Új privát üzeneted érkezett!

dodó: köszönöm! akkor nekiállok, győzött rajtam a kívánalom :)

Kép
zsani78

ti láttátok itt jobbra a reklámot?óperencia bölcsöde 77ezer!!!!!!/hó atyaég! :twisted:

Kép
zsani78

Dodó
tuti számolod.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: az en autom is kotetszurke metal...frankon latszik rajta a karcolas....

Zsani: jo dagasztast..majd legyszi kepet kerunk a csigarol, hogy milyen lett.
pocaklako

edi!
Ezt már én magam se hiszem! :lol:

d.dodó

Pocak
közös dolog az életünkben, még az autónk is egyszínű :D:D :lol:
Vendég

Edi: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Sziasztok!

Emi: nagyon korán keltél ma. Sajnálom a poci feszülést, de remélem, már jobban érzed magad. Ha tudsz, akkor aludj egyet napközben is.
Növögetnek a Babócák, gondolom most ezért van elég sokunknál ez a feszülés.

Poci: Szegény Párod, mert így még aludni sem tud. Te pedig ne izgulj, biztosan minden rendben lesz.
Most olvasom, hogy kész az autó. Uhhhhh, jó sokba került, de legalább biztonságban tud útra kelni Apa. Én azért tuti szólnék a szervíznek, hogy elfelejtették kicserélni, ők a szakemberek.
És most károtok lett. Nem tudom, mennyibe került volna ott a szervízben ezt megoldani, de időben meg mindenképp csúsztatok.
Na, de a lényeg, hogy megoldódott és nincs nagyobb baj.

Zsani: akkor lehet, hogy Te írtad már korábban ezt a frissítéses problémát. Idegesítő.
Köszönöm, hogy utána jársz a felkészészítőnek. Esetleg ha tudsz be is írathatsz minket előre. Mert a telefont nem nagyon szeretik felvenni.
Megírom priviben a nevem, gondolom túl sok adat nem kell hozzá. Terhességi hetekben meg kb.1 héttel különbözünk.

Niki: igen, nagyon cuki a napozó, én is vadásztam már rá, a napokban kell megérkeznie.

Minden UH-osnak megy a drukkkkkkkkkkkkkk!

Bébike: mire végig olvasom a mai termelést, Te már biztos írod, hogy mi is volt az UH-on.

Meme: Megy Neked a "muti mid van" drukk!!!!!! :)

Dodó: akkor kereshetem a csajos hsz-ed :D Bocsi! Bár akkor meg d76 Dóri-ról maradtam le.
Pedig már furdalt a kíváncsiság, hogy hogy lett ripsz-ropsz látható, ha nem is mentél most dokihoz. Köszi a felvilágosítást! :)
Képzeld, tegnap este még lefekvés előtt kínoztam magam a recis topicban. És annyira éhesen mentem aludni, hogy csak na..... Rájöttem, oda csak napközben lehet betérni :D
A spenótos sonkás leveles tészta az valami frenetikus ötlet, ki is fogom próbálni hamarosan.
És nagyon köszi Neked, hogy ilyen sok szupi receptet teszel fel. Ügyi vagy nagyon!
Laptető :D

d76 Dóri: akkor Neked gratu a kislányhoz! :)

Edi: mire bukkantál?! Hízlalsz minket? Én is ezt szoktam nyammogni, azaz a normál zabfalatokat. Most kénytelen leszek felkutatni ezt a csokis fajtáját :D Mert néha annyira kívánom a csokit, de nem tudok megenni mondjuk egy-két kockánál többet a kedvenc Milkámból, mert utána rossz a gyomrom. Így ilyen kis trükkökkel szoktam enni, mint pl. túró rudi, de akkor ez lesz a következő :) Nyammmmmmmmmm.
Kocsi témában engem is nagyon felháborít, hogy nem tudnak odafigyelni a másikéra az emberek. A miénket sok ajtó rányitás van. Pedig mi annyira vigyázunk mindig.
Terepjáró :) Csak azzal meg parkolni nehéz a belvárosban, meg mondjuk bevásárló kp-nál.

