Új privát üzeneted érkezett!

merci!
Fél kiló tésztához friss élesztőből elég 2 -2,5 deka.

d.dodó

Dodó, nem jól számoltál most :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss! Hát akkor te legalább nagyjából tudod, mi a helyzet.
Nekem az a gáz, hogy ilyenekre nem vagyok allergiás, már többízben is nézettem.... Semmire sem.... Passz.

Az is lehet, hogy pszichoszomatikus vagyok :lol: :lol: :lol:

Na mindegy... ha jövő ősszel megint előjön, akkor nem hagyom annyiban a dolgot!

... Nem találom a somlói receptet :(

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Viszont tegnap este sütöttem sörkiflit, ami marha egyszerű és igenjó lett.

Én nem vagyok egy nagy sütőmágus. Főzni imádok és azt elég jól is űzöm, de a sütés valahogy nem az én asztalom...

...és a sörkiflit én sem tudtam elbénázni :)

Majd este, otthon felteszem a receptet és tovább keresem a somlóit is...

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hellóóó csajok....

annyian vannak ma, ez tüüürhetetlen :D

Képzeljétek voltam kinn a kismamaboltban ami itt van mellettünk, körbenéztem, meg vettem gatót meg felsőt szuperjóóót :) Viszont... volt egy kismama, aki probálgatott, saccra olyan 5.hétre saccoltam, hisz pocakja az semmi nem volt, de semmi...
Megkérdeztem mosolyogva, hogy mennyi idős kismama??? erre Ő 16.hét vége... :shock: :shock: :shock: mondtam tessék???????
Szegény meg is ijedt, hogy mivan, mondtam neki és hol a pocakod??? erre mutatott egy mini puklira , nekem terhesség előtt nagyobb volt :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam jaaaa, már látom....
Erre megkérdezte, és Te??? Mondtam neki, hogy háát én most megyek a 19. felé.... majdnem lehidalt, azt hitte a 7. hó körül járok :D:D:D:D Jót nevettem....
Vendég

Edi: Ez aranyos.... :D:D:D

Én arra jöttem rá, hogy vannak felsők, amik iszonyúan kiemelik a pocit....

Tegnap egy kis virágos totál feszülős felső volt rajtam.
A CBA-ban nagy "szia... azaz sziasztok" volt a hentesfiú köszönése, majd közölte, hogy "már nincs sok hátra, ugye?"
Mondtam, hogy.... "háááát még a fele".... nevettem, ahogy elkerekedett a szeme :lol:

Ma reggel pedig egy lenge fehéret húztam és megállípítottam a tükörben, hogy nem is látszik benne szinte semmi a hasamból...

Egyébként a sógornőm 4 nappal van későbbre kiírva, mint én és tök pici még a pocija.... Mondjuk Neki egyrészt első baba, másrészt fogyott is szegény vagy 4 kilót az elején a rókakomák miatt....

Ááááááááááááá csajok! Nem is meséltem tegnap, hogy (a múltkori súlyparám után, amikoris a védőnő sokatmondóan jegyezte meg, hogy "híztunk 3 kilót") a dokim hétfőn MEGDÍCSÉRT!!!
Tudni kell, hogy a dokim rögeszméje a túlzott hízás vs. cukor a terhesség alatt, ezért még a legsoványabb kismamát is folyton paráztatja és ba*tatja a hízás-dologgal....
Erre velem közölte, hogy megdícsér, mert az elejétől csak 3,3 k-t gyarapodtam és a múltkori óta pedig csak 70dekát...

Gyorsan be is csábítottam apát a BurgerKingbe és betoltam két whopperjuniort :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mondtad neki, hogy a juliusi topikban nem allna meg a helyet???

