de nekem ez is eleg
Ti hogyhogy fizettek?Nem tb-s
Jo utat es koszonom!
Suzy
Nem csinalsz egy ciklusos vonalzit?Csak,hogy ne kerdezzunk minden nap hol tartassz?
Lh tesztezni szoktal?
Meg nem transzfer lesz csak punkcio...nekem ok meg csak tuszik nem petek vgy embriok
Gabi
Gondolom mar tukon ulsz
szoktal tesztelgetni?
Multkor 7tuszim volt most csak 6 szal nem igazan mondanam
majd szombaton kiderul
Angyal
En nem ertem a vonalzid
2nap ET ota 13nap
Ez azt jelenti tul vgy a 13.ET-n 2napja?
Zsu
Es akkor most neked megjott?
Nem akarom elhinni....nem lehet,hogy csak nem latta a doki?vgy az intezetben voltal?
Mennyi volt a hcg-d?Tesztek voltak?Ha nem akarsz nem kell valaszolni vgy johet priviben
Ranita
Az ultra short is rovid nekem most az volt
Azert kell a lombikhoz atjarhatosagi mert ha nincs minden papirod meg egyszeruen nem mehetsz lombikra...talan azert is van az atjarhatosagi,hogy ha elzarodott vagy maris mehetsz
Ha meg nem akkor is megvan a papirod...letni szeretnek,hogy atjarhato vgy-e ha igen mas bajt kell talalni miert indokolt a lombik
! Na jah 6inszem utan automatikusan mesz a lombikra azt hivjak ismeretlen eredetu meddosegnek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.02.24 19:34-kor.