Poci, Niki: miért törnétek össze az autót? Nem szabad félelemmel kimenni az útra. Bízni kell magatokban és gyakorolni, aztán megy mint a karikacsapás! Mi nők sokkal jobban tudunk az autóra vigyázni, mint a férfiak! Nekem 15 éve van jogsim és azóta járok autóval is. Elején kis 126-os fiattal jártam és később egyre nagyobb autókba ültem át. Még merci kombit is vezettem utánfutóval, meg kisbuszt is. A lényeg, hogy meglegyen a bízalom bennetek, persze szeretni kell a vezetést is.
Hajrá lányok!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

manorka!
A spenótos sonkást pont nem én tettem fel, hanem pocak!! :P
Ugy látszik neked nem kimaradnak részletek, csak a kismama agyad tráfál meg! :lol:

d.dodó

Hű mennyit írtatok :shock:
Mi elaludtunk reggel... Kávé közben már öltöztem, hogy időben beérjünk a bölcsibe... Sajna állandósultak újra a reggeli rosszullétek :? Most tértem kicst magamhoz :roll:

Meme, a HOVA tablettára gondolsz? Nem tudom, hogy lehet-e terhesen :roll: elvileg csak gyógynövény alapú, de most ugye az se mindegy hogy azokbólmi és mennyi :? (Gábor szedte egyébként régebben egy ideig, de nem az alvás-gond, hanem a sok stressz miatt :?)

Niki! De jó, hogy ilyen rendi volt a dokid! Biztos minden rendben lesz! Én is szeretnék jó híreket kapni ma...
Nekem a sok kéretlen spam megy az agyamra a wiw-en :evil: tegnap kaptam egy állásajánlatot: erotikus masszőr :lol: asszem az UH képemig nem jutott a hülye kis picsa, aki küldte :lol: :evil:

Mia, köszi a diós tippet! Kicsit húzós az ára :? Anyum tegnap a bio krómot mondta – arról van vkinek tapasztalata?

Edi, Boti huncut fiú, de azért nem ennyire :lol:
Gábor ismondja időnként, hogy itthon hammer kéne az utakra :lol:

Poci, köszi a recit :D Párodnak jó utat! Hozhatna egy kis olasz napsütést :P Jajj olvasom a kocsit :? Remélem hamar megoldódik!!! Jajj na elértem idág: nagyon sajnálom :(

Csipet, jó hogy jöttél :D Grarula a mocorgáshoz :P
Asszem nekem legalább annyi jutott, hogy Zalán viszonylag aktív baba, sokszor bejelentkezik, ha kérem, akkor meg mindig :P Így legalább ezen nem kell aggódnom :P

Jesszus Freyja! :shock: Nem is tudok mit mondani :cry: De szerintem se tehetsz többet mint eddig meg amit írtál :? :(

Fóka! Zalánnak mielőbbi jobbulást! Küldöm a gyógypuszikat! :)

Emi, nekem a MagneB6 nem igazán vált be :? Manorka is írta már korábban. Én is a magnézium citrátot szedem: sokkal hamarabb, jobban felszívódik és sokkal olcsóbb is :oops: Recept nálkül kb 340 HUF a 10 db, recepre ugyanez kb 140 :wink:

Dodó! Sóskára fáj a fogam nekem is :D Csinálok is holnap:D

Anyamaci, most hogy kérdezted, én mostanában nem álmodok :shock: Vagyis bizti álmodok, de nem emlékszem semmire :?

Zsani, még nem csináltam kézzel :oops: én ahhoz lusta dög vagyok :oops: De elvileg ugye kézzel tudsz dagasztani, meg utána simán keleszteni, főleg ha sütőben csak 30-40 fokra teszed :wink: De ebben lehet, hogy Dodó jobban tudna segíteni, én csak lelkes amatőr vagyok :lol:
Na látom már túl is vagytok a témán :lol:

