Sziasztok!
Emi: nagyon korán keltél ma. Sajnálom a poci feszülést, de remélem, már jobban érzed magad. Ha tudsz, akkor aludj egyet napközben is.
Növögetnek a Babócák, gondolom most ezért van elég sokunknál ez a feszülés.
Poci: Szegény Párod, mert így még aludni sem tud. Te pedig ne izgulj, biztosan minden rendben lesz.
Most olvasom, hogy kész az autó. Uhhhhh, jó sokba került, de legalább biztonságban tud útra kelni Apa. Én azért tuti szólnék a szervíznek, hogy elfelejtették kicserélni, ők a szakemberek.
És most károtok lett. Nem tudom, mennyibe került volna ott a szervízben ezt megoldani, de időben meg mindenképp csúsztatok.
Na, de a lényeg, hogy megoldódott és nincs nagyobb baj.
Zsani: akkor lehet, hogy Te írtad már korábban ezt a frissítéses problémát. Idegesítő.
Köszönöm, hogy utána jársz a felkészészítőnek. Esetleg ha tudsz be is írathatsz minket előre. Mert a telefont nem nagyon szeretik felvenni.
Megírom priviben a nevem, gondolom túl sok adat nem kell hozzá. Terhességi hetekben meg kb.1 héttel különbözünk.
Niki: igen, nagyon cuki a napozó, én is vadásztam már rá, a napokban kell megérkeznie.
Minden UH-osnak megy a drukkkkkkkkkkkkkk!
Bébike: mire végig olvasom a mai termelést, Te már biztos írod, hogy mi is volt az UH-on.
Meme: Megy Neked a "muti mid van" drukk!!!!!!
Dodó: akkor kereshetem a csajos hsz-ed
Bocsi! Bár akkor meg d76 Dóri-ról maradtam le.
Pedig már furdalt a kíváncsiság, hogy hogy lett ripsz-ropsz látható, ha nem is mentél most dokihoz. Köszi a felvilágosítást!
Képzeld, tegnap este még lefekvés előtt kínoztam magam a recis topicban. És annyira éhesen mentem aludni, hogy csak na..... Rájöttem, oda csak napközben lehet betérni
A spenótos sonkás leveles tészta az valami frenetikus ötlet, ki is fogom próbálni hamarosan.
És nagyon köszi Neked, hogy ilyen sok szupi receptet teszel fel. Ügyi vagy nagyon!
Laptető
d76 Dóri: akkor Neked gratu a kislányhoz!
Edi: mire bukkantál?! Hízlalsz minket? Én is ezt szoktam nyammogni, azaz a normál zabfalatokat. Most kénytelen leszek felkutatni ezt a csokis fajtáját
Mert néha annyira kívánom a csokit, de nem tudok megenni mondjuk egy-két kockánál többet a kedvenc Milkámból, mert utána rossz a gyomrom. Így ilyen kis trükkökkel szoktam enni, mint pl. túró rudi, de akkor ez lesz a következő
Nyammmmmmmmmm.
Kocsi témában engem is nagyon felháborít, hogy nem tudnak odafigyelni a másikéra az emberek. A miénket sok ajtó rányitás van. Pedig mi annyira vigyázunk mindig.
Terepjáró
Csak azzal meg parkolni nehéz a belvárosban, meg mondjuk bevásárló kp-nál.
Poci, Niki: miért törnétek össze az autót? Nem szabad félelemmel kimenni az útra. Bízni kell magatokban és gyakorolni, aztán megy mint a karikacsapás! Mi nők sokkal jobban tudunk az autóra vigyázni, mint a férfiak! Nekem 15 éve van jogsim és azóta járok autóval is. Elején kis 126-os fiattal jártam és később egyre nagyobb autókba ültem át. Még merci kombit is vezettem utánfutóval, meg kisbuszt is. A lényeg, hogy meglegyen a bízalom bennetek, persze szeretni kell a vezetést is.
Hajrá lányok!