Szegenyke...pici a pocija...a mienk meg bohom nagy :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
áááá itt nem nagyon lenne keresnivalója, mert mini, de extramini sehol semmi pocak nem volt :) de aranyos volt ahogy a kismama felsőket próbálgatta.... csüngött rajta mind, de azért megvette... gondolom maga a tudat :P
Vendég

Mini pukli :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen rohogok vagy 5 perce...na majd jol porul jarok, mert lesz majd akkora hasam , mint egy haz...pedig az elejen nekem sem volt nagy..
Lanyok, most mar egy par napja figyelgetem centivel a hasam es most ott tartunk epp, hogy 1 nap 1 cm, de ezt tuti meg fog allni, legalabbis remelem, meg nagyon sok nap van szulesig...Van egy narancssarga felsom, olyan jo bo, itthoni. Apa ugy hiv amikor rajtam van, hogy narancs :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Szegeny kiscsaj, logott rajta a felso..hat rajtunk nem log...alapbol volt hasam nekem is...igen asszem a tudat. Amikor terhes lettem rogton az volt az elso, hogy vettem 2 terhes gatyot. Erre az elado, Signora....itt mi csak kismama nadragokat arulunk..voltam vagy 4 hetes akkor. Erre en magamban te barom nem latod mar mekkora a pocakom.... :D :D :D :D Pedig meg tenyleg nem is latszodott.
pocaklako

Sziasztok lányok!
Csak gyorsan bejelentkezem, aztán már megyek is tovább.....
Holnap megyek uh-ra az sztk-ba, akkor majd bővebben írok. :)

A hülye náthám még mindig nem múlik, most meg állandóan tüsszögök. :shock:

Ma készítettem langalit, nagyon fincsi és egyszerű!
Én kenyérsütőgépben dagasztottam és kelesztettem, így tényleg csak össze kellett rakni, és még futtatni sem kell az élesztőt, csak megfelelő sorrendben, (folyékony alul, legtetején az élesztőpor.) belepakolni és tészta módban megcsinálja másfél óra alatt. De akinek van kedve, dagaszthat kézzel is.

Langali

50 dkg liszt
1 tk. só
3 dkg élesztő, kevés tejben felfuttatva (1 dl.)
kb. 15 dkg margarin
annyi langyos vízzel összegyúrni, hogy nyújtható legyen. (Kb. 2dl.)
Keleszteni. Kettévenni és kinyújtani, amekkorára szeretnénk. Én a sütőm tepsiméretére nyújtom, abba teszem bele, kivajazott tepsibe. Megkenni fokhagymás olajjal, és megsütni 180 fok, kb. 10-15 perc. Jó étvágyat!:)

Na megyek, mert nem látom, mit csinál a kis Atika, igen csöndben van, úgyhogy valamin nagyon ügyködik.:)

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok! MEgjöttem az uh-ról, minden nagyon szuper, rendben van, és képzeljétek, már csak egy megvastagodott izmot láttak a szívében (néhány hete három volt) :D :D Aaaanyira boldog vagyok, a szonográfus szerint szépen kinőtte a babóka, most már szinte nem is kell foglalkoznom vele (Látod, Emma, nálatok is ugyanez lesz!!)
A bébike 20+5-nek felel meg, zárt a méhszáj és azt mondta, hogy szerinte a lepény sem vészesen van mélyen, nincs miért aggódnom. Olyan édesen feküdt, képzeljétek, a lábait felhúzta a füle mellé :shock: csak röhögtünk, hogy hogyan képes ilyen pózban feküdni. Szóval nagyon örülök, minden okés! :D

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, most pedig rohanok a bölcsibe, de még próbálok ma jönni!! Minden mai uh-snak nagy nagy drukkok!!
Poci: írtam privit! :D

Kép

Kép
bébike4

Pocak
:lol: :lol: :lol: :lol: elképzeltem a fejed, mikor az eladó mondta... hihi Valami ilyesmit gondolt ez a csajszi is: "teee hülye, van itt pocak, de nem nyeltem bálnát mint te :D:D:D:D " deháát akkor sem láttam ott semmit, neki viszont tuti már óriási :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bébike

szupeeeer hírek, örülök :) Akkor most már nem kell aggódni sem :P
Vendég

Sziasztok!

Csak a mai napot tudtam visszaolvasni:

emi: nekem is fáj a pocim, ha ülök semmi bajom, de ha kicsit állnom kell, vagy sétálni, akkor folyamatosan húz. Azért a magnéziumot kapkodom, de nem sokat ér. És még hol van a vége?

dodo: csatlakozom a többiekhez, nagyon jó a recis oldal! Mondjuk most hirtelen pont meme kókuszgolyóját csináltam meg tegnap, mert az pár perc alatt kész volt. Nagy sikere lett otthon!