Kezdek éhes lenni... Ja merthogy 1 órája csak visszaolvasok :shock: :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poci, hát igen a munkához jó kocsi kell, az tuti.Csak kiakasztó, hogy egy újjal is ekkora baj lehet.:(
Edi, te jó ég!!!!Ez akkor megint a kisváros előnye, szerencsére még semmilyen attrocitás nem érte a kocsinkat eddig. Be is vagyok tojva,ha bemegyünk vele Pestre.És én olyankor sosem vezetek.
Manorka, azért mert én már kétszer is baleseteztem.Egyszer bent Pesten belémdurrantottak.Szerencsére nem lett nagy baj, csak gáz volt, hogy a pasi nem ismerte el a felelősségét. Én váltottam sávot ez igaz, de ő pedig nem 50-el ment,ami a megengedett.Különben meg tudott volna állni. Szóval gáz volt. Másodjára pedig egy rohadt fácán miatt a csúszós úton az árokban egy fán kötöttem ki. A kocsi totálkár lett, nekem nem lett bajom,a rohadék kinyiffant. Szuper!!!És épp a lánybúcsúmra igyekeztem. :cry: :cry: Szóval nem vagyok valami jó sofőr,ezen esetek óta teljesen elment az önbizalmam a vezetéstől. Vezetek persze, csak nagyon óvatosan, és nem Pesten.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss, miért???Nem is értelek!!!Van akinek bejön a pocak!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nekem van jogsim, de nem vezetek :? A vezetéssel nincs gondom (ezt nemcsak én állítom :lol:), de parkolni nem tudok :oops: max 2 kamionnyi helyre :oops: :lol: Parkolás nélkül meg ugye sehova se érdemes elindulni :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Hát jobban keresnék az tuti :twisted: De hát saaaaaaaajnos én nem szexelhetek :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Én most lettem szarul! :( Valószinű a pocaknak elég volt, hogy reggel óta talpon vagyok, főzök, fagyasztót olvasztok le.

De miért van az, ha egy pasinka fáj a torka, akkor már meg akar halni, és fekszik. Nekem mikor fájt a torkom, akkor természetes volt, hogy mindent ugyanugy meg kell csinálnom...fel nem ajánlotta volna, hogy feküdjek le aludni. :evil:

d.dodó

Barbuss, tudtam, hogy csak ez az akadálya!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss
Erotikus masszőr haha :lol: :lol: :lol: na igen, a pocakot biztos nem vetet észre a csaj... :lol: :lol: :lol:

Niki
uff, akkor klassz kis élményeid lehetnek :S Érthető, ha nem akarsz vezetni.

Részemről állítólag úgy vezetek mint a pasik, legalábbis az oktatóm anno ezt mondta. Koppkopp apukámra hasonlítok ebben, és semmivel nincs gondom, egy dologgal csak, a pici autókkal... :oops: azokat nem bírom, egyszerűen nem érzem annyira picik, és nem is vezetem őket. Az első kocsim egy Daewoo Matiz volt friss jogsival, hihi na 2hónapig volt meg, mert halálfélelmem volt benne... csak a nagy , de jóó nagy kocsikat szeretem, azokkal semmi bajom :D Még a parkolással sem, Anyukám mondja mindig, hogy kicsim, látszik, hogy fiúnak vártunk.... :)
Vendég

Nekem nincs jogsim, de a kicsi kocsikban nekem is halálfélelmem van! Sokáig Trabija volt Atinak...hár nem szerettem, de csak arra futotta akkor.
Bezzeg apuék Ford Ranger-ét imádom!

d.dodó

Csajok, en osztom Niki velemenyet. Nekem is volt egye eleg nagy belesetem, akkor meg jogsim sem volt, nem en vezettem. Marhara felek, ha vezetek kiegyenesedett nyakkal, izzado tenyerekkel markolom a volant... :lol: :lol: :lol: Es ha Apa vezet en a masik oldalon nyomom a kepzeletbeli feket, de tokig. Annyira gaz vagyok, de elismerem, hogy a vezetest nem nekem talaltak ki. Minden mast bizz rad, de volan moge ne ultess... :lol: :lol: :lol:
Ha mar vezetnem kell, inkabb a kicsi kocsikban erzem magam jol, annak ellatok az orraig.

