Sziasztok!
valaki irta az allergiát...nekem is van
virágkötö a szakmám, és sokáig dolgoztam is benne aztán elvadúltam a művészi ágon az pedig nem biztos megélhetés igy abbahagytam. DE
az összes létező virágporra allergiás vagyok
100as zsepivel mentem minden reggel dolgozni
hobbim pedig a lovaglás. oda is 100as zsepivel mentem
a szénát nem birtam...
Edi: vicces helyzet lehetett
én is mindig igy járok egyébként...
oriáspocak fórum
Heni: gyógyúlj gyógyulj !!!
Bébike: grat a jó hirekhez
Sakura: lakás téma. (röviden leirom mert nem tom hányadik oldalon van) megvettem a lakást. ott albérlő lakott, aki nem fizetett. de egy anya apa egy totyogós kisfiúval, és az anyuka óriáspocakkal
hivatalosan nem lehetett őket kilakoltatni de a tulaj bepörgött h nem fizetik se a rezsit se lakbért igy közölte h mentek és kész...
azt mondták mennek ha találnak másik albérletet, it a kerületben,ahol 20max amit fizetni kell és nincs kaukció. na itt ilyen nincs.
én vállaltam h kifizetem a kaukciót csak menjenek...
kifizettem 50.ezret, kimentek a lakásból. De nem mentek el
ott aludtak a lépcsőházban...
szőrnyű volt.
új fejlemény az ügyben h ma kiderült több mint 600.000ft tartozásuk van rezsiben
a régi tulajon hajtják ugye be,aki ezt nem türi. megkereste őket, és a csajszi sirva könyörög h csak a gyerekit ne vegyék el ki fogja fizetni a tartozást és elmennek a lépcsőházból... döbbenet komolyan ez a felelőtlenség!
Dodo: nekem is sokat fáj a pocim... de adjuk a teret a manóknak
had lubickoljanak ...
Meme: örülönk h minden rendben, mi is igy jártunk. nem láttunk sokat,de tudtuk h minden rendben. ÖRÜLNI TESSÉK
azt meg mi sem tudjuk mikori babó. egyik doki ezt mond másik azt. plusz minusz egy hét... mit számit
zenét hallgattam du.kicsit jó hangosan
és ezt muszáj megmutatnom manó valamilyét úgy kidugta
azóta is ilyen formálya van a hasamnak
tetszett a zene és odatolta magát h jobban hallja, v pont nem tetszett és a popsit tolta ki