Freya: nagyon érdekel a lakásügy, lemaradtam, kb. hányadik oldalon találom amit írtál? sajnos nagyon kevés időm van meló mellett visszaolvasni :oops:

niki: csak mások hsz-éből tudom, hogy jó hírt mondott a doki, nagyon örülök!

anyamaci: nekem szigorúan betartotta a kisfiam a 20. hetet a rugodosással, most már minden nap érzem, de csak kicsi mocorgás inkább, apa még nem érzi. tegnap a fülhallgatót odaraktam a pocira és az egyik kedvenc zenémet lejátszottam neki, akkor folyamatosan táncolt:)

edi: tényleg katasztrófa a helyzet az autósokkal itthon, én sajna nem is vezetek, mert a párom szerelmes az autójába és félnék, hogy bármi baja történik. Persze ő nem mondja, hogy ne vezessek, de én nem merek, esetleg országúton, de az más. Én váltogatni imádok :)

bibar: ne is mondd a fogdokit, én is voltam magándokinál és a nyálelszívó beszívta a nyelvem alatti kis izéket, alig tudta leszedni róla, utána hetekig ott lötyögött valami cafat (bocs ez gusztustalan).

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Bebike: szuper hirek, nagyon jo, hogy minden rendben van. Olvastam a pu-t mindkart irok is ra valaszt.

Edi: nem nyeltel balnat??? Mar faj a hasam a sok rohogestol.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

bébike: gratula!!!

Kép
zsani78

heni!
A recit beírnád a receptesünkbe is?? Mert itt nehéz visszakeresni!!
Drukk a holnapi UH-hoz!! Reméljük megtudjuk a nemét!

Edi!
Jót nevettem a sztorin!!
Amugy tesónak se látszott kb félidőig, hogy terhes. Mig nekem már akkor "nagy" hasam volt.

bébike!
Örülök, hogy jó híreket kaptál az UH-n!!

d.dodó

Pocak
:lol: :lol: :lol:
Valószínű a sok nevetéstől, de végre Boti is felébredt :D:D:D:D
Már vagy 15perce rugdalózik, szerencséjééére :P Vicces, mert néha annyira csiklandoz ahogy mocorog, hogy ugrálok össze vissza :lol: :lol: :lol: mint egy dagadék szöcske :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú Bébike!!!!!Ezek remek hírek!!!!!!!!!!!!!!!!4

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nekem most nagyon fáj a pocim! :(
Biztos nől az albérlet, de akkor is elég rossz.

d.dodó

Dodó
tudom milyen rossz... Nő az albérlet, tudod két napja nekem is ez volt, nagyon rossz érzés volt. Két nap max. és jó lesz, csak nőnek ezek a kis manófejek... :)
Vendég

edi!
Tudom...most be is vettem egy magne B6-ot.

d.dodó

Dóri, ma nekem is sokszor fájt.Ilyenkor ledőltem.Általában segít!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, jól eltünt mindenki....
Még fél óra és megyek haza :)
Képzeljétek kiderült, hogy nem is egér van itt fenn az álmeny.-en hanem nyest... Hoztunk kutyaszőrt, az elriasztja, remélem elmegy, és nem fogják bántani....
Vendég

edi: az nem jó, elég makacs állat és nehéz elűzni! itt a szigeten rengeteg van, tetőn bebújik és alig lehet elkergetni! (szerencsére nekünk be van építve a tetőtér, így nem fenyeget) kutyagumit szoktak elűzés gyanánt, annak áll.lag olyan erős a szaga, amit nem szeret. de lehet, h a szőr is be fog válni :shock:

Kép
zsani78

még akartam neked írni a múltkor (bár lehet, h Te ismered) a rab rábyval pont szemben van egy kismama bolt, ahol 100%-ban jó minőségű, magyar termékek vannak. akkor épp nem vettem semmit, csak egy percre beszaladtam, de úgy tűnt egész jó áraik vannak.