Barbuss: jo kis allas..szexmasszor.. :lol: :lol: :lol: :lol: Parkolas: ha vegkepp bajban vagyok, akkor megkerek egy pasit, hogy ugyan parkoljon mar le az autoval, vagy huzza ki a parkolobol. Nincs mit szegyenkezni rajta, ha nem igy oldanam meg, ott sirnek amig Apa ertem nem jon.

Csajok: meg egy dolgot szerettem volna irni: ejszaka mar tobbszor arra ebredtem, hogy majd szetmarom a cicimet, ugy viszket, nalatok hasonlo....napkozben semmi gaz vele, kenem rendszeresen, kimondottan terhes kremmel repedes ellen.
pocaklako

Edi
leirnád nekem priviben hogy kell olyan picassót létrehozni amin te a rucikat tetted fel??nekem is van egy csomó fiú lány ruhám amit először ide raknék fel utánna a vaterára :wink: :wink: :wink: köszi :lol: :lol:

Pocak
hú nem volt olcsó :shock: :shock:

Barbuss
nekem sem az erősségem a parkolás,de azért megyek autóval,csak sok helyen jóóó nagy parkolo helyet keresek :lol: :lol: :lol:

Dodó
a pasik mindig rosszabbul tűrik a betegséget,a génjeikben van hogyha betegek nyafognak :wink: :wink:

na megyek készülődni,mert ha felkelt Olivér viszem palotára a nagyiékhoz,aztán megyek az uh-ra :wink: köszi a drukkokat,remélem minden oké odabennt!!

bibar

Dodó: jól van nnnnnnnnaaaaa :oops: :lol: mentségemre szolgáljon, hogy este 11 körül nézegettem és a legtöbb recit Te tetted fel. Akkor Pocinak szólt az előző hsz-em :)

Niki: sajnálom a két balesetet. Biztosan azért nehéz így újra és újra a kocsiba beülni, ezt nem kétlem. De bármelyik eset bárkinél előfordulhat, ettől még jó sofőr vagy! Na, de nem akarok én erőszakosnak tűnni, érthető, hogy rossz élményt hagyott benned.

Barbuss: erotikus masszőr :D Hihetetlen, hogy már mit ki nem találnak és pláne így iwiwen keresztül küldik?!

Edi: hihi :) Neked tényleg valami jó nagy terepjáró kell :D Botinak vettél már valami ilyesmit?
Nekem is azt mondta a vizsgabiztos, hogy egyetlen egy gondja van, túl gyorsan megyek, mintha nem tanuló lettem volna. Nem féltem, mert kiskorom óta jöttem-mentem Apukámmal autóval (ő autókkal foglalkozik a mai napig). És alig vártam már, hogy legyen jogsim, autóm. Kopp-kopp, nekem sem volt még semmi balesetem. Mióta Nóri van, azóta óvatosabban megyek, mert ilyenkor sokkal jobban vigyáz az ember önkéntelenül.
Párom meg aztán igazi autó imádó, folyton le akarja cserélni az autónkat valami erősebbre, de nem engedem :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Poci, elképzeltelek :lol: :lol: :lol: hát lehet, hogy kint segítőkészek, de ha itthon megkérek vkit akkor az beül és elhajt a kocsimmal nemhogy segítene :? tudom, negatív vagyok, de nem merném egy vadidegennek átengedni a kocsit :? :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Cici viszketés most nekem sincs... de volt egy időszak 1-2 hete, hogy vörösre vakartam magam, bár nekem a felkarom viszket mint a fene :shock:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

bibar!
Hát már rég rájöttem, hogy egy szülést egy pasi se bírna ki.

pocak!
Nekem cici nem viszket. Viszint reggelente ahogy fekülök/felállok, ugy elkezd fájni hogy csak na. Szép lesz ha még nőlnek. :shock: És mi lesz még tejbelövelléskor...bele se merek gondolni.

d.dodó

sül az első adag csigabiga :) remélem finom lesz, mert nagyon jól néz ki!

parkolni én sem tudtam eleinte, de amikor még kezdő sofőr voltam, éjjel volt, h lementem és gyakoroltam a környéken. ha mentem valahova és nem láttam biztonságosnak, inkább megálltam két utcával arrébb, ahol biztonságos volt :oops: azóta mindennap vezetek, így belejön az ember! az biztos, h félve nagyon nehéz vezetni! az első kocsikat, amiket vezettem a párom hozta haza a cégtől és ha egyedül mentem vhova remegett kezem-lábam! ez szerencsére hamar elmúlt, pláne mikor saját kocsiba ültem!
egy balesetem volt: piros lámpánál álltam, egy barom száguldott, kanyarodott és belém jött. sajna az én oldalamon, így nem tudtam kiszállni és otthagyott. szemtanú volt, rendőrt hívtunk, pechemre lopott kocsi volt, biztosító nem fizetett. cascom volt, de 50ezer önrészt buktam (500ezer volt a kár) a kocsim egy hónapos volt, és születésem napján, születésem percében történt.... szerencsére ennyivel megúsztam!

asszem kivehetem a csigát!

Kép
zsani78

Barbuss: hat tudo elotte kinezek egy szimpi pasit, ha kell varkozok ott egy jo fel orat is. Akarkinek nem adom..de altalaban latjak rajtam, hogy mennyire bena vagyok, es megesik a szivuk rajtam, hogy ennek meg a kocsijat sem erdemes ellopni... :lol: :lol:

Manorka: a toltott leveles teszta az en recim, ott kullog Dodo remekmuvei utan. Olasz recept, de a jo benne, hogy elrontani nem lehet. Ha megcsinalod egyre vigyazz. A spenotot iszonyuan csavard ki, ha megforraltad utana, amennyire csak tudod, kulonben elaztatja a tesztat. Ez nem tudom benne van-e a reciben.

Akkor csak en viszketek egyenlore.....

Barbuss: neked meg a felkarod...hat az hogy lehet, lehet alapbol most szarazabb a borod, nekem az arcom nez ki nagyon gazul, annyira szaraz..

Bibar: megy a drukk..hat persze, hogy minden rendben lesz veletek..mashogy nem is lehetne :D
pocaklako

Zsani: ez a Barbuss fele recept? Nagyon kivancsi vagyok ra...
Parkolas: a mai napig feluton leprakolo, a masik felet gyalog teszem meg, ha nem biztonsagos a parkolas... :D :D :D
es meg mindig eskuszom a buszra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

jaj még azt felejtettem leirni hogy tegnap voltam fogorvosnál,egy ujat próbáltam ki,árban jó volt de képzeljétek a nyálszivót annyira odanyomta hogy tegnap már tökre fájt a szám,mára meg egy óriási seb van rajta,mint egy herpesz...ku... jól nézek ki,soha nem volt herpeszem :twisted: :twisted:

bibar

Huuu Bibar....probaltad oblogetni? Herpeszre, vagy aphtara nagyon jo a klionos ecsetelo, ha belso a seb. Ha kulso sima herpeszre valo krem...de igy hogy pocis vagy nem tudom, hogy ezeket lehet-e hasznalni. Esetleg kamillaval vagy gligosepttel oblogess. Marhara tud fajni egy ilyen seb.. :roll:
pocaklako

sziasztok,

..én is megsütöm a csigát...csak nekem rendes élesztőm van...abból mennyi kellhet? ...mondjuk én doki után és kismamajóga előtt állok neki, így a jóga alatt lesz ideje megkelni...mert kenyérsütőt se használok. van, de bazi nagy és a félkonyhát elfoglalja...
....de lehet mégiscsak kéne, mert kenyeret is klne sütni:)

...én 3 éves korom óta vezetek :D ...és azóta is imádok...bár akkor még csak a kormányt tekertem, apu ölében :D ....

ciciviszketés nálam, arra is azt a balmot ajánlom, amit a pocinövésre ajánlottam, emma után szabadon :D

poci köszke a kielégítő választ az árubeszerzésre...nem gondoltam volna :shock:

....éééés már KIFELÉ MEGYEK AZ IDŐBŐL :D

..még akartam valamit, de elfelejtettem, nem emléxem mivel volt kapcsolatos

dodo: jó somlói recit nem tudsz? az a szerelmem

:D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

megvan, mit akartam, szal én nem zöldeket, én szörnyűségeket álmodok folyamatosan...és már nagyon nyomaszt.... :(