Kép
zsani78

Zsani
Oh, az nem jóóó... remélem elmegy magától is, mert egyébként sajnos fekete vége lesz...
2 percre dolgozom az üzlettől, a Raiffeisenben :D
Ma pl. ott vettem gatyót meg felsőt.... Olcsónak nem mondanám, a gatyó 10.990.- volt, a felső meg 7990.- :) A H&M nagyjából ilyen árban van, ott szoktam vásárolni, meg a 2in1-ban még :) de ezek most magyon bejövőőősek voltak :D
Vendég

Niki!
Hát én örülök, hogy leülni le tudok...nemhogy ledőlni. Ma még ilyenre nem volt időm! :( És még el se mosogattam, és még a fagyasztó sincs visszapakolva.

d.dodó

edi: ezt látod nem tudtam, legközelebb integetek :) amikor bent voltam én konkrétan nacit néztem és 8ért volt. ahhoz képest, h a c&a-ban 15volt a legolcsóbb, a kenguruban 21... nem folytatom. ez a másik kettő, amit te írtál micsoda? hol vannak? még nem hallottam róluk!

Kép
zsani78

megjöttem, de előre bocsi, nem leszek sokat

nincs a legjobb kedvem. Sőt...marhára padlót fogtam, és apa sincs itthon...:(

Babóca jól van, minden rendben, fejátmérője 5cm, placenta teljesen a fundusban tapad. Nem tudni hogy fiú e vagy lány. Neki volt feszülve a hátával a pocakom gerinc felöli részének. Aztán csak úgy tudta ezzel a szar géppel kimerevíteni, hogy nem látszott szinte semmi a gyerekből. Csak egy fél lábszár meg egy alkar. magyarul 2 pálcika...nagyon vártam hogy láthassam, és most nagyon nem érzem jól magam, hogy nem látthattam. :(

A púpommal el kell menjek sebészhez, majd ő mond rá a-t vagy b-t. A dokim szerint nyirokcsomó, és nem kell vele kezdeni semmit, de inkább mutassam meg hozzáértőnek.

Szóval amennyire vártam a mai találkozást babócával...most annyira rottyon vagyok.
Örülök, hogy minden rendben vele...csak már több mint egy hónapja nem láttam....:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Nagyon sajnálom!! :(
Nincs rá mód, hogy hétvégére bejelentkezz egy 4D-re valahova??

d.dodó

Dodó: Mód lenne....csak pénz nincs. Sajnos nem engedhetjük meg magunknak. A 6-ait is úgy spóroltuk össze. :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bebike: Örülök, hogy minden okés odabenn! Csak így tovább! Édes lehetett nagyon az a póz :D Már most igazi tornász Bébi.

Edi: miket nem írsz?! Dagadék szöcske?! Olyan csini kismami vagy szép pocóval, ne viccelj már!

Meme: sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a Babóca, de a lényeg az mégis az, hogy minden okés vele. Jól van, szundizik nagyokat és várja a nagy napot!
Tudom, nehéz. Pláne, ha régóta nem láttad, de erősítsen most az a tudat, hogy a legfontosabb az egészsége és azzal minden rendben van.
Naaaa, ne légy ennyire szomorú, jó? Nincs esetleg egészségbiztosítási kártyád vagy a párodnak, esetleg valakinek a családból? Mert vannak olyan helyek, ahol elfogadják, így visszakapod a befizetett pénzt.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme, sajnálom, hogy nem láthattad a babócát rendesen.Manorkának igaza van.Eg.pt kártyára sok helyen lehet csináltatni. Hátha.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

20 perc, és itt vannak apáék. :lol:

d.dodó

Manorka, Niki: Sajna, itt nem részesítik előszeretettel előnyben az Eg.kártyát...inkább kaja jegyet osztanak. Nem is ismerek olyat akinek lenne. :(

Most már rendben vagyok, csak egyszerre sok volt. Vannak más gondok is, aztán ma tetőzött azzal, hogy nem láthattam babócát. De már okés minden...

Nem tudtok olyan táblázatot, ahol fent van hogy mekkora fejátmérő, milyen idős magzatnak felel meg? a miénk 5cm, és azt mondta a doki, hogy pont 20 hetesnek felel meg. Pedig ma 21 hetes! Igaz, azt is mondta, hogy nem kell aggódni, változni fog, és egy hét simán belefér a határértékbe. Csak kíííváncsi vagyok:)

Ja, odaadta az AFP értékket. AFP: 65,5, MOM: 1,71. Állítólag az nagyon jó. :)

Ja, és multkor volt téma a cukiterhelés! Nekem 28-30 hetesen lesz...pedig sokatokkal egy országban élünk..mégis annyi eltérés van...és akkor legyen okos az ember, hogy mikor milyen vizsgálatra kellene menni...