Mercy

mercedes79
Győr

csajok: ezt a csigát kötelezővé teszem!!!!!!!!!!!!!!!! ilyen finomat még életemben nem ettem ÉS ÉN SÜTÖTTEM :lol: :lol: mondjuk két embernek elég a fele, mert elég sok lesz. igaz a párom még nem evett, ebéd után szuszókál, de mikor a tepsin volt nyalta a száját :) max. átmegyünk du barátokhoz és viszünk nekik is! fotót mindjárt rakok csak ezt befalom és kezet mosok :)

barbuss: 1000 köszönet a receptért!

mercy: ez a mennyiségű élesztő pont 500gr liszthez való egy zacskónyi adag, a ráírtak alapján, így gondolom a frissből is annyi kell, amennyit sütéskor ált. fél kiló liszthez írnak. na, ezt jól elmagyaráztam, remélem ti értitek :lol:

Kép
zsani78

Merci!
Vonalzód szerint "mégcsak" holnap leszel 20 hetes, igy holnapig még nem kifele mész az időből. :P
Somlói recim nincs.

pocak!
Miért írod, hogy "ott kullog" a recid az enyém mögöt....nem csak én rakhatok fel. :P Sől, nagyon is várok ujabbnál ujabb reciket, amiket én is kipróbálhatok.
Pl azt a sajtos pennetésztás recidet hamarosan ki is fogom próbálni.

d.dodó

az élesztőt nem értem :D ...de majd rákeresek a neten...

dodo kérem: a vonalzómon lévő szöveg:
már csak 19 hét és hat nap a születésemig....

...ez visszafelé számol....kedd a fordulónapom :D

Mercy

mercedes79
Győr

Bibar, sajnálom :(

Zsani, örülök, hogy jó lett a csiga :D Nem az én érdemem, azért is tettem be a linket ;) Én nem vagyok gyakorlott és még nekem is elsőre sikerült :D Hétvégére egy croissan receptet néztem: ha bejön, akkor azt is felteszem ;)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Kép ez egy tepsi, ami picivel több, mint a fele

Kép közeli

Kép
zsani78

Sziasztok!

Látom van termés bőven....

Poci! Szegénykém, a párod mai autós kálváriája tényleg elég húzós....

Ciciviszketés: ne is mondd....
Nekem sajnos alapból van valami allergiám. Kb. két éve kezdődött és a nyári időszakot leszámítva viszketek. Talán most végre megfogtuk a dolgot, mert lecseréltük a paplanunkat és kicsit jobbnak tűnik a helyzet.... (kopp kopp kopp.... még csak 2 hét telt el, úh. nem élem bele magam).
Bármelyik testrészem képes elkezdeni viszketni és ha megvakarom, akkor piros "hurkás" lesz, ha nem, akkor egyszerűen akkora önfegyelmet igényel a dolog, hogy fizikailag "fáj", hogy nem nyúlhatok oda....
Általában azért ha ébren vagyok megfegyelmezem magam, és én is éjszaka szoktam arra ébredni, hogy véresre vakartam pl. a lábszáram....
Volt olyan, hogy éjjel már zokogtam kínomban, mert annyira idegbajos voltam attól, hogy megvakarom itt, elkezd viszketni amott hogy se aludni nem tudtam, se semmit kezdeni magammal....
Ultragáz.

De (ahogy már írtam) mostanában jobb a helyzet, viszont a cicim továbbra is nagyon tud viszketni....

És ami talán javít a helyzeten:
Én azt tudtam kitalálni, hogy ha vakarózásra ébredek, akkor vastagon bekenem azt a részt kamillás testápolóval, kitakarózom (elég jó hűvös a hálószobánk) és hagyom a levegőn beszívódni, addigra kb. meg is nyugtatja a bőröm a testápoló....
(Ha kipróbálod, akkor szerintem ilyen esetekre ne a nagyon "zsíros" pocakos krémet használd, hanem inkább valami nyugtatót.... kamilla, aloe vagy hasonló!!!)

Na ennyit a "rühességemről"... :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

meci!
Ja, oké!! :) Akkor grat a 20. héthez!! :P

Zsani!
Ez irtó jól néz ki!!!

d.dodó

Dóri, én is tudok ennyire viszketni :shock: Van, hogy magamban puffogok meg tekergek meg hol itt vakarózom, hol ott :lol: ez nálam télen (gondolom a fűtés miatt) alapból rosszabb, de most a terhesség alatt ultragáz :shock:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani...ez nagyon nyami......hu igazan kinaltatja magat...ha nem lennek egyedul itthon meg is sutnem. De igy..csak befalom az egeszet :D :D :D

Dodo: csak vicceltem a reci vegett :D :D
Az az igazsag, hogy szinte minden recit fejbol csinalok az ilyen tesztafeleket (nem sutiket!) es altalaban nincs leirva, de ha ugy jon mindig egy aktualis azt leirom..de amugy meg eleg lusta vagyok, hogy leirjam oket mindig magamnak.

Mercy: milyen szornyusegeket almodsz?
pocaklako

poci: ne akard tudni, rájuk gondolok, kiver a víz....és persze ezeket az álmaimat nem felejtem el....

Mercy

mercedes79
Győr

Ááááááááááááá ez a csiga igazán övön aluli!!!
(Belecsorog a nyálam a billentyűzetbe....)

Mercy: Nekem a kolléganőm szokott somlóit gyártani, ami sztem nagyon finom. Nemrég elkértem a receptet, mindjárt megnézem hátha itt van valahol még a táskámban... :)
Ha megtalálom felteszem!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Huuu Dori, ha ilyen hurkak jonnek rajtad elo, az allergia tenyleg..kellene egy allergiaprobat csinaltatnod, ott kiszurik, hogy mire vagy allergias. Hazipor vagy poratka...Na nalam nem ennyire rossz a helyzet, azt gondolom alapbol a terhesseg miatt ahogy huzodik a borom azert viszket.
pocaklako

poci nyisd az ablakot :lol: :lol:
azért vagyok nagyon büszke, mert nem nagyon tudok sütni :oops:
ill. régen tudtam, aztán sokáig egyedül éltem és leszoktam róla. a férjem viszont nagyon édesszájú, így örül, h most újra tanulok! csak sajnos nagyon sz.r a sütőnk, így mindíg félek, h nem lesz jó. kíváncsi vagyok ehhez mit szól, már mocorog az ágyban :)

barbuss: igen, böngésztem már az oldalt finomságok után! nekem akkor is a TE nevedhez fog fűződni :lol:

Kép
zsani78

Huu Mercy, ez tenyleg ijesztoen hangzik...de csak miota baboca van a pocakban, vagy elotte is voltak?

Somloi reci...aaaaaa.....lokjetek.... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

dóri: ez tuti vmi allergia! meg kéne nézetni, h elkerülhesd. lehet, h az ágynemű van olyan anyagból, amit nem bírsz és azért leszel jobban, mert kitakarózol... vmi antiallergén szettet kéne beszereznetek.

Kép
zsani78

Barbuss! És Te voltál vele valami dokinál? Én már két bőrgyógyásznál is jártam és leginkább semmit sem találtak. Se pollenek, se semmi hasonló.
Úh. a végkifejlet az volt, hogy bármi lehet (étel, mosószer, ágy / nemű, ruha, kozmetikum, akármi....).
Meg kellene csináltatnom a "hátra pakolós" tesztet, de akkor legalább egy hétig se fürdés rendesen, se semmi megerőltető.... Aztán persze mindig ilyenkor jött a nyár és elmúltak a tünetek, úh. nem mentem utána....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

dodó: meg tudod mondani mercynek fél kg liszthez mennyi friss élesztőt szoktak adni sütéskor? az előbb kicsit bonyolultan fogalmaztam, bocsánat

Kép
zsani78

Dóri! Nekem van pollenre meg házi porra, meg műszálra, meg stb :? Pl. nem tudok nejlon harisnyát hordani, mert az tiszta műszál és megőrülök benne a viszketéstől egy idő után :shock: A ruháim tiszta pamutból vannak, az ágynemű is, ezekre figyelek. De nekem is mindig télen jön elő :? Biztos a száraz levegő fokozza! Meg most a terhesség :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?