Bébike: Gratula a jó hírekhez!! Az az egy is fel fog szívódni!! Minden rendben lesz!! Tényleg nagyon örülök!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: nagyon sajnálom, de ne szomorkodj! a fő, h jól van, minden rendben! 6-a már nincs messze, ott majd alaposabban szemügyre veheted :) egyébként most már a nagyobbik felén túl vagyunk, nemsokára szabad szemmel láthatjuk Őket :)

dodó: akkor nagy az izgalom! szép estét Nektek!

Kép
zsani78

meme: múltkor nem találtam, de edi elküldte és elmentettem:

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Kép
zsani78

poci: azt szeretném kérdezni, h mióta méred a pocidat? írtad, h napi 1cmt nőtt. én ma kiakadtam, ha elmegyek a tükör előtt röhögő-sírógörcs tör rám, komolyan mondom két nap alatt hatalmasra dagadtam pocakilag! mi lesz itt ilyen tempó mellett????? lehet reggeltől én is elkezdem mérni, kíváncsi lettem.

Kép
zsani78

Megérkeztek!!
Tuti benézek majd még, de csak lefekvés előtt!!

d.dodó

Zsani: Köszi szépen! :) Már én is elmentettem:)

Na akkor ezt nem értem.. A doki azt mondta, 50mm, pont 20 hetes. Na de! A táblázatban 21.héthez ír 49mm-t. Akkor most hogy is van ez?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: lehet, h az össz. eredményt nézve mondta, nem csupán a buksi alapján.

Kép
zsani78

Én is megjöttem :lol: :lol:

baba jól van,375 gr kb :lol: :lol: korának megfelelő cukiság :wink: :wink: :wink:

Meme
sajnálom hogy titkolózott a bébid :oops: :oops: jaj és mehetzs sebészetre,te szegény :oops: :oops: azért a lényeg hogy egészséges :wink: :wink:

Bébi
örülök a jó hireknek :lol: :lol:

Dodó
jaj de izgi,szép estét :wink: :wink:

én jövö héten megyek cukorra :oops: :oops:

Emi
ma nem telefonáltál véletlenül a doki rendelőjébe???

vqalakinek mondták hogy rendben Emilia :lol: :lol:

jaj most csak ennyi,megyek fürcsiztetni,

ja még azt akartam irni hogy mindig lennt érzem és kiderült hogy a lábikója már köldök felett van :lol: :lol: nem is éreztem még ott :wink: ja meg még azt mondta a doki hogy szülhetek természetes uton ha minden oké,de a hosszú vajudást nem engedi az előző csaszi miatt :oops: na most bekakiltam,eddig azt hittem ez is csaszi lesz :oops: :oops:

bibar

Bibar: gratu a kicsi bibarhoz! :D :D :D

Meme: ne bankodj, minden rendbe jon meglasd. A fontos, hogy babocad pedig jol van.

Zsani a kezdetek kezdetetol merem a pocakom. Eddig cm-ben 14 cm-t nott az atmero. Igy legalabb latom naponta cm-ben is hogy mennyit valtozott.

Dodo: de szuper, hogy megerkeztek! Most igy akkor meddig lesznek nalatok? vagy csak beugrottak de mar indulnak is tovabb?
pocaklako

poci: de jó! nekem eszembe sem jutott csak ma, ahogy kiakadtam a látványon. tényleg óóóóóriás lett!

bibar: :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Hű Bibar, ezek remek hírek!!!De jó!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én is itt, de csak egy gyors bejelentkezésre :D

Zalánnal is minden rendben! :D Méhszáj zárt, haematóma megint lényegesen kisebb mint amikor felfedezték :D Viszont nekem is ecsetelte a doki haskeményedés, bevérzés, vetélés stb rizikót :? Úgyhogy eddig is takarékon voltam, de most még jobban visszaveszek :? Még nem tudom, hogy miből, de majd próbálok :roll:
Ami gond, hogy nemcsak én látom és érzem gáznak a visszereimet, hanem a doki is elhűlt :cry: Combtetőig érő visszérharisnyát kell hordanom mostantól :cry: :cry: :cry: Én eddig azt vallottam, hogy szeretek terhes lenni, de mostmár kezd tele lenni a hócipőm az újabb meg újabb problémákkal :cry: A kényszerpihenő egy dolog, hogy gyakorlatilag alig tudok emberek közé menni, az is, de hogy most még a maradék nőiességemnek is annyi azt kicsit nehezen viselem, és sejtem hogy ez még messze nem a vége :cry: Tegnap itt volt Anyum, este már bőgtem neki egy sort... Azt hiszem ma folytatom :cry: Tudom, az a lényeg, hogy Zalán jól van, és próbálok erre koncentrálni, de basszus én is emberből vagyok és kezdem elveszteni a fonalat :cry:

Annyit lestem még meg, hogy Meme sajnálom :cry: Nem ugyanaz a gondunk, de nagyon megértelek :(
Bébike, Bibar! Örülök a jó híreknek!

Bocs, most húzok! Emmával holnap csajos napot tartunk, délelőtt megyünk Ringatóra :) Remélem kizökkent kicsit :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

[quote="pocaklako"]H írta:pocaklakouu Mercy, ez tenyleg ijesztoen hangzik...de csak miota baboca van a pocakban, vagy elotte is voltak?

Somloi reci...aaaaaa.....lokjetek.... :lol: :lol: :lol:

előtte nem voltak rémálmaim :( ....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok!

valaki irta az allergiát...nekem is van :D virágkötö a szakmám, és sokáig dolgoztam is benne aztán elvadúltam a művészi ágon az pedig nem biztos megélhetés igy abbahagytam. DE :D az összes létező virágporra allergiás vagyok :oops: 100as zsepivel mentem minden reggel dolgozni :lol: hobbim pedig a lovaglás. oda is 100as zsepivel mentem :lol: a szénát nem birtam...

Edi: vicces helyzet lehetett :lol: én is mindig igy járok egyébként...
oriáspocak fórum :lol:

Heni: gyógyúlj gyógyulj !!!

Bébike: grat a jó hirekhez :D

Sakura: lakás téma. (röviden leirom mert nem tom hányadik oldalon van) megvettem a lakást. ott albérlő lakott, aki nem fizetett. de egy anya apa egy totyogós kisfiúval, és az anyuka óriáspocakkal :(
hivatalosan nem lehetett őket kilakoltatni de a tulaj bepörgött h nem fizetik se a rezsit se lakbért igy közölte h mentek és kész...
azt mondták mennek ha találnak másik albérletet, it a kerületben,ahol 20max amit fizetni kell és nincs kaukció. na itt ilyen nincs. :evil: én vállaltam h kifizetem a kaukciót csak menjenek...
kifizettem 50.ezret, kimentek a lakásból. De nem mentek el :shock:
ott aludtak a lépcsőházban... :( szőrnyű volt.

új fejlemény az ügyben h ma kiderült több mint 600.000ft tartozásuk van rezsiben :shock: :shock: :shock: a régi tulajon hajtják ugye be,aki ezt nem türi. megkereste őket, és a csajszi sirva könyörög h csak a gyerekit ne vegyék el ki fogja fizetni a tartozást és elmennek a lépcsőházból... döbbenet komolyan ez a felelőtlenség!

Dodo: nekem is sokat fáj a pocim... de adjuk a teret a manóknak :D
had lubickoljanak ...

Meme: örülönk h minden rendben, mi is igy jártunk. nem láttunk sokat,de tudtuk h minden rendben. ÖRÜLNI TESSÉK :D
azt meg mi sem tudjuk mikori babó. egyik doki ezt mond másik azt. plusz minusz egy hét... mit számit :D

zenét hallgattam du.kicsit jó hangosan :oops: és ezt muszáj megmutatnom manó valamilyét úgy kidugta :shock: :D azóta is ilyen formálya van a hasamnak :lol: :lol: tetszett a zene és odatolta magát h jobban hallja, v pont nem tetszett és a popsit tolta ki :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?